Most megint kutyafuttában, mert hajat kéne mosnom, este megyek tecsózni egy barátunkkal. Már előre pánikolok, mennyien lesznek...
Mezsó!
Ezek jó hirek Blankáról!
A súlya pedig...
szééép...
meg a bébid is, nagyon édes kiscsajszi!
Klarka!
Ati veszettül jó fejeket vág! Annyira édes! Kis huncut.
Kiváncsi leszek, a harmadik babus fiú lesz vagy lány...
Titokban megmentalizáltalak távban egy csajszira
ha ez a két pasikezdeményed ilyen helyespofi, milyen szép kislányt hoznátok össze??? Hm?
Remélem, a betegség hamar túlmegy rajtatok. Jobbulást Atinak.
Nálunk 24-én nagymamámnál gyűlünk anyumékkal, majd este hozzánk jövünk haza (anyáékkal) és itt lesz szük körben ajándékbontás a kölköknek.... anyuékkal csak nagyon jelképes ajándékozást tartunk, hiszen nem is erről szól(na) ez az ünnep.
25-én jönnek anyósomék hozzánk, na ez amit ki szeretnék hagyni... meg az ajándékozást is, de arról már lekéstem, igy ma még tipródás a tecsóban, mi a frászt vegyek nekik (mindenük van).
A kajától meg ugye hajam égnek áll, apósom megjegyezte, hogy bemenjenek-e a kinaiba idefelé vagy biztosan nem rontom el a menüt???
.... jó a hozzá(m)állása nagyon... viccnek szánta de valahogy nem volt vicces egyáltalán.
26-án gyerekek mennek a vidéki dédikhez anyuékkal, majd délután haza, utána jön sórognőm Evelinnel meg a fiúk apja. Ez már laza nap lesz.
Csak lenne már szilveszter.... dejó lenne... hatalmas házibulit csapunk, az összes kölök nagymamázik... végre egy kis igazi kikapcsolódás... marha nagy bulival, sok emberrel...
Atissal elkezdtük a pszichológust, eddig egyszer volt, de már csak januárban megy legközelebb... talán lesz értelme...
Mukinak kijött az 5.foga.... a legújabb, hogy sziszeg meg brümmög és vékony hangon "énekel", leginkább az apjának.... és végre mászunk!!! bár még néha hason landol mert elég sietős a dolga és kapkodja a lábait de a keze már nem tudja követni...
Csettinget a nyelvével és hümmög közben, nem tudom, hogy csinálja, nekem nem megy....
Lillus!
Jó lesz az a karám!
én is néztem, de a kereteink most nem engedik meg. De Muki a kiságyban is jól elvan, egyenlőre járókát sem veszünk, ki szoktam tenni plédre mászni ha ki akar jönni, ha mellette tudok lenni. De egy ilyen karámra beneveznék simán!!!!! Szupi!
Emi!
Jujj, ez a girlandos sztori nem volt jó!
Hát énis frászt kaptam volna tőle azt hiszem! Bár lehet, hogy simán belenyúlok a szájába, hogy megnézzem, mi van ott... fiúk is ettek meg egy-két dolgot, de mindig kiszedtem. Barnus lufidarabot úgy 10 hónaposan... kishiján fuldokolt... de szerencse, hogy kijött annyira, hogy elérjem az ujjammal...
Vigyázz Lilire a karácsonyfánál majd, nehogy valamit megkóstoljon.
De ilyen előfordul bárkinél...
nem lehet minden pillanatban a szemünk a gyerkőcön.
Megyek is, sok voltam....