gabi!
értettem a kérdést,de mivel ahhoz nem tudok hozzászólni,ezért csak leírtam evvel kapcsolatban a gondolataim,nem kioktatólag szántam az élet rendjét.ezentúl meggondolom,h hogyan fogalmazok,mert látom vmi baj van velem,h ennyire félreérthető vagyok.
réka!
annyira jót röhögtem.sárkány?én csak hárpiának hívom magam
Máté extra gyors kissrác mindenben(na reméljük majd nagyként nem mindenben lesz az
)
joliék hova utaztak?lemaradtam valamiről?
és most egy kis panasz,lapozzatok nyugodtan:
tegnap átjöttek a tesómék és az élettársát megkínáltam mogyorós csokival.feküdt Dorkóval a földön és egyszercsak nagy nevetésbe kezdett.odamentem és röhögve közli,h adott neki egy kis csokit és mennyire beizgult tőle a gyerek,olyan édes.
visszafogtam magam és mondtam a férjemnek viccesen,h nem vigyázhatnak majd rá,mert már most csokival kínálják.láttam,h a gyerek "rágcsál"valamit,benyúltam a szájába és kitöröltem,mire a csaj magyarázni kezdte,h nem érti a parám,hisz ő nem egy harapást adott,mire mondtam,h nem az a baj,csak az,h én nem szeretném,h csokit kostólgasson Dorkó.ő csak azt mondogatta,h nem nagy darabot adott,én meg próbáltam megmagyarázni,h nem a darabbal van bajom,hanem mégcsak ne is nyalja meg,mert ez az én dilim.láttam Dorkó pörög és odaszóltam neki,h ne erre izgulj,hanem a gyümölcsre,te még pici vagy,azt egyél.nem gondoltam,h ennyi elég ahhoz,h felkeljen és közölje a tesómmal,h na menjünk és még a férjemnek is azt mondta kifele menet,h ő nem érti én miért feltételezem róla,h letör egy darabot és azt adja oda.hát én kiakaftam!!!nem értem,ha ez az én dilim és többször szóba került,miért nem lehet tiszteletben tartani???és majd most még én pitizzek,h a karácsonyra való tekintettel,ne legyen megbántva.arról nem is beszélek,h mogyorós csokit??könyörgöm!
a múltkor már úgyis kiakadtam,amikor körtés cappyvel kinálgatta a tesóm az ujjáról és majdnem megitatta pohárból,mert mennyire kéri.tele tartósítószerrel és egyebekkel,amitől feláll a szőr a hátamon.tudom,h ebben elviselhetetlen vagyok,csak nem értem,h más elveit nem lehet tiszteletben tartani,még ha nem is értek vele egyet?
na mindenkitől bocsi,de annyira bennem van ez a tüske,h képtelen vagyok megemészteni.úgy látom más is kötözködésnek veszi a véleménynyilvánításom