Új privát üzeneted érkezett!

adri!
nem tudom ott vannak-e nestle termékek,de van nekik teljes kiörlésű gabonapelyhük is 4 hós kortól,ami glutén-és egyébmentes:-)próbálkozhatsz avval is uzsiba.nálunk Dorkó szereti az uzsiba a rízst is,de tettem már gyümi mellé krumplit is,az is bejött.(bár neki minden bejön :) )vagy sütőtököt szoktam adni uzsira,az is laktató :D bár,baba válogatja,h mi jön be nekik.

holnap töltök fel majd képeket,már hulla vagyok,mindenkinek jó éjt!

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Szly, nem mondom!:lol:

Réka, Máté pedig az első baba volt a topikon, aki négy hónaposan ült :)

Gabuska, azért még várunk arra a kúszásra, hátha sikerül egyszer felvenni! Nálunk az csak hátrafelé megy még.

Berni, tünemény Dorián a képeken! Úgy néz vissza, mint aki pontosan tudja, hogy nem szabad azt tennie, amit tesz:)

Adri, igen, Csanád áll, egyedül. Persze mi állítjuk fel, de muszáj, mert nem akar leülni. Pár napja kezdte megfeszíteni a lábát, ha akartuk ültetni :)
Jó, hogy említitek a rizst, én azt még nem próbáltam, pedig már háromszor eszik Csanád szilárd kaját.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Berni,
akkor nesze! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Berni, Sly! Szuperek a kepek! :D Imadok fenykepeket nezegetni. Tessek csak szepen rakosgatni felfele! Ez szol a tobbieknek is! Majd en is teszek fel, mihelyst lesz idom.

Joli! Eszmeletlen milyen ugyes Csanad, hogy mar all! :D Nagy Gratula Neki!
Szoritunk a fogzashoz is! Remelem hamarosan kibujnak azok a kis fogacskak, es mar nem fog annyit felkelni ejszaka. Konnyen lehet, hogy ez ebreszti fel. Nalunk is Rebus mar nehany napja olyan 2-3 korul fel-felsir ejszaka. Eddig nem volt gond, mert visszaaludt, de tegnap mar fel kellett hozza kelni. Meg is etettem, mert mar nem tudtam hogyan vigasztaljam szegenyt. :(

Neirda! Rebusnal en sem eszlelem a szeparacios problemat. O is imadja az idegeneket, mindenkire mosolyog. Meg akkor is, ha eppen rossz kedve van, nyugos, ha valaki idegen elkezd hozza beszelni, egybol vigyorog. :roll:

Kép
atina12
 
 


Lanyok, meg egy kerdes. Mennyire normalis az, hogy a szeklet olyan szinu, mint a fozelek? Tegnap ettunk ceklat. Hat.... volt szin a pelusban. :? Ez most azt jelenti, hogy nem tudja megemeszten a kajcsit? :?: :?: :?:

Kép
atina12
 
 


Jó reggelt!

Atina!
Tegnap este ugyanilyen piros céklát kakiltunk mi is. :wink:
A nagyobb lányomnál is mindig lehetett látni, hogy előző nap mit evett. :lol: Spenót, szilva, cékla, zöldborsó, hirtelen most ezek jutottak eszembe, amik mindig szinte ugyanúgy jöttek ki, mint ahogy bementek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
nálunk is olvasható a széklet.Dorián naponta 1-2x mindíg kakil,de van,h kigurulnak a kavicsok a pelusból :lol: szegények,h dolgozhatnak vele.

gabi!
éééééééééééédesek!!!!

nálunk az éjszakák kezdenek beállni arra,h 5kor eszik hajnalban,aztán 8 körül mi "ébresztjük"néha felébred 3körül is,de akkor csak a cumit hiányolja,bár mostanában a nélkül alszik már.

na most már hiányol,eddíg játszottunk,rágtuk egymást a szőnyegen :D ezt játsza 3hónapos kora óta,h "harapjuk egymás arcát és hangosan kacagunk.

Kép
berni1
 
 


na lerendeztem,jöhetnek a képek :D :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 


Kép

Kép

hirtelen ennyi :lol: :lol: :lol:
bocsi,akit fárasztottam

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Berni, Dorián olyan kifejező arcokat vág, olyan, mintha beszélgetne! És nem csak ő ügyes, hanem te is, hogy le tudod kapni ezeket a pillanatokat!
Gabuska a "nagy" lányod komoly segítség neked, látom van játszópajtása a kicsinek. Náalunk anagyfiúk is így játszanak vele, de hát ők már tényleg nagyok. Azt sem szeretik, ha fényképezem.
Ancsa, szerintem még a felnőtteknél is vannak ételek, amelyek meglátszanak, a gyerekek meg tényleg nem emésztenek annyira alaposan, tehát jó az, ha látod másnap, mit evett a gyerek:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Lányok, én csak ámulok! Tüneményesek a manók a fotókon! :lol:
Berni, azt hiszem fel kell kötnöd a gatyádat, olyan vagány kis csibésznek tűnik Dorkó! Csak győzz utána teperni! :wink:
Mi meg hamarosan szőnyeget tisztítunk, mert Máté nagyon beindult. Szabályosan mászni még nem tud, de egy-két napon belül gyanús a dolog...letenni sehol sem merem már, csak a kiságybanm mert mindenünnem lemászik/kimászik. (és segít gépelni, azért a plusz betűlék... :lol: :lol: :lol: :lol: )Már alig várom! A szókincsünk m eg egyre nő, bejöttek a mássalhangzók 8) )
puszi: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


joli!
köszi,igyexem sokat fotózni,mert folyton nyúz érte a család :lol: és Doriánnak csak fotóarca van,ha meglátja a gépet,produkál.ha olyasmit akarok lekapni,amihez nem kéne,szabályosan el kell bújnom,mint a szerelős képeken :)
és egyetértek veled,a felnőtteknél is sok minden meglátszik,pl. a sütőtök is,ha nagyobb mennyiséget eszünk.

réka!
mennyire jól látod :lol: :lol: :lol: amikor nem tudok rá figyelni,akkor be kell raknom a járókába,bár már az sem tuti hely,mert onnan meg tépi a virágot,meg a függönyt.besz...rás ez a gyerek :lol: multkor megismerte a "nem szabadot".tépte a virágot,erre rákiabáltam és mikor odamentem,még akkor is mondtam,h "nem szabad"össszehúzott szemöldökkel.erre elkezdett sírni.annyira édes volt,ki kellett békülnünk :)
mi is beadtuk a szőnyeget tisztítóba,úgyh most már főleg ott garázdálkodik(persze a kövön sokkal jobb :lol: )meglátod,ha leteszed,azonnal teperni fog mindenfelé és napok kérdése lesz,h ő is bejárja a lakást :lol: :lol:
a férjem mindíg azt mondja,örül,h Dorián ilyen sajtkukac,ő mindíg ilyen gyereket akart :) ma ízelítőt kapott:elmentünk egy márkaszervízbe,hátha lecseréljük a kocsit.amíg beszéltünk a fickóval,a gyerek szétkapta az ember íróasztalát :lol: :lol: a végén már minden volt az asztalon(gyűrött műanyagpohár,papírfecnik,zsebkendő stb)szerintem örültek,h eljöttünk.mi lesz majd később? :roll: kell majd hozzá az én szigorom,ami sajnos van bőven :oops:

Kép
berni1
 
 


Berni, szerintem engedd el magad és élvezd, hogy ilyen pörgős! :lol: A szigort meg tedd félre későbbre, jól fog jönni még :wink:
és Máté ma azt mondta, héja. most akkor kire ütött ez a gyerek? :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


[quote="kindertojas"]A írta:kindertojas szigort meg tedd félre későbbre, jól fog jönni még :wink:

Ez mennyire igaz!
L kicsi korában úgy örültünk, hogy egy kis energiabomba, nem lett volna jó, ha egyhelyben ülős lett volna. De most! Mindent odaadnék, ha 10 percet nyugton lenne. :lol: Vagyis :x . Vagy inkább :oops: .
(A kicsi is ilyen lesz, látszik a tekintetén, nem áll jól a szeme se.) :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


úúúúúristen,lányok!én csak viccből írtam a szigort :lol: ha azt írtam volna,h néha elverem,azt is elhiszitek? :lol: :lol: dehogy vagyok vele szigorú,ráér még később nevelődni :wink: kár,h itt nincs hangsúly.

Kép
berni1
 
 


Nagyon jók a képek lányok!! Dorkó továbbra is tüneményes kis csibész :) (megtartjuk vőlegényjelöltnek :wink: :) ) Csak azért ne kényeztesse el a mamija annyira, gondoljon a jövendőbeli menyére is :wink: :wink: :) :)

Ártemisz most valami változó korszakát éli az biztos. Teljesen felborultak a nappali alvási szokásai. Délután max 3-ig 1/2 4ig hajlandó aludni, utána estig már nem akar. Tegnap még próbálkoztam 1 órán át elaltatni, de ma már meg sem kiséreltem, mert nem mutatta álmosság jeleit. Mire persze elfárad már fél7-7 fele meg már nem altatom el, akkor már inkább fürdés, szopi, és alvás8-kor. Átfordulás ma kis segitséggel ment hátról hasra, ezt még nem tekintem igazinak :oops:
És megkóstoltuk uzsonnára a krumplit almával, cseppet sem nyerte el a tetszését :cry: annyira nem, hogy sirva fakadt, úgyhogy nem erőltettem, inkább megszoptattam, és aztán egy kis banánnal kárpótoltam...Azért nem adom fel, holnap teszünk még próbát. nem lehet ennyire édesszájú :) Berni! majd megnézem amit irsz gabonapelyhet, hátha lehet itt is kapni. Ez direkt babacuccok között van vagy a rendes gabonapelyhek között? és hogy adod beleturmixolod? Rizst már mi is próbáltunk, az izlett, de azért hajnali kelés megvolt..Azért akartam a kicsit táplálóbb krumplit..
na most ennyi, jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


adri!
én minden újból első nap csak nagyon picit csempésztem az uzsijába vagy a 10óraiba,de Doriánnak is volt 2 nap míg nem ette meg a sütőtököt,pihentettem pár napig és újabban az is csúszik :) a gabonapelyhet meg tudod nézni a www.bookline.hu oldalán-drogéria-bébicikkek-gabonapépek-és az 1. amit felhoz.én még nem adtam,mert most találtam rá én is.azt írja,h tápszer vagy tej hozzáadásával,de én vagy anyatejjel vagy gyümilével is próbálkoznék+gyümölcs.6 hós kortól való.(ez van ráírva :oops: )
írok privit is!

Kép
berni1
 
 


ja és persze rosszul emlékeztem,mert milupa :oops: bocsi

Kép
berni1
 
 


[quote="berni1"] írta:berni1kár,h itt nincs hangsúly.

Ugye-ugye? Lásd a hozzátápis hsz-eim. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hahó! Hová lettetek?

Képzeljétek, három napig elég a textilpelenka készletem, eddig egy napig jó, ha kitartott. 8) Reggeli szopi után van valamennyi bukás, délben szinte semmi, mert főzelékre szopizik, uzsira gyümi van, este meg általában belealszik a szopiba, ha meg nem, akkor a reggelihez hasonlóan kicsi bukás van csak. :D És kaja után simán lefektetem már egyből, nem ültetgetem 1 órát. 8) Sirály!

Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
hurrrrrrrrrrrrrrráááááááááááá!gondolom nem kicsit örülsz,átérzem,bár Dodó nem volt bukós,de amikor jött belőle 1x-2x,én kiborultam.úgyh vééégre! :lol:

Dorián éjjel fél5kor szopizott és fél9kor "rám"ébredt :lol: murphy,h 7végén úgysem lesz ez így :shock: és képzeljétek 10óraira(ami 12kor volt,mert már ennyire eltolja a kajálásokat)csináltam 1 alma+1 banán+6sárgabarck(kaptam tesóméktól fagyasztottat)mixet kapott.én a 3/4ét adtam oda,gondoltam a többit elteszem uzsira valamihez.amikor bepakolta,olyan üvöltésbe,sírásba kezdett,h oda kellett adnom neki az összeset :shock: :lol: és még szopizott is keveset.na,erről még nem olvastam,normális ez?nem baj,h ilyen sok gyümit eszik?én örülök,mert gondolom a gyümi egézséges,de ugye nem lehet túl sokat enni belőle? :oops:

Kép
berni1
 
 


ja,és Dorián nyúlik,mint akit húznak,de nem hízik szerintem(nem érzem rajta),mert állandóan mozgásban van,de tényleg állandóan.januárban megyünk méredzkedni,kíváncsi leszek.

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Gabuska, mekkora lábak :o :lol: Gratula a reflux elcsitulásához!

Adri, próbáld banánnal keverni :) Én mindent azzal tudtam elfogadtatni. A tegnap éppen a rizset. Arra nem húzta úgy az orrát, mint a krumplira :lol:

Réka, mi lesz, ha holnap azt mondja, hogy sas és holnapután, hogy sólyom!? :lol: :lol: :lol:

Berni, értik már ezek a gyerekek, hogy mit akarunk tudtukra adni a hangsúlyunkkal! A férjem ha rászól Csanádra, hogy csend! akkor befejezi a kiabálást. Igaz én nem próbálkoztam még ezzel :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


sziasztok!

Babák nagyon édik és ügyesek! Bocs, hogy csak így általánosan mondom, de nem akarok kihagyni senkit!

Gabuska! Örülök, hogy Nórinál javul a reflux. Lehet hamarabb elmúlik, mint Livinél anno!



Jajjaj sírás van! Megyek megszopiztatom, aztán még jövök!

Kép
szly27
 
 


NA már itt is vagyok! Nálunk ennyi összvissz a szopi. Hamar lezavarja a kisasszony.

Jázmin mintha olvasná a szakirodalmat. Ma hat hónapos és pár napja már oda vissza pörög forog. Eddig csak néha fordult hasról hátra, de rájött, hogy ezt hat hónapos kora előtt perfektül kell csinálni és belehúzott :lol:

Feláll négykézlábra és hintázik! Annyira édi! Még szerencse, hogy nekem sátorban van, így nem kúszik be semmi alá! Bár néha ha sokáig nem figyelek rá, kijön a sátorból és a laminált padlón meg megháromszorozódik a tolatási sebessége! :lol:

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Babók szépek és ügyesek!

Nálunk még mindig semmi nincs a székletben, mert a kisasszony nagyon finnyás :shock: :wink: . De azért próbálkozom folyamatosan, majd csak rákap az ízekre, állagra.

Szerencsére már nem vagyunk betegek, Toncsi is végre meggyógyult, és már Bogi sem lázas.

Annyira nincs karácsonyi hangulatom :? Lehet, ha lenne időm rá, mondjuk meggyújtani az adventi koszorún a gyertyákat, feldísziteni a lakást, vagy csak simán rendet rakni. De sajnos még nincs. Még nincs fánk sem :( . Ajándékokról nem is beszélve.
Szerencsére már egy vizsgám megvan, tegnap is volt egy, remélem, az is. Még hétfőn van egy, utána már csak januárban. Már a hátam közepére sem kívánom.

Bogika még sokat méltatlankodik a hasán kalimpálva :? . Pedig már Ő is négykézláb hintázik sokat, de kúszni még nem igazán. Inkább csak pörög-forog, úgy közelekedik (ha van kedve).

Tegyetek még képeket, olyan jó látni és az gyorsan megvan :wink: .
Gyorsan is még tanulok, amíg Manóca alszik.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Hát, karácsonyi hangulatom nekem sincs még. Addig, amíg azzal kell foglalkozni, hogy mit főzzek, vásároljak stb., addig nem, de mikor 24-én díszítjük a fát, akkor azért leesik, hogy ünnep van. :lol: Aztán egész szilveszterig élvezem a hangulatát. Csak ez a kari előtti készülődés, rohangálás ne lenne. :(

Tegnap, a déli főzelék után Nóresz nem fogadta el a szopit. Eddig mindig megszoptattam ebéd után, tegnap nem kellett neki. Aztán uzsira eleve csak gyümi volt, tehát estig már nem is szopizott, és nem láttam rajta, hogy hiányozna neki. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy majd könnyen elhagyja a szopit?
Persze egy jó darabig még nem hagyom hogy leálljon róla.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép
szly27
 
 


Megnéztem a többit is. :wink:
Roli alszik :lol:

A mai ebéd képekben - Adjad má'!
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


látom Nóri capuccinoval fogyasztja az ebédet! :lol: :lol: édes!
volt,h Dorkó sem kért cicit,de szerintem ez az élet rendje :cry: :roll: én úgy tervezem,h 1 éves koráig szoptatnám reggel és este,persze a végefelé,de addíg még mindíg megkínálom evés után.

ma a ringatón elszaladtam wc-re és addíg otthagytam egy anyuka felügyeletére,aki elkövette azt a "hibát",h leült elé és barátkozni próált. :D mire visszaértem,az ajtóban várt a kisfiammal,akinek krokodilkönnyek csorogtak a szeméből úgy sírt :) majdnem én is :oops: annnnnnnnnnnyira imádom!!!

Kép
berni1
 
 


Boldog 1. félévet Ártemisznek és Jázminnak!
Jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok! Búcsúzni jöttem Reggel utazzunk el két hétre:)

Kívánok mindenkinek minden jót :)

Ha előbb nem, akkor január 5. után jövök! Addig is legyetk jók és nőjjetek nagyot!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz! :D

Berni, persze, ez az élet rendje, a kérdésem arról szólt, hogy ha saját maga úgy döntött, hogy nem kér szopit a főzire, és még egész estig gond nélkül elvolt szopizás nélkül, csak a gyümölccsel, akkor valószínűleg nem lesz neki nehézkes a szopi elhagyása. Vagyis kérdőjel a mondat végén. Mivel Livi hamar tápszeres lett már, vele nem tapasztaltam meg ezt, és kicsit tartok attól, hogy esetleg nehezen, kínkeservesen kell a ciciről leszoktatni mondjuk 2 éves korában. Szóval most csak bíztatom magam, hogy lehet, megússzuk, ha fél évesen ilyen simán elvolt szopizás nélkül fél napig. Önszántából.
Kicsit késő van már, lehet, hogy összevissza fogalmaztam. :oops:

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A csatlakozás még a fél éveseknek szólt, nem láttam Joli írását. :wink:

Joli,
jó utat, és kellemes tudodmiket! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szaiasztok!

Boldog fel eves szulinapot Jazminnak es Artemisznek!

Joli! Jo utat, bar mar tudom ezt nem tudod mar olvasni, hiszen reggel indultok.

Sajna a kepeket nem latom, az internet most itt nem valami jol mukodik, az elvagott vezetek miatt.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Én is csatlakozom a korábbi hsz-ekhez: sok-sok szépet és jót az érintetteknek! :wink: Hiába, öregszenek ezek a gyerekek :oops:
Joli, vigyázzatok magatokra, fotózzatok sokat!

Berni, tudtam ám, hogy egy szigorkodó sárkány vagy, aki nem ereszti ki azt a szegény alultáplált, deprivált gyermekét a járókából nagy nagy szigorában :wink: :wink: :wink: de hát hiába, tényleg nem hallatszanak a hangsúlyok így a gépeken keresztül :oops: :P

Amúgy gyanús hogy tegnep valami megkarmolt a kicsi szájában valahol a jobb felső metszőfoga táján :shock: de még nem látszik semmi, bár nálam hozzáértőbbek szerint (bátyám) az bizony fogacska! :P Kis táltospalántám úgy tűnik kibújtatta az elsőt. De lehet hogy még ínyen keresztül karmol...
Egyre ügyesebben helyváltoztat,már nem lehet a nagyágyon sem hagyni :twisted: Úgy élvezem, hogy ilyen pörgős! (most még :wink: )

Puszi, jelenés van!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


gabi!
értettem a kérdést,de mivel ahhoz nem tudok hozzászólni,ezért csak leírtam evvel kapcsolatban a gondolataim,nem kioktatólag szántam az élet rendjét.ezentúl meggondolom,h hogyan fogalmazok,mert látom vmi baj van velem,h ennyire félreérthető vagyok.

réka!
:lol: :lol: :lol: annyira jót röhögtem.sárkány?én csak hárpiának hívom magam :wink: Máté extra gyors kissrác mindenben(na reméljük majd nagyként nem mindenben lesz az :wink: :lol: :oops: )

joliék hova utaztak?lemaradtam valamiről? :oops:

és most egy kis panasz,lapozzatok nyugodtan:
tegnap átjöttek a tesómék és az élettársát megkínáltam mogyorós csokival.feküdt Dorkóval a földön és egyszercsak nagy nevetésbe kezdett.odamentem és röhögve közli,h adott neki egy kis csokit és mennyire beizgult tőle a gyerek,olyan édes. :twisted: :twisted: visszafogtam magam és mondtam a férjemnek viccesen,h nem vigyázhatnak majd rá,mert már most csokival kínálják.láttam,h a gyerek "rágcsál"valamit,benyúltam a szájába és kitöröltem,mire a csaj magyarázni kezdte,h nem érti a parám,hisz ő nem egy harapást adott,mire mondtam,h nem az a baj,csak az,h én nem szeretném,h csokit kostólgasson Dorkó.ő csak azt mondogatta,h nem nagy darabot adott,én meg próbáltam megmagyarázni,h nem a darabbal van bajom,hanem mégcsak ne is nyalja meg,mert ez az én dilim.láttam Dorkó pörög és odaszóltam neki,h ne erre izgulj,hanem a gyümölcsre,te még pici vagy,azt egyél.nem gondoltam,h ennyi elég ahhoz,h felkeljen és közölje a tesómmal,h na menjünk és még a férjemnek is azt mondta kifele menet,h ő nem érti én miért feltételezem róla,h letör egy darabot és azt adja oda.hát én kiakaftam!!!nem értem,ha ez az én dilim és többször szóba került,miért nem lehet tiszteletben tartani???és majd most még én pitizzek,h a karácsonyra való tekintettel,ne legyen megbántva.arról nem is beszélek,h mogyorós csokit??könyörgöm! :twisted: a múltkor már úgyis kiakadtam,amikor körtés cappyvel kinálgatta a tesóm az ujjáról és majdnem megitatta pohárból,mert mennyire kéri.tele tartósítószerrel és egyebekkel,amitől feláll a szőr a hátamon.tudom,h ebben elviselhetetlen vagyok,csak nem értem,h más elveit nem lehet tiszteletben tartani,még ha nem is értek vele egyet?

na mindenkitől bocsi,de annyira bennem van ez a tüske,h képtelen vagyok megemészteni.úgy látom más is kötözködésnek veszi a véleménynyilvánításom :shock:

Kép
berni1
 
 


kiakaftam=kiakadtam

Kép
berni1
 
 


Berni! Igazad van, még ha nem is ért veled egyet, akkor is a te gyereked és legyen úgy minden vele kapcsolatban, ahogy te akarod.

Kép
szly27
 
 


Ezen én is kiakadtam volna. Azért még csak fél éves! Én annak idején szigorúan betartottam Toncsival is az előírt időt, bár a csokinak nem tudom az idejét :lol: . Bár ha jól emlékszem, Toncsi 10 hós volt, amikor a nagyi megnyalatta vele a csokit, nem örültem :? . De ő sem értette, mi vele a bajom. Véleményük szerint, 9 hósan mindenevő a gyerek :shock: . (Szerintem nem :D ).

Toncsiék elmentek Nagyival városnézőbe, Bogi meg már kialudta magát 20 perc után :shock: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!

Jázminnak kijött a jobb alsó metszője! Észere sem vettük! Nem volt nyűgösebb! :lol:

Kép
szly27
 
 


Szly, de jó nektek! Maszatka nagyon nyügi most du... fogacska.
Berni, teljesen megértem, hogy kiakadtál! Én is azt szeretném, hogy minél később rontsuk el a csokival, nem fél évesen!!!! :shock: Nem lehet nyugisan megbeszélni velük? Nyilván senki sem akart rosszat... :roll: Ha meg máshogy nem megy, akkor kategórikusan leszögezni a játékszabályokat! :wink: :P
Ja, azért sárkány, mert annak több feje van, ami mind végigmondhatja :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok ám! (bár halkan megjegyzem nem nagyon tűnt fel,hogy eddig nem voltam :lol: :lol: )

Berni!
Egyetértek veled abban,hogy ne szóljon bele senki abba,hogy gondolkozol,hogy nevelsz,mik az elveid!!!!!! Az enyémbe se szóljon bele senki!!! De ha leírom,hogy az én lánykám 2 kézzel nyúlt a mézeskalácsért és egyből tette a szájába cuppogni,sőt az ujjamról előszeretettel nyalta le a Rákóczi túrós habját,valószínű hibbantnak fogsz nézni!!! Az almára olyan grimasza van,a barackot ímmel-ámmal 3 nap alatt egy fél üveg,sütőtök abszolút nem,akkor mondjátok meg az édességre miért bukik ilyen szinten??? :?: :?: Tény,hogy nálam édesebb szájú embert nem sokat hord hátán a föld,de ő még pici! Arról jobb ha nem is írok,milyen balhét rendezett a faterom fagyijáért,mert levélbombát küldzök nekem!!

Minden feltöltött kép nagyon szupi!
Gabuska,asszem még nem is kaptál megfejtést..vagy igen? Szóval a múltkor feltöltött képeiden a jobboldali Nóri!!! Ugye?

Így utólag is jó utat Jolinak,és boldog 6. hófordulót minden babinak!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Gratula mindenkinek a fogacskához,nekünk még semmi!
Sly!
Nagyon édi Roli versmondás közben,de nekem a Roli alszik videó nem töltött be!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jo reggelt! (igy hanalban :D )

Berni! Teljesen egyetertek veled. Biztos en is zokon vettem volna, ha valaki csokival kinalja Rebust. Persze, hogy te dontod el, mit ehet Dorko es mit nem. Es ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani.

Sly! Nahat, Jazmin milyen jol viseli a fogzast, ha eszre sem vettetek rajta! Nagyon szupi! :) Nalunk is jo lenne, ha Rebus igy viselne. De nem. :? Bar most orulok, mert mar masodik napja nem ebred ejszaka arra, hogy faj.

Pat! Mira is tudja mi a jo! Tulajdonkeppen megertem, miert inkabb a mezeskalacsot es a fagyit valasztja a sutotok helyett. :D

Lanyok! Aki latott mar otthon babakekszet, ami 6 hotol kaphato, abban van gluten? Az itteniekben van, amiket en lattam, de en ugy hallottam, hogy gluten csak 9 hotol javasolt.

Kép
atina12
 
 


Hali!

Pat, épp írni akartam, merre jársz :wink: Talán én lehetek Nálad édesebb szájú :oops: . Visszagondolva iszonyatos mennyiségű csokit ettem régebben. Jó, most sem telik el úgy nap, hogy ne egyek, de régebben...
Csodálkozom, hogy Toncsi is imádja?
Most is minden reggel még ki sem nyitotta a szemét, rögtön kérdezi, hányadika van? Melyik ablakot nyithatja ki az adventi naptáron, hogy megegye mögüle a csokit :? .

Különben Bogi sem eszik eddig még semmit, lehet csokival kéne próbálkoznom :).
Bogónak sincs még foga.

Toncsinak szegénykémnek tapasztjuk a szemecskéjét délelőttönként. Kb. 15 perces hiszti, sírás előzi meg. De láttam olyan kislányt, akinek nem tapasztották le, és iszonyúan befelé állt a szeme. Ez lebeg a szemem előtt, amikor "megkínzom" a tapasszal.

Ancsa, én úgy emlékszem, hogy a babakeksz 6 hóstól volt írva, de most már megkavartál, és fogalmam sincs. Ha járok boltban, majd megnézem.
Ti hány órával vagytok elcsúszva?

Mennem kell.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Pat!
Nekem is hiányoztál már!!! :wink:

Joli!
Jó utat nektek, kellemes ünnepeket!

Berni!
Hát én is jól kiakadtam volna, még neki állt följebb? :evil: :evil: Igenis kérdezzen meg előtte, h. mit adhat és mit nem, még akkor is, ha csak egy nyalintást ad! Felháborító! :!:

Csilla!
Igazad van, ha a cél érdekében muszáj!

Vince náthás, és minden nap szívni kell többször is a nóziját, úgy kell lefogni, mert üvölt, de muszáj, én is erre gondolok mindig!

Fotósnál jártunk! :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


köszi lányok a támogatást,azóta is hergelem magam :cry: na,majd 25.-én letisztázzuk remélem.

évi!
szuperek a képek,meghoztad a kedvem,szerintem mi is keresünk vmi hasonlót,nagyon édesek a gyerekek és abszolút rád hasonlítanak(bár apa nincs a képen) :lol:

atina!
az itteniek gluténmentesek,de a neten rá tudsz keresni.pl. a milupa honlapján.de biztos a brendon is forgalmaz babakekszet.

Dorkónak még nincs foga,nem tudom vajon hogy viseli majd.pat,szerencséd van,h nem nyűglődik a lánykád miatta.

Kép
berni1
 
 


Sziasztok! SAjnos gyanúm beigazolódott, Máté foga még nem bújt ki, csak az ínye karmol... mondjuk innentől már hamar megy...
Évi, tündériek a fotók!
Pat, épp írni akartam, hogy mi van veletek, mire megelőztél :wink: jó hogy itt vagytok megint! Amúgy Máté mindent meg akar kóstolni, amit mi eszünk, de a sütőtök annyira neki sem jött be... eddig moöndjuk nem is adtam neki sokat.
Csilla, kitartást a takaráshoz! Vígasztaljon a tudat, hogy így nem lesz a szemecskéjére tompalátó és nem kapcsolja ki az agya a kevéssé domináns szemét. ergo térlátása is lesz. (nekem is ezen múlt, most ugyan szemüveggel, de jól látok. Én is utáltam kicsinek :wink: )

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?