Sziasztok!
Köszi szépen az emlegetést! Mi is megvagyunk, de még mindig nincs erőm/időm jönni. Most azért megpróbálkozom kicsit...Lillus itt alszik mellettem a kanapén. Ritka pillanat.
Ildi!
Olvastam a storyt a gyerekorvossal kapcsolatban. Nagyon jó, h nem halgattatok rá! Lottika nagyon édes, nézegettem a képeket.
Nymalac!
Tudom, h ezer éves dolog, de olvastam annó, h kérdeztél a mosható pelusról. Én sajnos nem használtam még eddig, mert kint egyszerűen nem tudtam még ezzel is foglalkozni. SZombaton hazajöttünk, tegnap érkezett meg egy halom cucc utánunk, amit fuvarral hozattunk. Na abban voltak a pelusok is, és ma már kipróbáljuk, és majd anyukám intézi a mosást, hála az égnek így kicsit könnyebb, h itthon vagyunk, főleg, h este mindig átveszik tőlem Lillust. Köszi a tippeket!
Látom nagyon készülődsz a karira, hogy állnak az albumok? Nagyon édesek lettek a képek!
Tücsök!
Dorka nagyon aranyos nagytesó lehet, olvastam a mikulásos storyt!
Lkata!
Gratula a 2hós nagyfiúhoz, nagyon édes Norbika!
Kata!
Aranyosak lehetnek a gyerkőcök, h így ragaszkodnak egymáshoz, h Zsebi nem is alszik jól Zsófi nélkül.
Tercsi!
Nagyon szépek vagytok, Nórika igazi kis édes húsgombóc!
Gratula a talihoz, aranyosak a képek, biztos jól éreztétek magatokat!
Bettyna!
Gratula az új autóhoz! És Szabi is nagyon édes!
Marek!
Bori is nagyon édes, és milyen ügyesen tartja is már magát!!!
Éva!
Sajnálom a sárgaságot, drukkolok a vérvételhez! Mi is voltunk, amikor még egy hetes sem volt Lillus. Neki a sarkából vettek, és mindkettőből kellett, mivel hideg volt a lába, és nagyon nehezen jött a vér, nem volt elég 1ből. Szegény kiordította a lelkét...de mi is túléltük. Nekem is kölcsönadhatnád Lorát, nagyon édesek Áronnal.
Ancsa!
Ez borzalmas lehet, nagyon drukkolok, h minden rendben legyen Lizával!
Na ennyire futotta emlékezetből...
Mi megvagyunk, de nem Könnyű Lillussal. Napközben nagyon ritkán sikerül elaltatni, akkor is csak fél órákat alszik. Hasfájós is, így reggel és este is ordítás van. Nagyokat erőlködik a kakinak is, és elkeseredik, ha nem sikerül. Próbáltam már infacolt, espumisant is, most pedig a mecsek és babamosoly tea van terítéken, egyelőre nem sok sikerrel küzüdnk. Talán tnap este jobb volt már, de ma reggel megint balhé volt, aludt volna, de felébredt a görcsökre, és sírt, majd elpilledt, de jött megint és megint. Egyetlen biztos dolog, h séta alkalmával alszik, de ahhoz ugye én is kellek, úh nem sokat tudok pihenni. Az éjszakák viszonylag jók, de akkor is csak max 5-6órát tudok aludni, ami nekem marha kevés. Lillus ilyenkor alszik mondjuk 6-7órát 2 részletben, és már a hajnali kaja után is óvatosan kell letenni, mert van, h felébred és sír. Sosem alszik el magától, szopi után lábujjhegyen kell letenni egész nap. És ez elég nagy szívfájdalmam, vmt tenni kéne. Bújom a suttogót, de eddig nem igazán sikerült semmit bevezetni.
Egyébként Lillus elég erős kiscsaj, már rég szépen tartja a fejét, pedig még 2hós sincs, és már próbál fordulni is, persze még nem megy, csak ma pl. letettem aludni háton a kanapéra, és oldalra fordult. Még jó, h nem kifelé, hanem befelé, perzse azért úgy tettem le, h kifelé sem esett volna le, de mostmár nem hagyom egyedül semmiképp, vagy legalább oda teszem a párnát.
Mecsek és babamosoly teával kapcs. tudnátok segíteni? Mikor mennyit hogyan? Én most lefőzöm reggel a filtert 2dl vízben, és azt kapja, ma már cumisüvegből, tegnap kiskanállal adtam neki kaja előtt 5-tel. Ma meg cumiból 15ml-t reggel, és így fogom adni neki egész nap. Egyelőre nem merek többet, szerintetek hogy csináljam? Van akinek bevált?
Olvassa még vk a suttogót? Netán sikerült már vknek hasznosítani is érdemben? Én szeretném nagyon követni, de egyelőre nincs sikerélmény, igaz nem is feküdtem még rá rendesen. Olvastam a lakótársunk könyvét, de nem sikerült befejeznem, és már nem is emlékszem rá tökéletesen, így megrendeltem magamnak is, mind a 3 könyvet kedvezményesen. Így volt 6300ft kiszállítással együtt...asszem 1000ft a szállítás, úh aki át tudja venni pesten, annak 5300. Akit érdekel, bookline.hu.
Anhel! Téged kérdeztelek korábban erről, amikor írtad, h olvasod, de nem reagáltál...azóta vm eredmény?
Na most ennyi voltam, és megintcsak bocsi, h nem jövök, de még nem megy...most nagyon örülök, h sikerült, remélem mostmár hagy nekem időt néha a csajszim, és akkor jövök többet.
Ha Lilla engedni, mindjárt rakok fel kéepeket is, csak még le kell kicsinyítenem őket.