Új privát üzeneted érkezett!

Mi is itt. Hétvégén megvolt a második 1. szülinapi buli is:) Nagyon jó volt, majd hozok képeket. Képzeljétek, az ikres barátainknál aludtunk és Barna egy szobában aludt az gyerekekkel. Tök jól aludtak éjjel is meg napközben is. Eddig ott mindig velünk aludt, de gondoltuk most kipróbáljuk, és bejött :lol:

Lilly: Örülök, hogy tól vagytok a költözésen! El tudom képzelni, hogy élvezitek a "vidéki" életet :wink: Az a templom tényleg nagyon szép, én is mindig megcsodálom!

Babett: köszi a recepteket! Én elkezdtem adni Barnának a tejet. Nagyon szereti. :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Panndi itt is gratula :lol:

Kutyfül, jó hogy Barna szereti a tejet :lol: , Lilla nincs oda tőle, pedig a többi tejterméket szereti :?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül: jó időben elkezdted adni, higítod, vagy 100% tehéntej? ezt adod most anyatej helyett??
AZért én is várok ám vmi jó receptet, ami esetleg bejött és nem az a szokványos...:)

panndi: hihetetlen hogy megy előre az a kis alsó vonalzó... :roll: Tök jó, hogy tavasszal szülsz, ez nekem is tetszetene a következő bébinél.... :wink:
Vendég
 

 
 

Zsófi is nagy tejes, azóta kartonszámra vesszük a tejet, mióta ő is iszik :lol:

Hát bizony, hihetetlen... egy héttel idősebb a koránál, szóval lassan félidő :shock:
Vendég
 


Babett: simán adom Barnának a tejet, nem higítva. Azt mondta a doktornő, hogy felesleges higítani. Hát hogy anyatej helyett, nem tudom, ezt kapja reggelre inni :oops:
Ma csináltam rakottkelt magunknak husival. Szerintem holnap megkínálom vele Barnust. Ma megkóstolta a lencsefőzelékem, az nagyon ízlett neki. De azért azzal még várok.

A köv. babót mi is tavaszra tervezzük. Már csak az a kérdés melyik tavaszra :wink:

Lilly: akartam kérdezni, hogy a macskákkal mi újság? nekik, hogy tetszik az új hely? Kimehetnek a kertbe?

Ildi: Barna is rudi-függő. Meglátja a papírt és már pattog, hogy adjam neki. :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: Liliputis cipő bevált??

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül!
Barnának is üdv a túró rudi fanok táborában :lol:

Jó nagyon a tavaszi baba, én már csak tudom :lol: bár mi már ott tartunk hogy nagyon mindegy csak egyszer legyen :lol: és ha lehet ne kelljen 2010 tavaszig várni :wink:
legfeljebb állandóan lesz egy náthás gyerekem :roll: , bár most csak egy van, de az megint lázas, kezdem nagyon unni ezt a megfázásos banánt.

Ti adtok valami immunerősítőt?, mert már nagyon elgondolkoztam, hogy Lillunak is kellene :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon jó tavasszal szülni! Én is megerősíthetem. :D Bár most az ősz eleje sem volt rossz, mert szép időnk volt utána elég sokáig.

Panndi: Örülünk, hogy Kistesó egészséges és jól vagytok. Biztos mocorog is már, igaz? A neme pedig majd kiderül legközelebb. :D

Ildi: Zsófi is elég gyakran betegeskedett tavasszal, ezért még a régi doki nénink javaslatára mi nyáron megcsináltunk vele egy 3x10napos immunerősítő kúrát és azóta (kopp-kopp) kutya baja. Egy Bronchovaxom nevű készítményt kapott 10 napon át, majd 1 hónap szünet, megint 10 nap és harmadszor is ugyanígy egy hónap szünettel, 10 napos kúra. Ez elvileg legyengített kórokozókat tartalmaz, így erősíti ellenük a védekezőképességet, ha jól tudom. Kérdezz esetleg rá a gyerekorvosotoknál, neki mi a véleménye, mert úgy tudom ez receptköteles.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Bizony, mocorog ezerrel :lol: Már Apa is érzi, iszonyatosan nagyokat rúg, teljesen máshogy mozog, mint Zsófi.

Zsófi csak C vitamint szed, de azt nagyon szereti :lol:
Vendég
 


hát c vitamin mi is szedünk, nem sok sikerrel... mai lázcsúcsunk 39,7 :cry:

Eperke, megkérdezem ezt a vitamint, köszi a tippet :wink:

Panndi, tényleg hihetetlen milyen nagy már Kistesó :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Szegéy Lillu! :( Jobbulást Neki! Ez nem kimondottan vitamin, ahogy írtam, ha jól tudom, legyengített kórokozókat tartalmaz.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


ildi: Lillunak jobbulást, az nagyon magas láz...szegény milyen elesett lehet...

Boti Cebiont kap minden nap 10 csepp szepttől, érdekes módon ő is nagyon szereti... :shock: Mondjuk ettől függetlenül volt már beteg azóta.
És most ami új, hogy minden nap mandarinhalmokat eszünk, nagyon rákapott Boti, már lassan a banán is háttérbe szorul, pedig eddig az volt a toppon. Először nem mertem adni, mivel a citrusokat nem ajánlotta a dietetikus, de semmi baja, nem bukik emiatt. Úgyhogy nyomatom rendesen napi 2x is a mandarint, Kutyfül, Te is próbáld ki, ha eddig esetleg nem tetted!
Állítólag sokat számít az is, ha sokat alszik kint a gyerek a hidegben. Na ebben mi nem vagyunk jók, a tavaly télellel ellentétben idén mindig a szobájában alszik Boti, ez az én saram... :oops: Épp most hallottam egy bölcsiről, ahol -5fokig kiviszik az összes gyereket aludni minden délután! :shock:

Ja, kutyfül: a liliput cipő nálunk bevált, lassan rendelem is a következőt. Kicsit lekopott az orra, de ez a mászástól van. Boti nem szedi le, és magától meg nem tud leesni. Szóval ajánlom, ha esetleg gondolkodsz rajta.

Boti még nem túró rudis, mivel szegény nem nagyon kap tejes cuccot, így nem is ismeri igazán. Bár a főzelékeket már kicsi tejföllel habarom...lassan eljön Rudi ideje is biztosan.. :wink:
Nálunk a nasi: a rizskorong, a babapiskóta és egy biokeksz, ja és a kölesgolyó.
Vendég
 


Jobbulást Lillunak!

Mai pocakfotó :)
Kép
Vendég
 


Babett: Szerintem már nem is nagyon tudnád ebben a korban kinn elaltatni. Zsófi is nagyokat aludt úgy március-áprilisig kinn babakocsiban, de azóta nem tudom kinn altatni. Egyszerűen már annyi minden érdekelte/érdekli, hogy akármilyen fáradt, nem alszik el.

Ildi: Még a Béres csepp jutott eszembe, mert én most azt szedem, és az útmutatóban szerepel 1éven felüli gyerekeknek járó adag is.

Panndi: Hát, a pocakfotó alapján hihetetlen, hogy már félidőnél vagy. :D Hogy csinálod?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Panndi! Ilyen méreű pocaknak baba nélkül is örülnék. :lol: Nagyon csini vagy és már félidős!!!!!! :D Rugdalózás alapján nem lehet, hogy kisfiú növöget odabent? 8)

Betegeskedés hozzánk is jött. Ádikám köhög és fújja az örrát. Ma itthon is tartom. Gábornak én is adom a Cebion C vitaminát, de nem látom esélyét annak, hogy elkerüli a betegséget. Sztem szépen sorba mindannyian el fogjuk kapni -ha még nem történt volna meg- a betegséget. Remélem, hogy hamar túlleszünk rajta még karácsony előtt.

Szép napot mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lehet a Cebion mellé kap majd Lillu Béres cseppet is :lol:

Szar éjszakánk volt, hidegrázós láz kínozta Lillut, de most már csak hőemelkedése van, hátha hat már a gyógyszere :roll:

Lillát én néha altatom kint sétáltatás közben, főleg ha bent nem megy. Mondjuk Vele is elég kitartóan kell sétálni :lol:
A kisgyerekek kint altatása egyébként nagyon jó a légszőszervi nyavalyákra, sok bölcsi-ovi-kórház alkalmazza. Természetesen nem egyszál pizsiben :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kutyfül, a macskák köszönik, jól vannak, egy-két nap kellett nekik, hogy megszokják az új helyet. Egyelőre nem mehetnek ki, mert mellettünk zajlik az építkezés, teherautók jönnek-mennek, féltem őket. Meg veszettség ellen sincsenek beoltva, anélkül meg nem szabad kiengedni őket. De tavasszal megismertetjük őket a kerttel is. Már most nagyon érdeklődők! Főleg, hogy Eszti nyúzza őket ezerrel. Szegények meg menekülnének, amerre csak látnak... Ez a nő borzasztó, mindent és mindenkit harap! Azt hiszed, puszit fog adni, elolvadsz, tartod a fejed, aztán durr, kaptál egy jó nagy harapást az orcádba... A plüssállatait is szépen sorban, módszeresen végigharapdálja. Úgy látszik, túl sokat mondogatom neki, hogy úgy szeretlek, majd megeszlek!

Ildi, jaj, jobbulást nektek! :-( Eszti a Lenkei-féle vitaminport szedi, meg Cebion cseppeket kap.

Panndi, csatlakozom Tücsihez, ilyen hasat alapjáraton elfogadnék... Anno én is csak a 20. hét után kezdtem el "nőni". Alig vártam már, hogy kismama-ruhákat hordhassak! Aztán meg, hogy végre levehessem őket! :lol:

Kinn-alvás nálunk sem nagyon megy, nyáron még csak-csak előfordult, de amióta Eszti már csak 1x alszik, az mindig benn van. Viszont kifejezetten a hűvös szobát szereti.

Kép
waterlilly
 
 


Anett: ezen a puszis-harapásos dolgon jót kuncogtam, Zsófi is ilyen kis vicces, de ő bújik a lábamhoz, és odaharap, mint egy kiskutya :lol:

tücsi: hááát, a nemét majd megtudjuk, nekem bármi jó ;)

Hasról még annyit, hogy bár még nem nagy, de komolyan, néha annyira nagynak és nehéznek érzem magam :shock: Zsófival ilyet nem éreztem, most meg tök lestrapáltnak érzem magam :?

Minden kis betegnek jobbulást!

Jaa, Anett, idén már nem akarlak Titeket zaklatni, de remélem januárban összehozunk egy talit! :) Egy harapóbulit :lol:
Vendég
 


Lilly! Harapás és pofozkodás nálunk is volt. Utána pedig érdeklődve várta mind3 csemete a reakciónkat. Gábor most néha még huzigálja a hajamat, ütögeti a vállamat, ha nem engedek neki valamit, de ha rászólok, akkor cuppanós puszit ad a kis csőrike szájával.

Tegnap voltunk végre kettesben a párommal kareokizni. Nagyon jól éreztük magunkat. A szomszéd "lány" volt a bébicsősz. Innentől kezdve már több esti programot is bevállalhatunk. Ádikám nagyon szépen gyógyulgat. A kedvén, hangulatán szerencsére semmi nyomát nem látni a takonykórnak. Még az étvágya is a régi.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Még azoknak is, akik már régóta velünk tartanak, de még mindig incognitóban vannak! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Andi: Hát nem semmi ez a poci :wink: Érdekes, de valahogy az a tapasztalatom, hogy a második babára mindenki azt mondja, hogy nehezebb a terhesség, mint az első. Talán, mert nem lehet annyit pihizni a babók mellet? :?:

Ildi: Lillunak jobbulást! Mi nem szedünk semmi immunerősítőt/vitamint.

Anett: Nálunk Barna pofozkodik. Hát nem tudom, ez e a rosszabb, vagy a harapás...

Babett: megrendeltem a cipőt Barnusnak, remélem bevállik. A mandarin nálunk is dobogós most, szerintem egy kilót is simán megenne belőle Barna.

Tücsi: Remélem, már Ádám is jól van. Lassan már nem is kell bébicsősz, olyan nagyok a fiúk:)

Mi holnap megyünk Kehidára. Remélem, jó lesz. És főleg, hogy semmi betegség nem talál meg minket, főleg Barnát!

KépKép
kutyfül
 
 


Lillu köszöni mindenkinek a jókívánságokat, sokkal jobban van, holnap kell visszamenni a doki nénihez, remélem ő is megerősíti :lol:

Lilla fegyvertára most a harapás (eddig a pofon volt), de csak engem harap :shock: és csak az alkaromat és csak akkor ha nem figyelek rá... szóval ez már alattomos nyusziharapás, nem véletlen :roll: Kerilányomnak meg a szép hosszú haját húzza :roll:

Tücsi, jó lehetett a buli, bár én énekelni abszolút nem tudok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kutyfül, mi még ott gyerek nélkül voltunk, jó volt nagyon... jó pihenést Nektek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül: remélem jól telik a kehidai kiruccanás, nekünk bevált Botival anno, de ezt már akkor is írtam Neked. Mi lehet megint oda megyünk, de majd csak januárban. Akkor is történjen vmi, ez a december olyan sűrű...

Botinak még nincsenek ilyen fegyverei. Nálunk most a toppon a dobálás megy etetőszékből, és a tv-rádio ki-bekapcsolgatása. Hiába mondjuk el ezerszer hogy NEEEEEM....ja, és megvan az első teljesen kiejtett szavunk: NEM :? Én nem mondom (és nem is tudom), hogy a kézreütés vagy fülhúzogatás jó módszer lenne a tanításra, de egyenlőre szép szóval nem sokra megyünk... :? Nálatok bevált vmi, ami azért mégis vmennyire gyerekbarát megoldás?

szép napot mindenkinek, nekem a hétvége és ez a hét is többnyire sütögetéssel telik....
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi: Fáradtsággal, lestrapáltsággal én is így voltam Esztivel és a pocimat is sokkal nehezebbnek, nagyobbnak éreztem, mint Zsófinál, pedig Eszti 200 gr-mal kisebb lett, mint Zsófi. Én arra fogtam, hogy Zsófi is még elég kicsi, nagyon oda kell figyelni rá, egyre izgő-mozgóbb, huncutabb, ezért vagyok fáradtabb.

Kutyfül:Remélem kellemesen telik a kehidai pihenés!

Ildi: Nagyon aranyos az új vonalzó! :D Ezt a képet hogy, milyen programmal csináltátok Lilluról?

Zsófinak is vannak/voltak harapdálós időszakai, de aztán egy időre megfeledkezik róla, és nem csinálja, majd megint elkezdi. Általában Eszti kezét veszi célba. :? Kézráütésnek híve én sem vagyok, 1-2 alkalommal vetettem be Zsófinál, ha valami nagy rosszaságot csinált, de ő játéknak vette. Sőt utána elkezdte az Eszti kezét is ütögetni. :?

Én tegnap még a hiányzó ajándékokat kellett beszerezzem, ma meg holnap Esztit kell vinnem csípőszűrésre és oltásra, úgyhogy a sütögetést csak utána tudom kezdeni. Babett mi finomakat sütöttél eddig?

További kellemes készülődést! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke,

PhotoFiltre stúdió program 30 napos ingyenesen letölthető verziójával ill. egy honlapról (http://ladyj.extra.hu/fotokeretek.html) letölthető keretekkel :) Az Áek-es topikból egyik lány hívta rá fel a figyelmemet, mert naptár készítettem a dédiknek Lilluról és ahhoz :lol: Ha szeretnél ilyeneket megéri letölteni és bajlódni Vele (nekem kb. 2-3 óra volt, mire rájöttem, hogy működik ill. letöltöttem), de ha nincs időd és csak egy karácsonyi lapot szeretnél Zsófiról és Esztiről, szívesen beszúrom Neked én is, ha küldesz egy képet. SZólj bátran, ha kell az email címem. :wink:

Lillu majd ezt a képet küldi az uszis oktatójának:
Kép

A kézráütésen amúgy Lillu is csak nevet, nálunk sincs értelme :lol:

Jó sütireceptek engem is érdekelnek, mert még nyitott kérdés a sütés - én is elkezdtem, de a családnak feneketlen a gyomra :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Köszi a tippet! Kár, hogy nem hallottam róla előbb, mert dédiknek mi is naptárt készítettünk de csak simán szúrogattuk be a képeket, semmi extra. Na, majd jövőre! :D Aranyos lett nagyon ez a kép is :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Mi ima voltunk dokinál, bár a múlt héten voltam UH-n a kórházban, azért kértem, hogy ma is nézzük meg a babát, ha már nála vagyok :wink:

Úgy néz ki, kishúga lesz Zsófinak :lol:

Minden oké vele továbbra is, nekem a méhszájam megrövidült, de szerencsére teljesen zárt!
Vendég
 


panndi: örülünk, hogy jól vagytok, és a kishugi is jó hír... :lol:

Ildi: én is szenvedtem egy programmal, hogy képeket vágjak össze, de aztán hiába dolgoztam, mert túl kicsi lett a felbontás, és így már nem csinálták meg a naptárt. Ez az ötlet nekem nem jutott eszembe, mint Neked, én több képet akartam egy hónaphoz illeszteni (mert nem bírtam kiválasztani csak 12őt :wink: ). Na mindegy, majd jövőre, már nem hiszem, hogy elkészülne.

Eperke: csináltam mézeskalácsot, ez sztem nagyon szuper lett, azonnal ehető és puha maradt. Ha vkinek még esetleg nincs receptje (mi ide járunk zenés foglkozásra, ott ajánlotta a csajszi): http://www.mazsolajatszo.hu/recept1.htm
Ezenkívül kesudiós rudakat csináltam, sajnos ez is olyan jó lett, hogy már alig van belőle, a karácsonyi vendégeknek újra kell sütnöm :? És még vaníliás kiflit fogok sütni. Csináltam egy diós tallért is, de ez egyenlőre elég kemény, még nem puhult be sajna...hát ennyi.
Vendég
 


Panndi: Gratulálunk a hugicához! :D Jó a két kislány a családban! :wink: Majd utánuk aztán jöhet 2 kisfiú! :wink: Tudom, hogy még korai, de nevekben gondolkodtatok már?

Babett: Köszi a süti tippeket! Mézeskalácsot már én is megsütöttem. Szerintem vaníliás kiflit is csinálok, mert Apának az a kedvence, meg sajtos és mindenféle magos pereceket. A többit meg még meglátom.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Esztivel minden rendben. A csípője is tökéletes, oltást is kapott. De a Prevenar-ból nem tudták beadni neki a következőt, mert nincs oltóanyag. :? Zsófit meg most várjuk haza, nagyszülőknél volt 3 napot Füreden, hogy én Esztit nyugodtan el tudjam vinni a vizsgálatokra.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem sok időm volt, csak átfutni tudtam a hsz-eken.

Panndi: Gratulálok a hugihoz :lol: Nagyon csini a pocakod :wink:

Ildi: De aranyos ez a pancsis kép Lilluról :D Még rgebben kérdezted az immunerősítőt. Niki Cebion C vitamint kap, Vivi pedig Cebion 2x multi-t.

Eperke: Örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésen :wink: Nekünk a Prevenar és a Meningitec oltás is halasztódik, hogy már egy hónapja köhögünk, taknyoskodunk :? Remélem lesz Prevenar amúgy. Elvileg névreszólóan rendelték meg, láttam a papírt, névvel és oltóanyag mennyiséggel.

Niki már hetek óta nagyon rosszul alszik :? , volt ugye a taknyosság, aztán már a fene se tudja, hogy mi baja volt, talán a fogzás is, mert kibújt két új foghegyecske, de már mosott sz.rok voltunk a párommal. Felébredt mondjuk hajnali fél egykor, és másfél-két óráig szenvedtünk a visszaaltatásával. Vissza akart ő aludni, ezzel nem volt gond, csak éppen az én vállamon. Na ne... És csak én voltam jó neki. Ráadásul elkezdett nagyon harapni :? (szopi helyett). Úgyhogy minimál szopi van csak. Amikor visszavittük a dokinénihez kontrollra, rákérdezett az alvására (biztos látszott rajtunk :D :D ), és ő ajánlotta a Viburcol kúpot. Ez homeopátiás kúp. Az első két éjszaka nem volt hatás, de tegnap végre tudtunk aludni. Két gyors szopi volt csak, műsor nem :lol: Remélem innen már nem lesz visszaesés. Még talán holnap adjuk neki, vagy csak felet, aztán szépen elhagyjuk.

Legújabb szenvedélye, hogy sétálni akar. Annyira édesen beigazodik elénk, és fogja meg az ujjunkat, hogy menjünk :D A derekam már stropa :D A tejpép már nem nagyon csúszik neki. Vivi 11-12 hósan kb. 180-200 ml vízből simán benyomott, aztán egyik napról a másikra abbahagyta. Niki meg már hetek óta kb. 100 ml vízből készültet eszik meg, és utána még néhány falatka "katona" :D Harapja már az almát is, de szigorúan felügyelet mellett, a félrenyelés veszélye miatt. Képes lenne kettéharapni a gerezd almát :D A mandarint ő is szereti :D

Vivi még reggelente még szokott pityeregni. Maga az ovi nagyon tetszik neki, csak szeretné, ha én is ott maradnék vele :D De pár perc és megnyugszik, aztán játszik ezerrel :D Volt karácsonyi ünnepség, nagyon aranyosak voltak, ahogy szavaltak, énekeltek :D Persze Vivi csak álldogált még, olyan kis kicsi :D Már van két udvarlója :D Ma az egyiket be is mutatta nekem :lol: Mentem érte, kihozta a dadusnéni, elkezdtünk beszélgetni a napjáról, majd a szomszéd csoportból jöttek ki a gyerekek kezet mosni. Odajött egy kisfiú, ő is beszélgetett velünk, meg produkálta magát, aztán Vivi rámutatott, majd megszólalt, hogy "Anya, ő a barátom." :D:D

Ma van a párom szülinapjra :D Ő is tripla X lett :D Úgy betortáztunk, alig bírok mozdulni :D

Teszek fel egy képet a csajokról, most ez a kedvencem róluk :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:12-kor.
lamme
 
 


lamme: helyesek a Lányok, Niki nagyon megváltozott, rég láttuk! aranyos nagyon!
Vendég
 


Panndi, gratula a kishugihoz :lol:

Lamme, tényleg nagyon szépek a lányaid. :lol:

Hát mi még le vagyunk maradva a sütésben, most készül majd csak a mézeskalács :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme, nagyon szépek a lánykák! Fogzásos-nyugatalankodós éjszakákhoz tudom még ajánlani a Chamomilla 15 CH-t (napi 3x5 golyócskát) is. (A Viburcolban is van.) Eszti ínye is eléggé be van durranva, nála most az a műsor, hogy elalszik, majd kb. 45-60 perc múlva éktelen sírással felébred, és kb. 20-30 perces simivel lehet visszaaltatni. Mondjuk, bevallom, nagyon szeretek ülni az ágya mellett a félhomályban, és simogatni a kis mellkasát, nézni az édes kis arcocskáját... Csak az bosszant, hogy lemaradok a Barátok közt 2. részéről így! :lol: Na de soha nagyobb veszteséget! :lol:

Sütés? Ammegmi? :lol: :shock: :oops: Majd jövő héten, amikor apa is szabin lesz már!

Kép
waterlilly
 
 


Hűűű, fogzás, Zsófi belehúzott, 14 foga van, és jön a következő kettő. Nem csoda, hogy iolyen nyűgös volt a napokban :?
Vendég
 


Bár éjjel meg végig aludt, és reggelre jöttek ki a fogak. Ki érti ezt :)
Vendég
 


Panndi, Zsófid beelőzte 12 fogú Lillust :lol:

Lilly, ha vigasztal, én is gyakran lemaradok a Barátok köztről :wink:
amúgy nálunk is a Chamomilla segített már többször :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Megjöttünk Kehidáról. Nagyon szuper volt, így gyerekkel tényleg nagyon jó hely! Barna nagyon élvezte a vizet, egész nap pancsolt. Egyáltalán nem fél a víztől, bátran ugrott a medencébe, és egész ügyesen "úszik". Egy nap otthagytuk egy órára a gyerekmegőrzőben és tök jól elvolt, nem hiányolt minket. Jókor mentünk, mert nagyon kevesen voltak. így nem kellett kerülgetni az embereket, sorban állni. Ja, és a kaja isteni!!!

Andi: Gratula a hugihoz!!

Lamme: Niki és Vivi ezen a képen nagyon hasonlítanak egymásra, tényleg sokat változott Vivi.

Ildi: Örülök, hogy Lilla meggyógyult! Nagyon édes ez az uszógumis kép!

Én majd csak jövő héten sütök, csak beiglit csinálok és aszaltbarackos muffint. Így is felszedtünk egy kis +súlyt Kehidán :roll: :roll:
Ma megvettük a karácsonyfát, meg a halat, és az ajándékokkal is megvagyunk. Szóval nagyon ügyesek vagyunk :lol: :lol:

Barnabás tegnap rájött, hogy tud egyedül felállni, kapaszkodás nélkül. Azóta ezt gyakorlokja, és minidg megtapsolja magát.

KépKép
kutyfül
 
 


És hoztam pár képet. A szülinapi buli a barátokkal:
Kép

1 éves Barnabás
Kép

Vizibolha:)
Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Lilly: Köszi a Chamomillás infót. Megpróbáljuk. Most már biztos, hogy a fogzás volt a bibi, legalábbis nagyrészt, mert az elmúlt két-három napban két új fogacskát találtunk a szájában. És ha ezeket a golyócskákat adjuk neki, akkor a Viburcolt már ne? Nem tudod véletlenül, hogy ezt a kúpot meddig lehet adni?

Kutyfül: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Kehidán :wink: Jól elbújtál Barni mögé a medencés képen :D A szülinapos képek is nagyon jók. Az a sok kisember :D:D Nagyon aranyosak :D Milyen ügyes Barni, hogy már kapaszkodás nélkül feláll :wink: Niki is megszokta magát tapsolni :D

Én is csak jövőhéten sütök, zserbót, meg hamis kétszersültet. Bár utóbbit nem kell sütni :lol: Beiglit anyós készít :D
lamme
 
 


Kutyfül, nagyon nagy lett Barna is :lol:
Lilla is megtapsolta magát a felállásnál és azóta is, ha úgy gondolja, hogy ügyes volt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Csak boldog karácsonyt szeretnénk Lilluval kívánni minden anyukának és babának :lol:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!

Ildi: Köszönjük ezt a szép képeslapot, nagyon édes rajta Lillu :D
lamme
 
 


Boldog Karácsonyt és örömteli új évet kívánunk minden itteni babának és mamának!
Anett és Eszter

Kép
waterlilly
 
 


Csatlakozom az előttem szólókhoz:

Családom nevében örömteli, boldog karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok kicsiknek és nagyoknak egyaránt! :)

Nagyon szépek a babák egytől egyig! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Remélem Mindenkinek nagyon jól telt a karácsony!
Mi a 24-e délelőttöt a János Kórház szemészeti ügyeletén töltöttük. Barna lekapott valami vírust, de szerencsére már egész jól van a szeme. Kapott krémet, meg szemcseppet. Tegnap óta én vagyok lázas. De azért jó volt a karácsony!! :lol:

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk!!!

KépKép
kutyfül
 
 


sziasztok,

Minden babanetesnek boldog új évet kívánunk Botival


Barnusnak jobbulást és Neked is Kutyfül!
Vendég
 


Kutyfül mi is jobbulást kívánunk Nektek!

Nálunk is jól telt a karácsony, Lillu jó sok ajándékot kapott :lol: Most a konyha a kedvenc, főz egész nap :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Mi is békés ünnepeket kívánunk és egy nagyon boldog új évet!
Kép

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kutyfül: Gyógyuljatok meg minél gyorsabban! Jobbulást Nektek!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?