Sziasztok!
Mostanában nem sok időm volt, csak átfutni tudtam a hsz-eken.
Panndi: Gratulálok a hugihoz
Nagyon csini a pocakod
Ildi: De aranyos ez a pancsis kép Lilluról
Még rgebben kérdezted az immunerősítőt. Niki Cebion C vitamint kap, Vivi pedig Cebion 2x multi-t.
Eperke: Örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésen
Nekünk a Prevenar és a Meningitec oltás is halasztódik, hogy már egy hónapja köhögünk, taknyoskodunk
Remélem lesz Prevenar amúgy. Elvileg névreszólóan rendelték meg, láttam a papírt, névvel és oltóanyag mennyiséggel.
Niki már hetek óta nagyon rosszul alszik
, volt ugye a taknyosság, aztán már a fene se tudja, hogy mi baja volt, talán a fogzás is, mert kibújt két új foghegyecske, de már mosott sz.rok voltunk a párommal. Felébredt mondjuk hajnali fél egykor, és másfél-két óráig szenvedtünk a visszaaltatásával. Vissza akart ő aludni, ezzel nem volt gond, csak éppen az én vállamon. Na ne... És csak én voltam jó neki. Ráadásul elkezdett nagyon harapni
(szopi helyett). Úgyhogy minimál szopi van csak. Amikor visszavittük a dokinénihez kontrollra, rákérdezett az alvására (biztos látszott rajtunk
), és ő ajánlotta a Viburcol kúpot. Ez homeopátiás kúp. Az első két éjszaka nem volt hatás, de tegnap végre tudtunk aludni. Két gyors szopi volt csak, műsor nem
Remélem innen már nem lesz visszaesés. Még talán holnap adjuk neki, vagy csak felet, aztán szépen elhagyjuk.
Legújabb szenvedélye, hogy sétálni akar. Annyira édesen beigazodik elénk, és fogja meg az ujjunkat, hogy menjünk
A derekam már stropa
A tejpép már nem nagyon csúszik neki. Vivi 11-12 hósan kb. 180-200 ml vízből simán benyomott, aztán egyik napról a másikra abbahagyta. Niki meg már hetek óta kb. 100 ml vízből készültet eszik meg, és utána még néhány falatka "katona"
Harapja már az almát is, de szigorúan felügyelet mellett, a félrenyelés veszélye miatt. Képes lenne kettéharapni a gerezd almát
A mandarint ő is szereti
Vivi még reggelente még szokott pityeregni. Maga az ovi nagyon tetszik neki, csak szeretné, ha én is ott maradnék vele
De pár perc és megnyugszik, aztán játszik ezerrel
Volt karácsonyi ünnepség, nagyon aranyosak voltak, ahogy szavaltak, énekeltek
Persze Vivi csak álldogált még, olyan kis kicsi
Már van két udvarlója
Ma az egyiket be is mutatta nekem
Mentem érte, kihozta a dadusnéni, elkezdtünk beszélgetni a napjáról, majd a szomszéd csoportból jöttek ki a gyerekek kezet mosni. Odajött egy kisfiú, ő is beszélgetett velünk, meg produkálta magát, aztán Vivi rámutatott, majd megszólalt, hogy "Anya, ő a barátom."
:D
Ma van a párom szülinapjra
Ő is tripla X lett
Úgy betortáztunk, alig bírok mozdulni
Teszek fel egy képet a csajokról, most ez a kedvencem róluk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:12-kor.