Új privát üzeneted érkezett!

Kukac
Nem dobsz egy tesztet reggel?!? :)
gtünde
 
 


Sziasztok!

Megyek visszaolvasok!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Suzy :D

Szuper képek a kissrácról!NAgyon édes!!!Főleg amikor az álla alá teszi az ökleit. :wink:

Sleepin :D

MAjd számolj be,hogy tetszett az otthoni karácsonyfa. Azért az más, mint amiket most láthat.

Ticsi :D

Írok majd sms-t. De addig is:Még nem akarok intézetet váltani,de elgondolkodtam rajta,ha mégsem kapják meg a támogatást. De a dottorét nehezen hagynám el.MIre megtaláltam sok víz lefolyt a Tiszán.......... 8)

Ugye most kiszeditek a járóka kerekeit,mielőtt beleteszitek a fát?? :lol: 8)
Jobbulást mindenkinek!

Vicus :D

Tényleg laptető, nem is figyeltem. :) Sajnálom, hogy kijön belőled a vitamin. Másfajta nincs,csak ez a kettő?
Szuper poci,s a mézeskalácsok is nagyon jók. A pólyás babát nekem adod? :lol:
Nem tesztelek, csak ha késik... 8)

Fenci :D

Majdnem céges buli,csak ott lesznek az utasok is. :?

Ditke :D

Szijja! Te is előkerültél?Jó volt babázni, de gondolom te is nagyon élvezted. :D
Szegény család. :cry:

VIcky :D

Honlapot elmentettem,megnézem. Nehéz ügy a dokiváltás,ha megbízol vkiben.Volt már előtte jó pár,akit elhagytam.
Sajnálom,hogy nem tudsz aludni,De majd kibújik Levente, s megszűnik a gyomorégés is. Tényleg izgi, most már bármikor jöhet.
Értesítesz vkit?

Görbémről. Passzolom,eredetinél is berakta az elején a pé-t a 12.-napra,de visszavette, s a hasam is 12.naptól fájdogál,de azóta folyamatosan és a derekem is leszakad.Nem tudom melyik sugároz át a másikra. :roll: Majd meglátjuk mi lesz.

Gröni :D

Puszi nektek,S Kellemes Karácsonyt,ha addig nem jössz.

Mami :D

Szopihoz nem tudok hozzászólni.még.......... :wink:

Képzeljétek,ma egész nap olyan rosszul voltam.Émelyegtem,hányingerem volt/van.Csak két rudit mertem megenni,meg este egy fél szelet vajaskenyeret.
Ja és éjjel kettőkor arra keltem,hogy ráz a hideg.Biztos elkaptam vmi vírust. :? :shock:
Megyek aludni,pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 

 
 

Zsu
Vagy babás vagy! :D
vizkriszisback
 
 


zsu! szerintem is inkább babás tünet!!! :D

KépKép
dike
 
 


KUKAC!!!!!!!! ha hiszed, ha nem, kirázott a hideg, amikor olvastam a soraidat!!!!!!!!!!!!!! BOLDOG FELHŐTLEN KISMAMISÁGOT!!!!!!!! :D:D

Viki :) Alvás. Hát szerintem mindenki tudja, mikor mi a jó. Feleslegesen semmiképp se aludjon együtt a baba a mamával. Ha nyűgös, rosszkedvű, fáj valamije stb. akkor azt TE érezni fogod és tudni fogod, hogy mire van szüksége. Semmi rossz sincs az együtt alvásban, de sajnos hozzá tudnak szokni később. Mostanában Bende is visszaszokott az együtt alvásra, ami gondolhatjátok milyen egyszerű, néha kb. 10 cm helyem van ALUDNI!!! Élmény... de ahogy Gyugyi is írta az egyik legszebb érzés. Hallod ahogy szuszog, ahogy horkol (pl ma délután), érzed az illatát. Naszóval megéri, de nem szabad rendszert csinálni belőle. :D

Zsu!!! Csak annyit írok, drukkolok!!! :D Majd dobok képet az első reakcióról (remélem sikerül lekapni).

Mamikám, nem feltétlen szuperanya az, aki tud szoptatni és fordítva sem. Nem attól vagy szuper! Minden kalapom le alőtted, hogy így bírod! :D

Ja, amúgy szopi: Nekem sem kezdődött felhőtlenül. Bendét szó szerint nem lehetett felkelteni. Nem volt hajlandó 5 percet fentlenni, hogy szopizzon. szerintem én rontottam el, vagyis nem én, mert én full tanácstalan voltam és egy csecsemős nem kérdezte meg, hogy segítsen-e és nem tettem koár cicire Bendust. De kitartó voltam és szerintem rohadt nagy szerencsém volt. Amúgy van itthon 1 bontatlan csomag tápszer. :) Ha kéri valaki, szívesen elküldöm. Mami milyet esztek? Ez beba sima 1es (nem HA). Ha kő, küldöm. :D

Aztán mi vót még.......

Suzy! szerintem tudom, hogy ez nehéz lesz, de meg kéne próbálni rendes reggeli időben felkelteni Vinzentet. teljesen fel van cserélve a napja, ha éjjel többet eszik, mint nappal. Meg kéne próbálnod reggel felkelteni, nekiindulni a napnak, és délután valahogy úgy alakítani, hogy esetleg fürcsi előtt már ne nagyon aludjon. Persze egy 2 hetes babával ez még nagyon macerás, de nagyon úgy fest, hogy totál felborult a napja Vinzentnek. Esetleg úgy próbáld, ha párod is ott van.

Jesszusom, most szívbajt kaptam, ránéztem a laptop órájára és 2:06 van rajta... :shock: :roll: Hála az égnek nincs annyi még.

Panaszkodhatok kicsit??? ha nem, ne olvassátok tovább. :) Ma elmentünk (Pandussal) kis karácsonyi végső (reméletem h végső) bevásárlásra, gyerekekkel. Én életemben először (és utoljára) BKVztam babakocsival. Hogy ez nem fehér embernek van kitalálva az tuti. Fel le 10 kg-s gyerek + babakocsi + cuccok......... áááááááááááá, hazafelé azt hittem összeesek. Hazaértem, kitettem a gyereket és lefeküdtem a padlóra. Apa nézett mi van (éjszakás - aludt) majd gyerekezett míg kifújtam magam és észheztértem. Aztán együtt aludtunk dálután Bendegúzzal. Jól esett. Amúgy kengurupárti vagyok, de már 10 kgs múlt Bendus, kicsit nehéz már hozzá, de innentől fogva csakis úgy fogok menni BKVval, amíg a saját lábán nem megy. Ezt én többet soha!!! Inkább szenvedek a kg-k alatt... úgyis csak annyit kell kibírni míg odaérünk... no befogom mára........

Kép
Kép
sleepin
 
 


basszus........... bocsi, nem tudtam h ilyen rohadt hosszú lesz......... :oops: :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Tavika!!!

de aranyos vagy istenem :lol:

Gtünde!

általában 20 percet kapnak, csk most a szaporitás végett probálom ikergyakorlatra átültetni amit Bogáncska javasolt, csak az a baj hogy ezeklkel a 10 20 millikkel egx percre sem hajéandoak elpihenni a kis nyavalyások..

és ráadásul rossz napot válazstottam mert páromnak sok dolga volt ma, nem tudott segiteni sokat, feltorlodtak a dolgok elpattant az agyamban egy két húr estére.....hát asszem inkább a kiegyensulyotzott boldog mami képet választom aki keveés tejcit ad, mint a tejgyáras idegbajosat....

de mg kiderül :)

zsu!!!

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, de izgulok :lol: :lol:
Vendég
 


Mééér nem vált a vonalzómmmmmmmmmmmmmmm???????????????????????? :shock:
Vendég
 


Lmami! :lol:
Nagyon köszönöm! Én nem értek a szoptatáshoz, de szerintem sem azon múlik, hogy ki a szupermami! És Te az vagy!!!! Köszönöm.

Sleepin!
Neked is köszönöm. Hihihi elképzeltelek a szituban, gondolom a sok "kedves" ember meg cseszett segíteni a buszon. :evil:

Susy!
Én sajnos még nem értek hozzá, de biztos széepn beáll majd anapirendetek! :wink:

Vicuska!
Köszönöm! Mi vagy Te, boszorkán, hogy tudtad? Egyébként nagyon ügyik voltak most Tapolcán, sokunknak sikerült! :lol: Szaunázás: Én úgy tudom, hogy pár percet lehet, csak az a lényeg, hogy ne forrjon fel a pocid. :wink: Medencétől én is félnék, amúgy is félek tőle, nem terhesen is. Viszont a Balcsiban tuti fogok fürödni, igaz inkább kint vitorlásról, mert ott szép tiszta a víz és senki nem pisil bele tőlem egy méterre.
Neked mennyi is volt a hcg-d?

Fencimami!
Remélem minden ok és jól vagytok! Pusszancs!

Gtünde!
Neked is nagyon köszönöm. Tegnap is, ma is csináltam tesztet, erősödik, majd lefotózom, csak lemerült az aksi. És érdekes, hogy a 10-es teszt a 123-as hcg-t halványan mutatja. :roll:

Kata!
Neked is köszönöm, szerintem egy baba van. :wink:

Dike!
Köszönöm, remélem Te is hamarosan babásodsz!

Zsu!
Én is Krisz véleményére tippelek, remélem a babától vagy rosszul!!!! És tényleg olyan szép a görbéd és mintha beágazódás lenne rajta! :wink:

Gröni!
Köszönöm! Puszi Nektek!!!!

Gaby!
Nektek is kösz, már 18 hetes vagy! Úgy repül az idő!!!! :lol:

Ticsi!
Köszönöm. Remélem kedden már látszani fog egy-két petezsák. :lol:

Együttalvás: tudom 4 hetes kismamiként könnyű okosnak lenni, de pl. az egyik barátnőm együtt aludt a kisfiával, majd mikor terhes lett, akkor sem akart a tökös beköltözni a szobájába. Pár hete megszületett az újabb babyke, most mindkettő vele alszik, hol a kicsi sír éjjel, hol a nagy, a nagy féltékeny a kicsire és alig tud a csaj szoptatni, egész éjjel fent van, mert valamelyikkel foglalkozni kell és persze felébresztik egymást. :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Krisz!
Legközelebb Neked is tuti sikerülni fog! Te IR-t nézettél már? :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Jó Reggelt!

Kukac,
Kiváncsiságból gyors bekukk. Gratulálok!!! Tudtuk mi ezt hogy sikerül. :lol: :lol: :lol:

Kép
mofly
 
 


Jó reggelt,

Hülyeséget álmodtam, hogy elkezdtem vérezni. Mondtam is apának, aszongya akkor futás a wc-re hogy lássuk minden OK, és minden OK. :D És mááá az is lesz, elhatároztam. :P

Én valahogy a kiságyban altatás híve vagyok egyenlőre (még könnyen beszélek), nem szeretnék abba a hibába esni, hogy majd 4-5 évesen is azon próbálkozzunk hogy a franciaágyból átszoktassuk a gyereket a gyerekszobába. Tesóméknál egyenlőre ez nem igazán sikerül, állandóan velük alszik a most már 7 hónapos unokaöcsém, 1 hete le is esett az ágyról a gyerek, rohantak vele a kórházba, hálistennek semmi baja. Nem hiába találták ki a rácsot a babaágyon szerintem. Na csak hogy az ellentábort is felhozzam. :lol:

Éhes vok, bundikenyeret fogok csinálni.

Ticsi :D Gröninek pusszantás, de legalább 1 sort írhatna máá, üzenem neki hogy VAZZE... :lol: :lol: :lol: :wink:

Susy :D Milyen volt az éjszakátok? :roll:

Mami :D Szerintem tök ügyesen próbálkoztok a szopival! Rólad soha nem tudnám elképzelni hogy idegbajos mami leszel. :D Tényleg megzakkant a vonalzód. csinálj újat.

Zsu :D Hogy vagy ma? Már jobban?

Vicky :D Tök jó, hogy már KÉSZnek nyilvánított a dokid. :wink: Hogyan fogunk hírt kapni felőled ha action van? :roll: :D

Na megyek, mert már hangosan korog a gyomrom, gondolom babó sem örül ennek a "zenének"... :lol:
fenci
 
 


Na, együttalvás témához.

Réka a legelején az ágyában aludt. Majd mellettem a franciaágyon. Aztán megint az ágyában, de mikor hajnalban kelt, átvittük magunkhoz.
Míg Debiben laktunk, Apa aludt vele egy szobában és ő nem volt hajlandó az ágyába rakni, merthogy úgyis felébred és akkor oda kell venni, ha meg mellette alszik, nem ébred fel. Ráadásul szeret vele aludni.
Itthon aztán azt csináltam, ha elaludt, átraktam az ágyába és reggelig ott aludt. Most viszont én alszom a 2 gyerekkel egy ágyban. Kb. 50 cm helyem van. :) Rékát át lehetne rakni, de hajnalban tuti jönne, és félek, ráfekszik Dórira. Mondjuk tegnap Dórit raktam az ágyába, és jól aludt ott is. De hát akkor fel kell hozzá kelni. :)
Amikor meg nagyobbak, már megértenek sok mindent, akkor szerintem meg lehet őket győzni, hogy az ágyukban aludjanak. Majd beszámolok, ha Bp-en lakunk, hogy tényleg így van-e. :)

Zsu
Csak nem?!?!

Mami
Úgy csináld, ahogy Te jónak érzed. És így vagy úgy, de szuper mami vagy tényleg!! :) Tejszaporítóval nem próbálkoztál??
Én úgy értettem a szoptatást, hogy szopizzák ki a 20-at (amúgy honnan tudod, hogy annyi? leméred őket?), aztán mehet a tápszer. Majd a köv. szopi meg e között próbálj meg fejni. Én pl. úgy raktam el Dórinak tejet, hogy két szopi között próbáltam fejni. Először alig jött, de mivel ott volt az inger, nemsokára belövellt, és tudtam fejni rendesen. De mondom, ez én vagyok. Én így működöm. Lehet, hogy Neked amúgy sem lenne sok tejed. De ami van, azt add oda nekik!
Na, most már tényleg lekattanok a témáról! :)

Fenci
Hú, ilyen rémálmaim nekem is voltak. Úhogy számíts rá, hogy sokáig húzod! :wink:
gtünde
 
 


Nem tudtam átrakatni 27-i UH időpontot 22-re :? így karácsony előtt már biztos nem tudjuk meg, mije van neki. No mindegy, ez van. Úgy látszik sokan mennek karácsony előtt kukucskára :P :lol:

Fenci
én múltkor olyat álmodtam, hogy viszeres és iszonyat ronda a volt lábam :? piros véraláfutásos volt, nem is láttam még ilyet, hogy tudok ilyet álmodni? :shock: :lol:

legyekmami
hát ikrekkel biztos nem lehet könnyű, de ügyes mami vagy te :wink:

Kép
gaby25
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

Kukac! :P

Kép

nekem 116 volt a hcg-m 8) , sztem lehet csak 1 babád van, de az se baj, ugye? :roll:

Mami!
szupermami vagy és kész! :lol:

beparáztattatok a szaunával+ a fürdéssel :shock:
nem azt mondtam, h órákat voltam a melegben, csak 2-3 percet kb. addig meg csak nem melexik fel bent semmi :roll:
fertőzést meg bármilyern nyilvános mosdóban ösze lehet szedni :?
de lehet, h akkor többet nem megyek... :(
Vendég
 


Csak bekukk :)

Zsu :)
Hogy vagy ma???

Vicuska :)
Centrum Materna nevű vitamint próbáltad?
Nekem csak az volt jó!
Elevittől nem terhesen is rosszul voltam, a Gravidát meg nem próbáltam, mert sokan rosszul voltak tőle a környezetemben...
Vendég
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de szerintem nem vagyok babás. :?
Ma is megvan a hányinger, de ma már ment a hasam is. Ez már biztos, hogy vmi vírusos nyavaja. :evil:
Vagy idegesség..... :roll: (Tegnap voltunk ügyvédnél az Apeh miatt, s meghalt a párom nagybátyja is/tegnapelőtt fedezték fel/)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Napot!

Szupermami!

Ikerszopi akkor is nagy kihívás, ha dől a tejed, meg egyébként is az ikrek egy óriási kihívás, le az összes kalapunkkal...

Zsu

Kép

Sleepin

A bkv hiányának itt csak örülni tok, átérzem...amikor terhes voltam Árpival az egyetlen ember, aki felállt egy 70 év körüli jól szituállt néni volt...persze nem fogadtam el, csak hangosan megjegyeztem a magamét...

Tüncsi

Én a mai naptól totál kivok...lehetséges, hogy jön a foga? Reggel óta üvölt...

Együttalvás... én Árpival aludtam, amíg nem mentem szülni, elég vacak volt, mikor rugdosta a pocakomat...most apjukkal alszik, én meg Ádival, aki amint átalussza az éjszakát megy a kiságyba! Kényelmes a melletted alvás amíg be nem áll a szopi, mert kujva fáradt az embör lyánya kelni ki az ágybú...aztán meg tényleg az a gond, ha már tovább alszik, hogy te felkelsz, és nézed, meg szagolod, meg hallgatod, mert olyan édes...

na mennem kő

Kép
ticsimû
 
 


Ezt akartam még tegnap!!! szauna TILOS!!!!!!!! Felmelegszik a magzatvíz!!!! Bacikról, vírusokról nem is beszélve... Én is mennék, de még szopi alatt is tilos (vagyis ekkor csak nem ajánlott), mert a tejcsinek sem használ. Most nem mi vagyunk a középpontban! :)

Nálunk is így volt az együttalvásos dolog, mint Tündiéknél. Ágy, velem, ágy, most hajnaltól velem. :D Először mindig ágy... ha korábban ébred mint kéne, akkor jön hozzám. :) ((Pár napja azt játsza, hogy leteszem fél 3kor és 3 kor felkel, akkor összebújunk és alszunk van hogy 5-ig...)

Ticsi, de segítettek, de az meg néha rosszabb. A másik, hogy babakocsival hipermarketben katasztrófa. 1. csak kis kosarat tudsz vinni, mert 2-t nem tudsz tolni egyszerre. 2. gyerek kijönne, de hova? 3. embertömeg, próbáld kerülgetni egy babakocsival és egy arra akasztott kosárral (így már kb. 1,5 babakocsiszélességről beszélünk). Áh, agyrém... na nem ragozom tovább... :D Ja és nem biztos, hogy fog, jön a hiderfront. Enyém gyerek sem épp a lenyugodtabb ma... :? Jön a hideg... de remélem hó is.

Kukac, mikor lesz UH??????

Gaby! Melyik kórházban fogsz szülni végül? Pocifoto??????????

Zsu! Részvétem. :( De azért ne add fel!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Itt vannak a tesztjeim, kicsit homályosak és lehet, hogy a mait összekevertem a tegnapival. :oops:
Kép

Vicuska!
Jaj, dehogy baj, egy babának is nagyon fogunk örülni!!! :lol: Szerintem 2-3 perc szauna nem árt és a fürdés sem, mert sokan járnak úszni is vagy vízi kismama tornára. A lényeg, hogy érezd jól magad! :wink:

Húúú, én most keményen úgy gondolom, hogy mindenki a saját ágyában fog aludni! De elbizonytalanítottatok! :oops: :lol:

Sleepin!
Kedden megyünk. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsu!
Részvétem. :cry:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Már megint jól eltűntem.De nem volt lelkierőm jönni.megint túl vagyunk egy sikertelen próbálkozáson.Elkeseredtem és megint feladtam.úgy érzem eddig bírta az erőm.most pihentetjük a dolgainkat.nem akarom elrontani az ünnepünket ezért inkább most pihentetjük a dolgokat.

még vissza kell olvasnom jó pár oldalt.
Vendég
 


Sleepin!
oksi, megfogadom :oops:

Haga!
kipróbálom, köszi!hogy megy a tesóprojekt? 8)

Zsu!
részvétem... :( azért én halkan drukkolok nektek is :D

Kukacka!
örülök, h egy babát is hazavisztek :lol: de mé lehet többen vannak :D úgy várom már az uhudat 8)

elvileg én is külön szobájában, külön ágyacskájában akarom altatni...de ki tudja :roll:

Nati!
hun vagy már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? :roll:

Kép

Szép álmokat mindenkinek :P
Kép
Vendég
 


Lili!
elhiszem, h belefáradsz...pihenjetek, kapcsolódjatok ki, élvezzétek egymást csak úgy, és majd jövőre biztos jönni fog a babóca :)
Vendég
 


sziasztok!

lili! nagyon sajnálom, nekem is ünnepek alatt fog megjönni, és már előre le vagyok törve.

lányok! most nagyon érzem h nem sikerült....amugy ma sok folyásom volt sárgás-hol fehér, és egy barna pötty a bugyin. nekem nem szokott soha. lehet elkaptam valamit? :(
hőt ma reggel nem tudtam mérni meg holnap se fogok tudni.már nagyon elegem van már a fél 5ös kelésekből!

KépKép
dike
 
 


Haliho csajok :D Hát nem volt nagy pörgés ma. :roll:

Kukac :D Gyönyörűek a tesztjeid! :wink:

Gaby :D Akkor hajrá 27-ei UH! :wink:

Zsu :cry: Részvétem... :cry:

Haga :D Olvastam Albert pöttyeiről odaát, elmúltak már? :roll:

Szia Lili :D Pihenjetek egy hatalmasat és fújjátok ki magatokat az ünnepek alatt! Kellemes feltöltődést kívánok! :wink:

Csajok, olyan kedves emberek vesznek körül hogy csak na. Ma egy nagyon aranyos barátom volt látogatóba, holnap pedig egy volt skót kollégám jön és ebédet is hoz. :D Iderepül otthonhunból egy kis karácsony előtti pihenésre és meglátogat. :wink: Hétvégére is már bejelentkeztek mindkét napra. Nem is tom hogyan háláljam meg a sok imádnivaló ember jóságát, olyan jól esik!! :P :wink:
fenci
 
 


zsófi
ez a 6 nap az uh-ig hosszabb lesz, mint az egy hónap a lombikkal. tegyé majd uh képet :lol:

sleepin
én ugy megyek gyerekkel a boltba - igaz, nem nagy hipermarketbe, max a kisteszkóba - hogy mindig eszik közben vmit, kekszet, kiflit stb. Peti simán elnézelödött, vele nem volt semmi gond, d Davi nem ül meg a sejhaján a kocsiban, muszáj lekötni vmi ennivalóval :?

ticsi
na, követünk titeket, Petinek ma reggel a dokinál 39,7 volt a láza, torokmandulagyuszi. kapott szurit, nem hallattszott hozzátok? ez a gyerek 6 évesen is akkora cirkuszt rendez a szurinál.

gyugyi
neked a karácsonyi menü után is lesz pé-s görbéd? :lol:

ja, képzeljétek, vmi teszkós horoszkóp azt irta nekem, hogy a köv.év hizásveszélyes lesz. nanááá :lol: vizöntö vagyok, ki hizik még pocira velem? :lol:
Vendég
 


Hali!


Zsófi
Mikor mész uh-ra?Szép tesztek, by the way. :D

Lili28
Sajnálom.Legközelebb több sikert!!!

Pkata
Én is híznék veled hasra! :wink: Köszi köszi mégegyszer amit nekem küldtél!!!Nagyon aranyos vagy!!!
:D

Zsu
Részvétem!Én azért még reménykedek egy 2 csíkos tesztben!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mami
Kitartás a két törpicúrhoz!!! :D

Nekem 18.cn, reggel fél 6-kor 36,4. :shock: A pg tegnap is ma is páfrányos...sztem sok az lh-m már pár napja, tuti több petesejt érett és nem repedtek meg. :? Doki ma nem ért rá uh-ra, holnap ráérne de sztem nem megyek mert úgyis megyek pénteken Debibe.

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback
 
 


Vicuska! Azért pár perctől nyugi, nem lesz semmi bajod. Innentől figyelj! :D Úszni ha zárt a méhszáj, lehet. Én is jártam (na ez erős kifejezés) Fencikével. :)

Kata! Igen, én is adtam Neki kekszet meg kiflicsücsköt meg kölesgolyót, de azért 1 órán keresztül már csak nem ehet. míg ha a bevásárlókocsiban csücsül elvan. Szóval semmiképp sem babakocsizunk hosszútávon főleg nem ha BKV is kell.

Zsófi! Az mindjárt itt van!!!!!!!!!!!!!! Izgi!!!!!!!!!!!! :D

Krisz! Küldök repesztőket!!!!!!!!!! De gyúrjatok is rá, mert én kevés vagyok hozzá! :D

Fencikém Drágám, nem csoda, hogy ennyien vesznek körül! :wink: Mi is odaérünk egyszer.... (Ja, vettem overált Bendusnak potom 4ezerért! Király vagyok, mi?)

Na megyek, mindjárt folytatódik rosszhangú dr house!

Jóéjt!!!!!!!! Akinek aktuális, ne aludjon sokat! ;) Én fogok... :oops: :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gaby, grat a jó afp-hez!

Dike, neked pedig a csökkent prolaktinhoz! :) A barna pötty az valami apró vérzés lehet.. beágyazódás, pé körül is lehet ilyesmi, esetleg méhszájseb szokott ilyet csinálni, de ha csak egyszeri alkalom, én asszem nem foglalkoznék vele.

Susy, gyönyörűek azok a kíváncsi kis szemek! :)

Én meg jó rég voltam már itt.. lassan már a jelszavamat is elfelejtem. :)
Részemről annyi, hogy hüvelykenetem minden bacira negatív, vért néztek megint prolaktinra, az eredmény majd jóóóóó soká, úgyhogy nálam minden ok. Páromnál viszont csak most tenyésztenek ondót és vizeletet, mert az első antibiotikum-kúra nem használt, úgyhogy csak toporgunk... valszeg ez a ciklus is ugrik babaügyben. :? De végül is a lényeg, hogy egészségesek legyünk.. na de mikor lesz az már... :?

Zsófi, nagyon jó érzés rápillogni a poz. tesztjeidre, gratulagratula! :) És mindenkinek drukk mindenhez, amihez csak kell.. (most csak átfutni tudtam amit írtatok, leragad a szemem, de pótolom)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Szép jó reggelt! :D

19.cn, 5.30 perc 36,8. Alig aludtunk 5 órát, álmos vagyok. :?
vizkriszisback
 
 


krisz!, én fél 5kor keltem :( na akkor biztos mevolt a péd ha ma 36.8, de majd pénteken többet tudunk!

kata! én is növesztenék pocakot :D kisfiadnak jobbulást!

pompom! hát nem tudom mi lehetett, remélem nem pé, mert már 4napja nem volt akció :( sose ér rá! neked szupi h jó lett az eredményed, apát meg hamar rendbe lehet tenni hidd el.

KépKép
dike
 
 


Zsu
Részvétem. :(

Krisz
Akkor hasizmozz, hogy repedjenek! :)

Dike
Ne tessék má' negatívkodni!!

Zsófi
Szépek a tesztek! Várom én is nagyon az uh-t!

Sleepin
Én 1100-ért vettem! :) Igaz, még nem jött meg. :?
Érdekes, hogy én meg a napokban láttam egy régi részt, és tök furi volt a Szakácsi hangján. Nekem már a Kulka jobban tecc.
Én Rékával csak Debiben mentem el párszor boltba, de rendesen leizzadtam. És nem azért, mert nyár volt. És ráadásul gyalog+babakocsi mentünk. Mégis. Teljesen megértelek.

Pompom
Akkor most pihizzetek, élvezzétek az ünnepeket és ne gondoljatok semmi rosszra! A jövő év meg úgyis babát hoz megint sokaknak!
Hiszen nem marad el az újévi közös kívánság, ugye csajok?!?!?

Kata
Már 13. hét!! :shock: Nem is értem ezt a hasra hízást! :) :wink:

Fenci
Hát csak kényeztessenek is! Megérdemled, nem??

Suzy
Olvasva a szüléstöridet, egyből az indított szülésem Rékával jutott eszembe. Én is sűrű és erős fájásokkal indítottam. Nem értem, hogy EDA-t miért nem ajánlottak előbb, vagy Te nem akartad?? Bő 2 ujjnyinál már lehet. Nagyon ügyi voltál, a férjed előtt meg le a kalappal!

Vicuska
Hú, én is olyan sok mindent elterveztem előre. Aztán... :)

Na, ma is beraktam este Dórit az ágyikójába. Hajnal 5ig durmolt, majd utána mellettem. :)
gtünde
 
 


Kép

Itthon vagyok. Nem is igaz......

Kukac :) :) :) :) :)
Kép

Tüncsi :)
Új képek?
De kár, hogy már nem Győrben vagytok.... Tavival elbabáznánk szívesen! :wink:

Dike :)
Akkor ma este nosza!!!!

Krisz :)
Szépen megugrott a hőd. Én is álmos vagyok... Reggel óta. Fránya macska háromszor ébresztett.... Megy a kés alá, mint a gazdija! :wink:

Pompom :)
Akkor ez már fél siker! Vigyázz, vissza ne kapj valamit! 2009 lesz a Ti évetek! :wink:

Sleepin :)
Én szerettem volna aludni..... Zapa mítingel, egyedül vagyok. De ez a varnyogás.... :evil: :evil:

Kata :)
Huuu, karácsonyi zabálás!!! előre félek. Bár sokat nem bírok enni, összeszűkült a gyomrom egy év alatt rendesen. Veszek is szűztea kapszulát, az gyorsan áthajtja rajtam amit megeszem!

Fenci :)
Mosolyogj! :) Olyan jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy! Küldök én is egy ölelést!
Kép

Vicuska :)
Minnyá írok püt. Nem akarom offolni a topikot ... :wink:

Lili :)
gyere gyakrabban!

Zsu :)
:( Nyugi....

Gaby :)
Karácsonyi csúcsforgalom?

Ma jót mosolyogtam a suliban! Osztályom szerepel a karácsonyi műsorban. Próba. Aszongya Mária, hogy elfáradt és itt fog megszületni a FIA. :roll: Jó, ezt tudjuk...Na de ő? Volt ultrahangon? :lol: :lol:

Ticsi :)
Üvöltés megszűnt? Emlékszem, mikor ekkorák voltak.... Mindig volt valami. :)

Susy :)
Képet a gyönyörűségről, de izibe'!!!! :D

Mami :)
Hogy álltok ma a szopival? Nem semmi lehet kettőt egyszerre.... Te kis szupermami! :)

(Lányom belegázolt a lelkembe.... :) Aszonta, olyan lett a cicim, mint egy (kettő) aszott mazsola. Na mondom, köszi. :roll: Kérdem én: ki lógott rajta másfél évig????? meg most fogytam 26 kilót, ja, meg 40 leszek, az anyja cipellőjit. :twisted: Zapa megvédett, aszonta 20 évvel ezelőtt szép volt a cicim!!! :D :D Hát, monokinizni nem fogok többet, de sebaj! Egy jó kis pusáp meg csodákra képes!!!!! :lol: :lol: :lol: )

Kit hagytam ki? :oops: :roll:

Tegnap a suliban sikongattam a gyönyörűségtől!!! (Nem jóra gondolni! :wink: ) Kaptunk új gépeket a kondiba!!!! CSÚÚÚÚCS!!!!!
Van "legmedszik" is, ez volt a vágyam!. Csak ne lennék még felmentve 3 hétig. :evil:

KépKép
zapáné
 
 


Sziasztok banyák! :D

Kata :D Kistörpökkel anno mennyit híztál? Jó hízást mostanra is! :wink: Nekem asszem megindult.... :oops: ez a sok vízszint nem tesz jót, de leszarom.... na meg az édességvágyam.... :oops: :roll:

Krisz :D Na akkooo megvolt pé. :wink: Pénteken uh lesz Debiben? :roll:

Sleepin :D Ügyi vagy, csak gyűűűjcsed (de szép, mi? :lol: :lol: ) az infókat hogy hol lehet occsón babacuccost kapni. :wink: Várunk ám, akár 2 ünnap között is. :wink:

Pompom :D Örülök, hogy nincs baci. Miért tart olyan sokáig a prolaktinod eredménye???? :roll: Apának mihamarabbi gyógyulást! :wink: Ja és gyere sűrűbben! Most remélem lesz időd! :wink:

Dike :D Mindig ilyen korán kelsz meló miatt? :oops: :roll:

GTünde :D 1100-ért? Nem vagy semmi. :wink:

Gyugyi :D Vége a sulinak, már téliszünet? :roll: :P Át is ért az ölelésed, nagyon jól esik, köszönöm. :D :wink: Nekem nyáron voltak mikor lefogytam picik a cickóim, most meg mááá nem fér el sehol.. főleg hogy a gyomrom is megnőtt. Tök jó, hogy ilyen a kapcsolatod a gyermekeiddel, én is ilyen anyuci szeretnék lenni. :D Nálatok a suliban van konditerem???? :shock: Nem semmi, nálunk olyan nem vóóót anno.

Várom a volt kollégám meg az ebédet.... 8) :D
fenci
 
 


Fenci :)
Nincs még szünet, karácsony előtti nagyüzem. Adventi vásárral, műsorral. (Háromszor szerepelünk...) Holnap meg pedagógus karácsony fél5-kor. Nem megyek kocsival! :wink: :lol: :lol:

Van a suliban konditerem, mert NUPI-s iskola vagyunk. (Utánpótlásos-sportos). Pályázati pénzekből fejlesztik. Én meg használom!!!!!! :lol: :lol:

Nagy cickó kényelmetlen tud lenni. Emléxem, terhesen mindig beleakadt a könyököm, mikor be akartam nyúlni a konyhaszekrénybe! :lol:

KépKép
zapáné
 
 


fenci! nem mindig csak amikor a párom nem tudja megcsinálni helyettem. személyfuvarozás tudoood gyárba. :)

nem is mondtam h én minden nap fél egykor alszom el, mivel éjfélre érek haza( 10 40től éjfélig fuvar), ha nincs akkor se tudok előbb elaludni mert már nagyon hozzászokott a szervezetem. na de tegnap a barátokközt szünetében, laptoppal a hasamon elaludtam.ezt h csináltam?de olyan jóóó volt. reggel, fél 5kor, nem olyan simán, de felkeltem irány munka. 7re hazaértem mostam mármint a gép :) , lefeküdte,laptop, babanet és pufff elaludtam, éééés 12 15kor keltett anyum telefonon h nem jössz ebédelni???mondom áhh még alszok!
utána magamhoz tértem és alig tudtam elhinni h dél mult.most öltöztem fel, mert jön a barátnőm kávézni. :D

KépKép
dike
 
 


Húúú Dike :D Ez nagyon feszített tempó.... :oops: akkor alig alszol Te lyány! :shock:

Gyugyi :D Este kapd ám el zapát, mondd hogy laptetüd lett! :lol: :lol: Csináltál már otthoni kari díszítést? :roll: Ha igen, mutizd meg, mindig olyan kreatívka vagy! :D Nálunk semmi. :roll:

Vicky vajon merre jár???? :roll:

Na letettem a lantot. Minden melót megcsináltam, befejeztem, átadtam, elküdltem. :D
fenci
 
 


Sziasztok!

FEnci!
Köszi kérdésed a helyzet változatlan. :cry: Tegnap kezdtem örülni, hogy kimarad az éjjeli 4 óra hosszás maraton,mert féll12-kor elaludt és csak 2-kor kelt újra. De utánna 5-ig megint szopi,nyüglödés,szopi. Végül 5-töl aludt egész 9-ig. :? :(

Sleepin!
Meg fogom próbálni amit írtál,még adok neki egy-két hetet, hisz még csak három hetes lesz. Lehet magátol megváltozik, de ha nem akkor nappal ébreszteni fogom sürübben és reggel se hagyom sokáig aludni.
Csak az a baj, ha éjjel késön alszik el mi is hullák vagyunk és örülök, hogy 10-ig alszik. :lol: :?
susy75
 
 


Dike :)
Hogy bírod? Én belehalok a korán kelésbe....

Fenci :)
Nincs itthon a Zapa. Majd holnap jön. Max a macskával tudok összefeküdni! :lol: :lol:

Karácsonyi díszítés olyan, mint tavaly. Nem vettem semmi újat. Nehéz volt megállni!!! :wink:

KépKép
zapáné
 
 


zapáné! apukám erre mondaná"ebbe még senki nem halt bele" :) :)
de én is sokszor ugy érzem.

aztán 8tól 12 15ig aludtam és a hőm 37.4lett. gondolom ez nem számit ugye?

KépKép
dike
 
 


Helloka!

Nem volt új magyarhangja dr Housenak? mintha most nem a Kulka lett volna... olyan furcsa volt. Biztos nekem más mondta fel a magyar szöveget... hihihi :D

Tüncsi, Te óccsóbban kaptál!!!!!! (Rékának vagy Dórinak vetted, mert nekem 86/92es kellett... :roll: :shock: ) itthon kibontottuk Apával és mondtuk, hogy húúú, ez bazi nagy, vihetjük vissza, ráadtam Bendusra és hoppppáááá jó Neki... :shock: :shock:

Gyugyi! Én aludtam! :D Amúgy enyém Apa sincsen este mert íccakás... :(

Dike! Te tényleg nem alszol valami sokat??? Mondjuk pár napja nekem sem megy az alvás, fél 1 kor még kukorékolok...

Suzy! Szerintem is várjál még. És túl korán se keltsd, nehogy ahhoz szokjon hozzá. Bende mindig is 8-9 körül kelős volt. Most is... Előbb se induljon a nap és később se. Még persze picike a napirendhez, de a kelés és a fekvés, no és persze a fürdés az legyen fix. :) De kialakul, nyugi!!! Ügyik vagytok! :D Tejcsi van bőven?

Jajj, jut eszembe! Tejserkentésre van egy kapszula ami méregdrága, de szerintem a leghatásosabb az összes közül. Én az összes homeos pakoltam magamba, de nulla... Ez viszont turbózott. More milk a neve. 60 dbos és 5000.- körül van. Turbózaásra sokat kell enni, de aztán lehet csökkenteni.

Képzeljétek, olyan jól esett, írt e-mail a szülésznőm, hogy hogy vagyunk, szép nagy lett Bende stb... Olyan jól esett, hogy eszébe jutottunk!!! :D Páromnak mennie kell majd oda a kórházba, lehet meglátogatjuk. Sajons most elég sokszor kell majd mennie Páromnak... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin
Dórinak. :)

Gyugyi
Itten egy kedd reggeli fotó. Remélem, nem láccik, hogy szőrös a lábam. :oops: :oops:
Kép
gtünde
 
 


Tüncsi

Én nem látom.Nem lehet felnagyítani valahogy? :lol: :lol:
Cukik vagytok. :D

Egy kis info a pg 53-ról:
A ciklus első időszakában a megnövekedett ösztrogénkiválasztás változást okoz a nyál és a méhnyakban keletkező cervix-váladék összetételében és kristályosodási képében. A nyál és a cervix-váladék kristályosodását az ösztrogén hormon jelenléte okozza bizonyos koncentráció elérése után. Ez a hormonkoncentráció, mely a tüszőrepedés előtt 3-4 nappal következik be, és az azt követő 3-4 napig tart, azután csökkenni kezd. A tüszőrepedés során kiválasztott ösztrogén és progeszteron hormonok koncentrációja tehát csökken, és így kristályosodás már nem történik. A fenti folyamat eredménye, hogy a nyál és a cervix-váladék csak a fogamzásképesség 6-8 napos időtartama alatt kristályosodik. A fogamzásképes időszakban mindkét fenti folyadék kristályosodási képe jellegzetes, erősen szálkás, páfránylevelekre emlékeztető képet mutat. A nem fogamzásképes időszakban, amikor kristályosodás nem történik, a látott képben nagyszámú körkörös és amorf alakzat található.

Én aludtam du másfél órát megint, 36,9 lettem utána.Pg kicsit páfrányo, kicsit amorf.

Pussz mindenkinek!!!
vizkriszisback
 
 


Én is aludtam most egyet!!!! Mintha kicseréltek volna, isteni volt! :D

Tüncsi :)
Nem láccik! Most az enyém is szőrös. Illetve borostás, bök. :lol:
Ezen a képen sokkal fiatalabbnak látszol, mint az avatarodon!!!! :wink: Nagyon hasonlítanak Rád ezek a csajok!!!

Krisz :)
Meg kellett volna mérni a hőmet most, hogy fölébredtem!!! :lol: össze tudnánk hasonlítani! :wink:

Sleepin :)
De más hangja volt szerintem is!!! Én el is kapcsoltam, aszittem ismétlés.... :roll: Nem az volt?

Dike :)
Délutáni nem ér.... Anno én is méregettem kíváncsiságból, mindig jó magas volt.

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi
Szegények! :D
gtünde
 
 


Kép

KépKép
zapáné
 
 


Háuz barátunk ismétlés volt drágáim, megy ujra a harmadik ( vagy második???) évad mig az uj részek nem kerülnek ide is....jo volt ez a SZakácsis magyarhang, de amennyire a váltáskor nem teccet, most már sokkal jobban szeretem a Kulkásat.... :lol:

Sleepinke - More milk is kilőve nálunk az se csinyát semmit....tejbelövellés nemtom mi lehet Tündi, mert még csak feszülni se feszült soha a mellem mióta megvannak, még annyira se mint mensi előtt szokott :? lehet nekem tényleg nincs tejem asszem be kell látnom....

ma a borzalmak napja van...kaptunk tápszer sűrítőt mert nagyon sokat buktak a bemohozott tápiktól, na ez persze megkavarta őket, nem alszanak, fáj a hasuk, nem jön a kaki, ha jön akko szétrobbantja a pelust ajaj kemény nap ez.... :shock: a még két napot szenvedek vele és ha nem áll helyre a szuper kis emésztésük és alvásuk , akko maradunk a buklásnál...az nem árt nekik, csak kényelmetlen és előbb utóbb ugyis vége....

eddig nem votak hasfájosok (láccik a létező legrdágább HA s tépot kapják, havi huszonezerért kettőjüknek :roll: :shock: ), most már látom ez milyen szörnyű, mikor tekeregnek és üvötenek a kezemben is szegénykéim...

hát hiába tudom én hogy a cici a legolcsobb és legjobb nade---

Reggel óta most ültem le elöször, most a napplaiban a járókában alszanak, tévében megy a Mezzo, hálistennek nyugszanak a klasszikus zenére az én megtépázott idegeimnek sem árt, amig nem valami kortárs zeneszerzőtől adnak valamit :wink:

Sok csok, egyzser majd megpróbálok reagálni is.... :?
Vendég
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?