KUKAC!!!!!!!! ha hiszed, ha nem, kirázott a hideg, amikor olvastam a soraidat!!!!!!!!!!!!!! BOLDOG FELHŐTLEN KISMAMISÁGOT!!!!!!!!
:D
Viki
Alvás. Hát szerintem mindenki tudja, mikor mi a jó. Feleslegesen semmiképp se aludjon együtt a baba a mamával. Ha nyűgös, rosszkedvű, fáj valamije stb. akkor azt TE érezni fogod és tudni fogod, hogy mire van szüksége. Semmi rossz sincs az együtt alvásban, de sajnos hozzá tudnak szokni később. Mostanában Bende is visszaszokott az együtt alvásra, ami gondolhatjátok milyen egyszerű, néha kb. 10 cm helyem van ALUDNI!!! Élmény... de ahogy Gyugyi is írta az egyik legszebb érzés. Hallod ahogy szuszog, ahogy horkol (pl ma délután), érzed az illatát. Naszóval megéri, de nem szabad rendszert csinálni belőle.
Zsu!!! Csak annyit írok, drukkolok!!!
Majd dobok képet az első reakcióról (remélem sikerül lekapni).
Mamikám, nem feltétlen szuperanya az, aki tud szoptatni és fordítva sem. Nem attól vagy szuper! Minden kalapom le alőtted, hogy így bírod!
Ja, amúgy szopi: Nekem sem kezdődött felhőtlenül. Bendét szó szerint nem lehetett felkelteni. Nem volt hajlandó 5 percet fentlenni, hogy szopizzon. szerintem én rontottam el, vagyis nem én, mert én full tanácstalan voltam és egy csecsemős nem kérdezte meg, hogy segítsen-e és nem tettem koár cicire Bendust. De kitartó voltam és szerintem rohadt nagy szerencsém volt. Amúgy van itthon 1 bontatlan csomag tápszer.
Ha kéri valaki, szívesen elküldöm. Mami milyet esztek? Ez beba sima 1es (nem HA). Ha kő, küldöm.
Aztán mi vót még.......
Suzy! szerintem tudom, hogy ez nehéz lesz, de meg kéne próbálni rendes reggeli időben felkelteni Vinzentet. teljesen fel van cserélve a napja, ha éjjel többet eszik, mint nappal. Meg kéne próbálnod reggel felkelteni, nekiindulni a napnak, és délután valahogy úgy alakítani, hogy esetleg fürcsi előtt már ne nagyon aludjon. Persze egy 2 hetes babával ez még nagyon macerás, de nagyon úgy fest, hogy totál felborult a napja Vinzentnek. Esetleg úgy próbáld, ha párod is ott van.
Jesszusom, most szívbajt kaptam, ránéztem a laptop órájára és 2:06 van rajta...
Hála az égnek nincs annyi még.
Panaszkodhatok kicsit??? ha nem, ne olvassátok tovább.
Ma elmentünk (Pandussal) kis karácsonyi végső (reméletem h végső) bevásárlásra, gyerekekkel. Én életemben először (és utoljára) BKVztam babakocsival. Hogy ez nem fehér embernek van kitalálva az tuti. Fel le 10 kg-s gyerek + babakocsi + cuccok......... áááááááááááá, hazafelé azt hittem összeesek. Hazaértem, kitettem a gyereket és lefeküdtem a padlóra. Apa nézett mi van (éjszakás - aludt) majd gyerekezett míg kifújtam magam és észheztértem. Aztán együtt aludtunk dálután Bendegúzzal. Jól esett. Amúgy kengurupárti vagyok, de már 10 kgs múlt Bendus, kicsit nehéz már hozzá, de innentől fogva csakis úgy fogok menni BKVval, amíg a saját lábán nem megy. Ezt én többet soha!!! Inkább szenvedek a kg-k alatt... úgyis csak annyit kell kibírni míg odaérünk... no befogom mára........