Csibe!
Húú, tényleg sokat segítettél az infokkal. Köszönöm szépen.
Timi!
Nekem a legkisebbik öcsim Viktor (én javasoltam anyuéknak, meg a Bencét is, aki a középső öcsém). Így viszont Bence sajna nem lehet a gyerkőcünk.
Minimanó!
Kár, hogy kicsi homályos a kép, de így is gyönyörűen ki lehet venni a kis Drágát. Nem emlékszem, így most idősebb lett az eddigihez képest?
Védőnő nálatok tud adni bmire is papírt? Én pont tegnap beszéltem telefonon vele és azt mondta, hogy már megvonták tőlük ezt a jogot (mondta is, hogy mióta, de azt nem jegyeztem meg).
Gabi!
Ádám Viktor (mert a Máté "m"-mel kezdődik és kicsit furi egymás mellett kétszer), lányban pedig Eszter Zoé (mert a kicsilányod Dóra és az eléggé hasonló a Zórához). (Ja, már látom tárgytalan is lettem időközben)
Jaj! légysz vki azt a nem-meghatározó kínai izét küldjétek el, mert én is meg akartam csinálni, csak amikor felkerült nem volt időm, most meg nem találom sehol.
Boo!
A Zója tényleg jó név, nem is hallottam még róla. Anyós honnan szedte? Milyen modern anyósod van
Gyomorégésre sajnos nincs tippem, ez is olyan lehet, hogy minndekinek más válik be (ropika, háztartási keksz). Nekem inkább émelygés van, ilyen tünetem egyik Manómmal sem volt.
Nekem is be kéne szereznem kismuter nacit, mert amik voltak, mind eladtam, viszont a normál gatyáimtól rosszul vagyok. Én a 2in1 outletet fogom megnézni a napokban a két Mammut között vmelyik utcában, nem tudom a nevét, csak, hogy hol van.
Anitja!
Neme nem látszódott még (ha már az ujjacskái
)
Egyébként pedig gratulálok neked is a szép kis nyakiredőhöz.
És köszi az infokat.
Ancsurti!
Így a képek alapján, már megbocsáss, de nem úgy nézel ki, mint akinek eszeveszett fogyikúrába kéne kezdenie
Jaj, de jó neked a rucik miatt.
Dodi!
Emmának de édespici lábikója van, mindjárt megzabálom.
Breki!
De szép bugyid van, szeretem az ilyen fazonokat. C&A?
És az a kismanó kicsoda? Ja, már látom: TE