Na megjöttem a fogászatról, és be is vásároltam.
Nagyon ki vagyok merülve. Már vagy egy hete nem aludtam ki magam.
Lehet, hogy lefekszem.
Tegnap voltam dokinál, mondtam neki, hogy fájnak a melleim. Nem tapasztalt semmi különöset. Azt mondta, hogy ha nem múlik, pár hét múlva sem, akkor csinálunk egy uh-ot. De már nem fáj annyira. Nem tudom mi volt vele.
Csucsu
Meggyógyultál már??
Na akkor valami tényleg van a levegőben, ha neked is korábban jött. nekem is volt hátra pár napom.
A gyomrom is csak azért szórakozott, mert szeritnem benyeltem a vizet, majd a instabil gyomromra ráettem a disznótorost. Mostmár az is jól van.
Kislányodnak akkor lesz meglepi.
De jó lesz neki.
És mit fog kapni? Kérünk majd fotókat!
Nincs is annál jobb, mint összekenni a ruhát. Gyerekkorunkban mi sem voltunk jobbak.
Nekik most "ez a dolguk".
Jó, hogy végre a párodnak is meg tudod venni az ajándékot.
Azon meg ne aggódj, hogy centivel mégy.
Hidd el, a többség így csinálja. Van egy ismerősöm, akinek van boltja, ott is kérték a centit.
Drága Kis Bridget!
Még mindig nem gyógyultál meg??? Hát azok a fránya bacik igazán lemondhatnának!!!
Én már jól vagyok.
Köszönöm, hogy aggódtál/aggódtatok.
Piri ügyben tényleg nem számítottam másra. Addig meg tuti nem szedek semmit, amíg Szegedre nem megyünk. Januárban, max februárban pedig indulás.
tegnap beszéltem a dokival, és mondtam neki, hogy mi a helyzet apácskánál. Mondta ő is, hogy akkor nincs értelme húzni az időt.
Köszi a vonalzó dícséretet.
Kitty
Köszi, de már jól vagyok.
Fogászatra pedig ki a céghez járok. Ott van a cégnek rendelője. Épp csak egy fogamon talált a múlt heti szűrésen egy felszíni kis elszineződést. Aztán mikor el kezdte fúrni, kiderült, hogy a két fog közötti részen is fúrni kell. De megcsinálta, szép lett. Most már csak pótolni kellene a hiányaimat (2 fogat), csak nagyon sokba kerül.
Akkor ma szalmaözvegy vagy Te is? Az nem jó.
ezek a pasik olyan gyorsan le tudnak lépni.
Látom, te sem vagy ma toppon. Mindenkit ledönt ez a szongyoli idő?
Hát jó sokat kell így suli előtt tanulnod.
De vége lesz egyszer.
Köszi a vonalzó dícséretet.
Megnéztem a recepteket. Köszönjük, hogy felraktad.
Nagyon jól hangzanak, majd kipróbálom őket, és elmondom hogy sikerült.