Sziasztok!
Vicky
Ez a pocak hatalmas!!!!
Ha engem kérdezne meg valaki, azt mondanám olyan mintha "mindenórás" lenne!!!!!
Zsófi
Szépen látszik a két csíkocska!!!! Holnapra nagyon drukkolok!!!!!
Ja! És tudom már honnan lesz kétcsíkos tesztem, majd te veszel nekem!!!!
Gyugyi
Rád fért már egy kis súlygyarapodás, már attól féltem elfogysz!!!
Susy
Nem semmi szülésed volt!
De azt hiszem a kis Vinzent kárpótol mindenért!!!!!
Gyönyörű baba!!!!!
És tényleg nagy segítség lehetett a párod! A messzi távolból is üdvözlöm, és mond meg neki hogy egy ARANY EMBER!!!!!
Fenci
Na akkor már fél lábbal is kibírod a munkahelyeden!!!!!
Én azt hiszem lelépek rögtön, nem tesz jót sem az idegeimnek, sem egészségileg!!!! Nem beszélve arról hogy semmi empátia nincs a kolléganőimben!!!!
Sleepin
Meg van a fátok? Juhéjj!!!! Mi mindig az uccsó pillanatra hagyjuk!!!!! Az egyik évben is vett a párom nekünk és a sógoroméknak is fát! Mondja a telefonba hogy az egyik szép szabályos,a másik meg satnyácska kicsit. Hazamegyek, erre kérdem hol a miénk? Aszongya: Ott hagyta a tesójáéknál hogy döntsenek hogy nekik melyik kell????? Mondom nóóóóórmális vagy????? Elmész, kiválasztod, kifizeted, és még ők választanak, te eszednél vagy????? Hát a satnyácska maradt nekünk!
De ő már látta a fában azt amit én még nem, ugyanis hozott ágakat, és hozta a fúrógépet, és olyan szépen megcsinálta a miénket, mintha eredetileg is olyan szép dús és szabályos lett volna!!!!!
Ügyi vagy a sütivel, én még sehogy sem állok!!!!
Tavika
Jó suvickolást neked is!!!!!
Krisz
Nem lett akkor progid????
Mamivagyok
Hogy te milyen szuper mami vagy!!!!! Ámulok, és bámulok!!!!!
Vicuska
Akkor szép napotok volt pénteken!
Eredetileg azért van 6 nap a tesztig?, mert van hogy 32 napra jön meg!
Gaby
Ti hogy vagytok?
A párod is sztrájkol?
Kolibri
Meggyógyultál? A lakás hogy áll????
Dike
Hát ha ennyire szorítotok nekem, előbb utóbb csak meglesz az eredménye!
Köszi!
Ticsi
A kis család meggyógyult?
Zsu
Jó volt babázni? Mi is voltunk a sógoréknál tegnap, a kiscsaj úgy kotor, hogy utól sem lehet érni!!!!
Ma elég vegyes híreket kaptam!
A jó: emlékeztek a volt kolléganőre akinek emlőrákja volt? Túl van a kemón, a sugárkezelésen, erre talált megint valamit a mellében!!!!
Beszart rendesen!!!! Mammographia, UH, tényleg van ott valami, megszúrták, vettek mintát!
A megbeszélt időpontra nem lett kész az eredménye, hát síkk ideg lett, hogy az elsővel is pont így volt!!!!!!Ő mégegyszer ezt nem csinálja végig stb, stb... Erre ma találkozom vele és mondja hogy megjött az eredmény és NEGATIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A rossz: délután összefutottam a papírboltban az egyik ismerősömmel akik vidéken laknak, tudtam hogy okt. középére várták a babát! Kérdezem hogy jól vagytok? ÁÁÁÁ, majd elmondom! (én sima megfázásra gondoltam
)Mondom betegek vagytok? Erre mondja hogy megvár, majd beszélünk. Akkor már tudtam hogy baj van, a hátamon is felállt a szőr!
Hát a kisfiú Down kórral született! Maszek orvoshoz jártak, a genetikai uh negativ lett, az afp negativ lett!!!!
Hát mondom az amniocentézist nem csinálták meg? Hiszen már nem vagy fiatal? Azt mondja nem!!!!!!
Majdnem hanyatt estem!!!!!
Ez akkora felelőtlenség volt a dokija részéről hogy csak na!!!!!
A szívem szakad meg értük!!!! Tudom hogy nagyon vártak már a babára!!!!! Van egy 12 éves lányuk, és nagyon sokára sikerült ez a baba!!!!!!
Lányok, aki csak teheti menjen el a kombinált tesztre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!