Új privát üzeneted érkezett!

Ticsimű!
Aranyos vagy, köszönöm a választ.
Igen, mindenképp csinálok majd mégegyet. Tulajdonképpen a cicifájás, feszülés a leggyanusabb, sosem fáj, mielőtt megjön. 2 gyerkőcöm van, mindkettőnél egyértelműen tudtam, hogy ott vannak. Most viszont rettentően tanácstalan vok..Na, mindegy, majd kiderül. Jó kis meglepi lenne karácsonyra mindenkinek. Főleg Apának... Mégegyszer köszi a választ, és gratula a gyerkőcökhöz!
mandarin7
 
 


Zsófi
Irigy irigy!!! :D Ott van az a szép csíkocska bizony!!!Drukk holnapra!!! :D Na mond csak el szépen, hogy te mi mindent szedtél, tettél ennek érdekében!!! :D (A túlstimudat nem tudom űberelni majd legközelebb, az biztos.) :lol:

Én ma elmentem uh-ra, de sajnos a dokit elhívták műteni, így nem lett belőle semmi.
Debibe pénteken megyek 12-re...sztem anyuékkal vagy egyedül busszal.Párom vizsgázik 1-től pénteken. :(

Meglátom holnap mi lesz a hőmmel...aztán majd döntök uh ügyben.
vizkriszisback
 
 


Zsófi

Tudom, de má nagyon türelmetlen vok...holnap hcgt számolunk, és tippelünk!

Csak egy gyors bekukk...

Kép

Kép
ticsimû
 
 

 
 

Zapáné!
hol a leó oldala? ezzel a görbével is még mindig nagyon csini lehetsz :D dobom a görbém!
zsófi!
nagyon nagyon gratulálok juhééééj, de boldog vagyok én is!ja és én is látom! amugy már a vérvételből, a hcg szintből is kiderül h hány gyermeket hordasz a szived alatt ugye?
vicky!
de szép nagy pocis van :)
kata!
még nem jött meg a csomag, de holnap én is bemegyek a postára. végül odairtad a nevem? majd csak januárba megyek dokihoz. figyu de ha nem repedt meg a tüsző akkor nem is menne fel a hőm? vagy akkor is felmenne? többiek szerintetek???
vicus!
bankett nagyon jól sikerült!!!
krisz!
lesz ott pé , vagy volt már hidd el!majd ird meg h mi volt az uhun.
ditke!
már most szoritok!!
susy!
nagyon édes!!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 99200_.png

KépKép
dike
 
 


Mandarin

Egyneműek a gyerkőcök? Lehet ő most megtréfál... :lol: :lol: :lol:

Nem is kell szebb karácsonyfadísz egy zebrás tesztnél... :lol: :lol: :lol:

Írdd majd meg mi lett a végeredmény...

És ha nem láccik, mi megbuheráljuk... :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû
 
 


Dike!
Hát inkább csak következtetni lehet. Köszönöm! :wink: Ilyet kívánok Neked is!!! :lol:

Ticsi!
Türlem babát terem. Én már csak tudom. :lol: :wink:

Krisz!
Hát: méhpempő, virágpor, propolis, gravida és b6 vitamin. Szóval semmi különös. Ja és nem feküdtem túl sokat. És azt hiszem a túlstimu volt a legnagyobb segítség. :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Ticsi!
Nem egyneműek. Egy lány, egy fiú. És tényleg teljesen más volt a két terhességem. Csak az a fura, hogy a cicim még sosem volt ilyen érzékeny és fájdalmas. Csak szoptatáskor, de az persze teljesen más. Most így utólag visszagondolva és számolgatva peteérésem környékén rosszalkodtunk kicsit Apával. :oops:
Zsófinak gratula a poz teszthez!
mandarin7
 
 


Ticsi!
Hason mi is fektetjük néha,de csak mellénk vagy a mellkasra. Van légzésfigyelönk, lehet megpróbálom az ágyba is. :?

Amúgy sokszor hiszem azt éjszaka, hogy a hasa fáj , simizem, meg hasra teszem,de tovább sír akkor megpróbálom cicire tenni és eszik is olyankor. Valahogy éjszaka sürübben szopik, tegnap pl óránként szopizott, nem értem nappal miért bírja ki akár 3 óráig is.
Sajna a hasfájása és a bukás is éjszaka jön elö... :cry:
susy75
 
 


Suzy!
kitartás!én nem tok tanácsot adni, de majd én kérek tőled pár hónap múlva,jó? :roll: :oops:
nagyon édes baba a képeken :lol:

Ticsi!
tök aranyos a kép :D , karácsony miatt ne izgulj, most eggyel többen vagytok, ez legyen az ajándék :lol:
és jobbulást nektek :)

Fenci!
nem szedtem össze semmit.... :roll: remélem..sőt, még pár percre a meleg vizes gyógymedencébe is belementem, meg picit szaunáztam meg gőzkabinoztam is.....tök jól esett :shock: :D

Gaby!
nekem is ilyen volt az sztks uhu a 12.héten :evil: de karira már tudni fogjátok a nemét :lol: :lol: mit szeretnél? 8)

Tünde!
képet tehetnél újat te is,klasszul megbuheráltad Kukac tesztjét :lol:

Dike!
ha holnap is maga lesz a hőd, sztem a 13.napon megvolt a péd 8)

Zsu!
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol:

én ma is hánytam, 1 héten belül már 2.-jára, és mindíg a kib@szott Gravida után pár perccel :twisted: :twisted: , pedig már csak 3 naponta eszem, de akkor sem marad bennem(mármint a gravida, az elevittel még rosszabb volt) :?

sütöttem ma mézeskalácsot!életemben először!!! :lol:
majd mindjárt dobok fotókat
:wink:
Vendég
 


Kukac :D Akkor csak ügyesen a tanulással, gondolom most nem nagyon tudsz odakoncentrálni... :oops: :wink:

Kata :D Épp erről beszélgettünk ma Sleepinnel. Lábkörmöt még tudok vágni, bár ahhoz is ki kell csavarni a térdem. Ellenben a szőrtelenítés egyre nehezebben megy és elnemtom képzelni hogy fogom ezt igazán nagy pocakkal véghezvinni... :oops: :shock: Pedig muszáj lesz ügyeskednem. Drukk Neked a csüt uh-hoz, minden rendben lesz! :D :P

Gaby :D Ejnye-bejnye, gyere sűrűbben! :wink: Sajna nekem is rossz tapasztalatom van a kórházi uh-val. Gyors és felületes. :evil: A diagnosztikai központban mi lesz? 4D? Kivi vagyok kislány vagy kisfiú! Ilyenkor már rég nem kicsi, csak lusta volt az uhs megnézni. :evil:

Zsu :D Akkor Neked is hosszú 2 hetes szabid lesz! :wink: Etyeken karácsonyi céges buli lesz? :D

Bogáncs :D Sziaaa! :wink:

Susy :D Mikor még Vinzent pociban volt, akkor is éjszaka csinálta leginkább a mókát? :roll: Tündéri a képeken! :wink:

Dike :D Úgy látom Te is megrepedtél már! :lol:

Mandarin :D Drukk a 2 csíkhoz! :wink:
fenci
 
 


telefonáltam a prolaktinos eredményemért, és azt mondták lecsökkent és h jó a lelet, de azt nem tudom h továbbra is szednem kell e a gyógyszert, mert a dokival nem konzultáltam, meg hogyan?telefonon ugy se tudná ki vok.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Vicky

Ez a pocak hatalmas!!!! :D Ha engem kérdezne meg valaki, azt mondanám olyan mintha "mindenórás" lenne!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsófi

Szépen látszik a két csíkocska!!!! Holnapra nagyon drukkolok!!!!! :wink: :D Ja! És tudom már honnan lesz kétcsíkos tesztem, majd te veszel nekem!!!! :wink:

Gyugyi

Rád fért már egy kis súlygyarapodás, már attól féltem elfogysz!!! :lol:

Susy

Nem semmi szülésed volt! :shock: :roll: De azt hiszem a kis Vinzent kárpótol mindenért!!!!! :wink: :D Gyönyörű baba!!!!! :wink: :D És tényleg nagy segítség lehetett a párod! A messzi távolból is üdvözlöm, és mond meg neki hogy egy ARANY EMBER!!!!! :wink: :D

Fenci

Na akkor már fél lábbal is kibírod a munkahelyeden!!!!!
:wink: :D Én azt hiszem lelépek rögtön, nem tesz jót sem az idegeimnek, sem egészségileg!!!! Nem beszélve arról hogy semmi empátia nincs a kolléganőimben!!!! :?

Sleepin

Meg van a fátok? Juhéjj!!!! Mi mindig az uccsó pillanatra hagyjuk!!!!! Az egyik évben is vett a párom nekünk és a sógoroméknak is fát! Mondja a telefonba hogy az egyik szép szabályos,a másik meg satnyácska kicsit. Hazamegyek, erre kérdem hol a miénk? Aszongya: Ott hagyta a tesójáéknál hogy döntsenek hogy nekik melyik kell????? Mondom nóóóóórmális vagy????? Elmész, kiválasztod, kifizeted, és még ők választanak, te eszednél vagy????? Hát a satnyácska maradt nekünk! :? De ő már látta a fában azt amit én még nem, ugyanis hozott ágakat, és hozta a fúrógépet, és olyan szépen megcsinálta a miénket, mintha eredetileg is olyan szép dús és szabályos lett volna!!!!! :wink: :D
Ügyi vagy a sütivel, én még sehogy sem állok!!!!

Tavika

Jó suvickolást neked is!!!!!

Krisz

Nem lett akkor progid???? :shock:

Mamivagyok

Hogy te milyen szuper mami vagy!!!!! Ámulok, és bámulok!!!!! :wink: :D

Vicuska

Akkor szép napotok volt pénteken! :wink: :D Eredetileg azért van 6 nap a tesztig?, mert van hogy 32 napra jön meg! :shock: :roll: 8)

Gaby

Ti hogy vagytok? :wink: A párod is sztrájkol? :wink: :lol:

Kolibri

Meggyógyultál? A lakás hogy áll???? :wink: :D

Dike

Hát ha ennyire szorítotok nekem, előbb utóbb csak meglesz az eredménye! :wink: Köszi!

Ticsi

A kis család meggyógyult? :wink:

Zsu

Jó volt babázni? Mi is voltunk a sógoréknál tegnap, a kiscsaj úgy kotor, hogy utól sem lehet érni!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma elég vegyes híreket kaptam! :?

A jó: emlékeztek a volt kolléganőre akinek emlőrákja volt? Túl van a kemón, a sugárkezelésen, erre talált megint valamit a mellében!!!! :shock: Beszart rendesen!!!! Mammographia, UH, tényleg van ott valami, megszúrták, vettek mintát! :? A megbeszélt időpontra nem lett kész az eredménye, hát síkk ideg lett, hogy az elsővel is pont így volt!!!!!!Ő mégegyszer ezt nem csinálja végig stb, stb... Erre ma találkozom vele és mondja hogy megjött az eredmény és NEGATIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A rossz: délután összefutottam a papírboltban az egyik ismerősömmel akik vidéken laknak, tudtam hogy okt. középére várták a babát! Kérdezem hogy jól vagytok? ÁÁÁÁ, majd elmondom! (én sima megfázásra gondoltam :oops: )Mondom betegek vagytok? Erre mondja hogy megvár, majd beszélünk. Akkor már tudtam hogy baj van, a hátamon is felállt a szőr! :shock:
Hát a kisfiú Down kórral született! Maszek orvoshoz jártak, a genetikai uh negativ lett, az afp negativ lett!!!! :evil: :evil: :evil: Hát mondom az amniocentézist nem csinálták meg? Hiszen már nem vagy fiatal? Azt mondja nem!!!!!! :shock: Majdnem hanyatt estem!!!!! :evil: :evil: :evil: Ez akkora felelőtlenség volt a dokija részéről hogy csak na!!!!!
A szívem szakad meg értük!!!! Tudom hogy nagyon vártak már a babára!!!!! Van egy 12 éves lányuk, és nagyon sokára sikerült ez a baba!!!!!!

Lányok, aki csak teheti menjen el a kombinált tesztre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Dike

A Bromot nem szabad abbahagyni, nekem a dokim azt mondta a 12. terhességi hétig szedjem majd!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Ditke!

Én a pozitív tesztet Esthajnalcsillagtól rendeltem. :lol: Pár topikkal feljebb megtalálod! :lol: Azt nem ígérem, hogy ezekből küldök, mert már csak 2 van, de az övé úgyis mind +-os! :lol:

Nagyon szorítok Neked, remélem követsz és együtt leszünk babásak!


Dike!
Szerintem a szinten tartás miatt is szedni kell, abba ne hagyd! :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


dike
odairtam a nevedet is. azt mondták a postán, hogy 2 hét mulva lehet valami érdeklödvényt feladni, hogy hol a csomag, egy nap még nem tul sok késés szerintük. ja, a te lakhelyed olyan messze van...
megint 10 napos volt a mens? atyám, szegény párod hogy birja? ill. te, mert apa attól még kényeztetve lehet. kéne vmi bogyó erre a hosszu vérzésre, a vasad is megcsappanhat ennyi vérveszteséggel.
a hőt nemtom, hogyha mégse reped meg a tüsző, akkor is felmegy-e. ird be esetleg a keresőbe, hátha kidob vmit.

susy
nehéz lehet az éjszakázás, én arra gondoltam, nem eszel-e vmi olyat vacsorára, ami bántja a baba hasát. nekem védönö aszonta, kb 3 ora alatt ér a te táplálékod a tejbe, probálj talán vmi könnyebbet vacsorázni. és éjjel nálunk is csak egy kislámpa égett, olyan éjjeli fény szerü, és nem beszéltem hozzá, csak szopi és böfi. na de tegyem hozzá, Davi kb egy honapja alszik ugy-ahogy éjjel. most már ugye nem lehet éhes igy 16 honaposan, de 13 honapig szopott éjjel is. ez mondjuk sztem az én hülyeségem volt, 3-6 honaposan már tuti nem éhesek éjjel. most már hagyom sirni, aztán visszaalszik magátol. nem az én modszerem a sirni hagyás, de ennyi idösen mi afrancot kukorékol. sirt 5 percig aztán visszaaludt, tegnap fel se kelt. persze a te babáddal ezt még nem szabd megcsinálni, ö még pici, 3 honapos koráig bizti eszik éjjel is. az már nyeremény, ha hamar megszopizik més simán visszaalszik. probálj nappal pihenni, ha ö alszik, a házimunka ráér. fözzz két napra, a párod menjen boltba.

ticsi
édes szivike, de rátok jött ez a téli nyavalya, hamar tessék gyogyulni, én ilyenkor azzal ijesztgetem a kölköt, hogy zsepit kap karácsonyra 8)

zsofi
ezer drukk holnapra

krisz
ment a cucc elsöbbségivel
Vendég
 


mindenki most irt :lol:
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Bocsi, má' megint kisbabás info!

ÉN MINDIG IS HASON ALTATTAM!!!! 1. büfi - így kifolyik; 2.- sokkal sokkal jobb a pocinak; 3. - a csípőjének jót tesz. Ha van légzésfigyelő, végképp altathatod hason. Aztán, volt nekem nem egyszer (hajjajj de hányszor), hogy egyik szopitól a másikig rajtam aludt Bendus. Őszinte leszek, büfi közben elaludtam és rajtam a gyerek. :D Neki jó, mert megnyugtatja, nekem meg full mindegy csak aludjak. :D Volt olyan, hogy felkeltem és nem tudtam hol keressem a gyereket. :D Éjszaka ne legyen csak pislákoló fény. Ha át is viszitek a nappaliba kapcsoljátok le a lámpát. Vagy tedd magatok közé, így Ti is pihentek Ő meg látja (inkább érzi még), hogy ott vagytok. NYUGODTAN ALTASD MAGADON, aki azt mondja megszokja, hívjon fel engem. Első 3 hónapban többet aludt rajtam mint az ágyában. :) Mondjuk nappal elég érdekes volt 2 órán keresztül ugyanabban a pózban feküdni, de ennyit ki lehet bírni. :)

Bocsi Lányok!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Cserébe:
Kép

Kép
Kép
sleepin
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Kukac :)
Mivammá????? :D :D :D :D
Tegnap Tüncsi beelőzött. :wink:

Alvás:
Enyémek oldalt feküdtek. Kitámasztottam őket. Persze ez csak addig működik, amíg nem forgolódnak maguktól.
Andit mértem, pelenkáztam, villanyt kapcsoltam, ülve szoptattam.... Nem is aludt rendesen.
Gáborral már ilyen balgaságot nem tettem. Soha nem tettem tisztába éjszaka. Este kapott két számmal nagyobb pelust és reggelig azt töltögette. Kórházban reggel volt fürdetés, átadtam a csecsemősnek a két kilóval nehezebb gyereket .... mindig megjegyezték, hogy húha! :lol: Tök sötétben aludtunk, - vessetek rám követ...- , mellettem volt a gyerek. Ha megébredt, csak oldalra fordultam, cici, hasra pörgettem, böfi csukott szemmel és alvás tovább... :D
Én imádtam velük aludni. Olyan hamar felnőnek....... hallgatni éjjel a szuszogásukat, később, ahogy dumálnak álmukban :lol: :lol: Hihetetlen élmény.... :) :)
Hiányzik!!!!!!!

Fiam egyébként még most is beszél álmában!
(Lehet, hogy már meséltem.....)
Velem közölte, amikor be akartam takarni:
"Menj innen, te normáltalan!"
Anyámmal nem volt ilyen finom....
:lol: Két marokkal fogta a takarót és azt mondta a Nagyinak:
"Nem adom, ba****meg!" :oops: :lol: :lol:
Reggel persze nem emlékszik semmire!!!!! :wink:

Na most jól beégettem magam... :D pedagógus gyerek, wazze! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


sziasztok!

Köszönjük a Levente-lak méltatását :lol: Tegnap megvolt az első NST + uh, minden rendben, elivleg "kész"-nek lettünk nyilvánítva, becsült súly 3 kg fölött, 37. hét betöltve, a dokker szerint bármikor elindulhat a Kisfiunk :lol: Izgi :lol:

Zsófi, drukk a vv-hez mára!!!! A hcg-ből azért lehet majd következtetni, hogy hányan vannak, ugye? :D

Ditke, durva ez a down-os sztori...sajna viszont egyik teszt, vizsgálat sem 100%-os :roll:
Ezek a fajta tesztek, ami Zsófinak is van, tényleg jók, nekem is ilyen lett a +-os, én Leotól rendeltem :wink: Úgyhogy tessék gyorsan beszerezni párat!!!!!!!!!!! Drukkolok nagyon!!!!!!!

Zapáné, vicces a fiad! Lehet csak úgy csinál, mint aki nem emlékszik :wink: :lol:

Sleepin, Ti is egy ágyban alszotok Bendussal? Nekem nagy dilemma ez, hogy csináljam, hogy mindenkinek jó legyen... Lehet nekem sem fog lejjebb szállni, mert a buksija már így is totál lent van, a dokibácsi tegnap már félig a lábam között kotort az uhuval, mikor megtalálta...

Vicuska, csini pocak! És gratula a 2. félidőhöz!
Gravida monnyon le :evil: Nálam ugyanez volt, ahogy bevettem, 2 perc múlva futás a klotyóra. Meg is maradt majdnem az egész doboz, nem szívattam sokáig vele magam...Ha mindenképp szedni akarod, bennem csak úgy maradt meg, hogy 2 étkezés között ettem, mondjuk délután 3-4 körül, sok vízzel, no kaja előtte-utána.

Dike, szerintem se hagyd abba a bromot! Legalábbis amíg nem beszéltél a dokiddal, addig semmiképpen!
A Leo oldala: www.babatervezok.otthona.net

Ticsi, sajnálom a betegeskedést! Ádi naggyon komoly képet vág ezen a képen :lol:

Susy, Vinzent gyönyörű szép baba! Drukk az éjszakákhoz, hamarosan majd tőled kérek tanácsot! :wink:

Zsu, tegnap épp gyomorégéssel küzdöttem éjszaka...végül ülve aludtam a kanapén...
Megértem, hogy ragaszkodsz a dokidhoz, de szerintem itt a lányok tutira tudnak neked jó dokit ajánlani pl. a Kaáliban is, egy esélyt lehetne ennek adni, mert sajna tényleg nem mindegy, hogy "csak" a gyogyikért fizetsz, vagy magát a lombikot is. Mondjuk a fizetős lombik előnye, hogy gondolom nincs akkora várólista...
Véletlenül láttam, hogy a Róbert Klinikán van ingyenes pszichológiai konzultáció, nézd meg a neten, ha gondolod: www.robertklinika.hu

Gaby, örülök, hogy minden rendben! Nemsokára Ti is félidőnél tartotok!

Kata, lábköröm: hát érdekesen megy, jógaülésben, oldalról :lol: :lol: :lol: Jó, hogy mondod, le is vágom ma, aztán ezt a pár hetet már kibírja :lol:

Fenci, szuper, hogy már csak pár napot dolgozol! Januártól táppénz?

Mami, gratula az 1. hónaphoz! Ügyes vagy az ikerszopival! Bizony minden jel arra mutat, hogy én leszek a következő :wink:

Krisz, bizony, hétvégén extra telihold volt!!!!!!!! :wink: :lol:

Tavirózsa, hú de pörögsz!!!!!!! Nálunk is kellene mindezeket csinálni :roll: ...

Na megyek innen, a kisfiam még mindig utálja, ha itt ülök...

Kép
vickybabe
 
 


Zsófi, szorítok!!!!!!
Gyere a jó hírekkel!!!

Én is oldalt altattam a gyerekeket.Amíg nagyon picik voltak, addig az ágyunk mellett aludtak mózeskosárban, így mindig kéznél voltunk egymásnak.Amikor már átaludták az éjszakát, átmentek a kiságyba,a gyerekszobába.A hajnali etetés után nekem is a hasamon aludtak reggelig...

Éjjel én sem tettem tisztába és villanyt sem kapcsoltam.
Volt konnektorba dugható irányfény, ( most is van) olyan helyre tettem, ahonnét beszűrődött a fény a gyerekszobába is, konyhába is,mindenhova.
Ha valamiért kelni kellett éjjel, mindenhova eltaláltam.

Tegnap este írtam egy csomót, és mind elszállt...nem volt türelmem újra írni, most meg már nem emlékszem, mit írtam...

Ditke, nagyon sajnálom az ismerősödet a beteg kisbaba miatt!!!!
Mennyire súlyos az állapota?Mert azért vannak fokozatok...
Borzasztó, hogy nem derült ki előbb a baj!
Lehet, hogy a csaj még nincs 35 éves, és azért nem csinálták meg az amniot?Mert sajnos csak 35 felett csinálják rutinszerűen, ezért a Down kóros babák túlnyomórészt fiatalabb anyukáktól születnek.

Látod, nekem meg az lett a vesztem, hogy megcsináltattam, és ha nem hallgatok a dokikra, lehet, hogy most 2 egészséges kisbabánk lenne...persze ez már soha nem fog kiderülni.
Persze, ennek ellenére ha esetleg ilyen helyzetbe kerülnék, újra megcsináltatnám az amniot is, a korionboholy-mintavételt is, a kombinált tesztet is, meg amit csak lehet...


Az orvosok nem vállalnak fel semmit, minden az anyuka felelőssége.Akár jól döntesz, akár rosszul, köszönd magadnak...


Sleepin, nagyon aranyos Bende!!! :D

Mami, mindig tudtam, hogy szuper Mami leszel, nem csalódtam Benned! :wink: Édesek a babák!!!


Vicuska, irigyellek a süti miatt, még rám is vár ez a feladat....

Na, megyek függönyt vasalni és fürdőket takarítani.
Vendég
 


zsófi????????????
de jó, babás vagy és nem én vagyok az utolsó :D

dike
ma se jött semmi csomag?

Down: mi megtartjuk mindenképp a babát. legfeljebb azért csináltatnék kombinált tesztet, hogy ha gond lenne vele, akkor időben tudjak dokikat meg fejleszutőket keresni. Amugy Fehérváron a korházban ingyenes a kombinált teszt, a 18.heti genetikai pedig 20 ezer helyett csak 8ezer.

gaby
de jó látni titeket is :lol:
Vendég
 


Halihó! :lol:

Kép

Viki!
sajnálom a gyomorégést :( , de hamarosan megszülsz, és megszűnik minden panaszod :lol: ,asszem a gravidát hanyagolom, inkább eszem sok gyümit :roll:

Kata!
mi az hogy 20ezer helyett 8ezer?mire gondolsz? :shock: :roll:

Dike!
most akkor mi lesz?mikor mész vissza a dokinkhoz? :roll:

Tavika!
én már a függyönyökkel is végeztem, ma csomagolok ajándékokat. :lol:
persze könnyű nekem, mikor itthon henyélek :oops:

Kukac!
tudom, h délben van meg az eredmény!!!!úgy izgulok!gyere a jó hírekkel gyorsan :lol: :lol: :lol:

Gyugyi!
hány éves is volt a fiad, mikor ezeket mondta álmában? :D
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Zsófi még sehol a hírekkel?????? :shock: :oops: :roll: Gyüjjél már mert tűkön ülök! :wink:

Vicus :D Nagyon szépen kerekedik a pocid, az enyém most ekkora kb. :wink: Nagyon bátor vagy a szaunával, vagy csak én vagyok ilyen para? A meleg beindíthatja a szülést, meg gondolom az sem túl egészséges ha felhevül a magzatvíz. Légy óvatos!

Tavi, Gyugyi, Sleepin, Kata Tök jókat írtok éjszaka szopi témában, gyűjtöm ám az infót! :wink:

Vicky :D Nagyon izgi, mi a kiírt pontos időpontod?

Sleepin :D Tök édes Bendus! :wink:

Dike :D Velem plusz tesztig szedette a doki a bromot. Szerintem se hagyd abba! :wink:

Ditke :D Szörnyű amit írsz arról a babáról... :(
Erről jut eszembe, tegnap a tévében börtönben született babókat mutogattak. 20 éves anyának már 3 gyermeke, volt olyan nő aki mindkét gyerekét a börtönben szülte. Aztán persze nem ő neveli mert nincs hol meg miből, meg kábszerezik stb.... :evil: Szörnyű.... :evil:

Jól belaktam. Anyum bablevest főzött meg császármorzsát. Isteni volt. :wink: Most meg kéne dolgozni, de mindjárt bealszom úgy elpilledtem.... :P

Kukac, mááá megint Rád gondolok, hun vagy máááá? :lol: :lol:
fenci
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot!!!!! 123 a hcg-m, terhes vagyok! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi! :D :D :D

SZÍVBŐL GRATULÁLOK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kolibri28
 
 


Zsófikám :D ITT IS HATALMAS GRATULA!!!! :D :wink:
fenci
 
 


Zsófi! Őszinte szívből gratulálok!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök Nektek, hogy ennyi nehézséget legyőzve, sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mindjárt bőgök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor lesz uhu???

Fenci, mensi szerint jan. 4, a dokker szerint jan 6. Szóval mához 3 hétre :wink: de 2100-as méhszájjal valszeg nem húzzuk addig...

Kata, Ti mentek kombinált tesztre? 12. hét körül kell, ha jól emlékszem!

Kép
vickybabe
 
 


Nahát, Zsófi, ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Óriási gratula!
Vendég
 


Kolibri, Fenci, Viki!

Nagyon szépen köszönöm! :lol:

Viki!
Bármikor végigcsinálnám ezt a két és fél évet, mert egy ilyen jó hír minden szenvedést megér! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Luca!
Neked is nagyon köszönöm! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukacka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


jajj, de jó!!!!!!!!!!!!én tudtam, tudtam,tudtam!!!! :lol: :lol: :lol:
1 hét múlva uhu? :D
nagyon vigyázz ám magatokra 8) 8) 8)
Vendég
 


ZSófi :D

ÉLJEN!!!! NAgyon szuper!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magatokra!

Majd jövök és írok bővebben.......

Csak Annyi még: görbuszom, az eredeti

Kép

Megbuheráltam egy +lh teszttel. 8)

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!

hűűűűűűűűűűűűűűűűűű, a 2.jobban teccik!a 19.napon ott van a beágyazódási hőleesés és akkor ma már tesztelhecccccccccccccccccc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Zsófi!

Hatalmas gratula! Induljon a babaeső!!!!!!! Mingyá tipplehetünk! 1 hét! WOW
Ja és akkor most 10 évig nem akarsz pirizni ugye? :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Legyél te a következő! És én leszek itt az ellentopik, de csak mert ismerem a dokinkat... NE HAGYD EL! Ő még mindenkinek csinált gyereket, akinek nem ő, annak véletlenül lett a pihi időszakában... :lol: :lol: :lol:

Vicuska

Nagyon bátor vagy...én ennél sokkal beszaribb voltam, vagyok, leszek...de te érzed mi esik jól, és tuti az nem okoz semmi kárt!

na még este bekukk

Kép
ticsimû
 
 


Zsófikukac
de jóóóóóóóóóóóóóóóó :D Kép

Fenci
nem csak te vagy para, én sem mernék szaunázni :roll:
ja, tb-re felületesen nézik meg :evil: a központban nem csak 4d, a méréseket simán végezték. De jó alaposan megvizsgálták múltkor is.

P.kata
köszi :P biztos nem lesz semmi baja babónak :wink:

Vicky
szép na pocó :D húúú, most már tényleg izgi :D én gravidát szedek, 12. hetesig naponta, azóta 2-3 naponta, és nincs semmi bajom :roll:

Vicuska
szerintem nekem is van már ekkora pocim :lol:
picivel jobban kislány párti vagyok, de kukacosnak is nagyon fogok örülni :D

Ditke
párom nem sztrájkol, ők dolgoznak
sajnálom az ismerősöd :( hát én sem vagyok huszonéves, ezért is mentem el kombinált tesztre, meg azért, hogy elkerüljem az amniot, ha esetleg az afp nem jó, de hálistennek az is jó lett :D

Ticsimű
most képet sem kaptunk :twisted: jövőhétig várni kell még :wink: nagyon drága a törpicur :D

sleepin
most a 18. hét van :wink: uh szerint 18+3 volt tegnap. A monitort nézve, még tudott volna mérni ülőhosszt
jaj de kis huncut Bende baba :P

Susy
jaj, megzabálom, de ééééééééééééééédes :D

Zsu
hamarosan lesz pocakfotó :wink: ti most hol tartotok a babaprojektben?

Kép
gaby25
 
 


Zsu
amig írtam feltetted a görbéd :P 2. -ra szavazok :D
drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25
 
 


zsófi! hatalmas garulaaaaa!!!!! de jóóóó!és mi a következtetés a hcgből?

zsu! szerintem nagyon szuper a görbéd!!!!!!tesztelhetnél!

kata! bementem a postára és ott volt a csomag!! nagyon szépen köszönöm, nagyon rendes vagy!!!köszönöm!!!!

vicus! nem tudom mikor megyek dokihoz, majd januárba valamikor!

KépKép
dike
 
 


Kukac
Ez az!!!!!! Gratulálok!!!!! :D :D
Itten egy zebrakép lenne, csak a hüle bnet vmiért nem tölti fel. :evil:

Szopitéma: éjjel én is ágyban szoptatok, fekve, még büfiztetni sem kelek fel :oops:, kicsit oldalra fordítom, aztán annyi. Nálunk is csak éjszakai fény van bedugva. Anno Rékát pelusoztam este is, de csak pár hónapig. Meg ő szinte mindig kakilt. Dóri éjjel egyáltalán nem szokott. Amikor előfordul, akkor pelenkázok, de egy Ikea-s lámpa van a falon, ami kellemes, nem éles fényt ad.

Suzy
Szerintem is felcseréli a nappalt az éjszakával. Esetleg fürcsi után még próbálkozz babamasszázzsal. Az ellazíthatja.

Zsu
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem az eredeti a "jó" görbe. De ne legyen igazam!! Úhogy tesztelj!! :)

Gaby
Jesszum! Már 18 hetes vagy?! :shock: Kiváncsi vagyok a nemére. Kellene még lány! Vagy te fiút szeretnél?

Majd még visszalapozok. Most mennem kell, csak Kukacot lestem meg.
gtünde
 
 


Ditke

Még tegnap akartam írni, hogy tényleg mindenki csináltasson kombináltat, és több helyen, ha vhol nem jó, mert meg se nevezem melyik kórház...a közelmúltban több társunk is szenvedett ott...uncsitesóméknak azt mondták az afp után, hogy downos a baba, nem hitték el, volt egy egészséges kislányuk, a családban semmi nem utalt down jelenlétre...ellmentek megcsináltatták máshol, hol jó lett, és visszamentek az eredeti helyre, és az asztalra csaptak, hogy na erre mit lépnek, mire kiderült, hogy összecserélték a vérét, és az ő gyereküknek semmi baja...ellneben, akié a vér...hát nem irigylem!!!!!!!!!!!

Ehhez miért kell hónapoknak eltelni????????

Kép
ticsimû
 
 


Zsu

Én görbéből nulla lennni...az tuti, hogy mindegyik tuti...én csak arra gondolok, és kövezzetek meg Tüncsivel együtt, hogy neked hosszú ciklusaid vannak, lehet a péd nem a 12. nap körül van, hanem tényleg a 18. Szal sztem is az első a reálisabb, de apjuk kibírta ugyi!

Kép
ticsimû
 
 


Írtam Gröninek!

Zsófinak tiszta szívből gratulál! Ideje nulla, cicizés megy egész nap, éjjel alszanak! Már többször belépett, de annyiban is maradt!
Puszil mindenkit, nagyon boldog karácsonyt kíván!

Gröni várunk, és mi is Áldott Ünnepeket Kívánunk!!!!!!

Kép
ticsimû
 
 


Zsófi!
Akkor most már hatalmas gratula! vigyi magatokra! :lol: :P


Köszönöm mindenkinek a tanácsot altatással,szopival kapcsolatban.
Èjszaka én is csak halvány fénynél szoptatok, nem jövök le a nappaliba. Van fotelem abba csücsülünk.
Remélem meg fog változni egyszer csak. :? :)

Tegnap viszonylag hamar elaludt (fél 2), ez már haladás az elözö héthez képest és reggel ötig aludtunk. Talán a pocija se fájt annyira, és pólyában hagytam éjjelre, nem hálózsákba. Lehet ez is jobb volt neki... :roll:
Bár mivel nappal sokat alszik, nem is csodálom, hogy éjszaka fennt van. Meg szopizni is többet szopik éjjel,mivel nappal csak kb 3-4 óránként. Gondolom estére megéhezik!!!

Vicky!
Remélem tudok majd tanácsot adni, addigra már gyakorlott leszek! :D :P

Vicuska!
Nem is nagy a pocid! :wink:

Ditke!
Nagyon durva ,amit az ismiddel kapcsolatban írtál. :cry:
Köszi az ember dicséretet, tudom hogy aranyból van!!! 8) 8)
susy75
 
 


zsóóóóóóóóóóóófiiiii jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

drágák vagytok, de szupermami az aki tud szoptatni...én csak próbálkozom....jelzem az ikerszopi sokkal könnyebb, mint a szimpla mert kiegyensulyozzák egymást a párnba két felén, fej hón alatt, test hátrafelééé :wink: és szabad minkét kzem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


most épp próbálom a nonstop szopit de ikrekkel nem könnyű....egyenlőpre ott tartunk hogy két óráig szopiznak de utána már muszáj tápizni mert teljesen kimerülnek, de nem lesznek jollakva mert két óra alatt is csak 20 ml jött le mint 10 perc alatt, és csak üvöltenek lilla fejjel...na sebaj azért próbáélozunk :shock:

azt visszavonom a magam lelkiüdve kedvéért hogy az a szupermami aki szoptat... ha nem megy hát nem megy :lol:

na majd jövök bővebben pusziii
Vendég
 


Mami, nem az a szupermami, aki tud szoptatni!
Nekem mondhatsz amit akarsz, le a a kalappal Előtted, tisztelem a kitartásodat, az optimizmusodat, a nyugalmadat, és mindent, ami kellett ahhoz, hogy a két szuperbébi anyukája lehess!!! :lol:

Persze sokan vannak itt, akiről példát vehetünk, a többiekre is nagyon felnézek akiknek sikerült, de azért nekem Te vagy az első számú példakép.Talán azért is, mert Neked sikerült az, ami nekem nem...
Vendég
 


Most nézem a vonalzómat, hihetetlen, csak 8 nap van hátra karácsonyig??????Hú, mennyi dolgom van még addig!
Vendég
 


zsofi
kismami vagy!!!!!!!!!!! hány babád lesz?? :lol: mennyit találjunk majd a képen? :lol:

vicus
nekem cs mondta, hogy vmi támogatás miatt olcsobb a 18.heti genetikai teszt, de ez nem csak az uh, hanem vv is, aez nem kötelezö a terhesgondozásbna, olyan mint a kombinált a 12.héten. legalábbis én igy értettem, kérdezd meg, ha gondolod, a korházban akár tel-on is megmondják sztem.

nemtom, megcsináljam-e a kombináltat, ha ingyé van, miéért ne, de mi ugyis megtartjuk, ha beteg.

dike
örülök, hogy megkaptad :lol:

krisz
neked gyogyó odaért?

mami
a szoptatni tudás alkat és PIHENÉS kérdése. ikrek mellett erre ugye nem sok idő van. te megteszel midnent, amit tudsz, ezért vagy szupermami, és nem hagyod annyiban. azért a testi közelség jo, mégha tejcsi nem is annyi jön. annak kell örülni, amennyi van. nem érdmes éheztetni öket, csak azért, hogy szopjanak. sztem jol csinálod :lol:
Vendég
 


Hali!

Hőm 36, 5 ma is a 17.cn-en. :shock: Hát ilyet se produkáltam még soha.Értsd SOHA. :? Meglátjuk holnap.

Zsófi
Hatalmas gratula!!!! :D :D :D
Te vagy 2. endos a közvetlen környezetemben aki az elmúlt 1 hónapban lett babás!Szóval van még remény!!! 8)
vizkriszisback
 
 


Kata
Most értem haza.Párom mondja, hogy mekaptam. :D Köszi szépen :D , de csak akkor kezdem szedni ha felment a hőm.Tényleg kéne egy uh gép itthonra. :lol:
vizkriszisback
 
 


Mami
Szerintem ne szoptass két órán keresztül! Max. fél óra legyen. Már az elején kiszopizzák a mennyiséget. Inkább két szopi között próbálj meg fejni, hátha... Amúgy nem érzed, mikor lövell be a tej?? Mert a szopi is inger, és közben is tud termelődni. Mondjuk, ha nem megy, akkor nem megy. Szerintem alkat kérdése az egész. Amikor szültem, volt egy szobatársam, szegény az elsőt nem tudta szoptatni, a másodikkal próbálkozott, de a gyerkőcnek nem kellett a cici. És ez nem bebeszélés. Ott voltam, láttam. Ráadásul az egyik nővér javaslata miatt bedurrant a cicije, fejéskor meg szinte semmi nem jött neki belőle. Annyira sajnáltam, mert szegény annyira akarta, hogy sikerüljön. Tiszta stressz volt szegény. Úhogy, ha semmi nem válik be, akkor majd esznek tápit és uolyan jól fel fognak nőni, mint a szopizós babák. Ügyi vagy!! Ez a lényeg!!! Puszi
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?