sziasztok!
Ágota, nagyon drukkolok 20-ára! Elvileg a peteérés után 12 nappal már kimutatja a teszt, úgyhogy pár nappal hamarabb is tesztelhetsz
Vivi, köszi szépen!
GYED-téma: egy barátnőm, amikor terhes lett a 2. babával, újra táppénzre tudott menni, amit a régi fizuja alapján kapott. Állítólag ha a munkahely támogatja, akkor meg lehet ezt csinálni, ha a táppénzed magasabb, mint a GYED, akkor érdemes utánajárni!
Dorka, köszi a köszöntést és a tortát! Hú de megenném most! Isten éltesse a Fiacskádat is!
Arwen, OK nem olvasgatok...megyek is innen
Gratula Attinak a 14 fogacskához! Nem semmi ez a tempó!
Meri, de jó húsban van Áron baba! Nagyon cukiiiiiiiiiiiiii!
Pinkiné, köszi Neked is! Azta, 1, 5 millió Ft? Gondolom ez valami tévedés
Én a múltkor egy levelet kaptam, miszerint fizessek be valami bírói eljárási illetéket. Nem volt bírósági ügyem, felhívtam őket, kiderült, hogy az ügyszám, amire hivatkoznak, valami vadidegen pasi nevére szól, közöm nincs hozzá
Ilyenekkel stresszelik szegény kismamákat...
Adri, de jó, hogy benéztél! Tényleg hatalmas nagy fiad van már, lassan közeleg a 2. szülinap
A tesó projekthez kitartást és drukkolok nagyon, hamarosan bekopogtat majd, hidd el!
Marietta, gratula az 1. fogacskához!
Rólunk: jól vagyunk, bár egyre többet kell pihennem, mert ha elindulunk valahová, elkezdek fájogatni és dagad a lábam, és persze parázok, nehogy útközben beinduljon a szülés.
Pár napja elmentünk vásárolni, és iszonyat dugóba kerültünk, 1,5 órán át egy helyben álltunk, autópályán, úgyhogy visszafordulni sem volt esélyünk. Jó lecke volt, nem szeretnék autóban szülni. Úgyhogy inkább ülök a s*ggemen, ha csak lehet, és kihasználva a helyzetet, iderendelem a látogatókat
Levente még mindig sokat mocorog, szerintem jól elvan odabent, lehet kivárja ő is a 40. hetet, mint itt sokótoknál
Ma hallgattunk szívhangot a védőnőnél, olyan szuper volt! Hétfőn lesz az 1. nst-nk.
Ja és képzeljétek, tegnap szobor készült a pocimról, ezt kaptam Apától szülinapomra
Most szárad