Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor még pár képet!A Lánykám elaludt Apukája mellett gyorsan visszacsempészem a helyére aztán én is lefekszek aludni,végre :D Kép Kép mi igy ébredünk Kép
Vendég
 


nahááát: encsi baba nagyon-nagyon szép :)
timmi, gyere csak írj részletesen nekem arról a magzatvíz dologról :D :lol: :lol: :lol:

lara: Hannus is nagyon szép; és ő így ébred:) remélem ébredés terén emma rám fog hasonlítani, mert apukája nem így ébred :)

mindenkinek köszönöm a bíztatást. Igazából már nem fárasztó...már el sem hiszem, hogy nálam magától beindul bármi is. beletördődtem, hogy én ilyen béndzsa vagyok, és majd pénteken a doki csinál valamit, hogy emma kibújjon :(

sarmon: hahóóóóó...hahóóóóó....mi volt a dec. 11.i vizsgálaton????

anyany: kibékültetek?

eltűnt emberkék tessék jöni:)

gólyanéni te is gyere :lol:

na én meg megyek, felkeltem a drágám( hehe, próbálom...)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Lara: Hannus gyönyörű, nem lehet betelni a nagy hajával.
Dorka nem csütörtöki, szombati baba. Szorítunk nektek ma remélem minden rendben lesz a kicsi szemecskéjével.

Timmi: Encsi baba is gyönyörű, és milyen édesen alukál hason. Az én lányom utál hason lenni.

Bende: köszi az infót az ülésekről. Mi is mindenképpen dönthetőst szeretnénk, nálunk is mindig elalszik a kocsiban, és ráadásul hosszú utakra megyünk mindig, mert ha csak Fehérvárra is, akkor az már 55km oda, meg vissza is. Fontos, hogy kényelmes, és biztonságos legyen neki. Akkor átgondolom ezt a 9-36 kg-s dolgot, és majd eldöntjük apával...mondjuk ő piros Ferrari-t nézett, de mondtam, hogy nem tesztpilóta a gyereke.... :D

Szosz: Réka babának boldog 4 hetességet!

Anyany: remélem kibékültetek már!

Mi sem sűrűn veszekszünk szerencsére, ha megbánt, akkor utána bocsánatot kér. Inkább igyekszünk megbeszélni mindent. Mondjuk mostanában kezdem úgy érezni, hogy kicsit keveset segít, és nagyon fárasztó, hogy minden rám marad. Bár reggel 5-től, este 8-ig dolgozik, mit is várhatnék tőle (fürdetni ő szokott, ha hazaér addigra), de mostanában úgy elfáradok, hogy már sokszor sírva fakadok a fáradtságtól. Imádom a gyerekem, és anya lenni, de soha nem gonoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz. Persze, amikor rámmosolyog, minden átvirrasztott órát, percet elfelejtek, és az vígasztal, hogy majdcsak egyszer átalussza az éjszakát.
Irigylem azokat, akiknek van anyukájuk, és segít is nekik, meg akik mellett ott állnak a szülők, nagyszülők, és csak a gyerekkel kell foglalkozni. Nekem is van ilyen ismerősöm. Jó neki. Nekem még itt a háztartás, meg tavasztól majd a kert is. Nem is tudom, hogy több gyerekkel hogy megy ez. Le a kalappal előttetek többgyerekes anyukák! Azt hiszem, ha majd Dorkám felnőtt lesz, és pici babája lesz, akkor én ott leszek mellette, és majd főzök a kis családnak, és takarítok, és mindent megteszek, hogy neki csak a babával kelljen foglalkoznia. És majd elviszem sétálni is, hogy addig ő pihenni tudjon...

Szerdán jön az öcsém, mert már leállnak a melóhelyen, remélem tud majd segíteni egy kicsit. Dorka imádja, olyan jókat nevetgélnek együtt.

gégéé: ma mész dokibácsihoz?

Wichi: akkor most hogy van ez a mézeskalács tetejére hab? sütés után kell rátenni, és megszárad? Már tegnap meggyúrtam a tésztát, és ma akarom megsütni. És utána mibe tároljam, lezárva, vagy nem lesz kemény?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

Itt vagyok.

Látom Gégéé te is még mindig. Hidd el nem benned van a hiba. Senkiben sincs. Emmácska élvezi odabenn a meleget, amíg lehet. Remélem azért meggondolja magát és nem várja meg, míg a doktor bácsi kitessékeli.

Hanna gyönyörű!és már több haja van, mint nekem. :)

Készen van az ebéd, bolognai spagetti meg borsóleves. Kiteregettem egy adag ruhát, megírtam a képeslapokat, meg a leveleket, amiket karácsony előtt fel kell adnom. ma el is megyünk a postára. nekem itt van Anyum, de nem nagyon kérek tőle segítséget. ha eljön, én jobb szeretem látni, ahogy Nikivel játszik, mintha főzne, vagy vasalna. néha hamar lezavarok mindent, néha pedig úgy érzem sosem érem utol magam. Páromnak mondtam ma reggel, mennyi dolgom van. és ezt mind karácsonyig akarod megcsinálni- kérdezte. naná- mondom. elkerekedett a szeme. nemsokára megkajáltatom gyümölccsel a lánykát, aztán utána fél- 1 óra múlva szopi, aztán a 3 órás séta. ha hazajöttünk kimosom a fehér függönyöket, hogy utána rögtön ki is tudjam vasalni. holnap délelőtt jön a sötétítőfüggöny, azt is rögtön vasalni kell, este meggyúrom a tésztát és szerdán én is sütök mézeskalácsot.
bende
 
 


párom tudja, hogy nem mindig nyaralás itthon lenni és azt is, hogy 3 órát sétálni jó dolog, de ezzel együtt az az idő ki is esik a napból, mert nem lehet pihenni, aludni, főzni, vagy házimunkát végezni.

itt van mellettem a járókában a csaj. az egyik kezével csavargatja a fülét a másikkal fogja a kezemet...így szokott elaludni. remélem most is megteszi. ja és közben a hasán fekszik a tehénke.
bende
 
 


ancsi- a ferrari ülést mi is néztük, de jó műszálas a huzata, tehát nem veszünk. nyáron a 40 fokban nem hiszem hgy jól érezné benne magát a gyerkőc. egyébként olyan csúfosan szerepelnek a recaro a michline és egyéb ülések, hogy én csak lesek. mindegyiket tök biztonságosnak gondoltam.
bende
 
 


Ja még a segítségről. A család egyik oldala picit sem segít, sőt még mi vigyk el az unokát, ha látni akarják. Az én szüleim többet, főként anyagilag.
Ja jut eszembe, kedden még anyósomra is főznöm kell, előre két napra. Klassz nem?
bende
 
 


igen. ma megyek. egyre. előtte nst, pisi, vérnyomi...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hú, Bende! Én már attól elfáradtam, hogy elolvastam mit csinálsz ma! Kérek egy kis energiát!!! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 


bende: kitartás!!! egyél-igyál, hogy legyen energiád!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Csajok, most akasztott ki a TB! A könyvelő most intézi a TEGYÁS-t, elkért egy csomó papírt, amit nem szívesen adtam ki a kezemből, erre most telefonált, hogy a TB ott fogta a pici születési anyakönyvi kivonatát, és az én terhességi kiskönyvemet! Pár hét múlva kipostázzák! Ezt megtehetik????

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz! a barátnőmmél megtették, mi csak bementünk az Államkicstárba kitöltöttük a papírokat, lefénymásolták, amit kellett, aztán utalták a pénzt. Hmarasosan megint mehetek, mert lejár a szülési szabadság és a gyedet ők utalják.

Nekem inkább az a fárasztó, hogy mindent észben tartsak. Pl. ma fel kell adnom a sparos pontokat a tesóm barátnőjének, hogy karácsonyra megvehesse neki a vágyott szakácskést. Ehhez fel kellett hívnom Apumat, hogy van.e felesleges pontja, ő elhozta, a miénkkel együtt összecsomagoltam, aztán boríték, de a címet nem tudtam, ezért ahhoz is telefonálnom kellett.
Fel kell hívnom a bankot, hogy átutalták-e már a pénzt, amennyivel drágábban kaptuk a megrendelt játékot... és egyéb ilyen csomó apróság.
Párom hazajön és ezeket mind megkérdi. Ha azt mondom nem, azt sem intéztem el, meg azt sem, akkor úgy érzem, mintha egész nap nem csináltam volna semmit. Persze nem szól, meg Ő ilyet nem is mond, de én ezt érzem.
Megyek hívom a bankot.
bende
 
 


Persze, még mindig semmi nyoma a lóvénak.
bende
 
 


na felébredt a nő. Tisztába teszem, aztán megyünk gyümizni, anya ebéd, Niki szopi. Séta.
Ja és vennem kell meg kiszúrókat is a mézeskalácshoz!!!!
bende
 
 


lara!
ti is sokáig fent voltatok ám...
akartam is kérdezni, hogy nem tépkedi a haját Hanna? Zsófinak nincsen valami nagy haja, inkább csak a feje tetején, de azt is mindig tépkedi meg csavargatja, ha pl álmos.

én már nem merek pelust tenni a feje alá, amióta biztosan tud fogni. maga alá gyűri, meg a szájába és attól félek éjszaka nem veszem észre. inkább mosok gyakrabban és háromnaponta cserélek lepedőt. de jobb is, nem bukós, nem nyáladzik éjszaka.
viszont megtalálta a takarója csücskét. azzal alszik, közben persze az ujját szopja.
Vendég
 


úgy látom vagyunk egy páran zombianyukák.
én nagyon gyarló vagyok. ha reggel korán felkel a lányom, akkor megetetem, és általában már fél óra múlva alszik. én meg vele tartok. másképp már nem bírnám. délután úgysem tudnék aludni.

gégéé!
biztosan minden rendben. kint hideg van és úgy gondolja Emma, bent marad még egy kicsit.

ancsi!
azt a piros ferrari ülést én is néztem. tetszett is, csak a huzattal meg a színével nem vagyok kibékülve. műszálas huzat, másrészt nem akarom hogy egy piros ülést sitty-sutty kilopjanak a kocsiból.
Vendég
 


bende!
nem vagy ám semmi.
amikor a múltkor itt voltak anyum, meg a hugaim, könnyebb volt csinálni a dolgomat. csak a kezükbe nyomtam Zsófit és kész.
ők meg élvezték, hogy játszahatnak.
de az egyik nap mire felkeltem, a kisebbik hugom fogta magát, és főzött egy ebédet. kicsit szétfőtt a galuska a levesben, de így is örültem.
Vendég
 


veszekedés:
most szent a béke. azaz remélem.
tegnap már úgy kelt, hogy rossz kedve volt. aztán gondolkozott egy csomó hülyeségen, miközben a bőrkabátját leápolta. utána evett, és fogmosás közben felsértette az ínyét. fájt, de annyira azért nem amennyire visított. megkérdeztem, hogy kér e másik fogkefét, jól leteremtett, hogy mekkora hülye vagyok, mert ilyenkor nem fogkefe kell másik.
utána hogy nem varrtam meg a táskáját, mert már három hónapja megígértem. nem volt annyi, de tényleg nem varrtam meg, mert azt kap karácsonyra. és én mekkora szemét vagyok.
utána persze feljött, hogy mennyire ki szeretne menni Angliába, én meg mennyire nem. és ezért is szemét vagyok, mert nem támogatom, csak hátramozdítom. és jobb lenne neki nélkülem.
utána hozzávágtam a karácsonyi ajándékát, átment a másik szobába duzzogni. utána gondolkodni, és utána szépen bocsánatot kért.
de tudom, hogy onnan is fúj a szél, hogy nehezen tudjuk megoldani, hogy együtt legyünk. Zsófi nagoyn későn alszik el. tegnap amikor megpróbáltuk, szépen felébredt és bőgött.
K.O.
Vendég
 


Sziasztok!

Ma vagyunk egy hetesek :)
Hol lehet ilyen szép vonalzókat gyártani, mint amilyenek vannak nektek???

Gégéé, kíváncsi vagyok,mit mond a doki. Most már tényleg nincs sok hátra. De teljesen megértelek, én is utáltam a mindennapos vizsgálatokat...
Magzatvíz? :) Reggel felkeltem, és folyt. Nem ömlött, csak csordogált. De észre lehet venni. Akárhányszor töröltem le, mindig maradt a papíron. Letusoltam, utána is csak csepegett le a lábamon. Szóval tényleg nem lehet nem észrevenni. Na mondjuk, hogy mikor folyt el nagyobb adag, azt nem tudom...

Encsi kezd elkényelmesedni... Félek, hogy túl hamar elrontjuk. Dehát kinek van szíve hagyni sírni? Most meg már csak kézben alszik el... Ennek persze az a vége, hogy én nem tudok pihenni. De majdcsak kialakul valami, legalábbis ebben bízom. Most hasfájós időszaka van, és biztos jó a pocijának is, hogy kézben van. Remélem, hamar kinövi, rossz nézni a szenvedését.

Bende nem tudom, honnan szeded ezt a sok energiát! Én most el vagyok kényeztetve, itthon a férjem is, anyu is sokat feljár, bár megmondom őszintén, én keményebb időszakra számítottam. Amikor jól van Encsi, simán alszik 3 órát, azalatt azért elég sokmindent meg lehet csinálni. De azért még nem akarom elkiabálni :)

Megyek, megint felsírt a kis tündérem.
timmi
 
 


Anyany: örülök, hogy azért csak kibékültetek.
Sokszor vita forrása ez az együttlét dolog, de toleránsnak kell lenniük a pasiknak. Én is elmagyaráztam apának, hogy már kicsit változott a dolog, és most első helyen a lánykánk áll. De megérti. Mi sem sűrűn vagyunk együtt, de szerencsére türelmes, és általában előbb elalszik, mint a lánya. :) Majd megszokják ám előbb-utóbb a dolgot, és néha talán majd a gyerkőcök is hagynak nekünk 1-2 röpke huncut percet apákra.
Néztük mi is az ülést az Auchan-ba. Tényleg tök műszál az egész. Majdcsak találunk valami jót! Jól körül kell nézni.

timmi: a babák nagyon szeretnek kézben lenni, főleg míg picikék, és érzik anya közelségét. Nem hiszem, hogy elrontod ezzel. Dorka is még kézben alszik el, és ráadásul a cicin. Van úgy, hogy elalszik magától játék közben, de max. csak délután. Este mindenképp cicin alszik. De nem veszem el az örömét, ez biztos megnyugtatja.
Először még sokat alszanak, 2,3, 4 órákat, de aztán ahogy nőnek, egyre kevesebbet napközben. Nálunk is jobban ment az itthoni munka, míg kisebb volt. Mostmár mindig a látóterében kell lenni, különben reklamál.

Kisült a mézeskalács, a díszítés holnapra marad, vagy majd délután. Most alszik a Bogyókám, de ha felébred, akkor sétálunk egyet.

Gégéé: mikorra mész? Remélem ma már menni fog a tágítás...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


timmi!
a babákat elkényeztetni nem lehet még ebben a korban. mindig azt kell csinálni amit az ösztöneid diktálnak. Zsófi is imád kézben lenni. de már nem kézben alszik el.
a kólikatartást próbáltad? kalimpolhat a végtagjaival, és közben a pocija is nyomódik kicsit. és rotyogtathat.

ancsi!
ugye, hogy nem egyszerű? monjuk azért annyiban szerencsém van, ha elalszik nagy nehezen a Zsófi, akkor alszik éjszaka 7-9 órát is egyben.
mi is néztük az auchanban. műszál is meg nagyon kemény is. kínzás egy olyanba ültetni egy gyereket. pláne ha azt nézem, hogy mi ha megyünk, akkor nem csak ide megyünk valamelyik szomszéd településre. majd' 300km-nél végképp nem mindegy...
Vendég
 


hahó!

ment a tágítás....ömlött rólam a víz, renegett alattam az ágy...szerintem a magzatvizet is megnézte, de nem igazán tudom, mert csukva volt a szemem, és nagyon görcsölt a pocim...azt mondta indulnak a dolgok 2222-es a méhszáj...elhagytam a nyákdugóm is a vizsgálat hatására!!!

szóval csajok, lehet eljött a mi időnk! szorítsatok!!! most lepihenek!
puszik!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


timmi, ha rákattintassz a vonalzómra, akkor megnyitja a honlapot!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégééé! hajrá, hajrá, hajrá!!!! lehet, hogy holnap reggel már nem is jelentkezel be? :wink:

Kicsit változott a ma délutáni program. Gyümivel való etetés közben, rájött a sírás. Szegényem ettől a tejpéptől még kevésbé tud kakilni. Adtam neki kúpot, meg tornáztunk így az segített. Sajnos a hőmérőzés nem. mikor végre kakilt- bocsánat a részletezésért- a sürüje után hígabb jött, ami telibe talált engem, a pelenkázó előtti szőnyeget...stb. stb. Szóval takarítottam és a függöny helyett beraktam egy sötét mosást. Utána evett gyümit, majd megebédeltem én, utána szopi és elmentünk sétálni. Nemrég értünk haza, szopi, most megyek kiteregetem a sötétet, aztán bepakolom a függönyöket. Míg Apája edzésen lesz kivasalom, aztán férfiember felteszi. Most megyek mert embernek enni kell adni.

Anyany! ne mentegesd a párod. Visszavonom a jóságos tekintetet!!!!Aki ilyet mond neked, hogy szemét, meg, hogy héátráltatod, az egy tulok!!!!
bende
 
 


Jajj, de jó Gégéé, már nagyon közel a vége! Szorítunk ezerrel!!!

Bende: milyen kúpot adtál Nikinek, ami bejött? Ma is adtam Dorkának mecsek teát+ laevolacot tettem bele, de még mindig semmi!
Vendég
 


Ancsi: Dorka nekem is szombati baba, Levi hétfőn született.

Lara: gyönyörű a lánykád!
Vendég
 


szegény gégéé!
de megkínoztak... nem irigyellek. kitartás!
szorítok nagyon nektek!!!
megérdemelsz egy könnyű jó kis szülést. pihenj sokat, legyen erőd a szülésre! ha fájásokat érzel de még csak gyengéket, akkor is próbálj meg pihenni, de úgyis e fogod érezni.
ügyesek legyetek!

bende!
jógyerek amúgy, de ha a szar elönti az agyát, akkor egy idióta.
szerencsére nem túl gyakran fordult még elő.
imádja a lányát, próbál sokat vele lenni, és velem is foglalkozni.
én is leosztottam egyébként. nem kicsit.
nagyon igyekszik, tudod neki nem volt apja, azaz volt, csak még alig született meg, elhagyta az anyját, alkoholista volt. igazából nem is tudja, mit is kell csinálnia egy apának.
de én azért terelgetem, nevelgetem. érik is, de elég lassan...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


mancsa!
glicerines kúp, gyógyszertárban kapható, recept nélkül. hosszában vágd ketté, elég belőle egy fél. ez tutira beválik, de sajnos hosszútávon nem alkalmazható.

anyany!jól van, de akkor is dühös vagyok. ne mondja neked azt, hogy szemét, meg egyebek...jól van elhiszem, csak az anyja volt neki, de ezek szerint nem farkasok közt nevelkedett. szegénykém 2 gyereked lett hirtelen....

valami lehet a levegőben mert nekem is beszólt a párom. meglátta a mézeskalács előkészületeket és azt mondta már csak ez hiányzott az életéből...minek csinálok ilyen baromságokat...mert ettől úgyis fáradt leszek...
erre mondtam neki, hogy elnézést, hogy karácsonyi hangulatot próbálok teremteni, karácsonyozzon a saját családjával, bolti sütivel, meg személytelen lejárt szavatosságú illatszereket ajándékozva. átmentem a manóval a másik szobába, 2 perc múlva jött vigyorogva - mit segítsek Drágám, hogy ne légy fáradt? :D
bende
 
 


na, megyek függönyt vasalni- nagyon utálooooom....
bende
 
 


Sziasztok!!! :D

Fúúúú a függyönyvasalást én is úúúúúúúúúúúúúúúúttttttttááááááááááálom!!!
Gégéé: Jujjjjj de izgi!!!!!!! :D:D:D Szorítunk!!!! Kinek írsz majd ha történik valami????

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Én holnap gyúrom meg a mézeskalácstésztát, aztán szerdán szaggatunk meg sütünk és persze díszítünk a fiammal!
Appa hazajött szombaton este Angliából, szerencsére a sztrájk a gépét nem érintette, de a bőröndjét tegnap hozták csak utána. Viszont péntek éjszaka már nem tudott aludni annyira ment a hasa, úgyhogy szegénykém tegnap hasznavehetetlen volt :(, pedig olyan finom fokhagymakrémlevest csináltam neki, azt sem ehetett :(:(!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Köszi Bende! Glicerines nekem is van itthon, már használtuk is 1x. Levinél is ezt alkalmaztam, de nála ritkán fordult elő, hogy nem volt kaki. Nála 4 hónapos koráig nem volt gond, aztán igen, de 6 hónaposan megszűnt, mikor elkezdtünk barackozni.
Azért kérdeztem rá, mert a múltkor vettem glicerines kúpot a bubaörsi Tesco gyógyszertárában és a nő úgy beolvasott nekem, hogy 3 éves kor alatt a glicerines kúp nem alkalmazható felezve sem, hogy csak lestem, azt mondta nem adja ki nekem nyugodt szívvel, mondtam, hogy akkor megveszem máshol. Az itteni gyógyszertáros Levinél ezt ajánlotta ( felezve) mikor gondunk volt!

Anyany, Lara: éjjel 1-ig voltunk fent, de most is már 2 órája alszik, úgyhogy megint fent leszünk!
Vendég
 


hahó...hááát fájogatok, és hagyogatom el a rózsaszín trutymót...

ancsinak és larának fogok írni, ha lenne valami?

lehet ma már nem jövök...pihenek egy nagyot...tvzek...
puszik!

u.i.: jajj szorítsatok légyszi!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Gégéé:Szuper hírekre jöttem :D :D :D Most már nemsokára találkoztok Emmával,de jó :D :D :D Azt viszont sajnálom hogy igy megkinzott a doki bácsi.Írj ám ha van valami... :D ügyesek lesztek.Tényleg nem emlékszem nálatok Apás szülés lesz?

Ancsi:Bocsi :oops: Arra emlékeztem hogy mikor voltunk szülöszobát nézni aznap született Jázmin és az csütörtöki nap volt csak azt elfelejtettem hogy mi szombaton is voltunk bennt.
Már nem fáj a pocakod a spiráltól?Jaj én úgy félek :oops: Én kihülés után diszítettem a kalácsot és utánna rászáradt.

Anyany:De jó hogy kibékültetek :D
Hannus is tépi a haját meg szokta tekergetni is :D Igen sokáig fennt voltunk,meg szerintem ma is :( holnap megyünk Anyuékhoz a párom már reggel korán kivisz ő meg megy dolgozni sajna még 2 napot mennie kell.Ha ma is 2-kor alszik el akkor nem lesz hosszú éjszakám :(

Mancsa:Akkor ma is sorstársak leszünk?!

Wicca:már én is úgy várom hogy a Hannus segítsen diszíteni.tök jó lesz meg majd szánkózni(persze ha lesz hó)

Bende:Te már megint fel vagy pörögve én meg alig birtam kikászálódni az ágyból reggel 7-kor.Nekem is mindig segít a párom vasárnap mire felkeltem el volt mosogatva össze volt pakolva Hannust is megetette felöltöztette,úgyhogy egy szavam nem lehet.
Vendég
 


Gégéé:Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!Meglátod ügyesek lesztek nagyon!Pihenj amíg lehet most már bármikor jöhet.
Vendég
 


nálunk anyás szülés lesz :)
anyukám jön be velem :)
köszi, hogy szorítassz :) remélem alakulok ma még! most veszek egyfürdőt, aztán pihi!

pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Voltunk a doki néninél.És azt mondta hogy 10 hónapos koráig meg fog nyílni magátol a könnycsatorna nem kell átmosni és mondtam hogy a Hannusnak reggelre csippás a szeme napközbe nem azt mondta hogy akkor már valamennyire meg van nyílva neki.Azért kaptunk egy homeos cseppet ha csúnyább lenne a szeme
Remélem igaza lesz... :D
Vendég
 


Azt jól teszed majd én is veszek egy jó fürdöt de most még elöbb a Hannus jön.
Aztán bújj oda Apához hátha holnap már egyedül alszik... :D
Tényleg írtad hogy anyukád megy be :D az én szita agyam :D
Puszi
Vendég
 


Sziasztok!!!
Történelmi pillanat volt a mai reggel. Második porontyunk mától hivatalosan is rugdalózik a pocakomban. :lol: :lol: :lol: Ébredés után kaptam egy szép határozott rúgást a tenyerembe, erre gyorsan szóltam apának és végre ő is érezhette amit eddig csak én. Mondjuk elég halványak voltak eddig és nagyon szégyenlősködött a kis huncut, mert amikor rá figyeltem mindig lapult.

Egyébként tuti van valami a levegőben, mert ma én is dilinyós voltam. Még eléggé maródi vagyok, orrom csöpögött a rántotthús sütés közben és mire elkészült az ebéd már teljesen taccson voltam. Férjem örült a hús/krumpli párosításnak, nem hitte, hogy ilyenekre vetemedem (úúúútálok húst rántani!!!) de ebéd után levertem neki egy nagy monológot, hogy milyen szar nekem. Mondjuk neki is, mert ezerrel dolgozik, mint mindig karácsony előtt, én meg egyedül érzem magam, minden rám szakad. Aztán úgy döntöttem bánatomat meglepibe fojtom és amíg kisfiam aludt rendet vágtam a konyhában és megsütöttem apjuk kedvenc sütijét. Mivel csak 6 tojás volt itthon és a gyerkőcöt már nem lehet itt hagyni amíg boltba rohanok, hát egy torta formába sütöttem. Haza licitáltam az embert, hogy tartson pár perc szünetet a melóban és akkora, de akkora örömöt szereztem neki. Azt mondta így sokkal gusztusosabb a süti és visz is a bátyjának belőle, mert annyira jó. Meg már napok óta erre vágyik... :oops: :oops: :oops: Mindjárt fel is teszem a fotóját!
Kép

Kép

Kép
hettuli
 
 


De jóóóóó Lara!!! Ez szuper hír, milyen jó hogy elvitted ehhez a dokinénihez!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Gégéé: Húúúú, egyre jobban izgulok!!! :D:D:D:D

Hettuli: Ez nagyon guszti!!! Mi is ez pontosan? ;) És gratu a mocorgáshoz :D! Szupi érzés!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


gégéé!
akkor az már az lesz!
tágulási vérzés??? nekem is volt olyanom! kb fél nap múlva már babáztam!!! nagyon- nagyon ügyes leszel! nagyon nagyon szorííííítok!!!!!!!!!
pihenj amíg lehet! ügyesek lesztek!
ha meg bemegy valaki veled, az nagyon sokat tud neked segíteni!

lara!
ez a hajtekergetés... utálom, mert mostmár kezd nőddögéklni. Hannust még soká éri utol. :lol:
örülök hogy jó hírt mondott a könnycsatornáiról a doki. :lol:
az én párom ennyit nem segít. etetni az elején, ügyesen is ment neki. aztán megunta. néha átpelenkázza, de csak akkor ha pisi van.
ha kérem babázik, sokszor magától is. szóval nem egy főnyeremény... :oops:
volt olyan apuka a rokonságban, aki ha a gyerek éjjel felsírt, hogy éhes, már átpelenkázva adta oda az anyjának megszoptatni...

hettuli!
gratulálok az első nagy rúgáshoz!
és nagoyn szép a tortád!
egyébként tényleg biztosan van a levegőben...
lehet, hogy mindenki csak a karácsony miatt ilyen dinka?
Vendég
 


Sziasztok!

Gégéé! De jó hírekre érkeztem... Lehet, hogy a dokidnak sikerült beindítania a szülést??? Nagyon izgulok!!! :) :) :)

Azért nem voltam ilyen sokáig, mert a hétvége nagyon pörgős volt. Szombaton gálavacsorán voltunk, fél nap csak magamat kényeztettem. Fodrász, kozmetikus.... :oops: :oops:
Olyan jól esett, de közben meg bűntudatom volt, hogy most más van a gyerekemmel. :roll:

Puccos helyen voltunk Budapesten, de ezzel fordított arányban állt a kaja mennyisége és milyensége. Olyan bizarr kaják voltak... inkább ettem volna egy Mekit, vagy jó kis rakott káposztát!
A csúcs a kókuszos jércemellkrémleves pirított mandulával és szezámmagos fleuron-nal. A fleuron mint kiderült, sima szezámmagos rúd volt, csak gondolom az ötcsillagos szállodában ezt így nevezni ciki.... :roll: Jól éreztük magunkat, de másnap reggel alig vártam, hogy felébredjen Minipók és magamhoz ölelhessem.

Ja, a férjem egyik kollégájának a felesége azzal "büszkélkedett", hogy ők a 9 hónapos gyereküket 2 hétre lepasszolták a 200km-re élő nagyszülőkhöz. Mindezt tök vidáman! :shock: :shock: :shock:
Meg is bolondulnék........

Vasárnap megnéztük a Bodies kiállítást. Nagyon tetszett, érdemes volt.

Kép
jaffa4
 
 


Hettuli! Nagyon szép a tortád, és úgy képzelem, hogy ízre is ilyen lehet. De milyen is?

Kép
jaffa4
 
 


Ancsi! A Ferrari gyerekülésnek nem valami jó a töréstesztje. Valahol előrébb bemásoltam pár linket, ahol meg lehet találni a gyereküléseknek a töréstesztjeit. Németül van, de annyira egyszerű, hogy én aki nem beszélek németül is megértettem.
Sok plusz jel = jó, nulla jel = nem veszem meg.

Vagy beírod a keresőbe, hogy Kindersitztest (sikerült ezt a szót megtanulnom) és kiadja a honlapot. Több évre visszamenőleg meg tudod nézni.

Kép
jaffa4
 
 


Lara! De jó, hogy nem kellett ezt a gyönyörűséget kínozni iylen átmosással. :lol: Már ettől a szótól is kiráz a hideg!
Nálatok a családban kinek van ilyen dús haja? Irigy-irigy
Milunak oldalt még mindig semmi haja nincs. Felül és hátul növeszti, de oldalt.....

Kép
jaffa4
 
 


Gégéé! Nálunk családi szülés lett. Férjem, édesapám, édesanyám a műtőben, a folyosón pedig anyósom, apósom, sógornőm. Így alakult, hogy az egész pereputty ott volt. :lol:

Kép
jaffa4
 
 


Jó reggelt,

Jaffa: ezt a bodies kiállítást megnézheti a 11 éves fiam is? mert hallottam, h van egy olyan rész ahol magzatok vannak és az olyan hátborzongató! 9 hónapos gyereket 2 hétre??? :shock: :shock:
amiatt nem kell, h bűntudata legyen bárkinek is, h pár órácskát esetleg 1-2 napot nem a gyermekével tölt el! anya ilyenkor egy picit felszabadul és a gyereknek ez később jó lesz, arról nem beszélve, h amikor Zsó kicsi volt én sem akartam sose másra hagyni meg is lett a böjtje, amikor mennem kellett volna akkor visított annyira hiányoztam neki :(. szóval sztem néha igen is egy picit másra kell bízni!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Gégéé???

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Drága Bende!

Majd nézz be a másikba.....
tünci28
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?