Jó reggelt!
Lara: Hannus gyönyörű, nem lehet betelni a nagy hajával.
Dorka nem csütörtöki, szombati baba. Szorítunk nektek ma remélem minden rendben lesz a kicsi szemecskéjével.
Timmi: Encsi baba is gyönyörű, és milyen édesen alukál hason. Az én lányom utál hason lenni.
Bende: köszi az infót az ülésekről. Mi is mindenképpen dönthetőst szeretnénk, nálunk is mindig elalszik a kocsiban, és ráadásul hosszú utakra megyünk mindig, mert ha csak Fehérvárra is, akkor az már 55km oda, meg vissza is. Fontos, hogy kényelmes, és biztonságos legyen neki. Akkor átgondolom ezt a 9-36 kg-s dolgot, és majd eldöntjük apával...mondjuk ő piros Ferrari-t nézett, de mondtam, hogy nem tesztpilóta a gyereke....
Szosz: Réka babának boldog 4 hetességet!
Anyany: remélem kibékültetek már!
Mi sem sűrűn veszekszünk szerencsére, ha megbánt, akkor utána bocsánatot kér. Inkább igyekszünk megbeszélni mindent. Mondjuk mostanában kezdem úgy érezni, hogy kicsit keveset segít, és nagyon fárasztó, hogy minden rám marad. Bár reggel 5-től, este 8-ig dolgozik, mit is várhatnék tőle (fürdetni ő szokott, ha hazaér addigra), de mostanában úgy elfáradok, hogy már sokszor sírva fakadok a fáradtságtól. Imádom a gyerekem, és anya lenni, de soha nem gonoltam, hogy ez ilyen nehéz lesz. Persze, amikor rámmosolyog, minden átvirrasztott órát, percet elfelejtek, és az vígasztal, hogy majdcsak egyszer átalussza az éjszakát.
Irigylem azokat, akiknek van anyukájuk, és segít is nekik, meg akik mellett ott állnak a szülők, nagyszülők, és csak a gyerekkel kell foglalkozni. Nekem is van ilyen ismerősöm. Jó neki. Nekem még itt a háztartás, meg tavasztól majd a kert is. Nem is tudom, hogy több gyerekkel hogy megy ez. Le a kalappal előttetek többgyerekes anyukák! Azt hiszem, ha majd Dorkám felnőtt lesz, és pici babája lesz, akkor én ott leszek mellette, és majd főzök a kis családnak, és takarítok, és mindent megteszek, hogy neki csak a babával kelljen foglalkoznia. És majd elviszem sétálni is, hogy addig ő pihenni tudjon...
Szerdán jön az öcsém, mert már leállnak a melóhelyen, remélem tud majd segíteni egy kicsit. Dorka imádja, olyan jókat nevetgélnek együtt.
gégéé: ma mész dokibácsihoz?
Wichi: akkor most hogy van ez a mézeskalács tetejére hab? sütés után kell rátenni, és megszárad? Már tegnap meggyúrtam a tésztát, és ma akarom megsütni. És utána mibe tároljam, lezárva, vagy nem lesz kemény?