Szilvia1981!
Nem tudlak megnézni a myvipen, mert nem tudom a felh.nevem sem+jelszót sem, pedig valamikor voltam fennt, kaptam meghívót... (küldenél Nekem 1-et:evi.szotak@citromail.hu-ra?, köszi!)
Igen általában lelassul a hízásuk, Noé már csak 15-20 dkg hízik havonta. De hát ez sem mindenkinél! Csak lelassul Áron is, ha meg nem nem kell járnod bodizni...
Moncsi!
Igazad lehet tápszer-bélflóra ügyben, na látszik hogy abszolute laikus vagyok, Te meg eü-ben dolgozol... csak konyítassz hozzá!
Jó karácsonyozást melóban!
ÉN is hallottam, hogy haza kell menni innen Tb-ról, de pesti kórházakban is hallottam ilyenről, mert hogy szabályellenes úgy a kórteremben tartózkodni, hogy nincs ágya a szülőnek! Ördögi kör...
Emesedorabenceanyu!
Annó Nekem Somát is meghajtotta a tej, pedig volt 1,5 éves mikor adtam neki. Lassanként megszokta, először vízzel higítva adtam, arra emlékszem. Most szerintem se adj Neki. Remélem hogy csak ez a baj és nem a szirup, hogy azt adhasdd tovább.
Miért volt Emese olyan picinek kórházba?
Gabrielldaniel!
De jó hogy otthon vagytok, gondolom kicsi Daninak hogy hiányoztál, töltsd Vele/Velük az idődet. Bár a szüléstörténetedre tök kíváncsi vagyok, úgy felcsigáztál, hogy nem ilyenre számítottál...
Láttam iwiwen fotót Gergőről, egy tündér, tök kis formás, édes pofija van!Dani hogy viseli a Picurt otthon?Volt bennt Nálad a kórházban? Majd ha lesz időd, ráérsz válaszolni! Nagyon gratulálok mégegyszer, örülök hogy tejcsi is van!
Pénteken voltam én is karácsonyi ebéden, melóhelyem meghívott: Byronban volt 12-kor. Tök örültem, végre kimozdulhatok. Felvettem a szülinapomra kapott új csini pulcsikát, új parfüm, minden.... Elmentem 11 előtt anyuhoz, megetettem Noét, hagytam ott anyatejet is,aztán mentem. Kábé 13.10-kor csörög a telefonom, Anyukám hív... úgy vettem fel a telefont: BAJ VAN???
Nem, csak nem fogadja el a cumisüvegből a tejet Noé!
Nem sír, csak nyugtalan, sehogy sem jó Neki! Na pont hozták a desszertet, belapátoltam, irány Somáért ovi, 20 perc múlva Anyunál voltam! Úgy rákapott a cicire a drágám, mint aki 1 hete nem evett!
Hát hiába, cicifüggő a drágám,tudtam Én! Olyan jó érzés volt!
És újabb képek is jönnek még!
(Asszem ezt még nem tettem fel, ugye?)
Kishercegeim:
Micimacival:
Na anya, segíts: