Sziasztok!
Szokás szerint el voltam tűnve megint napokra.
Nincs gépem jelenleg, így a párom gépét használom ha ő éppen nem használja.
Na meg készülök a Karácsonyra, készítem az ajándékokat, agyalok, hogy kinek mit-mikor-hogyan...
Tegnap is jó sokáig fent voltam, mert egyik maminak képsorozatot ajándékozunk, többieknek zenés filmet. És mindenki kap képeslapot Noncsiról (majd felrakom ide is). Szóval ezeket készítem ezerrel, mert már csak ez a hét és KARÁCSONY!
Olyan édesek a babák!!! Állandóan csak ámulok-bámulok, és jókat vigyorgok egy-egy képen. Fiúk közül nekem (is) MiniGyuszi a sztár, lányok közül meg Adél-baba. De mindenki nagyon nagyon szép, formás. Lucát is imádom! Mindjárt kicsinyítek egy legújabb képet Noncsikámról.
Kaki: nálunk hetente egyszer sikerül. Előtte napokig nyüglődünk, nehezen alszunk el, aztán amikor kakil nagy megkönnyebbülés, alvás, vigyor, minden... És azt mondják ez természetes!
Betegség: sajnos még náthás Noncsika, állandóan orrszívózok, szegény nehezen viseli. Amúgy én is tengervizes orrspray-t használok, várok egy kicsit, aztán szívok. Rengeteg szutyi ki szokott jönni, csak ámulok néha. A doki valami gyógyszertári kutyulékot írt fel, de attól rettentően fáj Noncsi hasa, így nem használom. Meg kaptunk Calciumusc-ot, és C vitamint. Na a C vitamint sem tudom használni, mert az is marja a gyomrát. Rettenet ez az porszívós-orrszívó, de hát muszáj, a kézi szívóval nem jön ki semmi.
Szerdán megyünk fülbevalót belövetni!!! Már nagyon várom.
Szeder: fejkörfogatunk így alakult: születéskor 32cm, 1 hónaposan: 37cm, 2 hónaposan: 38cm, 3 hónaposan: 39 cm
Szerintem a születéskorit félre mérték, mert ez szerintem lehetetlen. A hosszúságát is rosszul mérték, mert 53cm van a kiskönyvében, és 1 hetesen a védőnő 50cm-t mért...
Márta: annyira jó, hogy vagy nekünk! Sok hasznos dolgot tudunk meg tőled, köszönöm. Felírtam a könyvek címét amit ajánlottál, és meg fogom venni, mert érdekel a téma. A TV-zést én sem támogatom, pedig Noncsi szeme is állandóan a TV-re ragad. Sőt most már szoptatás közben is ha meghallja, hogy szól a TV abbahagyja az evést, és bámulja a TV-t. Úgyhogy etetés közben soha nem TV-zek, vagy nagyon lehalkítom, hogy ne vonja el a figyelmét.
Hason-háton: Noncsikám egyre jobban gurgulázik a kiságyában. Tegnap este a szokásos pózban leraktam (háton), és kb. 10 perc múlva benéztem hozzá, és 180 fokban meg volt fordulva. Ahol a feje volt, oda kerültek a lábai...
Csak néztem, mint a lukinyúl! Úgyhogy szerintem hamarosan hátról hasra fog fordulni! Tényleg annyira jó látni ahogy napról-napra fejlődnek ezek az apróságok!
Beszélgetés: na a beszélgetésben is sokat változott kislányom. Kb. 1 hete állandóan szövegel. Már bocs, hogy ezt mondom, de olyan, mint egy kismacska! Beszél-beszél, közben csavarodik-tekeredik a nyelve a szájában, zabálni való. Vesz egy nagy lélegzetet, és addig mondja a magáét amég el nem fogy a levegő.
Starlak: nekünk is van Adamo hintánk, nagyon jó, szereti Noémi is.
Bébikomp: a mai világban ezt nagyon ellenzik a szakértők! Márta erről tudsz valamit? Amúgy én sem terveztem, hogy veszek!