Új privát üzeneted érkezett!

köszönjü, köszönjük!
tényleg sokat nőtt, hát már a jövő héten vasárnap féléves lesz!!!
és tényleg, mintha most lett volna.
megnéztem a szülőszoba színét. régi ággyal, sárga volt.
nekem nem volt az ággyal bajom, jó is volt hogy kicsit keményebb. nagoyn rosszul viseltem a fájásokat. és azt is utáltam, amikor leordítottak, hogy szembecsuk, száj befog, kapaszkodik és nyom!!!
de így legalább azt csináltam amit mondtak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a párom tartotta a fejem meg a hátam, és kapaszkodtam abba a hülye kengyelbe, amit ráadásul alig értem el...
mindegy végülis a kölkem itt van édes aranyos jókislány és éppen alszik.
Vendég
 


a nagy séta után, közben Bendével és Nikivel is találkoztunk, aki éppen aludt, meg Zsófi is. az informatikust sikerült egy kicsit kimozdítanom...
ő is alszik, azt mondja jól elfáradt...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most nagyon jó étvágya volt, meg éhes is lehetett. megevett két krumplit egy fél üveg bébiétellel keverve +40mili tejcsi. utána mégivott 50 milit.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap meg nagybevásárlás... karácsonyi meg minden. és majd szereznünk kell egy kicsi fenyőt is... hogy azért egy icipici karácsonyfája Zsófinak is legyen itthon.
kap karácsonyi ajándékot egy fonálhajú baba, meg egy alvósrongyi személyében.
meg a többiektől valamit... sztem főleg ruhákat. azt kértünk leginkább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.13 17:42-kor.
Vendég
 


párom megkérdezte, hogy mit szeretnék karácsonyra.
képzeljétek! semmi sem jutott az eszembe... kiváncsi vagyok végül mit kapok.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.13 17:43-kor.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!!!
Azt hiszem kezdek a halálközeli állapotomból visszatérni. Elkapta az egész családot az influenza. A fiúk kezdték, első a gyerek (kétszer lehányt) aztán az apja, egy napot az ágyat nyomta. Amikor fellélegeztem, hogy végre rend van itthon addigra beadtam én is a kulcsot. Kezdődött egy óriási herpesszel az orrom hegyén, utána meg őrült torokfájás, köhögés, hörgés... Szóval az egész orrom cafatokban. Idegeim szakadoznak, mert kisfiam már meggyógyult és nagyon játszana, sétálgatna, de én meg nem bírom még a strapát.

Őrült tettvágy buzog bennem mindezek ellenére. Tegnap vettem a szüleimnek 13 kg élő halacskát. Jó muri volt őket hazaszállítani. Gyerkőcöm egész úton kérdezgette, hogy mi van a háta mögött, mert fickándoztak a halacskák a csomagtartóban. Elég bizarr látvány egy 3-4 kg körüli busa. Szerencsére a pontyok kisebbek voltak, de ők meg többen :lol:

Jaj ezeket a műsorokat én sem bírom. Mondjuk nálunk nincs tv, nem is hiányzik, de néha szülőknél, barátoknál ízelítőt kaphatok és olyankor rájövök, milyen bölcs dolog is, hogy már négy éve e nélkül élhetünk. Majd én eldöntöm, hogy mivel lúgozzam az agyam. Apropó megvettem a Luxusnyalánkságot Holly Hilltől. Nekem nagyon tetszett. Meg Csernustól a Nőt. Egész jól összeválogattam a kettőt.

A karácsonyi ajándékozás is nálunk már négy éve szünetel. Nekem sem jut soha semmi az eszembe, ha valaki rákérdez. Lehet, hogy hihetetlen, de mindig úgy érzem mindenem megvan. Ami meg nincs az meg olyan amit csak én tudok beszerezni. Mindig mondjuk mindenkinek ajándék utáni rohangálás helyett lazítson mindenki és az ünnepek alatt üljünk össze valami kaja mellett beszélgetni. Máskor úgyis ritka az ilyen. Sajnos még nem sikerült teljesen elérni ezt, de nem csüggedünk...

Na és a végére ma csináltam egy próbát, mi lehetne a szent estei menü kis családomnak. Nagyon finomnak és egyszerűnek találtam, úgyhogy megosztom veletek. A Spar-ban találtam vörös sügér filét és kerestem hozzá receptet. Íme:

Vörös sügér sajtos krumplipürével és uborkasalátával
Hozzávalók:
4 személyre:
1 kisebb mogyoróhagyma, só, bors, 1 ek. fehérborecet, 3 ek. citromlé, cukor, 2 ek. olaj, 1 ek. aprított kapor, 1 uborka, 4 ek. vaj, 1 kg krumpli, 150 ml tej, 200 g ömlesztett sajt, szerecsendió, 4 szelet filézett sügér (egyenként kb. 200 g)

Elkészítés:
A hagymát megtisztítjuk, és finomra aprítva összekeverjük az ecettel, 1 evőkanál citromlével, sóval, borssal, csipetnyi cukorral, valamint az olajjal. Végül beleforgatjuk a kaprot. Az uborkát megmossuk, meghámozzuk és vékony szeletekre gyalulva összekeverjük az öntettel. Félretesszük érlelődni. Közben meghámozzuk, megmossuk és darabokra vágjuk a krumplit. Sós vízben kb. 20 percig főzzük, leszűrjük és hagyjuk kicsit gőzölögni. A forró tejben felolvasztjuk a sajtot. Összetörjük a krumplit, majd belekeverünk 2 evőkanál vajat és a sajtot tejet. A pürét sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, meglocsoljuk a maradék citromlével, sóval és borssal fűszerezzük. Serpenyőben felforrósított 2 evőkanál vajon mindkét oldalát 3 percig sütjük. A krumplipürét a hallal és az uborkasalátával tányérokra osztjuk. Tetszés szerint kaporral, bazsalikommal és sarkantyúkavirággal díszítve tálaljuk.

Kép

Kép
hettuli
 
 


hettuli kinyírtál ezzel a recepttel...csorog a nyálam a billentyűzetre...végem...

gyógyulj meg!!!! pinduri jól van?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


anyany: de jó, hogy sétáltatok nagyot, és de jó, hogy karácsonyi nagybevásárlás lesz holnap :) irigykedek.
ahogy leírtad a szülést....hmmmm, meg ez a kép, ancsi :) na mindegy, csak már ott lennék...jó hosszú kezem van, fogok én bármit...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jaj és gratulálok nektek Timmi!!!

A szüléskor nekem férjecském támasztotta a tarkómat, egyszer elfelejtette és jól le is szúrtam, mert tényleg nagyon szar úgy. De most dokibácsim felajánlotta a szülőszéket. Ezzel nagyon fel is csigázott, úgyhogy erősen ki is kérdezem mit hogyan lehet, nehogy elfelejtse ezt az ötletét. Aztán majd beszámolok az élményről. Bár az még messze van... De esküszöm ugyan olyan hihetetlen ez az egész, mint az elsőnél. Néha állok a tükörnél és csak csodálkozom már mekkora a pocim és ránézek a fiamra, hogy már ő is mekkora. Jelenleg én úgy érzem, hogy a 2,5 éves gyerek a legjobb dolog a világon. Már lehet vele társalogni, nem csak a levegőbe beszélek. Néha olyan eszmefuttatásokat levág, hogy csak nézek, honnan vette ezeket a szavakat. Ha a fél éves gyerkőcökkel azt mondjátok, a világ legjobb dolga anyukának lenni, akkor két év múlva sikítani fogtok a gyönyörtől :lol: :lol: :lol:

Na persze azért vannak hátrányok is, pl általában az ellenkezőjét akarják mindennek, mint mi.

Azt hiszem eleget pihiztem, megyek mosogatni!!!

Kép

Kép
hettuli
 
 


Gégéé! Aranyos vagy, de minél jobban izgulsz, szerintem annál nehezebben fog megindulni a dolog. Stresszesen nem lehet szülni. Nyugi, nyugi és még annál is jobban nyugi!!! Egyébként nekem is jó hosszú a kezem, mégis elég macerás volt a kengyelbe kapaszkodni :D A családban én érem el a lekvárokat a kamrában a legfelső polcon sámli nélkül :D
hettuli
 
 


Ja és tényleg nagyon fini volt ám a halacska. Főleg rád gondoltam, mert ha valaki beszerzi a hozzávalókat akár babuci mellett is isteni karácsonyi menüt varázsolhatsz így. Erről jut eszemben csütörtökön szült meg anya keresztlánya is, lehet neki is elküldöm. Mindent elő lehet készíteni és kaja előtt kisütni a bepácolt halat, ami kb 10 percet vesz igénybe. Addig valaki megterít :wink:
hettuli
 
 


Csirkemell wokban sajmártással
Hozzávalók:
2 db csirkemell
1 nagy fej hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
4 dl tejszín
12-15 dkg reszelt keménysajt
1 teáskanál szerecsendió
4-5 evőkanál olívaolaj
1 kockacukor méretű friss gyömbér (vagy egy kávéskanálnyi gyömbérpor)
só, fehérbors

Elkészítés: A csirkemelleket kifilézzük és kis kockákra vágjuk. A hagymát apróra szeleteljük. A forróra hevített wokban üvegesre pároljuk a hagymát, mellé dobjuk a csirkemell-kockákat és átsütjük, míg a hús szép, fehér színű lesz. Ekkor hozzáadjuk a tejszínt és a szerecsendiót, az összezúzott friss vagy porított gyömbért (ne adagoljuk túl, mert igen domináns az íze), sózzuk, borsozzuk, és gyakran kevergetve addig pároljuk, míg a csirke megpuhul. Hozzáadjuk a keménysajtot, és folyamatosan keverjük, míg fel nem olvad a tejszínben. Még néhány percig alacsonyabb lángon rotyogtatjuk folyamatos keverés mellett. Pennével vagy más főtt tésztával, rizzsel igen finom.
hettuli
 
 


Na, még egy könnyű, gyors és nagyon finom recept. Ez nálam az adu ász, ha nagyon nem tudom mit főzzek. Persze nekem nincs wok-om és néha sajtom sem itthon, de ezek hiányában is isteni és a fő nagyon gyorsan kész van, gyerek mellett is könnyen elkészíthető és a párunk csak figyel, hogy micsoda ebéd/vacsi várja. A két csirkemell így 2-3 kiadós evésre elég 2 főnek.
hettuli
 
 


hettuli!
jók ezek a receptek. én is mindig gondban vagyok, ráadásul engem nem nagoyn tanítottak főzni, a fejecskémben levő recepttár is elég szegényes... a wok-os dolog meg nem tűnik nehéznek.

hát igen, még nem tudom milyen egy nagyobb gyerekkel. de már annak tudok nagyon örülni, hogy a lányom, elvan a kiságyában, a játszószőnyegen, a forgójával... és egyre több a lehetőség.
pörög forog, kúszik, egyelőre lassan nagyon és inkább hátra mint előre.
feltámaszkodik a kezére, és megemeli a fenekét és elrúgja magát. néha sikerül előre is. de többnyire hátra.

és az apja is azt mondja, hogy már nem olyan, mintha a szobanövénynek beszélne a falon...
mert reagál, próbálna válaszolni is, de egyelőre a szája mozog csak. hangocska még csak ritkán sikerül.
néha azt mondja hogy tete.
Vendég
 


hettuli!
gyógyulj meg mielőbb!
nekem is sokszor az orromon jön ki a herpesz...
úúúúúútálom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.13 17:47-kor.
Vendég
 


gégéé!
ne aggódj!
már nagyon közel vagy. pihenj inkább, készülj fel, hogy ha a kislányod megszületett, igen igen zsarnok kis főnököt kapsz majd.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja és elég sokára jön majd az idő, mire megint alhatsz rendesen...
Vendég
 


Hettuli! gyógyuljatok meg, minál hamarabb. Én sem tudtam semmit kérni idén karácsonyra. Ránézek a banyámra és úgy érzem mindenem megvan.

Anyany- aranyos a párod. Olyan jóságos, meleg- nem olyan értelemben- tekintete van.

Nekem is a párom tartotta a hátam, egyszer elfelejtette és akkor jól rászóltam, hogy miért nem segít. Azt hiszem anélkül elég nehéz lett volna.

A sajtmártás szerintem akkor a legjobb, ha többféle sajtot reszelsz bele és abból az egyik füstölt. Nagyon jó íze lesz tőle, de vigyázni kell a sózással, mert a sajtok is sósak.
Csernus könyvem nekem is van, A nő, de már tervben van a következő- a Ki nevel a végén?
bende
 
 


Ancsi! van egy römer ami 9-36kg- ig jó, de az sajnos nem dönthető. Én is olyat akartam, de Niki 10 perc múlva mindig bedobja a szunyát az autóban, így az kényelmetlen lenne neki.

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=130822

Itt vannak a garantáltan pártatlan töréstesztek. Sajnos arról a Pierre Cardin ülésről nem sok jót hallottam. Írd be a google- ba a nevét, aztán ki fog dobni néhány fórumot, ahol szóba jött a neve. Én már rengeteg véleményt olvastam így, babakocsiről, gyerekülésekről..stb.
bende
 
 


bende!
magyar nyelvű töréstesztes oldalt nem tudsz véletlenül?
én is 9.36kg.ig szeretnék Zsófinak ülést.
igazából sem a szín sem a márka nem érdekelne, hanem, hogy jó legyen.
Vendég
 


hahó!
lejelentkezem...itt vagyok...egyben.....:(

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hettuli kész lettem ezektől a receptektől :D A csirkéset el is mentettem, nagyon tetszik ki fogom próbálni. Még wokkom is van hozzá valahol a tárolóban, nem nagyon szeretem és tárolni is nehéz. Egy tefal számomra ezerszer többet ér, van is belőle kettő imádom használni őket :D

Matyi ma jól alszik, este 8kor evett, kómásra szívta magát :lol: Aztán fél kettőkor kelt meg fél 6kor és még alszik. A cicim extrán kerekre telt jó ideje nem volt ennyi benne :lol: Pedig most nem is ittam semmi serkentőt :lol: A múltkor vettem alkoholmentes sört még jól is esett, fősulis emlékeket idézett vissza :lol:
Na nem voltam alkoholista :lol:

KépKép
winchi
 
 


Gégéé szia!

Lehet egy kérésem?
Fogd meg szépen a szád két szélét és kezd el óvatosan felfelé a füled felé húzni! Sikerült? Akkor most :D így ülsz a gép előtt ugye? :D

KépKép
winchi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé beszéld meg Emmával,hogy ma bújjon ki. Mi is vasárnap születtünk utána Irisz és Réka is! :D
s. zsófia
 
 


Ma vagyunk 5 hetesek így olyan közelinek tünik mert 5 hét igazán nem sok, de mégis olyan távoli. Már probál hangot is adni mikor nem fáj a hasa és mosolyog :lol: nagyon édi.
Ma jön egy picit hozánk anyukám legalább meg tudok csinálni egy pár dolgot van ki rázza a segét a csajnak.
s. zsófia
 
 


Na jól van úgy látom sikerült :D

Zsófia szia!
képet esetleg az 5 hetes kicsilányról???

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!
Tegnap nagyon fárasztó napunk volt, de élveztem. Délelőtt szülinapi zsúron voltunk Levivel, este házavató bulin apával, gyerekek nélkül! Anyósom vigyázott rájuk, 1 percre lakik a buli helyszínétől, de éjfélig nem kellett menni szoptatni, utána meg mentünk haza!
Jó sokat írtatok!
Anyany: pont azért nem nagyon akarom cumisüvegeztetni, nehogy hozzászokjon. Amit te csinálsz az emberfeletti, nagyon csodálatra méltó!
Gégéé: Levinél még a régi szülőszobában szültem, most választhattam. Kérdeztem a dokit melyiket szeretik jobban, azt mondta a régiek jobbak, az új szebb. Mondtam jöhet a régi, azt mondta: Á azt már próbálta, most menjünk az újba, legyen ilyen élménye is. Megmondom őszintén, mindegyikbe hatalmas élmény és mindegyikbe fáj, mint az állat!!!
De íme a végeredmény:
Kép
Fejemet nem nézni!

Nekünk a hordozó után 0-18 kg-ig használható ülésünk volt, ezt már kinőtte Levi, így neki 15-36kg-ig van ülése, Dorkának meg jó lesz majd a másik. Mi azt nászajándékba kaptuk.
Vendég
 


Jajj! Mennyire igaza van Hettulinak! Imádom a fiam szövegét!
Valamelyik este megkérdezte, hogy benne van-e még a kád a pocakomban! ??? Mondom milyen kád? Hát amiben a kistesóm úszkált! Mert akkor rakjunk bele másik kistesót, mert ő 2 kistesót szeretne. Hát ilyeneket gondol egy 3 éves! Sokat meséltem neki, hogy a kicsi vízben úszkál a pocakomban és akkor bújik ki, ha már akkorára nőtt, hogy kicsi a hely odabent. Egyszer azt is mondta: Tudom már hol jön ki a kistesóm, hát a köldöködön. Ráhagytam.
Tegnap du azt mondta a páromnak: Apuci a Balaton akkora nagy víz, hogy kiér a partra!
Vendég
 


mancsa!
ezek nagyon jóóóóóóóók!!! nem semmi szövege van!
szép a családi kép. a jól szopizó babáért meg irigy-irigy...
az enyém amint a cici közelébe került, üvölteni kezdett.

winchi!
ügyesek avagytok!
Vendég
 


mi is sokat aludtunk. fél 12kor elaludt, felébredt reggel 4kor, éhes volt. de utána 11kor kelt! Szerencsére jó alvókája van..
Vendég
 


a párom meg egy barom. amióta kinyitotta a csipáját piszkál és veszekszik. kb 10szer mondta el a mai napon, hogy szakítsunk. lehet, hogy az is lesz a vége, ha elfogy a türelmem. kiváncsi lennék, mit is kezdene...
de mivel nem vagyunk házasok, nem lenne kötelező a láthatás, egy biztos, a gyereket többet nem látná, maximum csak fényképen...
Vendég
 


Hát nem irigyellek!
Velem képtelenség veszekedni, mert elbőgöm magam, akkor meg megsajnál és lelkifurdalása van. Nagyon ritkán veszekszünk, olyankor megsértődünk mindketten, szajkózzuk a magunk igazát, sírok, megvigasztal aztán lehiggadunk. Szerintem olyan 10 körül áll a veszekedéseink száma, pedig 13 éve vagyunk együtt! Egy dolgot mindig betartunk, soha nem fekszünk le úgy, hogy nem békülünk ki. Persze a kisebb vitákat nem számolom bele.
A párod meg csak ne piszkáljon, mert amit te csinálsz a gyereketekért az tiszteletre méltó! Inkább sétáljatok egy jót, hátha lehiggad! Az informatikusoknak is jót tesz a levegő, különben kikészítik otthon az asszonyt!
Vendég
 


Sziasztok!

Anyany:Mi történt?Remélem a párod hamar megnyugszik.Ne hagyd magad piszkálni.Örülök hogy sokat aludtatok!

Mancsa:Nagyon aranyosak vagytok ezen a fotón :D :D :D és micsoda szövege van Levinek :D :D :D

S.Zsófia:Én úgy emlékszem hogy Bende Nikije is vasárnap született :D Tényleg kérünk fényképet majd ha lesz idöd :D

Gégéé:Drága kitartás!Gyere el addig hozzánk majd én elterelem a figyelmed :D
Vendég
 


Jaj Levi dumája nagyon jó :D Apának is tetszett :D

Anyany mi a gond? Miért mond ilyeneket? és akkor mit kezdene magával egyedül? Remélem meg tudjátok beszélni a dolgot és lecsillapodik.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok,

Gégéé, Te még itt?? Azt hittem mire bejelentkezek már szülni vagy!
Anyany: Nagyon remélem, h kibékültök mihamarabb!!!
Mancsa: Tényleg nagyon édesek Levi aranyköpései :D:D:D:D!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Hazaértünk. Melegítőt nem találtam. 170 cm vagyok és mindnek hosszú volt a gatyója. :twisted:

Gégéé! hajrá! Niki is vasárnapi leány!
Lara irigylésre méltó a memóriád.

Anyany! Gyagya informatikus. :twisted: Elég nagy darab, de ha szólsz értetek megverem!!!!!

S. Zsófi! nagyon boldog 5 hetességet!

Mancsa! a szopizós képre irigy- irigy! engem elaltattak szülés után így Niki nem kaphatta meg a cicit. És mikor felébredtem, annyira gyenge voltam, hogy nem mertem így magam mellé tenni. Levi dumája nagyon jó!!!!!! :D
Autósülés- nem tudok magyar nyelvűt, de majd lefordíttatom a tesóm barátnőjével. Először én is 9-36kg kategóriájú ülést szerettem volna, de mindenütt azt olvastam, hogy azok az ülések, amik két korszakot ölelnek fel, sajnos nem annyira biztonságosak. A 9-36kg, általában nem dönthető, pedig az azért egy ideig nagyon kéne és legtöbbször 9 kilósan- de még jó néhány kilóval nehezebben is- elveszik benne a gyerkőc. és sajna úgy van kitalálva, hogy a 36 kilónak mag már ne feleljen meg, akkor meg már nem tudod belepréselni. szóval drága, sőt nagyon drága, de mi minden korszaknak veszünk egyet. nem bírnék magammal elszámolni, ha valami történne a Banyámmal azért, mert az ülésén spórolni akartam.
bende
 
 


Sziasztok!

Lara! Nagyon csini a fülbevaló! És Hannus ügyes is,hogy már kezd forogni! :)

Dorka, Matyi és Zsófi is gyönyörűek! :)

Úgy tűnik ebben a topicban a vasárnap a legnépszerűbb nap a szülésre! Gégéé, remélem ma már történik valami! Reggel óta nem jelentkeztél! :D

Mi ma vagyunk 4 hetesek! Tényleg hihetelen, hogy milyen gyorsan megy az idő! Mintha csak tegnap született volna! Én a barackszínű szobában szültem, régi ágyon, de nekem nem volt semmi problémám az ággyal.

Anyany, remélem már minden ok nálatok!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Hatalmas élmény volt, miután visszahozták a gyerekeimet a szülés után szopizni, ismerkedni. Levit a pocimra fektették rögtön, és apa vághatta el a zsinórt, Dudunál ez kimaradt, mert nem sírt fel és kirohantak vele. Na ezt nem kívánom senkinek! De ahogy kiértek már kiabált! Jól megijesztett minket.
Mikor Levit szültem, még nem voltak szinesek a szobák.
Autósülés: 9-36-osat szerettem volna, mert abban még van belső öv, de lebeszéltek az eladók, mert nemsokára le kellett volna venni a hátulját és akkor sima magasító. Ez már az autó 3 pontosával köthető csak be és még nagyon sokáig belefér háttámlával együtt. Outletben nézzétek az üléseket, sokkal olcsóbb.

Gratula a hónapfordulós babucinak!
Vendég
 


jaaaaaaaaaa...nem történik velem ma sem semmi, csak már nem akarlak fárasztani titeket ezzel...

még itt vagyok, egyben vagyok, és valószínűleg ma sem szülök...

sebaj!
anyany: remélem már kibékültetek!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi: azt hiszem te ítrad a Tommee tippee cumisüveget, sikerült beszerezni egyet, meg mecsek teát és elfogadta!!! Köszi, köszi, köszi!!! Most várom a hatását, mert megint régen kakilt, remélem ezzel többször lesz kakis pelus! És azt is, hogy nem zavar be a cicizésbe.
Vendég
 


Mancsa én a Nuk üveget írtam de ahogy néztem hasonlóak a másikkal. azt azt hiszem Bende írta.
Örülök, hogy a teát elfogadta, nekünk szerencsére nem zavar be a cicizésnél sőt a cicire jobban cuppan. Szereti az eredeti csomagolást na pasiból van :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Mancsa:Én írtam a tommee tippee üveget örülök hogy ebböl sikerült Hannus is elöször csak ebböl ivott.

Gégéé:Dehogy fárasztasz minket!!!!!!!Gyere gyere gyere!!!!!!Minden össze van már készítve Emma babának?Emlékszem én külön egy táskába odakészítettem az én ruhámat amibe hazajöttem egy másik táskába a Manóét oda volt készítve a hordozóba persze pár hétig ott pihent olyan elörelátó voltam. :D

Szosz:Köszi szépen!Igen nagyon gyorsan megy az idő boldog hónap fordulót :D Réka babának is lesz fülbevalója?

Bende:Bizony emlékszem rá meg arra is hogy Ancsi Jázminja meg csütörtöki napon született meg Hannus is :D
De jó már akkor itthon van a párod.Sajnálom hogy nem találtál melegítőt :(
Azt én is olvastam hogy a 9-36-ig nem nagyon ajánlják amiröl én tettem fel képet az 9-25-ig és az dönthetö is nekünk is olyan kell mert a Hannus egyböl bealszik a kocsiba igy az kényelmesebb neki.Majd még körül nézünk.

Holnap megyünk pestre a doki nénihez szorítsatok nekünk!!!!
Vendég
 


Szorítunk Lara holnap, és várjuk mi volt!

Igen, majd szeretnék fülbevalót Rékának, de még várunk pár hónapot.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Mi sem akartuk olyan korán belövetni neki.Nagyon szép nem is pirosodott be meg semmi.Köszi a szorítást!!!!Jaj de utálok pesten keveregni.
Vendég
 


Lara szorítunk holnapra!

Matyi is csütörtöki gyerek de addig ne várj kicsi Emma!

Manó ma nagyon sokat alszik, nem tudom mi van vele délelőtt is aludt délután is a babakocsiban és most is alszik. Jó lenne megébredne mert mi lesz velünk éjszaka? :shock:

KépKép
winchi
 
 


Bocsi Lara, már nem emlékeztem pontosan, de nagyon jó üveg. Rögtön rácuppant a kisasszony!
Winchi: Dorka ilyenkor alszik 1-1,5 órát, aztán éjfélig, 1-ig fent van! Ez borzasztó, de remélem hamarosan változik. Tegnap viszont ő is átaludta szinte az egész napot és éjjel is jól aludt.

Ti mennyi teát adtok a gyerkőcöknek?

Gégéé: gyere nyugodtan panaszkodni, legalább kibeszéled magadból, mi meg sajnálgatunk. Azért ez már nagyon fárasztó lehet.
Vendég
 


Sziasztok!

Elaludt a kiscsajszi, gyorsan dobok fel képeket :)
Majd igyekszem visszaplvasni, de szerintem csak holnapra marad... Most igyekszem kihasználni az alvásidőt :)
Jó éjt mindenkinek!

Kép Encsi alszik
Kép Encsi Baba
timmi
 
 


Encsi baba gyönyörűűűűűűűűűűűűű!
Jó éjt mindenkinek. Nekem még esélyem nincs lefeküdni, :shock: ekkora szemekkel néz a lánykám.
Vendég
 


aludniakaroooooooook
Vendég
 


szia mancsa!
én is akarok...
de még fejnem kel...
jó éjt!
Dorka hagyd anyát pihenni!!! irgum- burgum :oops:

mostanában Zsófi is ugyanezt csinálja... alszik egy kicsit 9-10között ébred. fél 1ig kukorékol...
Vendég
 


Van itt még valaki????
Vendég
 


Winchi:Köszi a szorítást!Nagyon ini lett a meézeskalács köszönöm a receptet :D :D :D



Anyany:Remélem megoldódtak a problémák a pároddal :wink: A Hannus is 22-kor kelt azóta nem hajlandó elaludni pedig 3 hete folyamatosan átaludta az éjszakát most nem tudom mi történt.

Timmi:Encsi baba nagyon édes :D :D :D :D

Mancsa:Szép álmokat!Remélem már alszol!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?