Szejjasztok!
Brid! Az autonkal alapjáraton nincs is semmi baj, hanem azzal a fránya cicukával aki beszaladt elénk és a kocsink alá perdült, mert ugye nem ránthatta apa félre a kormányt, mert olyan frankon csuszott éjjel az ut, hogy akkor tuti, hogy 1 fát fogunk meg és nem a sziszát! És a szisza volt az aki a hütöt eltörte meg az autonk első lökháritoját! Na de az a legkevesebb! Apa most ment a hütöért!
Tudom én, hogy a kicsi manomnak nincs hütö víze csak magzat vize ami biztos vagyok benne, hogy akkor folyik el amikor épp kell!!!!!
Csak tök para vagyok!
Thaiföld??? Az fantasztikus! Én szerintem nem véletlen az a választás! Mert ugye neked az az álmos Ő meg azt mondta, hogy oda bármikor mehetek inkább Amcsit mondta San fransiskot nem?? Szal lehet, hogy Ő készül valamire és ezt nagyon jól titkolja! Ha meg nem akkor mi lenne, ha te kérnéd meg az Ő kezét?? Lehet így elsőre furcsa hallani, de egy probát megér! Vegyél neki egy gyűrűt nem karikát, hanem valami mást! Mondjuk pecsét gyürüt!
De azért a bulin remélem jól érezted magad és a sírás remélem hamar felmondott! Na mikor legközelebb hazajössz akkor elmegyünk egy jó kis helyre és eggyütt csicsentünk be! Kirugjuk a ház oldalát!!!!! És minden rosszat elüzünk magunk mellöl!
Csucsu! Van msn-em! Mikor vagy fent?? Minjá megprobállak elérni!
Kitty! Szendósütő???? Az igen! nekem is van, azzal olyan jó mert rengeteg időt meg lehet sporolni! És finomak is! Sok-sok finomságot lehet velük készíteni! És amugy apa nem is segit mást?? Te szegény! Mondjuk a kandallo rendben tartása is segitség, de azért könnyebb lenne, ha mondjuk elpakol a csöpögtetöről vagy csak felmosna! Ő mivel foglalkozik??
Pendi! Már megint gyomorrontás?? Drágám mi van veled!! Tessék hamar meggyogyulni! Mit ettél?? Vigyázz magadra nagyon! és kedden 2 mosás között tassék jönni, mert asszem igy is lesz mit visszaolvass! Jó munkát neked!!
Brid! Na még annyit, hogy most megtanulom, hogy hogy kell képet felrakni Csucsutól és akkor hozok mindennemü képet! Csak gyözzétek nézegetni!