Hello Lányok!
Kaja félig kész: karalábéleves, bakonyi szelet, és még a nokedli van vissza, mert elfogyott a lisztem, de apa már nem tudom hol van ennyi ideig ( elküldöm a boltba, minimum 2 óra, bemegy anyóshoz, meg végigjárja a haverjait...vhááá)
Gégéé: örülök, hogy tudtál egy jót pihizni.
timmi: ügyes voltál akkor, hatalmas gratula. És igen, tényleg jó élmény a szülés. Egy kis csoda az ember életében! Jó egészséget, és sok tejcit neket, meg sok boldogságot, örömet! És kérjük a képeket Encsi babáról!!!
Én ebben a szülőszobában szültem. És qrva rossz volt ez az ágy. Nagyon kényelmetlen. Egész végig az volt a bajom, hogy fáj a derekam... És, hogy miért úgy kell szülni, hogy fogom azt a hülye kengyelt, és húzzam oda megam, mikor valaki igazán kitámaszthatta volna a derekam....El se tudom képzelni, milyen az a magentás....osszátok meg velem légyszi!
barack színű?
Babavilágot néha én is megnézem, de olyan se füle, se farka tanácsok vannak benne. Gyakorlatilag semmi hasznos....
Bende: azt a hintás műsort néztem én is! Jaja, reklámfogás! Szerintem nyugodtan adhatsz Nikinek gyümilét, ha elfogadja, és megissza, akkor miért ne. Tényleg szomjasak a pépes kajára. De két kajcsi között is adhatod neki!
Ez a köhögősdi nálunk is jó játék!
69-es előke? Te kis huncut anyuka! Hát mikre gondolsz te!!!
Lara: jól néz ki ez az ülés, de nem tudok róla semmit.
A Römer-ek nekem is tetszenek. Nekünk is az van most, de csak 9 kg-ig jó. Olyat akarunk majd, ami 9-36 kg-ig jó, meg lehessen fektetni.
Hol lehet ezeket a törésteszteket megnézni?
Jaffa: mielőbbi gyógyulást neked! (Páros izzadás?) Méz, tea citomlé, sok-sok C vitamin!
Anyany: jajj, de édi a pici Zsófi, aki már nem is olyan pici!
Tündéri vigyora van!
Megérkezett a liszt, megyek!