Sziasztok!
Kicsit el vagyok szontyolodva, mer ide se bagóztok, úgy mint rég...
Pedig panaszkodni akartam, mert Miksabuckó elég nyügi mostanában. Valamelyik nap még a védőnőt is felhívtam, mert nem először fordult elő, hogy kaja helyett 2-3-at szívott a mellemből, aztán kiköpte, sikított egyet, majd elfordította a fejét, a mellem alá gyűrte, majd valahogy fölé, aztán újra 2-3 szívás stb. A védőnő szerint vagy menstruálni fogok, vagy nő a pici foga és fáj neki a szopi. Kicsit piros a popsija is, aszondja az is tünet. Érzek is valamit a kis ínyén, de nagyon nehéz megnézni neki. Gondoltam, egyen akkor cumiból, nahát azt se akart, csak nézett rám csodálkozva. Még bepróbálkoztunk a pohárral és a kiskanállal is, semmi. Pedig éhes volt tutira. Asszem az zavarta meg, hogy én mást akartam neki adni, nem szopit. Pedig tud cumizni, az ember már többször is megetette, amikor el kellett mennem. Meg az is van, hogy mostanában sírva ébred, ilyet pedig nem szokott, és az sem jellemző, hogy félórákat alszik csak nappal, és még ki sem nyitotta a szemét, már nyüszizik is. Nem ordít, erről azért nincs szó, csak nyüszög. Az ember szerint sokan örülnének, ha a babájuk csak ennyit lenne nyűgös és ebben igaza is van, csak azt is gondolom, hogy akkor valami nem jó neki, de nem nagyon tudunk segíteni, legfeljebb átmenetileg. Szóval így vagyunk
De azért aranyos ám
Kriszta! Mi történt Máté bőrével?
Figyu, ha a későbbi kajákhoz akarok lefejt tejet eltenni, akkor mekkora adagokat tegyek a fagyóba?
Hanzika! Tök jó, hogy a cica túl van a műtéten. Már akartam tőled kérdezni, hogy ti már hozzátápláltok Marcusnál?
Ja, a tejem most már asszem teljesen helyreállt, újra elég egy mell egy evéshez, bár ehhez az is kell, hogy éjszaka 4-kor felkelek fejni. Éljenek az éjszakát átalvó babák
Ezt se hittem volna, pedig hogy örültem, hogy Miksa alszik éjjel. De tényleg - most ezt lekopogom - mióta hazajöttünk a kórházból, összesen 3-szor ébredt éjszaka fel. A mama meg kilopózik a szomszéd szobába fejni
Így viszont minden nap el tudok tenni egy 100-ast a fagyóba, hogy ha kellene, akkor ne tápit adjak már neki... (Csak az egyiket fejem le, a másik kell a kiscsókának a bőséges reggelihez
)
Csajok, ne hagyjátok már halódni a topikot, meg ne hagyjatok egyedül minket se, csak azér mer ti minden nap együtt sétáltok ám
szirom