Sziasztok!
Ne hari lányok,de ezt muszáj elmesélnem,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Na szóval:Elmentem ma a védőnőhöz,már ott volt a vérvételes papírom.Minden rendben volt,csak úgy mellékesen megjegyezték h vér van a vizeletemben.A védőnő rögtön hozzátette h kevés,és vszínű h a vesémmel van valami,tuti nem a babával.Vittem magammal a rendelésre is vizeletet,megvizsgálta gyors teszttel...semmi.
Mondta h azért ugorjak be a háziorvosomhoz,mutassam meg a papírt.
Így is lett,ott viszont majdnem ugrottam egy hátast!A dokim egyből betelefonált a kórházba,nődokit keresett...halálra rémültem,mert már az UH-ról beszéltek,h meg kell nézni a babával minden oké-e!Szörnyen megijedtem h ez akkor mégsem katonadolog,és a babának is lehet baja..
Kaptam új beutalót a laborba,hétfőre(fuccs a nyugodt hétvégémnek).Felhívtam a nődokimat,mert nem hagyott nyugodni a dolog.Ő elmondta h v.színű h a vesémmel van v.mi.Nagyon rendes volt,mondta h amint megvan a lelet keressem meg a kórházban,és majd ő megmondja mi az eredmény ,h kell-e további vizsgálat.
Azt mondta h v.színű h nem a baba,hanem a vesém UH-jára lesz szükség.Lehet vesekő,vesehomok,de egy egyszerű megfázás is.
Nos éppen az unokatesóméknál voltam ,persze ő is próbált megnyugtatni,aztán a hogy beszélgettünk eszembe jutott valami:
A sugárból vettem mintát már elnézést,de akkor h került volna bele "onnan" vér??????
És ha onnan jönne is akkor miért nem látni a tisztaságimon???Tök normális folyásom van!Bocs ha túl konkrét vagyok!
Most az a röhej ,h a jövő hétfői vizeletmintát úgy kell produkálnom,h tampont teszek fel.Viszont ha volt is v.mi gyulladás a szervezetemben,úgy néz ki h se híre se hamva!De ha nem lesz újra vér benne,akkor jöhet az UH,majd utána héten még egy,mert akkor lesz a 12.heti!
Ha belegondolok h az volt az álmom korábban h orvos legyek!
Mit gondoltok?Írjatok légyszi!