Új privát üzeneted érkezett!

Tabati! Az nagyon jó volt! :lol:

A tünetekkel kapcsolatban, nekem is elég sok van. De hála az égnek, annyira egyik sem erős. A legerősebb a pisilés, még éjszaka is min. 1-2-szer kell. (és ez a legrosszabb, mert utána nehezen alszom el). Ezenkívül érzékeny vagyok én is a szagokra (bár köze van szerintem a ciginek is hozzá, hogy letettem), nőttek a melleim, és érzékenyek is, főleg estére, az éhség egyik pillanatról tör rám a másikra, és iszonyatos erősséggel, érzékenyebb lettem. Én egyáltalán nem voltam bőgős, talán az esküvőmön volt egy-két örömkönnyem utoljára. Mióta terhes vagyok már egy csomószor bőgtem. A viasaton szokott menni a házépítők (??? amikor szegénysorsú családoknak segítenek újjáépíteni a házukat), na hát ezen jobban szoktam bőgni, mint akik kapják a házat. De akár egy reklámon is tudok. Az állandó fáratság, rosszullétről ne is beszéljünk. Sokszor azt kívánom senki se szóljon hozzám, hagyjon mindenki békén! Most is simán tudnék otthon aludni. Na, már el is kezdtem ásítozni.... :o (őt most vegyétek ásítónak! :D )

Kép
pagika
 
 


Pagika!

Szerintem huzatot kaphatott a füled, fél oldalad. Nekem is volt már ilyen egyszer, nem csináltam semmit, elmúlt magától. De nem vagyok orvos, csak ahogy leírtad a tüneteket, beugrott. Ha viszont fülfájós vagy, vagy bárki hajlamos középfülgyulladásra. (én sajnos igen. először a torkom fáj, az húzódik fel a fülemre), na arra van egy szupi fülcsepp. Az a neve, hogy otipax. Nekem azt mondta a doki, hogy használhatom várandósság alatt is, mert ettől az egy fájdalomtól félek, ezt tuti nem viselném fájdalomcsillapító nélkül. Viszont ez a szer csillapítja a fájdalmat meg csökkenti a gyulladást. Szerencsére eddig megúsztam a télen, megpróbálok nem túl hideg italokat inni, a torokfájást kell elkerülnöm. Szóval Pagika! Szerintem huzat, hogy ha belenyillalgat. Sapkát húzz a füledre, ha kimész, meg ha huzatot érzel, akkor inkább tedd oda a kezed.

Kép
Kép
tabati
 
 


Köszi a választ! Én is úgy látom, hogy a mózest csak nagyon rövid ideig lehet kihasználni, és a nyári nagy melegben nem is praktikus és nem ajánlott, hiszen alig levegőzik. Olyan kocsikat nézegetek, amik sportüléssel (plussz bébi betéttel) és hozzá hordozóval vannak. Én biztos, hogy fogok vele autózni kissebb korában is, amikor még nem tud ülni, de max. 1 órát. :D

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 

 
 

olyan sokat irtatok, de most én is hozzászolok amihez tudok.
érzéstelenités: én sem kérnék( fiamnál sem jutott eszem ágában sem), de csak azért nem mert jobban félek a tütöl mint a fájdalomtól.
nekem elviselhetöek voltak a fájdalmak, mondjuk nem vajudtam fájásokkal sokáig, meg nagyon segitett egy mondás-ez már másokon is segitett: minden fájásnak örülni kell közelebb hoz a végeredményhez. :-D
anyatej : nekem is rengeteg tejem volt egy hétig a csapba öntöttem, mert 2-3 nap alatt tele lett a mélyhütö. akkor mondta a védönö, hogy lelehet adni, de kellenek különbözö vizsgálatok. mondtam hogy rendben, de mikor mondta hogy tüdöszürésre is menni kell akkor nem akartam a sugár miatt. igy mondtam köszönöm inkább nem. másnap felhivott, hogy lenne a fiammal egyidös baba, akinek fontos lenne anyatej, mertnekik semmi nincs. (tejcsi). ott is laktak aközelünkben és mindennap jöttek este a lefejt tejért. akartak pénnzt adni, de én nem mertem kérni-cikinek éreztem, hogy azért kérjek ami nekünk nem kell, pedig akkor nagyon szegények voltunk, sokszor nehezen vettük meg a pelust is... szóval kitaláltam, hogy pénzt azt nem köszönöm, de ha a fejögépet kölcsönöznék az jó lenne/napi 250 forint volt). belementek és nekem is igy sokkal könnyebb volt. napi 1 litert simán letudtam vele fejni, még éjjel is. biztos hogy most is fogok bérelni, ha lesz annyi tejem mert sokkal gyorsabb és kimáletesebb mint azok amiket a ababboltokban kapni. sokkal egyszerübb és gyorsabb haszálat.

tünetek: rajtam 2-3 napja álomkor van, egésznap fáradt vagyok délelött 11 kor már alig birom a szemem nyitvatartani. de hajnalban kelek mert nem tudok aludni. most ezügyben nekem könnyebb mert itthon vagyok egyedül. csak az zavar hogy nagyon fut már a háztartás.....de egyszer utolérem :-D
hacsak elnem szalad nagyon messzire :_D
van még tünetem : a melleim nagyoon fájnak, de inkább csak akkor ha hozzáér valami vagy valaki Embarassed hányinger is jelen van eddig este volt rossz, aztán valamelyik nap éjjel majdnem hánytam, már a wccsészét ölelgettem :-) aztán megfordult és mostanság inkább reggel és délelött vagyok rosszul vagy egésznap...
és az orrom is éjjel eldugul, mintha allergia lenne-de ez igy volt a fiammal is.

vizben szülés: pont tegnap beszéltem az uj dokimmal a vizben szülésröl, mert nekem is nagyon tetszett eddig. én a fiammal is akartam, de csak vajudni engedtek. nos ö azt mondta hogy igazábol orvosi akadálya nem lenne de nem javasolja, mert már amerikában sem kedvelik azért mert az elsö légvételnél a baba vizetnyel ami nem lenne baj de milyen vizet?????!!!!!! hát engem meggyözött. pedig évek óta azon gondolkodtam hogy jó lenne olyan orvost/ korházat találni. de most mégsem hiszem hogy jó ötlet.
és sokat beszéltünk a gátvédelemröl is azt mondta másodiknál lehetséges :_)

rabbe1
 
 


Lányok!

Csak úgy lökdössük egymást, olyan egyszerre irogatunk! :lol: Szegény esti idejárogatók megint nem tudnak majd minket követni. :twisted: Csak azért vagyok ilyen kárörvendő, mert már nem dolgozom csak januárban. Időmilliomos vagyok! :lol:

Én annyira nem tudok még ilyenekkel foglalkozni, hogy babkocsi, meg hordozó stb. Pedig lelkes vásárolgató vagyok, most mégsem. És nem babonából, hanem még úgy érzem rengeteg idő van. vagy csak a karácsony miatt, inkább még a szeretteimnek kéne megvenni az ajándékokat. Egyedül a bölcsőn gondolkodom már, hogy kéne nézelődni. De még arra sem vettem rá magam.

Kép
Kép
tabati
 
 


pagika! :)

Mit szólnál mondjuk egy arcüreggyulladáshoz? Nekem ez ugrott be. De akár huzat is lehet. Mindkettőre jó, ha inhalálsz és ha van Bioptron lámpád, akkor azt is vesd be.

Kép
Kép
200907?
 
 


Vízben szülés!

Én is azt olvastam, hogy csak vajúdni engednek vízben. Legalábbis ahol én fogok szülni ott ez van. Bár ahogy olvasgattam a kórház topicját, örüljek, ha nem a folyosón jön ki a baba, annyian szülnek mostanság. :lol: 3 szülőszoba van, mindenféle alternatív felszerelések, a vajúdószobában is, labda, szülőszék, kád meg valami speciális másfajta szék is, bordásfal, szóval minden. Csak épp nem biztos, hogy egyszerre csak 3 nő fog szülni.

Kép
Kép
tabati
 
 


200907?
Van olyan mózaeskosár, amit be lehet kötni az atóba pl. BebeConfort (nekünk is ilyen volt, csak mi nem használtuk ezt a funkciót).
Nekem is viszonylag gyors szüléseim voltak, az első a nullától az oáig 7 óra, a második 5,5óra.

Pagika!
Próbáld melegíteni a füleg (DM-ben lehet kapni cseresznyemag töltetű párnát, az később a bébinek is jó) v. infralámpázni, ha van. Nehogy arcüreggyuszid legyen v. ilyesmi.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Arcüreggyulladás! :shock: Húha! Inkább ne legyen igazad. Bár nekem még nem volt sosem, de nem lehet túl kellemes. Bioptron lámpa az tényleg jó, de a sima infralámpa is.

Kép
Kép
tabati
 
 


200907?
Milyen jól távdiagnosztizálunk :)

Vízben vajúdás is olyan, hogy vkinek jólesik a víz, vkinek nem. Ki kell próbálni, ha van rá lehetőség.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Na, ez a melegítés, meleg só stb. nekem sosem használt a fülemre. Sajnos régen csak az ügyelet. Még egyszer fülgyertyát is kipróbáltunk, semmi hatása nem volt.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!
Ja, tényleg csak úgy tolakszanak a hsz-aink :)

Na de én eldugulok és megyek vissza tanulni.

Dokimat ma nem tudtam elérni a vérvétel eredményem miatt (amúgy már tegnap sem sikerült). Hétfőn talán nagyobb szerencsém lesz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Ja, én is olvastam szüléstörténetet, ahol az volt a baja a szülő nőnek a káddal, hogy nem volt miben megkapaszkodnia.

Kép
Kép
tabati
 
 


szonibaba!

Na, ezért jó ez az oldal! :)
Ezek szerint te is amolyan gyorsan szülő típus vagy. Szerintem irigyeln(én)ek egy páran... :wink:

Kép
Kép
200907?
 
 


Ne, menj!!!! :lol: Úgy élvezek tolakodni a jobb helyért! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Le van engedve a hajam mindig, az is sokat véd a hidegtől, meg a sálat is jól fel szoktam húzni, sapkát is szoktam húzni,igaz, nem mindig... Na, majd valamit kitalálok, mivel kezeljem. VAn otthon kövirózsa, csak az a baj,hogy az a fül belső részére jó, de nekem a külseje fáj. A kagyló legkülső része.
Köszönöm szépen!

Kép
pagika
 
 


Én is én is! Én is gyorsan szeretnék szülni! Elég ha azt kivárja a babánk, míg beérünk a kórházba, több nem is kell! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekem is minden éjjel bedugul az orrom, és a hajnali mosdójárat után már nagyon nehezen tudok visszaaludni. De szerencsére a napközbeni álomkór már elkerül. Ez nekem a 6-7-8 hetekben volt a legerősebb. Ráadásul akkor szoktam le a napi egy tejeskávémról, ami szintén megviselt.
A légúti megbetegedésekre a sóbarlangot tudom ajánlani. Nagyon hasznos és egészséges. Heti 2-3 alkalom nagyon jótékony. Semmi gyógyszer, és az ember egy alkalom után is érzi a javulást. 45 perc, és ez olyan, mintha egy napot a tengerparton töltenél. Majd a babák esetében is lehet használni.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion
 
 


Akkor szerintem tuti csak huzatot kapott. Emlékszem nekem is a fülkagylóm volt érzékeny, és belenyilallgatott bizonyos időközönként. (bevallom nem mértem milyen időközönként jöttek a fájások) :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


pagika! :)

Pont most akartam írni a kövirózsát! :lol: Masszírozgathatod is, ha jól esik.



tabati drága :lol:
A "Ne, menj!!!" és a "Ne menj!!!" két, különböző dolog. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
200907?
 
 


Akkor én ajánlom a Parajdi sóbányát, szuperül ki van építve, gyerekekkel is nagyon jól lehet ott szórakozni. Az egész egy nagy játszótér! :D Kicsit messze van, de mi tuti visszatérünk még oda! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


:lol: :lol: Azt írtam volna? :lol: Tényleg! :oops: Nem azt akartam, de csak úgy tüzel a billentyűzet olyan gyorsan gépelek! :lol:

Ja, és sóbarlangot akartam írni!

Kép
Kép
tabati
 
 


Lehet, hogy kicsit le kéne nyugodnom, teljesen fel vagyok spanolva! :lol: Ez is a hormonok miatt van? Most átfordultam, már túl jó kedvem van és össze-vissza irogatok. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tök jó. Most azt játszuk a fiammal, hogy miközben krampácsolok idehozza a lufit, hogy fújjam fel. Lufival a számban gépelek. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem kötöm el a végét, így amikor elengedem, elkezd össze-vissza röpködni a szobában. Manócska meg vigyorog, mint a tejbetök... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?
 
 


Látom nem csak én vagyok ilyen hangulatban! :lol: Csak én gyerek nélkül vagyok ilyen! :lol: Mi lesz itt ha megszületik a babu! :lol: Bár lehet, hogy már most is viháncol a pocimban! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Jelentem: gyermek délutáni szundira letéve. Felkéredzkedett az ölembe, nézte a Media Playert miközben az anyja Halász Jutkát nyivákolt a fülébe és ringatta. Mostanában így szoktunk napközben elaludni. (Ebben a hormonzavaros időszakban ne hallgassátok meg a "Minden felnőtt volt egyszer gyerek" című albumot, mert amilyen állapotban vagytok siratókórussá változtotok :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?
 
 


Jaj, annyian voltak az elmúlt egy órában, hgoy alig tudlak benneteket követni, mert ti meg annyit írtok... Tényleg fel vagytok spannolva! :lol:
Szóval köszönöm a tanácsokat, azért majd kipróbálom a melegített sót, a maszírozás annyira nem jön be, mert érzékenyebb attól is. Na,majd otthon, ha bezártam,a lig várom. Aztán alszok egy nagyot a meleg sóval a fejemen... De az majd csak 6 után.
Na,már megint jönnek... Mégsem. Vagy mégis. ÁÁÁ!

Kép
pagika
 
 


No? Most meg eltűnetetek?

Kép
pagika
 
 


Én meg épp most faltam be vagy három szilvás sütit. Vendégek voltak anyósomnál, én meg alig vártam mikor mennek el, mert annyira kívántam a sütit. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Mégsem jöttek? :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Én úgy kívánom mostanában a mákot. Most is épp mákos beiglit eszem. Igaz, bolti, de egész jó. Amúgy nem értem,mert az én nagymamám olyan beiglit csinál, hogy annak a tésztája nagyon puha, szinte mint a piskóta, ezek a boltik meg olyan vékonyak és kemények. De ebbe most legalább rengeteg mák van.

Kép
pagika
 
 


De jöttek, csak egy kissé határozatlanul. Az a gáz, hogy a gatyám ki van gombolva,mert így ülve már szorít egy kicsit, és ha bejönnek, akkor gyorsan be kell gombolnom. Szóval jó játék hülye gyereknek! :lol: Mert hát persze folyamatosan jönnek.

Kép
pagika
 
 


Most meg majd vigyorgok rájuk mákos fogakkal! :lol: Neked annyiból jobb,hogy a szilvásat kívántad meg, az csak nem ragad bele a fogad közé! :lol:

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!
Ne hari lányok,de ezt muszáj elmesélnem,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Na szóval:Elmentem ma a védőnőhöz,már ott volt a vérvételes papírom.Minden rendben volt,csak úgy mellékesen megjegyezték h vér van a vizeletemben.A védőnő rögtön hozzátette h kevés,és vszínű h a vesémmel van valami,tuti nem a babával.Vittem magammal a rendelésre is vizeletet,megvizsgálta gyors teszttel...semmi.
Mondta h azért ugorjak be a háziorvosomhoz,mutassam meg a papírt.
Így is lett,ott viszont majdnem ugrottam egy hátast!A dokim egyből betelefonált a kórházba,nődokit keresett...halálra rémültem,mert már az UH-ról beszéltek,h meg kell nézni a babával minden oké-e!Szörnyen megijedtem h ez akkor mégsem katonadolog,és a babának is lehet baja.. :cry:
Kaptam új beutalót a laborba,hétfőre(fuccs a nyugodt hétvégémnek).Felhívtam a nődokimat,mert nem hagyott nyugodni a dolog.Ő elmondta h v.színű h a vesémmel van v.mi.Nagyon rendes volt,mondta h amint megvan a lelet keressem meg a kórházban,és majd ő megmondja mi az eredmény ,h kell-e további vizsgálat.
Azt mondta h v.színű h nem a baba,hanem a vesém UH-jára lesz szükség.Lehet vesekő,vesehomok,de egy egyszerű megfázás is.
Nos éppen az unokatesóméknál voltam ,persze ő is próbált megnyugtatni,aztán a hogy beszélgettünk eszembe jutott valami:
A sugárból vettem mintát már elnézést,de akkor h került volna bele "onnan" vér?????? :evil:
És ha onnan jönne is akkor miért nem látni a tisztaságimon???Tök normális folyásom van!Bocs ha túl konkrét vagyok! :oops:
Most az a röhej ,h a jövő hétfői vizeletmintát úgy kell produkálnom,h tampont teszek fel.Viszont ha volt is v.mi gyulladás a szervezetemben,úgy néz ki h se híre se hamva!De ha nem lesz újra vér benne,akkor jöhet az UH,majd utána héten még egy,mert akkor lesz a 12.heti!
Ha belegondolok h az volt az álmom korábban h orvos legyek! :oops:
Mit gondoltok?Írjatok légyszi!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


:lol: Elképzeltelek, ahogy vigyorogsz mákos fogakkal, miközben gombolod a gatyádat! :lol: olyan vígjátékba illő jelenet lehet! :lol:

A mákos bejgliről jut eszembe, hogy amikor tavaly lettem babás (csak rossz helyen volt), akkor én olyan rosszué voltam a diótól, pedig imádom a diós bejglit. Azóta szerintem most merek enni majd megint. Remélem ez a babó már bírja...

Kép
Kép
tabati
 
 


Timi!

Ezt ők mondták, hogy tampont kell felrakni, hogy kizárjátok azt, hogy a méhedből jön e a vérzés? :shock: Ez nekem nagyon fura.

Amúgy meg ha csak annyi vér jön a méhből, hogy te nem látod, miért lenne nagy baj? Van itt is a fórumon, aki rendesen barnázik, méggis nyugtatja a doki, és csak pihenésre van ítélve. Ha meg a veséddel van baj, akkor sem lehet nagy gond még, hisz nem érzel fájdalmat. Szerintem ne legyen e miatt nyugtalan a hétvégéd, mert ha van is valami akkor azért kell most ennyi vizsgálat, hogy kiszűrjék és most még biztos könnyebb kikezelni, mint amikor már mondjuk vesekővel görcsölnél. (ez csak egy példa volt, abszolút nem tudom, hogy a vesekőnél van e vér a vizeletben.)

Most megyek, mert férjecském megjött és kell neki a gép.

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia, tímea83! :)

Először is nyugi. Ha nincs baj, akkor feleslegesen idegeskedsz, ha meg baj van, akkor meg ezzel nem segítesz rajta. (Tudom, könnyű mondani...)
Én nem értek hozzá (talán majd gabi1 elmondja), de szerintem nem kell feltétlenül "látványosnak" lennie a dolognak ahhoz, hogy vörösvértesteket találjanak benne. Feltételezem, ezt jelenti, hogy vér volt vizeletben.
A tampon dolgot nem értem. :shock: :?: :?: :?: :shock:
Nem tudsz mást tenni, mint kivárni a hétfőt. Az ultrahangtól pedig ne tarts, nem fog ártani a babának. Próbálj megnyugodni! :wink:

Kép
Kép
200907?
 
 


Szerintem azért kell a tampon, hogy biztosan kizárják, hgoy nem onnan jön a vér. Mert ebben nem lehetnek biztosak. Viszont, ha a vizeletedben van vér, azt te nem látod, csak mikroszkóp alatt lehet látni. (vagy nem tudom, hogyan, de szabad szemmel biztosan nem) Viszont egyetértek 200907? -lel (te ezt a nevet honnan szedted? már bocsi, csak olyan fura,hogy nem tudlak úgy egyszerűen megnevezni! :lol: Amúgy nincs vele semmi bajom! ), hogy felesleges idegeskedned. Én úgy tudom,hogy terhesség alatt hamarabb kijöhet a vesekő, az egyik ismerősömmel is az volt, de nem volt vészes a dolog. Főleg, hogy elég gyorsan felfedezik. De ezzel sem akarlak idegesíteni, szóval nyugi, hétfőn kiderül minden. A babával biztos nincs semmi gond!

Kép
pagika
 
 


pagika! :)

Szabad szemmel is lehet látni vért a vizeletben, de az már nagyon gáz...

(Amúgy meg mikor szülünk, ha minden rendben megy? Na...? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?
 
 


Köszi a gyors válaszokat!
Igen a tampont orvos mondta,és valóban azért h kizárják h nem onnan jön a vér.Egyébként kétlem h onnan jönne,annak fel kellett volna tűnnie!Nem??
Magától a vesekőtől nem tartok,sem más olyan problémától,ami a babát nem érinti!
Talán még az a jobbik eset ha most kedden,és utána is megnézik a babát!Talán egy heti csúszással nem annyira gáz,hallottam olyanról akit egy nap 2x Uh-tak!
Köszönöm,és tényleg próbálok megnyugodni!
Viszont ezekből az orvosokból kezd szörnyen elegem lenni!Még azt sem tudják mi az,de rá kell hozni a szívbajt az emberre!
Ha nem lenne egy vetélés a hátam mögött biztosan máshogy ítélném meg a helyzetet!Sajnos épen az idegesít h az minden előjel nélkül történt.Egyszerűen éreztem a lelkem mélyén, tudtam h baj van,de próbáltam magam megnyugtatni,elhessegetni a rossz gondolatokat.Nevezzétek gyengeségnek,de nem hiszem h még egyszer képes lennék végigcsinálni!
Sajnálom,nem akarom senki kedvét elrontani,tényleg!
Nagyon sokat számít h most végre olyan közegbe vagyok ahol mindent meg lehet beszélni!Hiába ezeket a dolgokat csak az érti meg igazán aki benne van,a kismamák.
A párom is tök rendes meg minden ,de szerintem néha azt hiszi h mindenre ráfogom h a terhességtől van.Nem érti,nem is hibáztatom érte,na!
Mindjárt kitörlöm az egészet,nem akartam ilyen szomorút írni. :oops:
Azért adom így le mégis mert jól esik kiönteni a szívem.Remélem nem haragszotok meg érte!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Ja, hát az már tényleg gáz.... :shock: :lol:
Na, ez a fránya fülem, mindjárt levágom!!! :lol: Még ilyet, hogy kívülről is így fáj.... Még háromnegyedóra és mehetek haza!

Kép
pagika
 
 


Timi!
Dehogy haragszunk, sőt, hát azért van itt mindenki, hogy a jót is és a rosszat is megosszuk egymásnak, és így arc nélkül, minden kötöttség nélkül sokkal könnyebb. (bár én akár szívesen találkoznék is veletek) De tudom, miről beszélsz. Az én párom is rendes, és megértő, de azért néha be is tud szólogatni érdekeseket. Pl. múltkor mutattam neki a hasam, hogy már most olyan, mintha nőtt volna. Azt mondta rá, hogy annyit simogatom, hogy attól. Meg ha így haladok szét fogok repedni a végére.
Az uh-tól meg nem kell tartani, mert nem ártalmas. Nincs semmi sugárzása. Ez csak egy tévhit, sokan úgy gondolják, hogy gáz. Van egy oldal,ha egy lány azt mondta, ő nem megy el 4D-re, mert az sokkal károsabb, mint a sima uh. és ráadásul ezt a hülyeséget egy védőnő mondta neki. hiába mondtam, hogy semmi különbség nincs közöttük, egyik sem káros. Annyi,hogy a technika más, a kép megjelenítésben a számítógép. Akkor sem megy el. Hát ő tudja.
Na, hát nem tudom, ezzel sikerült e megnyugtatnom, de a cél az lett volna. És bármikor kiöntheted a szíved itt. Szerintem olyan csapat van itt, hogy mindenki segíteni akar a másikon, és egymás tanácsaival, okulásaival segíteni is tudunk.

Kép
pagika
 
 


Tabati!
Itt vagyok...
Visszaolvastam és nekem fel sem tűnt az a kis vessző-malőr
Sóbánya :lol:
Én meg már egy(pár) jófajta szilvásgombócra vágyódom.
Naa, most meg te mész el :cry: ?

200907?
Akkor legalább addig tudtál írni, amíg visszaért a szottyadt lufival :wink:

Pagika!
Vékonyak és kemények? Az nem jó :)
Jaj, le ne vágd már :lol:

Timi!
Sztem egyelőre próbálj megnyugodni! (Bár már elkéstem, mert a többiek megnyugtattak). Azért az jó jel, hogy nem rögtön uh, meg kórház meg miegyéb helyre küldött a házidoki. Hasad nem fáj, görcsöl, ilyesmi? Akkor minden o.k. a babóval.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Köszi lányok!
Miután meglesznek a babák,már biztos csak nevetünk az egészen,h mennyit aggódtunk...
Azt mondják visszanézve már minden semmiségnek tűnik!Én is ebben bízom!
Sok puszi mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


csajok: baj van! baromira vérzek, most jöttünk haza a kórházból. megvizsgált az ügyeletes meg ultrahangot is csinált, azt láttuk hogy tegnap ota nőtt 4mm-t a petezsák. és szabályos. annyira félek. nem tudnak mit csinálni, nem kell de pihenek, fekszek. félek. :-(

rabbe1
 
 


rabbe1! :)

Azt ne kérdezd hogyan (és tudom, hogy közhelyes), de próbálj megnyugodni! Az mindenképpen jó hír, hogy nőtt a petezsák és szabályos! A Bajcsyban voltatok? Esetleg próbáljátok meg a SOTE-t, ha annyira félsz. Biztos nem ebrudalnak ki.

Kép
Kép
200907?
 
 


Igen, az jó hír, hogy nőtt, csak nincs semmi baja a babának! Hívd fel a dokidat. És pihenj.

Timi! Azt hittem a te babáid! Rájöttem,mindenkiére gondoltál. :D

Nekem meg még mindig fáj a fülem, sőt már a fejem is a fülem mögött. Arra is gondoltam, hogy elfekhettem. Na, mindegy majd csak elmúlik, csak annyira idegesítő, amikor belenyilal. Jobb lenne, ha folyamatosan fájna... Jó, nem panaszkodom tovább! Bocsi az eddigiekért is!

Kép
pagika
 
 


még most is vérzek. nem csináltam semmit egésznap pihentem, aztán gondoltam elsétálok ádiért a suliba. kb 10 percre van a suli. féluton sem jártam mikor éreztem enyhe has feszülést inkább olyat mintha wc-re kéne mennem. ne röhögjetek, de a végbelemnél éreztem egy enyhe görcsöt. gondoltam jó is lesz sietni hogy ha kell majd wc-znem akkor hazaérjünk. elég lassan értem a suliba igy mert fogtam a hasam és lassan mentem. mig vártam hogy felöltözzön nem volt semmmi aztán elindultunk haza. a fiam viszia táskáját, azt sem cipelek. mentünk 1 percet és éreztem hogy elöntött. se görcs se semmi. csak vér, nem kevés. nekem ennyi mensnél sem szokott lenni, mert ugye ezzel is problémám volt mindig, hogy nem volt meg soha rendesen.gyorsan hazaértünk wc és látom hogy nagy a baj. a párom azonnal bevitt a kórházba, de elötte felhivtam az uj dokimat. mondta sajnálja, de csak uh-al lehet megállapitani ő meg csak kedden dolgozik legközelebb. pár perc múlva felhivott hogy kihez menjek a kórházba, beszélt az ügyeletessel, vár. mire beértünk az orrunk elött hivták el a műtőbe. egy óra múlva sietett vissza és uh. kicsit szerintem félvárrol vette pedig mondtam hogy volt már 3 vetélésem. egyfolytában azt mondta, hogy egyenlöre ott van higgyek a szememnek és még nött is tegnap ota. és ez nem is olyan sok vér, meg nyálkával keveredett….. pedig ölött belölem a keze is csupa vér volt. mondta hogy az ágyon sem hagytam nyomot-persze mert ha fekszek sose vérzek, még mens alatt sem. szóval hazaküldött, pedig szerintem ilyen helyzetben megfigyelni szokták az embert. kérte a dokim hogyha van eredmény hivjam, fel, de sajna nem tudom elérni.l hát ez van. én azért azonnal lefeküdtem. mostmár ha wc-re megyek csak törlésnél van. de szerintem van enyhén csak ilyenkor összegyűlik. nagyon félek. de hiszek azért hogy sikerül, mert okos ügyes lányka lesz. ;-)
sajnálom, hogy ilyen ngativ dologgaltraktállak titeket, ha rossz érzést kelt bennetek akkor szóljatok-megértem- és nem jövök többet. de sajnos ilyen problémás vagyok....

rabbe1
 
 


Sziasztok!
Huhh Rabbe,tudod én is ezt mondtam ma,mert én sem akartam ráhozni mindenkire a frászt.A többiek megnyugtattak,és én is úgy gondolom h azért verődtünk itt össze h jót-rosszat egyaránt megosszunk egymással!
Nem semmi amin túl vagy,és ezekben a helyzetekben a várakozás a legnehezebb,na meg h így magadra hagytak.Mondtak vmit h mi volt ez az egész,és mitől?
Pihenj sokat!Nagyon szurkolok Neked!A baba jó ütemben nő,ez biztos jó jel!! :wink:

Pagika:Ilyen már nekem is volt h szörnyen fájt a fülem mögött,látszani nem látszott semmi csak piros volt.Már én is gondoltam mindenre hát egy jókora pattanás lett belőle! :lol:
Sajnos volt egy másik eset is ,ami ugyanígy kezdődött,de ez még gyerekkoromban volt,és kullancs volt a tettes...ez a sztori is "jól" végződött,legalább is a kívülállók számára:A kullancsot eltávolították(nem ragozom hogyan)jókora gézzel leragasztották.
Amitől vicces volt az egész az az,h előtte nap vágta le édesanyám a hajamat,és belevágott a fülembe,amit szintén bekötöztek! :lol:
Sajnos illusztrálni nem tudom,de még én is megmosolygom ahányszor eszembe jut! :D

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 13:02-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?