Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sehol senki, mindenkit elvitt a Mikulás krampusza?

Zita!
Mint msn-en is irtam, meseszép a csajod, nagyon édes minden képen. Látszik hogy élvezte a vizet, tündéri a mikulás szerkójában is. Tök jó, hogy fogtátok magatokat és elmentetek kicsit kikapcsolódni a hétköznapokból. Csak a férjecskéd se betegedett volna le. Ezúton is jobbulást neki!!!!!!!!!!!!!!!!! Igya a sok általad készített finom teát, (no meg Coldrexet, Algopyrint...) majd az segít!!!!!!
Férjem is be van sózva hogy épp ideje lenne lefoglalni sieléshez a szállást. De eléggé ódzkodom, mi van nem is lesz hó?????? :shock: :roll: :evil: :twisted: Túl messzire meg nem akarunk menni.

Edina!
Ezúton is jobbulást Neked is!!!!
Jobban vagy már?????????????? Remélem a kicsid nem kapja el Tőled. Szerintem én sem voltam beteg míg ennyire picik voltak a gyerkőcök, így túl sok tanáccsal nem tudok szolgálni. :?
Nagyon édes a lánykátok a képeken, szép baba ő is. (minden babanetes baba az egyébként is, ez tény :lol: :lol: :lol: )
Tök mindegy mekkora méretű ruhát hord a kis drága míg szépen fejlődik, eszik, alszik, minden okés vele addig nincs gond. :wink:
És Kamilla is szépen nő, ha nem rohamléptekben hízik az nem gond, látom a képeken, jó "kis" pocakja van neki, nem egy alultáplált gyerek. :lol: Ugyhogy ne aggódj.
Kitartás a tejcsi fejéséhez!!!!!!!!! Sorstársad vagyok illetve voltam e téren. :P :P :P

Ma már jobban vagyok a tegnapi naphoz képest, remélem még jobban leszek holnap és akkor már csütörtökön megyek is vissza dolgozni. Ma már csak a fejem fáj, meg úgy egyszerűen mindenem. De hasmenés, láz megszűnt szerencsére. 8)
Kihasználtam hogy egyedül vagyok itthon, tegnap a gyógyszereket pakolgattam, válogattam ki, kb. felének a felhasználhatósági ideje már rég lejárt. :roll: :( :(
Ma meg becsomagoltam a karácsonyi ajándékokat, már akiknek megvan persze. (gyerekenek, apunak, anyunak, öcsémnek) Ezeket gyerkőcök közelében úgysem nagyon lehet intézni. :P
Anyósnak és sógornőnek nincs még ajándék..... :roll: :roll: :roll: :roll: legalább sógornőmnek kb. tudjuk hogy mit vegyünk.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Hát rég jártam erre, mert nem értem rá. Jól telt a Mikulás, oviban pénteken volt, d.u. apa munkahelyén a szoboszloi rendőrségen és este anyuékhoz jött a miki.
Szombaton pedig hozzánk, majd teszek képeket.
Jelenleg ismét betegek már nekem is fáj a torkom, eszem a citromot mézzel.

Mindjárt megkeresem a krémes recijét és kiirom.
encike 2

Sziasztok!

Rohanok vasalni, utána próbálok jönni.

KUPONOK!!!!
van egy db. 300 ft-os DM Libero kuponom, 12.-éig érvényes!!
Ill. van egy 800 ft-os kupon a Játékszigetbe, 3500 ft feletti vásárlás esetán lehet beváltani.Ha vki kéri, szívesen odaadom.
Ja, meg van 1500 ft-os a Bambini-be, a plázában, ezt pedig 10000 ft-os vásárlás felett lehet beváltani.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Amerikai krémes

Hozzávlók:

Tészta:
7 tojássárgája
20 dkg porcukor
15 kanál viz
1 cs. sütőpor
20 dkg liszt
2 ek. kakaó
Ezeket jól összekavarjuk és zsirozott, lisztezett tepsiben 20-25 perc alatt megsütjük.

Krém:
7 tojásfehérjét 5 ek. porcukorral kemény habbá verem. 2 cs. vaniliás pudingot 0,5 l vizben 3 ek. cukorral megfőzünk. A még forró pudingba belekeverjük a habot, rákenjük a tésztára és még 10 percre visszatesszük a sütőbe közepes lángon.

Hab:
0,5 l Hullalából habot verünk, a kihült tésztára kenjük és csokit reszelünk rá.

Jó étvágyat!
encike 2

Na végre, kezd ide visszatérni az élet. :lol:

Encike!
Mindjárt irok privit!

Mindenki!
Nem tudtok itt Debrecenben nagyon jó gyerekfogorvost????????????
Fontos lenne. Bence maradandó fogainak barázdazárását csináltatnánk meg. De ismeretlen , esetleg béna orvosra nem bíznám. :roll:

Kép
Kép
bendor

Pont egyszerre irtunk!
encike 2

Sziasztok!

Andi! Én merem ajánlani a mi fogorvosunkat, Péter László az Egyetem sugárúton, minden nap 14 óra után rendel. Ha érdekel, megadom a telefonszámát, és be tudtok jelentkezni. Bár még úgy is kell nála várni sajnos, de szerintem nagyon jó orvos, a gyerekeket is hozzá szoktam vinni, mi is csináltattunk ilyen barázdazárást.

Úgy néz ki, a mi napjaink és éjszakáink is alakulnak. Napközben 2,5-3 óránként van szopcsi, jelenleg 40-50 g-ok (nem mérem mindíg, csak egyszer-egyszer, amíg rendesen be nem áll a tejcsi, de úgy néz ki, mostmár tényleg szépen alakul), éjszaka pedig kb 4 órát alszik egyhuzamban Szabi. Az utolsó etetésnél még megkapja a napközben lefejt tejet, vagy ha végképp nincs az sem, pici tápszert, éjszaka pedig mindkét ciciből kap, így legalább nem is feszül annyira, il. kibír még 4 órát.
Zita! Te hogy bírod, hogy éjszaka nem szoptatsz? Nem feszül nagyon a melled?

zsebi_baba

Zsebi!
Jaj de drága és gyors vagy. Köszi szépen, sokat segítenél ha megadnád ennek a dokinak a telefonszámát és pontos cimét, bejelentkeznénk hozzá a közeljövőben. Ha mered ajánlani és hozzá vitted a gyerekeidet is akkor biztos jó szakember.
Ja és még valami: ezt a barázdazárást mikor csináltattátok meg a gyerekeknek? Megmutattuk Bence fogait az egyik csoporttársa fogorvos anyukájának és ő mondta hogy a hátsó fogak már maradó fogak. Hiába mondtam, hogy azok még ki sem estek, azt mondta azok akkor sem tejfogak, a barázdazárást minél hamarabb meg kellene csinálni. Csak ő nem Debrecenben rendel, így nem tudjuk hozzá vinni. Szóval... a hátsó zápfogak nem esnek ki, nem cserélődnek? Azt hittem mind cserélődik. Nem értem. :roll: Segíts!!!!!!!! Vagy lehet ahogy nő, nő az állkapcsa is és a tejfogai mögött észrevétlenül kibujt a maradó foga is? :shock:

Örülök, hogy Szabika napjai kezdenek beállni és a tejcsi mennyisége is alakul. Szuper. Alszik, eszik továbbra is? Fürdetést szereti?
Tesók babusgatják? Gondolom igen. :D

Encike!
Köszi szépen a receptet!!!!!!!!!!!!!!Jól hangzik, biztos fincsi is. :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok! csak olvasgatlak titeket,mostanság nem irok. Szeretném megkérdezni tőletek hogy aki viszi a babát uszásra,hova érdemes vinni????????????? És mennyibe kerül? nekünk csak vasárnap lenne jo.

Kata&Milán

oszman777

Andi! Priviben küldöm a fogorvos számát. A barázdazárást a 6-os fogon kell megcsinálni úgy 6 éves kor körül, majd később a 7-esen is meg lehet, de azt csak 9-10 évesen. Ezek már tényleg maradandó fogak. A 6-os az, ami még a tejfogakkal kinő, de már nem is cserélődik.

Igen, Szabika gyakorlatilag eszik, alszik. Igaz, egy-egy etetés eléggé elhúzódik, mert a "lényeget" ugyan elég hamar megeszi, aztán belealszik, de hamar ráébred, hogy valami hiányzik, és akkor még néhány korty kell még neki. Vagy csak egy kis megnyugtató cumizás. Úgyhogy egy-egy szopi akár 1 óráig is eltart így, de hát most úgyis csak ennyi a dolgunk. A tesók imádják, babusgatják. :) Fürdeni még nem szeret, sőt eddig még a tisztába tevésnél is sírt, gondolom, fázott, de tegnap és ma már jobban viselte. Majd megszereti a fürdést is, ha már belemerülhet a jó meleg vízbe. Egyelőre a köldöke miatt nem lehet. Apropó, köldök. Jó nagy hülyeség a klinikán ez a semmi köldökápolás! Jó csúnya köldökkel jöttünk haza, de szerencsére rögtön jött a doktornő, azóta kezeljük, úgyhogy mostmár egész szép.

zsebi_baba

Zsebi baba!
Köszi szépen az infókat, okosabb lettem és gazdagabb a telefonszámmal.
Képzeld, anyuék ismerős fogorvosát is megkérdezték nekem anyuék és azt mondta hogy nem nagyon ajánlja ezt a barázdazárást, mert savas kémhatású anyagot kennek a fogra. :? Na, mindenesetre utána járok alaposabban.Mert nem tudom elhinni, hogy így lenne.

Szabika biztos hamarosan meg fogja szeretni a vizet , majd ha alaposabban elmerülhet benne.
Mi Dorkával szintén nem a legszebb köldökkel jöttünk haza, bent a csecsemős meg is jegyezte utolsó nap, nem is érti doktornő (Sveda Brigitta) hogy enged haza ezzel, ugyis vissza fogunk kerülni mert be fog gyulladni.... :roll: :roll: persze addig semmit nem kezdtek vele. Végül ez a csecsemős csak megszánt és adott hidrogénperoxidot meg fecskendőt hogy azok segítségével kezeljem. És valóban, egy hét alatt le is esett a köldökcsonk és csodaszép lett. Gyerekorvosunk meg is jegyezte, ezt majd Dorka mutogathatja olyan szép neki. :D

Kép
Kép
bendor

Andi! Ez a fogorvos normál fényre keményedő fehér tömőanyaggal csinálja a barázdazárást.

A Szabi köldökét mi is hidrogénperoxiddal és hintőporral kezeljük, így csináltam a másik két gyereknek is. Hálistennek már a 6. napon leesett, és már egész szép, de eléggé ijesztően nézett ki, amikor hazaértünk. Kovács Judit is mondta, hogy csúnya, de ennél többet nem foglalkozot vele. :cry:

zsebi_baba

Andi! Zsebi!

Érdekes ez a barázdazárásos dolog...én pl nem emlékszem, h nekem ilyen 6 és 10 éves koromban csináltak-e volna ilyet, ált.iskolában egyszer tömtek egy fogam, máskor pedig mindig mindent rendben találtak szerencsére és igy csak controllon voltam évente. A terhességem 12. hetében voltam fogorvosnál, akkor egy barázdát "betömött" hogy ne legyen belőle lyuk, most meg vagy 1 hónapja voltam utoljára, mert ki kellett cserélni azt a tömést amit ált.iskolában tettek fel anno, mert most tizen év után kezdett el fájni.
Szóval ez a barázdazárás elvileg az amire én gondolok, h a fog felszínén megjelennek ilyen fekete/barna barázda szerű jelenségek, és azt kell "betömni-zárni" hogy ne legyen belőle lyuk!!!???

Amugy nem igazán vok jobban, ma pedig teljesen egyedül vagyokmég mindig, párom dolgozik, Kamilla pedig nagyon hisztis ma délután, teljesen kész vok. Ebben a fejésben az is a rossz, h ha tudom, h kell fejnem de a gyerek hisztizik, vele is kéne lennem és ideges vok h nem lesz tejem, mert nincs időm lefejni...na ilyenkor kap tápszert.

Kép
dinaedo

Zsebi!
Na, tök jó, hogy Szabikának is szépen rendbe tudtátok hozni a köldökét akármennyire ijesztő is volt az elején.
Utánaolvastam ennek a barázdazárásnak, valóban fehér lakkszerű anyaggal fedik le a fogak tetejét, de előtte kék, savas zselével lemaratják a fog felső 10mikrométernyi felszínét.
Ezzel kapcsolatban még egy kérdés,ez nagyon horribilis összegbe kerül vagy azért elviselhető?
Neten annyit találtam róla, hogy költséges eljárás, de semmi közelítő összeget. :roll: :roll: Azért remélem nem egy vagyonba kerül. :twisted: :twisted: :twisted:
Na ígérem , leszállok a témáról.

Edina!
Ez a barázdazárás megelőző célú fogászati eljárás, a maradó fogak felszínét (őrlőfogaknak) illetve azok barázdáit lezárják, hogy ott ne tudjon megtelepedni a baci. Még mielőtt megjelennének az általad emlitett fekete "micsodák".
http://www.pheidias.hu/index.php?lang=h ... s&section=
Ó , sajnálom, hogy nehezebben boldogulsz most a kis Kamillával. Nem elég hogy betegeskedsz, párod még dolgozik, még a kicsi is csinálja a műsort. De van ilyen, és még lesz is. Fel a fejjel, belerázódsz. Azon ne parázz, hogy nem lesz tejed, mert tényleg apadni fog ha idegeskedsz. Ilyenkor mindig azt mondom magamnak, nyugiiiiiiiiiiiiiiii, semmi para, más is megoldja, akkor én is megtudom. És Te is !!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2008.12.09 20:56-kor.

Kép
Kép
bendor

Andi! A barázdazárás ugyanannyiba került, mint egy tömés. Ő egyébként nem savas anyaggal maratta le, hanem fúróval, de nem fájt a gyerekeknek, mert nem ért ideget, csak a felszínt.

Edina! Szerintem ez a barázdazárás újkeletű dolog, nekem azt mondta a doki, hogy " fejlettebb országokban" pl. Svájcban az iskolafogászati rutinhoz tartozik, hogy ezt megcsinálják. Nálunk még nemis mindenki tud róla. Állítólag a 6-os és 7-es fogak felszíne eleve olyan, hogy könnyen romlik, ezért csinálják.

Nem lehet neked könnyű az állandó fejés! Kézzel, vagy mellszívóval csinálod? Kezdettől fogva nem szopik Kamilla, vagy valamiért leszokott róla?

zsebi_baba

Köszi Zsebi!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Zita!
Kész a cumilánc!!!!!!! 8)

Most szakmai továbbképzésen vagyok(megy a Vészhelyzet, utána Gracey klinika) :lol: , de még lehet benézek közbe :wink:

Kép
pankaa

helo mindenki

most csak fél kézzel írok, mert szoptatok. és nem is tudok válaszolgatni mert Patrícia belázasodott.

Ott kezdődött hogy Sanyi lebetegedett, nagyon megfázott mikor Sopronba mentünk, de az úton jött ki. Már nem akartunk vissza fordulni, ott nagyon szarul volt, szedte a coldrexet, bioparoxot, algopirint. Most már jobban van csak köhög és fújja az orrát. nem volt lázas.
tegnap Patrícia nagyon sokat aludt, de egyébként nem látszott semmi változás rajta, ugyanúgy játszadozott, nevetett, mosolygott. Éjszaka nyöszörgött sokat de így is reggel negyed 9kor kelt. Ekkor éreztem hogy forró a homloka, megmértem és 38 volt a láza. Adtunk neki fél Germicidet. Szopcsizott és elaludt, felkelt megmértük megint de fejebb ment 3 tizedel. Adtunk neki még egy felet és most lentébb ment megint 38-ra.

Most alszik a hintába de nyögdécsel a drága. anyira sajnáljuk. Semmi nem érdekli, nem játszik semmivel, teljesen meg van változva.

3ra megyünk a dokinőhöz, meglátjuk mit mond. Ti mit adtatok nekik mikor betegek voltak? Mit csináltatok? Olyan rossz rá nézni hogy ilyen kis kiszolgáltatott. Csak néz ránk olyan kis szomoru tekintettel. kétségbe estünk, anyira sajnáljuk.
Vendég

Panka!
BEJELÖLTELEK skypon, homeós bogyókat te adtál Emikének? És a Normaflort azt mikor kell adni? Sanyi szedi az antibiotikumot, majd utána adhatom neki? Te vagy a nagy szakértő közülünk.

Előre is köszönöm. Puszi.

Ja, és köszi a cumiláncot, érte megyünk ha megygógyult a kicsike.
Vendég

Sziasztok!

Mostanába csak olvasni volt időm.Most megint itthon vagyok mert vasárnap hajnalba mentünk az ügyeletre.Patrik hányt és ment a hasa. :cry: Széklet mintát kelett küldeni a köjálhoz mert a bölcsibe nem veszik be csak negativ eredménnyel.Igy aztán a héten itthon vagyunk.A bölcsibe is csak a jövőhéten megyünk ,ha megyünk mert 19-töl szünet.Na aztán én sem kaptam szabadságot a 2 ünnep között igy nem tudom mi lesz.Hát nem megyek be és kénytelenek lesznek kiirni.Amugy se vágyopm mert egyáltalán nem tolleránsak az emberrel.Mire letelik a gyesem addigra váltok munkahelyet.Legszivesebben oviba mennék dajkának mert ara is van képesitésem.De oda is nehéz bejutni nem olyan mint régen.Most mennem kell.További szép napot,sziasztok.

Bendor.olvasom hogy te is beteg vagy?Jobbulást neked. :P :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Cilamila!
Patriknak jobbulást!
Lábad hogy van?
Nagyon "jófejek" a melóhelyeden!!! :evil:
Tényleg jó lenne oviban dolgozni! :wink:

Na felkelt Emikém, így visszaolvasni nem tudok:(

Zita!
Jobbulást a kis csöppnek!Na meg a férjednek is!
Nem jó a betegség sosem, Emili is bágyadt olyankor, nem érdekli semmi.De szerencsére másnapra már egész jól szoktak lenni.
Én is csak lázcsillapítót adok neki, meg sok c-vitamint(egyél te is többet, azt iszem átmegy atejcsibe),meg citromfű teát adok neki(ezt is már 2 hónapos kora óra adom).
Milyen homeósra gondolsz?
Normaflort már szedheti együtt az antibióval,, meg utána is pár napig, ha hígabb lenne a széklete.Meg egyen joghurtot:)

Kimostam ma a függönyöket, és megmostam belülről :oops: :lol: az ablakokat.Meg főztem is és még játszóra is eljutottunk:)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!!!!!!!!!!!!!
Ma én sem vagyok a topon, újra vacakabbul vagyok. :oops: Megy a hasam ismét és ráadásul néha fáj is. :roll: :roll: Étvágyam ismét nincs, na ez a legkevesebb, az rámfér. De a többi...... már nagyon unalmas.
Így holnap sem megyek dolgozni és szeintem pénteken sem. :?

Zita!
Jobbulást a betegeidnek!!!!!
Majd írd meg mit mondott a doktornő és mit irt fel Patríciának, jó? Van még láza? Remélem szegényke hamar rendbejön.

Cilamila!
Na Ti is megjártátok ismét. Köszi, Nektek is jobbulást!!!!
Patriknál milyen vírusra gyanakszanak? Illetve majd a tenyésztés után mondanak konkétabbat? Remélem már azért a hányás vagy a hasmenés, vagy valamelyik, esetleg mindkettő csillapodott nála, ki ne száradjon szegény. Nyomjad bele a folyadékot nagyon.
Munkahelyeden tényleg nagyon "jófejek " a főnökök. Tolerancia nulla. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pedig hát beteg gyerekkel a karodban mégsem dolgozhatsz. :roll: :evil: Nem is csodálom, hogy le szeretnél lépni. :twisted:

Panka!
Ügyes vagy nagyon. Mai teljesítményedet azt hiszem kipipálhatod és hátradőlhetsz. :wink: :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2008.12.10 16:06-kor.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Sajnos én is lebetegedtem, ma egész délelőttöm a dokiknál voltam. Hirtelen olyan fullasztó köhögésem lett, fulladásig. Elmentem a dokinőmhöz: Ezt mondta szó szerint
"még mindig szoptatja? Nem kéne abbahagyni már ? :shock: :shock: :shock: Ja tudom, a védőnő telebeszélte e fejét :evil: :shock: :shock: ..."

Mondtam erre, hogy szándékomban sem áll abbahagyni, max az éjjeli " cumizásról" le akarnám szoktatni, de ez más. Szóval átküldte engem a tüdőgondozóba, ahol röntgen, vérvétel, légzésvizsgálaton túl nem kaptam semmit, csak elment több óra az életemből :( Szoptatás alatt nem tudnak gyógyszert adni, nem hiszem el...

Andi: az én fogdokim az unokatesóm, ő is nagyon jó orvos, viszont ha szabin van és kellene valami akkor ő is a Péter Lászlóhoz küldi át minket, barátok amúgy, meg nagyon jó dokinak tartják. ( nem vagyok biztos, de talán szomszédok is :roll: )

Zsebi: Szabika nagyon ügyike, már a korházban is az volt, de nyugis vagy Te is, ez sztem sokat számít :wink:

Edina: nem irigyellek a fejések miatt :? kitartás!!!

Az éjszakáink nagyon rosszak lettek, Tüncsike első fél órát alszik, aztán félóránként felsír és nem nyugszik meg a cicin, hanem olyan zaklatott lesz, csak cumizik ezerrel ( már annyira fájnak a cicik, hogy csillagokat látok, 6 fogával azért már nem játék). Már volt olyan, hogy csak Apa ment be, de akkor nagy botrány volt...
Tegnap viszont belegondoltam abba, hogy olyan 19-19.30 kor jól bevacsorázik a főzeléket. Aztán 21.30 is lesz belőle mire elalszik, mi van ha éhes lesz újra és a cicimből már nem jön annyi? Talán ezért nyugtalan a cicin. kipróbáltam azt, hogy közvetlenül lefekvés előtt még egy vacsit kap tejpépet, ami jó laktató. Bezabizta azt is és ... egy szer ébredt fel 1 óra múlva, de ez a foga miatt volt, tudom, nem is kellett cici, csak ringattam picit. Aztán meg egyszer 5kor reggel :D Többet nem is ébredt fel, nagyon boldog lennék, ha ez volna a megoldás. Kis zabagépem 8)

Puszika, majd ha tudok jövők...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Zita! Jobbulást Patríciának! Meg Sanyinak is! Ó, mennyi kis és nagy beteg.... :(

Patriknak is jobbulást! Cilamila! Tényleg jobb, ha más állást keresel, bár ez manapság nem olyan egyszerű sajna.... :( Nálatok meg pont most van a nagy hajtás...

Olgi! jaj, Te is beteg vagy? Háziorvosod nem normális.... :twisted: Köhögésre nem tudtak gyógyszert adni? :? Reméljük, Tüncsikénél ennyi volt a gond, és megoldódnak az éjszakák! Amúgy októberben nálunk is ez volt.... Éjjel 8-10-szer kelt, szopizott állandóan, én hulla voltam, és nagyon fájt a mellem. Aztán megelégeltem, és adtam neki este tápszert szopi után. És láss csodát, azóta újra átalussza az éjszakát, éhes volt. :? mai napig így megy, csak egy jó ideje már reggel is kap tápszert. Szopizik is még reggel-este, de az már sztem nagyon kevés, inkább csak lelki dolog. :D

Panka! Ügyi vagy, mennyi mindenre jutott időd! :wink:

Andi! Jobbulást Neked is! Akartam már kérdezni, Dorka most kapta Mikulásra a parfümöt, vagy majd karácsonyra?

Kép
zsuzska81

Olgi!
A háziorvosod nem százas. "Szépeket" mond,de milyen jogon tanácsolja, hogy hagyd abba a szoptatást? :shock: :shock: Nem az a cél, hogy minél tovább kapjon tejcsit a baba? :roll: :roll: Hülye nő, már bocs.
Mindenesetre jobbulást Neked.
Kicsi Tündikének meg reméljük valóban csak az éhség miatt voltak húzósabb éjszakái.

Zsuzsi!
Majd karácsonyra kapja a parfümöt a csajom, tegnap be is csomagoltam már neki. Meg a pónicsaládot, könyvet, nadrágot (ismét) ... Mostanában kevésbé fújja magát az én parfümömmel, most a hajával bíbelődik inkább. :lol: Vettem neki szép hajgumikat amiket most értékel is, beletehetem a hajába. :P De remélem fog örülni a saját parfümnek is. :wink: Nőből van, kell hogy örüljön. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

HELO

oLGIIIIIIIIII!!!!
De jó hogy írtál, már hiányoztál!! Húúúúúúú, nem semmi a doktornőd!!! ilyet mondani!!! nem azt szokták mondani, hogy minnél tovább szoptasson az anyuka, ha egyszer is egy nap de szoptasson ha van tejcsi. Furán gondolkozik ez a nő!!
Húúúúúúú nem semmi hogy enyiszer felkelt Tüncsi, csoda hogy bírod, én már régen kibuktam volna. Szerencsére Patrícia végig alszik-most nem tudom hogy lesz de fel kéne keljen hogy egyen egy kicsit a folyadék miatt. Köhécsel a drágám.
Hátha be jön ez a módszer és végre te is tudsz pihenni éjjel. Zozi hogy van??? Újabb képek??

Panka:
Várom a derelyédet!!! :lol: :lol:
Nagyon ügyes vagy ám, rád jött a nagytakaritás ünnepek elött??? Nekem is kéne már mindent csinálni, de egyszerüen nem találok erre is időt. Én nem tudom ti hogy csináljátok, örülök ha a mindennapi teendőket megcsinálom. Köszi az infókat, Sanyinak adtam is már egy Normaflort.

Cilamila:
Jól rátok jár a rúd, jobbulást patriknak. a munkahelyed se egy gyermekbarát munkahely. miféle dolog az hogy nem írnak ki szabadságra. Főleg hogy kisgyerekd van!!!

Andi:
végül nem is mi mentünk a dokinőhöz, hanem ő jött hozzánk. megvizsgálta, tiszta atüdeje, a torka nem piros még, de még lehet az, nem lehet tudni hogy milyen lefolyása lesz ennek a vírusnak, vagy mi ez. Mondta hogy adjuk neki a germicidet és a nurofent, kiirta az antibiotikumot. De azt csak akkor adjuk hogyha holnap este is még 38 fölött van a láza. Pénteken menjünk be hozzá.

Még mindig 38,5. Nagyon kis bágyadt, de egy kicsit mosolygott már. az is valami.

Most megint alszik. Ráadásul Sanyinak még a dereka is becsípödött. anyira fáj neki hogy majd megőrül.
Na úgyhogy nagyon le vagyunk gatyásodva.

Megyek enni valamit mert reggeltől semmit nem ettünk. :( . Étvágy nulla, enni meg kéne. Főzni nem volt időm, mondjatok valami nagyon gyorsat.
Puszi
Vendég

Zsuzsi: nálatok hogy folyt le a megfázása Pannikának? Úgy emlékszem te Panadolt adtál neki. Nekünk nurofent mondott a doktornő. Nem tudom melyik a jobb. Menyire volt lázas Pannika?

Puszi nektek

Jobbulást minden kis és nagy betegünknek. Ez az idő már csak ilyen, és sajnos egy ideig ilyen lesz.
Vendég

Zita! Jobbulást a kis Drgának! Pannikának csak hőemelkedése volt, láza nem. Mi Panadolt szoktunk, először ezt mondta a dokinéni. Szoktunk, mondjuk ez túlzás.... Néha oltás után volt hőemelkedése, meg betegségkor, akkor kapta, meg 1-2 alkalommal, mikor nagyon fájt a foga. Pannika még csak egyszer volt lázas, 38,5 , akkor egy adag Panadol levitte, de az csak egynapos "betegség" volt.

Kép
zsuzska81

Andi! Dorka tutira örlüni fog a parfümnek! Minden nő örül neki, meg a virágnak is! :lol: Tyűpának! :lol:

Kép
zsuzska81

Zsuzsi!
A tyűpá már szépen tujipán lett. Egyre értetőbbek a szavak. Mondjuk én értettem eddig is leginkább de már egyre többen értik idegenek is. Anyuék is azt mondják ha kis időt eltöltenek Dorkával akkor megszokják és megértik miket mond.
Az nagyon jó, ha Pannika csak 1x volt lázas a majdnem 1 éve alatt. Az szuper.

Zita!
Nagyon jó, hogy nem piros a kicsid torka és a tüdeje is okés. Igen, látod nekünk is azt szokta mondani a dokink ha 38.0 fok fölötti a hője huzamosabban a gyereknek akkor kell az antibiotikum. Hátha megússza Patrici és nem kell neki adni.
Jajj férjednek nincs elég baja még a dereka is? :shock: :roll:
Szegény!
Gyors kaja? Nálunk melegszendvics volt a vacsi, az elég gyors??? :lol: :lol: :lol:
Nem tudom egyébként milyen jellegű főtt kajákat szerettek. Bár mintha azt mondtad volna Sanyi szereti a húst.
Szoktam csinálni egytálételt:
Kevés vajon vagy olivaolajon kockára vágott csirkemellfilét megpárolok (kb. 2 maréknyit), befűszerezem, só, delikát, kicsi bors. Amikor már majdnem kész hozzáadok egy zacsi mirelit mexikói zöldségkeveréket (akár 1 kg-ost is) és készre párolom. Ha megvan egy vagy két zacskónyi főzőtasakos rizset adok hozzá (ha 1 kg a zöldség akkor 2 zacskóval), amit előtte nyilván külön megfőzök sós vizben. Az egész kb fél óra alatt kész. Na jó , 40 perc alatt. :lol: És jó sok van belőle. Mi szeretjük. Ja és kis bazsalikommal még fincsibb.

Kép
Kép
bendor

Köszi Zsuzsi, hátha nekünk is csak egynapos betegségről van szó. Most már 3 órája alszik, de már nem érzem forrónak. eddig kétszer kapott nurofent, és 1x germicidet amit szerintem kikakilt. Remélem jobban lesz.

Nagyon jó nektek ha nem volt beteg Pannika csak egyszer. Ügyesek vagytok. Jaj, Zsuzsi, kérdezni akartam tőled hogy mikor kapott Pannika először almát?
Vendég

Andi: Köszi a receptet. holnap ezt csinálok, tetszik nagyon!!!!
A melegszendvics jó ötlet, jó rég nem csináltam. Végül halrudacskákat ettünk párolt zöldséggel.

Én is remélem hogy nem kerül sor az antibiora.
Szerinted ha még mindig lázas lenne, akkor éjszaka keltsem fel szopcsiztatni vagy nem kell. Várjam meg mig magától kel vagy csak a folydék miatt keltsem fel???
Tudod, ő át szokta aludni az éjszakát. De lehet most nem így lesz. Na nem tudom, várom hogy felkeljen, 4 órától alszik a drágám, nagyon ki van dőlve, ilyet csak pici korában csinált.

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Éppen csak bele bele olvastam egy két írásba mert sajnos nincs időm visszaolvasni.Már sajnos ígérni sem tudom azt hogy sűrűbben jövök.
Le a kalappal minden anyuka előtt ez duplán a két gyerekes anyukáknak triplán a három gyerekeseknek.

Zsebi!
Fogadd őszinte gratulácíómat!Szabika gyönyörű!

Nos velünk mindig történik valami csak már nem is tudom mikor mi az újdonság :-) A legjobb amit két hete produkál Szasza az a hangos göndör kacagás visítozásokkal fűszerezve.Ez nagyon megy neki szinte minden nap megajándékoz ezzel.Egész nap dumál a maga manó módján és sztrájkol az alvás ellen.Ha egyedül hagyom akkor elalszik de ha egy szobába vagyunk akkor mesél nekem és elfelejt aludni és utána persze nyűgösködik és ezt is nekem panaszolja.Két napja mi is betegek vagyunk egy picit de szerencsére nem komoly.Csak sima megfázás.Köhögés taknyolás.Én voltam aki megfertőződtem és sajna Szasza is átvette tőlem.Az első taknyi reggelen egy kicsit bepánikolt és szinte érthetően "anya" kiáltásra ébredtem.De apa is szolt hogy engem kér személy szerint mert Ő is ugy értette hogy anyáért kiált.Aranyos volt de szerintem véletlen vagy kitudja?A lényeg hogy nem vagyunk rosszul csak betegesen.Felváltva prüszkölünk és köhögünk.
Az én szoptatási időm lassan lejár :-( a tejcsim a végét járja és ez szerintem vissza fordíthatatlan.Már megsirattam már 2x is de rájöttem hogy ha a földhöz verem magam akkor sem lesz másként.
Kapja a Beba tápit és annyi tejcsit amennyi jut :-(
Sajnos a lábam is fájdogál és ez az ami a legjobban idegesít de nem nagyon merek menni dokihoz.Ugye most már nem szúrom magam és gyógyszert sem szedek.Mivel már volt trombozisom tudom mit lehet érezni előtte vagy közbe és most nagyon hasonló a fájdalom a lábamba de remélem csak megerőltettem.Ha nem múlik el hétfőig akkor megyek dokihoz de félek nagyon.

Olvasom hogy sok a beteg közöttük így kívánok nekik gyógyulást.Az egészségeseknek további jó egészséget.

Pusza mindenkinek

Mellékelek egy kis vidámságot.
Egy receptet.Íme:

Hogyan készítsük el a pulykát?
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a hőmérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13 1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!

Kép
awe

Zita!
Na örülök, ha tetszik az egytálétel ötlet és a melegszendvics is. :lol:
Hogy ébreszd-e fel Patricit éjszaka? Jó kérdés. Neked kell döntened. Tudom első baba, parázol.
De szerintem:
Fontos most neki a pihenés is, nyilván ha éhes szomjas kel magától ugyis. Szerencsére nem hány és a hasa sem megy hogy még fokozottabb kiszáradásveszélynek lenne kitéve. Ugyhogy én nem ébreszteném, de persze Te tudod. Dorkát sem szoktam éjszaka felébreszteni ha melegebbnek érzem, csak ha már tűzforró, az meg 39 fölött van.Szóval én hagyom pihenni, örülök hogy legalább azt tud.

Évi!
El sem hiszem hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De örülök.
Sajnálom, hogy ti is betegeskedtek, gyógyuljatok mihamarabb.
A kis Szasza orrát mivel szívod? Távolítsd el jól neki, nehogy az arcüregére vagy a fülére menjen és fel keljen szúrni. Na nem ijesztgetni akarlak. Tényleg nem.
Uuuuuu... a lábaddal pedig menj hamar dokihoz, oké? Nehogy akkor menj mikor már nagy a baj, rendben????????????
Ez parancs!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
pusssz és próbálj gyakrabban jönni

Kép
Kép
bendor

Elaludt a drágám,de történt egy kis baleset fürdéskor :cry: :bedugta az ujját a lefolyóba, és abba a kis lukba beszorult :( Eddig befért neki, úgy látom most nőtt meg az ujja.Bár én könnyen kivettem neki, de előtte már feszgette, és feljött a bőr egy darabon, vérzett is neki :cry: Bár csak addig sírt, amig ajnároztuk, mikor mondtam neki, hogy adok rá őuszikát, és utána nem fog fájni, már nem is sírt :roll: :D Utána még mutogatta hogy bibis, de nem is azt az ujját, hanem a másikat :lol: De szerintem elzsibbadt neki, és ezért nem fájt :roll:

Zita!
Megnéztem a képeket, nagyon édes a Mikulány 8) Látom neki is teszett a pancsizás!Édes ahogy cumizza az ujját :D

Anita!
Annácska is gyönyörű:D
Mi lufink már eléggé lestrapá
lt, de köszi :wink:
Uszi:2 ember tartja, mind2 a termálban van, de 2 külön medencében/helységben.Mi az elsőbe járunk, ami a bejárattal szembe van. :wink:
Most vasrárnap jöttök?Mennénk mi is, ha sikerül addig jetitleníteni a lábam :oops: :D

Zsu, Andi!
Lopáskor anő nem tudta hogy én szóltam neki, mert már el is fordult onnan :twisted: , de amúgy sem volt egy IQ bajnok :lol:

Edina!
Akkor Kamilla nem szopik egyáltalán?Csak fejsz?Erről Andi tudna azt hiszem bővebben értekezni.Bár szerintem még vissza lehetne szoktatni a szopizásra, csak kényelmesebb lenne :wink:
Nátha:én soha nem csináltam semmit, a bacik repkednek a levegőben, ha elkapja akkor ez van. :?
Puszilgatást amúgy sem tudja megállni az ember, kendőn keresztül meg nem lehet.Persze az anyatej véd, de ez nem 100 %-os védelem.Persze na nyald-fald, de én kendőt nem bírnék hordani :roll: Előbb utóbb minden baba lesz náthás, nem kell tőle félni, megijedni.Szívni kell az orrát, hogy kapjon levegőt.Orrsprayt is lehet kapni homeósat is.
Súly:szerintem sem márvadó, hogy atöbbiek most hányas ruhát hordanak, mert lehet hogy Kamilla nyúlik hirtelen, meg hízik is.
:wink:
Én nem hiszek abban, hogy a nagyobb súllyal született babák ügyetlenebbül szopiznak, bár tény és való hogy Emilivel sem ment könnyen, mert nagyon mohó volt.De szerintem ha nem sebesedek ki, akkor ez nem lett volna nagy probléma.
Egyébként teljesen megértem, hogy kíváncsi vagy ilyen dolgokra, anno én is így voltam vele(kérdezgettem másokat, hogy hány kilók, hasonlítgattam), de csak utólag jön rá az ember, hogy nem érdemes, mert annyira különbözően fejlődnek a babák, és ha vmi már nem stimmel, akkor kezdhet parázni az ember, hogy mi van!Engem az evéssel akasztottak ki, na meg a súlygyarapodással:miért eszik keveset, miért nem hízik sokat??Csak később jöttem rá, hogy le vannak sz...va :wink: , Emili ilyen, és kész!Nő?nő.Akkor meg?? :wink:
Hordozót mi is télen nőttük ki, mert az overállal már egyáltalán nem fért bele, meg már hosszú is volt, a feje is kezdett kilógni.De akkor már 9 hónapos volt. :wink:
Egyébként te beszéltél már a Mártival a szopizásról/fejásről??lehet hogy tudna segíteni.
Bara barázda a fogon:ezek csak elszíneződések, a természetesen meglévő barázdában, de még nem luk!

Encike!
Neked is jobbulást!!!

Oszmann!
Mi a termál fürdőbe járunk babauszira, atöbbiek is oda járnak.Ott van 2 csoprt is, ez 2 különböző ember tartja, de lényegében ugyanaz.Mi az elsőbe járunk, ami szembe van a bejárattal.A másik az hátrébb van.
Árakat nem tudom, mert bérletünk van, de olyan 1400-1600 ft lehet egy alkalom.Ahová járunk, azok vannak vasárnap is, a másikban nem vagyok biztos.Az első alkalom mindegyiknél ingyenes.Minden hónap első 7végéjén van fotózás :wink:

Zsebi!
Emilinek is megvolt még a köldökcsonkja mikor hazajöttünk, pedig én kezeltem neki bent is, alkohollal, mert én úgy tanultam!És ki is vagyok akadva én is, hogy nem kezelik!!! :evil:
Emilinek majd 2 hét alatt esett le!!!!, úgy hogy a védőnő jött minden nap, és lápiszolta! :(
Fürdés nálunk csak addig volt rossz, amig rá nem jöttünk, hogy nem szeret háton feküdni, csak hason lenni a kezünkben, úgy nem volt egy hangja sem. :lol:

Fogdoki:ezek szerint a barázda zárás majdnem olyan,mint egy tömés?? :roll: Hioszen akkor is foszfor savval maratják meg, hogy az így képződött barázdákban megmaradjona tömőanyag!!!De így én nem értem mi szükség van rá, hiszen megbojgatáj az egészséges fogakat, ami elég lenne akkor, ha tényleg lukas.Ha vki jár rendszeresen dokihz, akkor hamar észrevehetőek az apró lukak, amik gyorsan kezelhetők, mielőtt angy baj lenne.Én inkább ebben látnám a megelőzést, de mivel nincsennek pontos infóim erről, így maradok csendben :lol:

Olgi!
Hát ez a dokinő egy kretén!!! :x :evil:
Biztos van gyógyszer szoptatós anyáknak is!Csak utána kéne néznie :twisted:
Azt hiszem a Ventolin sprayt lehet használni, abban nem gyógyszer van, hanem sók. :roll:
Gyógyulj meg te is hamar!!!

Zita!
Nem is csináltam derelyét, mert megláttam hogy vár rám a fritőz, és kitakarítottam.A végére már nem kívántam a drelyét
:lol: Jó dolog ez a masina, na de takarítani... :?
Nekem sem volt eleinte időm semmire, Emili nem hagyott sosem :twisted:
Pedig én nagyon tisztaság és rendmániás voltam/lennék, de már azért alább adtam, nem akarok ez miatt begolyózni :lol:
Szegény Sanyi, nagyon rájár arúd! :(
Állítólag a Nurofen jobb,nem paracetamol , kevesebb mellékhatás, és nem okoz hasmenést :roll:
Alvó gyereket nem ébresztünk fel!!!!Örülünk hogy alszik!!
:lol: Ez arany szabály!! :wink: Ha lázas lenne, vagy nyűgje van úgyis szólni fog!Ilyenkor többet alszanak, ilyenkor pihenik ki magukból a kórságot! :wink:

Éva!
Mindig örülönk ha jösz!
Édes lehet Szabika ahogy kacag:)
Remélem nem lesz nagy gond a lábaddal!!
Szopizás::(, megértelek, én is ki voltam miatta :(

Ezt minden betegeskedőnek küldöm:
Kép Kép

na most jó sokat írtam, és a köcsög szomszéd már megint bulizik!!! :x :x :x :x :x :x :x :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem veszek egy woodoo babát :twisted:

Kép
pankaa

Panka!
Nagyon megnevettettél, tudod ám???????????? :lol: :lol: :lol: A könnyem is kicsordult.
A woodoo babát elképzeltem amint szurkálod idegből. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ó,szegény Emikének jól beszorult az ujja. Ez arra volt "jó", hogy legközelebb nem dugja be, remélhetőleg.

Alvó gyereket nem ébresztünk fel. :lol: Milyen igazad van, én is így gondolom. :wink:

Én is utánaolvastam mikor most Dorka beteg volt, és a Nurofent elvileg jobbnak tartják valóban.
De az is igaz, hogy mi most először használtuk Dorkánál, eddig Panadol Babyt adtunk. De így utólag már megbántam. A Nurofen amint beadtam neki abban a percben kezdett hatni, el sem akartam hinni. Panadol kevésbé hatásos, bár piciknél lehet még talán az. Nagyon pici korban én Germicid kúpot nyomtam nekik.
Nurofen betegtájékoztatóján ez áll:
- 3 hónaposnál fiatalabb csecsemők számára a készítmény alkalmazása nem javasolt, kivéve kifejezett orvosi utasítás esetén.
- 5 kg alatti csecsemőknek nem adható.

Csendes éjszakát Nektek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt!!!!!

Most keltünk fel. Patrícia az este 11kor aludt el lázmentesen, le vitte a 38,5 ről, 37,3 ra a germicid. Fel ébredt fél 5kor, evett, ivott és visszaaludt. most ébredt és eszik. :lol: :lol: és NINCS láza. Úgy örvendünk...A kedve is teljesen más.

Az rste szívtuk le az orrát előszőr mert kicsit szörcsögött. Kifejezetten jól tűrte, nem sírt. csak nem tudta hogy mi történik. Ki próbáltam magamon és nem is olyan vészes. Úgyhogy Éva hajrá, nyugodtan le szívhatod Szasza orrát, nem nagy was ist das. :lol: :lol:

Éva: de jó hogy írtál.......légyszi gyere máskor is.Enyi kis időt tudsz tze is szakítani ránk, ugyanis nagyon kiváncsiak vagyunk hogy hogy vagytok. Szasza nagyon szépen fejlődik, menyi új dolgot csinál!!!!!!!!sok örömöt hoz nektek, már csak síma nézéssel is, hát még a mosoly, kacagás és duma!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Légyszives menjeél el a lábaddal nehogy aztán nAGYOBB SZÖVÖDMÉNYEK LEGYENEK. EZ NEM JÁTÉK ÉS TE IS TUDOD!!!! Jobban mint bárki más.

Na, irni akartam mindenkinek, de mennem kell molst. Pusza
Vendég

Sziasztok!

Zita!
Nagyon jó hírekkel jöttél. Tök jó, nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megússzátok az antibiotikumot?. Az nagyon jó lenne.Stramm kiscsajod van. Az éjszaka is jól telt, ugyhogy semmi gond.

Ma férjem beszélt egy ismerős belgyógyásszal , ő is mondta hogy van most Debrecenben egy hasmenéssel és lázzal járó vírus ami "szépen " terjed, ugyhogy vigyázzatok, el ne kapjátok.
Patricit ha egy mód van rá, ne vigyétek bevásárlóközpontokba, nehogy elkapjon valamit.
Gondolom az én kedves kis vírusom is az. :roll: :roll:

Ma már jobban vagyok, végigporszívóztam a lakást, végigsikáltam a wc-t és a fürdőszobát. Most pedig makarónit készítek.

Többiek????????????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zita!
De jóóó:) Germicidet használtuk mi is eleinte ezt nem is írtam :oops: Én angyon szerettem, mert tényleg leviszi a lázat, és a germicid-c-ben van egy kis nyugtató is, attól meg jót szunyált:D

Képzeljétek, ma reggelt meghalt a kutyánk :cry: :cry: :cry: :cry:
Anyáéknál volt, 15 évet élt:(Az öcsám találta egy nyáron az iskola melletti konténeren, ott sültek a tesóival, egy naposan, véres köldök csonkkal :cry: :cry: :cry: Egyet elhozott, a többit meg elosztogatták , becsengettek házakhoz :D
Én etettem cumisüvegből, az én ujjamat cumizta véresre nap mint nap, este úgy aludt el :D Akkor még emeletesházban laktunk, és mivel kölyök volt, elfért az erkélyen.Ott aludt a fotelban, ki sem lehetett tenni onnan.nagyon szerettük :cry:
De már öreg volt, meg beteg is, a lába, ízületei fájhattak neki, meg köhögött is olyan furán :?
Anya mondta, hogy tegnap már látta rajta, hogy vmi nem stimmel,mert csak kóválygott az udvaron,aztán reggel megtalálta a házában :cry:

Szomszédnak veszek egy woodoo babát tényleg, alig aludtam vmit, éjjel 1 felé mentek el, 4 felé megjöttek,mindezt nagy ribillióval :x Emli is felébresztett 1x, aztán reggel 7kor amásik szomszédban ment a kávédaráló :x Érdekes, mert Emili meg aludt f9ig!!:o
Elvenném az engedélyét aki ezt a házat építette!!!!!Több mint 20 millió volt ez a lakás, és rosszabb mint egy panel!!!És 4 éves!! :x :evil:

Kép
pankaa

Sziasztok!!!!

Mostanában nem nagyon volt idóm így csak olvasgattalak benneteket.
Jaj sajnálom hogy ilyen sokan lebetegedtettek. :cry: :cry:
Minden picinek és nagynak mielőbi gyógyulást kívánok.
Ez az időszak már csak ilyen,repkednek a bacik meg a vírusok. :?

Zita:
Jaj de jó hogy már jobban van Patríciád,remélem nem lesz semmi komolyabb nála.
A férjednek kitartás!!!!!!Jobbulást neki is.
Nagyon aranyosak a képek,édes a kislányod a mikulás ruhában.

Andi:
Na ma már nem bírtál magaddal és takarítottál :evil:
De azért tessék pihenni is!!!!
Gyógyulgassál te is!
Makaróni....Fincsi!!! :D

Éva:
De jó hogy benéztél!
De az már nem hogy betegek vagytok. :cry:
Remélem hamar rendbe jösztök.
A lábaddal tessék elmenni minnél előbb a dokihoz.Oké? :x
Aranyosak is tudnak lenni amikor kacagnak ezek a pici babák,meg lehet őket zabálni.
Én még mindig olvadozokk mikor Balázsom nevetgél pedig ő már nem baba. :D

Panka:
Gyógypuszik Emike újjára.
Remélem már gyógyul.
A woodoo babán én is jót nevettem. :lol:

Edina:
Elhiszem hogy fáradt vagy,de ne idegskedj mert az nem tesz jót a tejcsinek.
Ahogy a többiek is írták a ruhaméret meg a súly nem mérvadó,én Balázsra már a 62-est adtam ahogy hazajöttünk a kórházból.
Ő sem hízott túl sokat,mindig cseszegetett a védőnő hogy sokkal többet kellene ennie,de hízott meg nyúlt is és az a lényeg ,Felesleges hasonlítgatni a babákat,mondjuk én is paráztam hogy nem eszik eleget stb,de rájöttem utánna hogy felesleges volt mert a maga kis ütemében fejlődött.
Megnéztem a képeket,nagyon aranyos Kamiila,nagyon sokat változott.

Anita:
Édes a te kis Mikulásod is,na meg a mosolygós képek haláliak.
Igazi kis tündér.

Olgi:
Jaj te is lebetegedtél. :cry:
A dokinő tényleg fura,nehogy már ő döntse el hogy te meddig szoptatsz. :evil:
Lehet hogy tényleg kevés már neki a tejcsi,így most már aludni fog Tüncsikéd.Remélem most már jobb éjszakáid lesznek .
Zolcsika hogy van?

Zsu:
Igen készültek képek a Mikuról majd teszek fel igérem.
Köszi jól vagyok csak estére szokott keményedni a hasam,de ezt már kezdem megszokni. :(
Sajnos nem tudok annyit pihenni amennyit kellene. :(

Na mennem kell ,mert Balázs hív.
Bocsi ha nem mindenre reagáltam.

Kép

Kép
aliza

Panka:
Sajnálom a kutyust. :cry:
Tényleg szerezd be a woodoo babát. :evil:
Tényleg tuskó ez a szomszéd. :evil: :evil: :evil:

Ja nem írtam az előbb hogy jövőhét pénteken megyünk 4D-re a Lézerbe.
Már alig várom.Remélem megmutatja a kis arcát.
Na most már lépek mert nemsoká jön apa és megyünk a My boxba meg az Aldiba.
Puszika.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!!!

Jó régen nem voltam, ugye?:D na de el vagyok havazva!

Először is: Zsebi! Gratulálok a kis Szabikához, jó egészséget, hosszú, boldog életet kívánok!

Néha-néha olvasgatok, de nem mindenre jut idő, eh, a fene ezt a sulit, mert már nagyon unom!
Amúgy semmi különös, jól vagyok:)

Olvastam, hogy sok a kis és nagy betegeskedő! Mindenkinek gyors jobbulást!

Babák nagyon aranyosak és sokat nőttek:)!

Panka! Woodoo-baba :lol:...jó ötlet! Bár az ilyen "kedves" szomszédnak én lehet behúznék egyet.
Kuytust sajnálom:(.
Vendég

Alízka!
Jajj, már én is nagyon kiváncsi vagyok a 4D-tekre, mennyire mutatja meg magát a kicsi Viki. Talán nem fog szégyenlősködni és szépen látjátok majd.
Nyugi, azért nem vittem túlzásba a házimunkát, beosztom, minden napra jutott egy kicsi. Erre legalább jó volt hogy itthon vagyok, voltam.

Panka!
Szegény Ti! Paraszt a szomszéd otok , ez tény
:evil: :evil: :evil: :evil:
Szegény kutyusotok, sajnálom én is. :?

Bea!
El sem hiszem.... Rólad is lehet hallani?????
Nagyon régen nem jártál erre, illetve adtál életjelet magadról.
Na de most...
Vizsgák? Sok lesz? Ha van időd, gyere kicsit részletesebben.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Én is jobbulást kivánok a betegeknek. Azt mondják van valami járvány.
Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton. Jó sok citromot tettem a teába, úgyhogy igy finom volt. Utána szédültem 20 percig, de azóta hál istennek semmi. Hétfőn lesz meg az eredményem.
Tudnátok nekem olyan helyet ajánlani, ahol van kismamatorna? Vagy ahova az apukák is jöhetnek? Bár kétlem, hogy ilyen lenne. Lassan el szeretnék kezdeni járni valahova, ahol mozgok is egy kicsit, meg tanuljuk a légzést is. Azt hiszem, túl sokat feküdtem mostanában. :) :(
Vendég

Sziasztok!

Csak rövid leszek mert Sül a tésztám(Amerikai Krémes)Eddig jol néz ki.

Panka ,Bendor , pintyus köszönöm a Jó kivánságot.Sajnos Patriknak a széklet tenyészete nem lett jó,ujra megkell ismételni.Az egyik negativ lett a másikba találtak valami baktériumot.Majd hétfőn megyek doktornőhöz és elmondja ő mit jelent.Igy kedden megint küldeni kell be székletet és az megint 1 hét.Igy az idén már nem megyünk bölcsibe,és legalább én is január4-ig itthon leszek vele mert dr-nő mondta hogy felvesz tp.re a gyerekkel a szünidő alatt .Igy jól jártam bár a gyerek egészsége kárán.De inkább vele vagyok és kikurálom.Rengeteg folyadékkal él miota ment a hasa.de most már eszik is bár kevesett mint amennyit szokott.

Panka!Köszönöm szépen de sajnos a lábam csak fájdogál.Nem akar javulni.Lehet kikellene mütetni belőle a csont kinővést. Ja és a szomszéddal te jól kifogtad.Nekünk olyan jó hogy kertesházba lakunk, itt senki nem zavar.

Ja és képzeljétek,elvittük Patrit a multkor a börgyogyászhoz a klinikára mert valami allergia miatt kiütéses lett és sokáig vakarozatt.Irt ki neki fenistil cseppet meg rázó keverékt.Semmit nem használt.A gyerek orvos megnézte és olyan kenőcsöt irt ki neki meg cseppet hogy 3 nap alatt elmult és éjszakákat is végig alussza.Erröl ennyit.

Mennem kell.Mindenkinek jobbulást kivánok aki betegeskedik.A babásoknak jó babázást és további szép napot mindenkinek.Puszi nektek. :) :)
cilamila
Debrecen

Sziazstok!

Tegnap megkapta Pannika a 2. pneumot, végre van oltóanyag! 8770 g és 71 cm. :D Estére hőemelkedése lett, mint szinte minden oltás után, de azóta semmi. Remélem, most láza nem lesz! Kijött 2 foga és észre se vettem! :lol: tegnap a dokinéni mondta, bár az egyik még nem látszik, csak a spatulával ére zte. :lol:

Andi! remélem, jobban vagy! Tyűpá gondoltam, hogy már nem "él", hisz olyan szépen beszél már Dorka! :D De ez bennem annyira megmaradt, olyan édesen mondta! :D

Alíz! jaj, de kiváncsi vagyok é is Vikire! Reméljük, megmutatja a kis arcát jól! :wink:

Bea! Kitartást a vizsgaidőszakhoz!!!!

Évi! Jaj, nem jó híreket hozol.... :( Tessék elmenni dokihoz!!! De hogyhogy enm kapsz már vérhígítót? Azt terhesség előtt is kaptad, nem?

Panka! Sajnálom a kutyátokat... :cry:

Zita! remélem, a kis Tündéred jól van, és nem kell antibio! Láza? Kérdezted az almát. Mivel Pannika 3 hós korától 5 hós koráig mindössze 10 dkg-t hízott, és közben többször fogyott is, így 5 hónaposan elkezdtem Neki a Sinlacot. De mivel annak bűn rossz íze van magában, rögötn gyümivel adtam. ÍGy 5 hónaposan kapott almát először. De alapesetben, ha van elég tejed, hízik szépen Patrícia, akkor sztem 6 hónaposan ráérsz kezdeni. Én nagyon nem örültem neki, hogy hamarbb kezdtük, de tényleg nem hízott, így is kaptunk elég haladékot.

Kép
zsuzska81

Lilla! Én a Jerikó u-n az Életfába jártem kismamaklubba, és utána mindig volt torna, heti 1 óra. Talán a Csapó u-n a T-forma fittness-ben is van újra, mert mikor én terhes voltam, nem volt.

Kép
zsuzska81

Tegnap elkészültek az asztali naptárok, amit Pannika ad a nagyszülőknek karácsonyra! :lol: Minden hónapból választottam egy képet, így egyben az első éve képekben! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Lilla!
Én is a Jerikóra jártam, szerintem jófej ott a tornásznő.Meg van egy a Kossuth utca elején, abban a műv.központban, a Rossmann után párral.

Zsu!
Hány foga van akkor a kis Batmennek? :lol:
Biztos szépek lettek a naptárakMennyi volt, és hol csináltattad?

Cilamila!
Sajnálom a betegeskedést:(Az jó ha legalább iszik Patrik!
Akkor nem használ ez a lázeres terápia?Szerintem is műttesd ki, bár nem vagyok műtét párti, de utána talán jobb lenne.
Milyen krémeket kapotta bőrgyógyitól?És mi volt az ő diagnózisa?És aházidoki mit adott?

Kisült a kacsám, persze Emili leginkább töpörtőt evett, húsból alig :twisted: Nagyon "paraszt gyomra" van a drágámnak :lol:

Edina, meg a kit érdekel!
Van a Babycenterbe 10%-os kuponom autósülésre!!!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi, Bea! Köszi a gratulációt!

Tegnap Szabi szinte egész nap ébren volt, de csak délután lett nyűgös, remélem, csak fáradt volt már, mert aztán 6-kor úgy bealudt, hogy épp csak a fürdetés idejére ébredt föl, aztán visszaaludt, és 10 körül alig bírtuk fölébreszteni, hogy még egyen lefekvés előtt. Aztán csak fél 3-kor ébredt megint. Már visszanyerte sőt meg is haladta a születési súlyát.

Lilla! Én végül nem jártam terhestornára, hanem itthon tornáztam a Rubint Réka és a Kállai Ildikó DVD-re. De a T-formában és az Aktívban (Malompark) tudok kismamatornáról. De ha otthon is akarsz tornázni, innen le tudod tölteni a két DVD-t, sőt baba-mama torna és intim torna DVD is van fönt.
http://barbara-dvd.blogspot.com/search? ... results=46

zsebi_baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?