Elaludt a drágám,de történt egy kis baleset fürdéskor
:bedugta az ujját a lefolyóba, és abba a kis lukba beszorult
Eddig befért neki, úgy látom most nőtt meg az ujja.Bár én könnyen kivettem neki, de előtte már feszgette, és feljött a bőr egy darabon, vérzett is neki
Bár csak addig sírt, amig ajnároztuk, mikor mondtam neki, hogy adok rá őuszikát, és utána nem fog fájni, már nem is sírt
Utána még mutogatta hogy bibis, de nem is azt az ujját, hanem a másikat
De szerintem elzsibbadt neki, és ezért nem fájt
Zita!
Megnéztem a képeket, nagyon édes a Mikulány
Látom neki is teszett a pancsizás!Édes ahogy cumizza az ujját
Anita!
Annácska is gyönyörű:D
Mi lufink már eléggé lestrapá
lt, de köszi
Uszi:2 ember tartja, mind2 a termálban van, de 2 külön medencében/helységben.Mi az elsőbe járunk, ami a bejárattal szembe van.
Most vasrárnap jöttök?Mennénk mi is, ha sikerül addig jetitleníteni a lábam
Zsu, Andi!
Lopáskor anő nem tudta hogy én szóltam neki, mert már el is fordult onnan
, de amúgy sem volt egy IQ bajnok
Edina!
Akkor Kamilla nem szopik egyáltalán?Csak fejsz?Erről Andi tudna azt hiszem bővebben értekezni.Bár szerintem még vissza lehetne szoktatni a szopizásra, csak kényelmesebb lenne
Nátha:én soha nem csináltam semmit, a bacik repkednek a levegőben, ha elkapja akkor ez van.
Puszilgatást amúgy sem tudja megállni az ember, kendőn keresztül meg nem lehet.Persze az anyatej véd, de ez nem 100 %-os védelem.Persze na nyald-fald, de én kendőt nem bírnék hordani
Előbb utóbb minden baba lesz náthás, nem kell tőle félni, megijedni.Szívni kell az orrát, hogy kapjon levegőt.Orrsprayt is lehet kapni homeósat is.
Súly:szerintem sem márvadó, hogy atöbbiek most hányas ruhát hordanak, mert lehet hogy Kamilla nyúlik hirtelen, meg hízik is.
Én nem hiszek abban, hogy a nagyobb súllyal született babák ügyetlenebbül szopiznak, bár tény és való hogy Emilivel sem ment könnyen, mert nagyon mohó volt.De szerintem ha nem sebesedek ki, akkor ez nem lett volna nagy probléma.
Egyébként teljesen megértem, hogy kíváncsi vagy ilyen dolgokra, anno én is így voltam vele(kérdezgettem másokat, hogy hány kilók, hasonlítgattam), de csak utólag jön rá az ember, hogy nem érdemes, mert annyira különbözően fejlődnek a babák, és ha vmi már nem stimmel, akkor kezdhet parázni az ember, hogy mi van!Engem az evéssel akasztottak ki, na meg a súlygyarapodással:miért eszik keveset, miért nem hízik sokat??Csak később jöttem rá, hogy le vannak sz...va
, Emili ilyen, és kész!Nő?nő.Akkor meg??
Hordozót mi is télen nőttük ki, mert az overállal már egyáltalán nem fért bele, meg már hosszú is volt, a feje is kezdett kilógni.De akkor már 9 hónapos volt.
Egyébként te beszéltél már a Mártival a szopizásról/fejásről??lehet hogy tudna segíteni.
Bara barázda a fogon:ezek csak elszíneződések, a természetesen meglévő barázdában, de még nem luk!
Encike!
Neked is jobbulást!!!
Oszmann!
Mi a termál fürdőbe járunk babauszira, atöbbiek is oda járnak.Ott van 2 csoprt is, ez 2 különböző ember tartja, de lényegében ugyanaz.Mi az elsőbe járunk, ami szembe van a bejárattal.A másik az hátrébb van.
Árakat nem tudom, mert bérletünk van, de olyan 1400-1600 ft lehet egy alkalom.Ahová járunk, azok vannak vasárnap is, a másikban nem vagyok biztos.Az első alkalom mindegyiknél ingyenes.Minden hónap első 7végéjén van fotózás
Zsebi!
Emilinek is megvolt még a köldökcsonkja mikor hazajöttünk, pedig én kezeltem neki bent is, alkohollal, mert én úgy tanultam!És ki is vagyok akadva én is, hogy nem kezelik!!!
Emilinek majd 2 hét alatt esett le!!!!, úgy hogy a védőnő jött minden nap, és lápiszolta!
Fürdés nálunk csak addig volt rossz, amig rá nem jöttünk, hogy nem szeret háton feküdni, csak hason lenni a kezünkben, úgy nem volt egy hangja sem.
Fogdoki:ezek szerint a barázda zárás majdnem olyan,mint egy tömés??
Hioszen akkor is foszfor savval maratják meg, hogy az így képződött barázdákban megmaradjona tömőanyag!!!De így én nem értem mi szükség van rá, hiszen megbojgatáj az egészséges fogakat, ami elég lenne akkor, ha tényleg lukas.Ha vki jár rendszeresen dokihz, akkor hamar észrevehetőek az apró lukak, amik gyorsan kezelhetők, mielőtt angy baj lenne.Én inkább ebben látnám a megelőzést, de mivel nincsennek pontos infóim erről, így maradok csendben
Olgi!
Hát ez a dokinő egy kretén!!!
Biztos van gyógyszer szoptatós anyáknak is!Csak utána kéne néznie
Azt hiszem a Ventolin sprayt lehet használni, abban nem gyógyszer van, hanem sók.
Gyógyulj meg te is hamar!!!
Zita!
Nem is csináltam derelyét, mert megláttam hogy vár rám a fritőz, és kitakarítottam.A végére már nem kívántam a drelyét
Jó dolog ez a masina, na de takarítani...
Nekem sem volt eleinte időm semmire, Emili nem hagyott sosem
Pedig én nagyon tisztaság és rendmániás voltam/lennék, de már azért alább adtam, nem akarok ez miatt begolyózni
Szegény Sanyi, nagyon rájár arúd!
Állítólag a Nurofen jobb,nem paracetamol , kevesebb mellékhatás, és nem okoz hasmenést
Alvó gyereket nem ébresztünk fel!!!!Örülünk hogy alszik!!
Ez arany szabály!!
Ha lázas lenne, vagy nyűgje van úgyis szólni fog!Ilyenkor többet alszanak, ilyenkor pihenik ki magukból a kórságot!
Éva!
Mindig örülönk ha jösz!
Édes lehet Szabika ahogy kacag:)
Remélem nem lesz nagy gond a lábaddal!!
Szopizás::(, megértelek, én is ki voltam miatta
Ezt minden betegeskedőnek küldöm:
na most jó sokat írtam, és a köcsög szomszéd már megint bulizik!!!
Azt hiszem veszek egy woodoo babát