Új privát üzeneted érkezett!

Winchi, Trundike! A 6 hetes kontrollon rákszűrést is csinál a dokink? Vagy azt ilyenkor még nem?

Bende! Mindig 11 és 14 között sétáltok? Nekünk még elég változó a napirendünk, mindig máshogy jönnek ki az evések, de majd mindenképp szeretnék néha Veled-Veletek sétálni. Nincs babás sétálópartnerem, és már uncsi mindig kettesben Rékával. :( És merre szoktatok sétálni?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok Lányok!Megjöttünk a fülbelövésröl szegényem sírt de nagyon hamar megnyugodott zöld szinü a fülije ez az egy szín volt,de nagyon jól áll neki :D

Szosz:Mi veszprémbe csináltattuk és a védö néni ajánlotta a helyet.Nagyon sok kozmetikus is csinál ilyet de nekünk egy doki néni csinálta.
Hogy alakulnak az éjszakák?

Anyany:Jaj szegény ez akkor nem volt egyszerü nap tegnap.
Köszönjük a szorítást,aranyos vagy :wink: voltatok sétálni????Különben séta után a Hannusnak sokkal jobb étvágya van amúgy néha úgy kell beleeröszakolni a tápszert.

Ancsi:Köszi akkor beszerzem ezt a krémet úgyis menni kell gyógyszertárba mert Apa meg van fázva,remélem Hannus nem fogja elkapni.Elhiszem hogy mérges voltál hát igen az Anyósokkal sokszor csak a gond van!

Gégéé:Hogy te milyen tájékozott vagy :D Ha én is ilyen helyzetbe lennék bizti kipróbálnám ezt a kúpot de majd ajánlom a barátnömnek mert ő januárba szült és még mindig kaktusz.

Mancsa:Remélem hamar megygógyultok :wink: Köszönjük a szorítást!!!!

Bende:Ma milyen finomat evett Niki?

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Szösz, nem csinált a doki rákszűrést azt mondta 3-4 hónap múlva menjek vissza majd akkor csinál. most csak megvizsgált, hogy minden ok-e.

Folytatjuk tovább a bőgős tegnapi napot, nagyon csavarog a pocakja, csináltam mecsek teát neki csodák csodájára elfogadta nagy fintorok közepette ennek eredménye lett 3 kakis pelus és két átöltözés. De most is alszik csak kicsit sírt az előbb, tuti a tea használt úgy látszik a gripe már nem használ azt most szüneteltetem inkább.

Képeljétek lepisilte magát de a fejét ám :D :oops:
A pelenkázón volt kibontva és csak lehajoltam mellette az alsó polcra pelusért és mire felegyenesedtem pisis volt a haja oldalt meg cseppek voltak a feje mellett. Úgyhogy elküldöm apát a barkácsboltba, hogy valami mini csapot nézzen rá :D

Lara fülis képet kérünk szépen majd, és Réka babát is régen láttuk már :D

Így olvasgatva a belső varratokkal mennyire kínlódtok, lehet hogy jobban jártam ebből a szempontból a császárral, mert néha kicsit feszül, meg megérzem ha front jön de nem fáj nagyon és apát is élvezem már :oops:

KépKép
winchi
 
 

 
 

Kép

Tegnap csináltam este levezetésként amíg apa Matyizott :D

KépKép
winchi
 
 


szia Winchi!Szóval te levezetésként ilyen szép mézeskalácsokat sütsz????Jöhetsz hozzánk is :D :D :D :D :D
Szegény Matyi a Hannusnak is mindig használt a mecsek tea.
Nem semmi piilöje van Matyinak :D

Szosz:Nekem se csinált a doki rákszürést 6 hetesen majd holnap megyek.
Vendég
 


Szóval pisilője :oops:
Vendég
 


Winchi! Nagyon ügyes vagy! Nagyon szépek a mézeskalácsok! :)
Hát fiúknál biztos többször vannak ilyen pisis balesetek. Réka is simán felpisil a köldökéig, szerencsére ő feljebb nem tud! :)

Lara! Fülbevalós kép? Az éjszakákink még mindig nem túl szuperek, éjfélig, egyig nem nagyon alszik el, csak kézben, de ha lerakjuk kipattan a szeme és a szája. :( Utána már alszunk reggelig, egy-két evéssel.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz: mecsek baby teát kap a lányka.
Kamillás, köményes tea. Jót tesz az emésztésüknek, már ha hajlandóak elfogadni, és meginni. Nekem is 4 hónap után
csinált a dokim rákszűrést.

Winchi: mi is bőgizünk ma, és fáj a hasa egész nap.
Most megint bealudt, de sztem kb 5 perc múlva felkel.
Úgy látszik egy hullámhosszon vannak Matykóval.
Milyen front jön? Vagy megy?
Mi is kétszer öltöztünk ma.
Ténlyleg nem semmi a pisilője!
Jól néz ki a mézeskalács, megkóstolnám!
Küldj egyet fénypostával!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Küldöm, nyisd az ablakot Cecéig csak eltalál :D Na akkor ezek tényleg szép páros lesznek, ha egyszerre hisztisek :D :D :D
Melegfront van meg szél :evil:

KépKép
winchi
 
 


[quote="winchi"]
írta:
winchiKépeljétek lepisilte magát de a fejét ám :D :oops:
A pelenkázón volt kibontva és csak lehajoltam mellette az alsó polcra pelusért és mire felegyenesedtem pisis volt a haja oldalt meg cseppek voltak a feje mellett. Úgyhogy elküldöm apát a barkácsboltba, hogy valami mini csapot nézzen rá :D

Kép De édes lehetett!!!!!
Nagyon guszti az a süti! Nekem is jöhet :D!!!!

Lara: Bizony, bizony kérünk fülis képet!!!!

No én megint panaszkodom egy kicsit: Hát a mai napom ... pfúúú, nem volt túl jó, pedig reggel nagyon pozitívan indítottam. Aztán mikor ma mentem át a zebrán(ott a skálánál), majdnem elütött egy dobozos és az volt a legfelháborítóbb, hogy nem hogy lassított volna, nem! Még jobban rálépett a gázpedálra :shock: :shock: Ilyenkor nagyon sajnálom, h nincs nálam tojás, biztos jól megdobálnám!!! Aztán meg bementem a dokihoz aki adja a beutalót a laborra a Várkörúton(ugye a saját orvosom nem adhat!), aszisztensnéni mondja nekem, h majd éhgyomorral menjek, mert néznek vércukrot, mondom neki minek mikor most nézte a védőnőm! Mire a doki megkérdezte, h hány kiló vagyok és azt mondta a 85 az sok! Nézzessünk vércukrot!!!!! Hiába mondtam neki, h 10 kiló az azé nem olyan sok, pláne, h van benne egy nászút + a cigiről leszokás + vizesedés (a ruháról már nem is beszélek!!), ja és nálunk szerencsére nincs cukros a családban!!! Egyáltalán nincs, még a távoli felmenők között sem!! Szóval egyszerűen dagadt vagyok! Azt hittem orrbavágom!!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


wicca köszi ezt a smileyt :D :D :D

De mi a csudának paráztatnak ezzel a cukrossággal feleslegesen??? grrr... Még jó hogy nem ehez a dokihoz jártam mit szólt volna akkor az én súlyomhoz? Megtiltotta volna hogy egyek??? mert bizony én 100 felett voltam amikor terhes lettem :oops: bezzeg Matyi királyfi tett róla és jó ideje alatta vagyok :D

KépKép
winchi
 
 


mi is jót nevettünk itthon Matyi manón! :)

wicca, nem baj, fő az óvatosság, hány centi vagy amúgy? inkább nézzék 2szer, mint egyszer sem, aztán ha nincs gáz, akkor nincs, és az jó!

ne mérgelődj légyszi :D:D:D amúgy meg kérünk pocifotót! nem vagy dagi! én 79-cel kezdtem a terheségem... Kép kezdőpoci-6.hét Kép negyvenedikhét


csakhogy lássátok a különbséget...akkor is dagin, most meg pocisan dagin :D meg vizesen :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


heheheheee a képaláírás tréfás lett...mindig a képtől jobbra kell nézni :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


pedig Gégéé én rosszul akartam olvasni :lol: :lol: :lol:
Tök jó hogy ugyanabban a ruhában van fotód, én is akartam ilyet de aztán mindig más ruciban jutott eszembe fotózkodni :D

Matykókám kifáradt a mai napban alszik jó ideje, én meg megszerkesztettem a naptárat a családnak, végül a házi készítés mellett döntöttünk, kiszámoltuk hogyha a nyomtatóba veszünk patront akkor szinte olcsóbra jön ki mintha rendelnénk. Ja a másik indok meg az hogy addig nézegettem az oldalakat hogy most vettem észre hogy 10 munkanap amíg elkészül, annyi meg már nincs is karácsonyig :oops: :shock: :D

Ma reggel megrendeltem neten párom ajándékát, megtettem életem első átutalásos kifizetését és az előbb kaptam az smst, hogy holnap délelőtt ki is hozza a futár. Tök jó ilyen hamar sem vásároltam még be :D

KépKép
winchi
 
 


tök jó nektek, ti már itt pörögtök a karácsonyon ezerrel...

én meg csak várok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Megnyugodtam, igaz ehhez megettem egy tábla Boci csokit :D:D:D:D!!!
Gégéé: Hát még mi sem pörgünk a karácsonyon, pedig kellene mert mindjárt itt van! 168 cm vagyok! Sztem Te egyáltalán nem vagy dagi!!!!! Majd teszek fel én is képet!
Mancsa: Remélem beválik a mosódió! Majd kérek élménybeszámolót!! :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Te most ne is foglalkozz a karácsonnyal, majd Emmát berakjátok a fa alá :D Szerintem a család sem várja el tőletek hogy ajándékokkal készüljetek, majd mindenki körberajongja a kisleányt :D
Ja és Gégéé nagyon fontos: mindenféle segítséget és felajánlást fogadj el amit felajánlanak! Én az elején meg akartam mutatni hogy tudom én csinálni a dolgokat meg tudok én főzni a gyerek mellett, hát a nagy csudát, finomat főz a Gastroyal is :D Főleg hogy a párom melegétkezésit kap, így azt költjük. egy hétig azt esszük egy hétig főzöcskézek

KépKép
winchi
 
 


okés, köszönöm a tanácsot, igyekszem....csak kicsit tartok attól, hogy elviselhetetlen leszek...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Már 3 írásom elszállt ma! grrr...

Winchi: a mecsektea segít kakilni? Mert nekünk még mindig problémás a kakilás, heti 1x szenvedve!
Mézest ide is dodhatsz, tök jól néz ki. Nyamm...

Wicca: Már nagyon várom a mosódiót, teljesen rákattantam. Amúgy én Levivel 73-ról kezdtem a terhességet és 92-vel mentem szülni, Dorkával 80-ról kezdtem és ugyanúgy 92-vel szültem.

Anyany, Bende: ma ecettel öblítettem, de utána még elindítottam egy öblítőprogramot sima vízzel. Így szoktátok?
Vendég
 


igen segít kakilni, édeskömény van benne meg kamilla ami enyhén meghajtja a babapocit. Mintha kicserélték volna a legénykém, aludt egy jót utána ébredt pancsoltunk egy nagyot, az előbb szopizott és most mosolyogva raktam le aludni.
olyan jó látni, hogy kisimult a kis pofija :D
csak heti 1x kakil? nem terheli meg a kis beleit ez??? szegénykém
Kiváncsi vagyok majd a mosódió véleményre, már nekem is dicsérték de még én sem próbáltam. Én most Bip hipoalergén mosógéllel mosom a babarucikat, öblítőt nem használok hozzá, de abból is bip hipoalergén van itthon.

KépKép
winchi
 
 


Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Itt vannak a képek :D :D :D
Vendég
 


mancsa!
úgy csinálom. ki kell öblíteni az ecetet tiszta vízzel. mert különben minden ecetszagú lesz.
ha nem tud kakilni, akkor kamillatea, kicsi cukorral, az enyhén hashajtó. Zsófinak bevált. ha meg valami meghajtotta, akkor cukor nélküli natúr kamilla tea.

gégéé!
egyetértek winchivel. nálunk a totalfood főzte a finomat. :oops:
meg ha jött valaki látogatóba, akkor ő segített. anyum, hugaim...
ha van valaki aki segít, el ne zavard, ha meg elviselhetetlen leszel... jogod is van hozzá, jó sok hormon kavarog majd össze viszza...
szép nagy pocakod van ám!
és milyen csini az a másik kép is...

lara!
kérünk fülbevalós képet! már ha látszik majd a fülcsi Hanna nagy hajától :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


lara!
mire leírtam már itt is voltak aképek!
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Vendég
 


bende!
szánom bánom. akartalak hívni. de úgy elindultunk sétálni, hogy telefonom meg itthon maradt...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ha holnap kijutunk, akkor hívlak majd!

ja holnap megint áramszünet lesz, reggel 8tól, délután fél5ig.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

most gyártom a holnapi kajánkat. Zsófi meg alszik, remélem, nem lesz fenn majd túl sokáig...
Vendég
 


Hanna gyönyörűséges, apának is tetszik :lol: :lol: :lol:
És külön divatos hogy zöld kövecske van a fülében :D

Mindenfele divat az áramszünet? Nálunk is lesz még karácsony előtt :evil:

KépKép
winchi
 
 


Anyany:Látod minden kívánságod igy teljesüljön :D :D :D
Látszik a füli eltürtem a haját :D
Még jó hogy most szóltak az áramszünetröl igy tudsz elöre készülni.

Gégéé:Csini vagy mindegyik képen :D Akkor holnap talizunk elvileg a doki bácsinál :D

A kilókról inkább ne is beszéljünk én elötte is dagi voltam most meg föleg pcos jól betette a kaput :cry: és szerintem most is van mert én nem szoptatok és még mindig nem jött meg,na majd holnap a doki bácsi megmondja.
Vendég
 


Köszönjük Winchi,látod gyorsan hozzáöltöztünk a fülihez :D
Vendég
 


Teszek fel még egy képet :D Kép
Vendég
 


Lara: gyönyörű ez a kiscsaj! És ez az utolsó kép is szuper!
Apucinak is nagyon tetszik, el van ájulva Hannus hajától!

Lányok: köszönöm szépen a tanácsokat! Én is csak babákra tesztelt cuccokat veszek, de úgy látszik az sem mind jó.
Ki fogom próbálni a mecsekteát, a kamillát már próbáltam 1x, de kiköpte. Igazából mindent kiköp, ami nem anyatej. A konakionnal is szenvedünk, a sinupret cseppeket is többször kellett visszalapátolnom a szájába, mert kiköpte. A kamillateát cumisüvegbe is beleraktam, de nem tudja szívni. Egyszerűen nem jön rá, hogyan kell. Cumizik vele. Spricceltem kicsit a szájába, de úgy sem kellett neki.
Vendég
 


Mancsa:Milyen cumisüveggel próbáltad?Mert vannak olyanok amik annyamell utánzósak tomee tipeee meg van valami mási márkáju is a Hannus elöször az aventböl nem tudott enni de most már abbol eszik.
Köszönjük a dicséretet :D
Vendég
 


már 2 órája csak nézelődök....mintha a mai nap valami jelentőségteljes lenne...pedig gondolom annyira lesz jelentőségteljes, mint mondjuk a tegnapi...
bárcsak ma kibújna :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lara, hannus nagyon szép :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Lara: Hannus nagyon szép!!! Mennyi haja van!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihhetetelen :D!! Ez az uccsó kép, meg annyira édi !! :D
Gégéé: Szorítunk, Bálintnak is csuriban az ujja :D!!!! Puszi

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Jó reggelt!

Emmácska eljött a te napod, szedd a cókmókodat és szépen ügyesen indulj el kifelé anya karjaiba :D Anyuka hangosan olvasd fel neki :D köszi :D

Először illetve csak harmadszor fogadta el Matyi a teát azt is fintorogva, de van hogy egy két slukkra már rácuppan és akkor belejátszok pár kortyot.
Ebből az üvegből issza:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

KépKép
winchi
 
 


köszi wicca!
köszi winchi, felolvastam neki!

sarmon mi volt tegnap a vesevizsgálaton????

timmi, ha otthon vagytok már, kérünk szépen képeket!

lara, ma tali :)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Gégéé:Bizony ha addig nem történik semmi :D
Nem gondoltam volna hogy az utolsó napig kihúzod.Szerintem Emma olyan jó súlyba lesz mint Hannus 2 hónaposan :D

Wicca:Igen vannak ilyen Apával alvós képek :D Nekem is nagyon tetszik :D

Winchi:Ha van egy kis időd leirnád nekem a mézeskalács+diszítés receptet!Én tavaly csináltam de nem lett valami jó :oops:
Vendég
 


Karácsonyi mézes

hozzávalók:
25dkg liszt
12 dkg méz
6 dkg cukor
5 dkg margarin
1 tojás
1 cs. sütőpor
mézeskalács fűszerkeverék

Én a margarint és a mézet is felmelegítettem, az összes hozzávalót összekevertem, egy éjszakát pihent a hűtőben és másnap sütöttem ki. Dupla adagot csináltam de a fűszerből csak egy fél csomaggal tettem bele, én nem szeretem ha túl intenzív az ize, így pont finom lett.
És nem lett kemény mint a tavalyi amivel a kutyát is agyonüthettem volna :D

A díszítés meg 1 tojásfehérje 10 deka porcukorral felverve meg egy kiskanál citromlével

KépKép
winchi
 
 


Winchi:Köszi szépen!Akkor én is pihentetem egy napot!Tavaly az enyém is olyan volt :D
Vendég
 


Hello Csajok!

Winchi: hát igen szép páros lesznek ezek ketten :))
Nem ért ide a mézeskalács, vagy lehet csak nem tudott bejönni, mert csukva volt az abalak :)
Ezt a cukorhabos díszítést utána kell rátenni miután megsült, vagy azzal együtt kell sütni??? Én is így jártam tavaly a mézes sütivel...kőkemény volt!

Lara: Hannus gyönyörű! És még mindíg micsoda hajkölteménye van. Hát eldobom az agyam tőle! Ja, és ez a zöld füli. Nagyon csini lett!!!! Az apával alvós kép! :) HIHIHI! Jól kidőltek mind a ketten!
Tök jó, hogy találkoztok Gégéé-vel. Miért nem jöttetek múlt héten! Ejnye-bejnye, akkor velem is találkoztatok volna!
Kari után megyek mégegyszer, de akkor Gégéével már nem szeretnék ott találkozni a rendelőben!

Gégéé: Emmácska gyere bújj ki a meleg albérletből, mert anya és apa már nagyon-nagyon vár rád, és mi babanetes anyukák is, és itt lesz egy csomó kis barátnőd, meg kisbarátod, akik szintén nagyon kíváncsiak már rád. Sok puszit küldünk. (Hangosan felolvasni neki! :))
Én a hétvégre tippelem Emmácska kibújását! Mit szólsz? Jó lenne?
Amúgy meg tök csini vagy, és nem voltál és nem vagy kövér!

timmi: igen, kérünk képeket!!!!

mancsa: Dorkának is Avent-es cumisüvege van, ő sem tudott először inni belőle. Meg kell nekik tanulni. Én is itt sírtam a lányoknak, hogy milyen hülye cumi, hogy kifolyik belőle a tea, meg víz, és a gyerek egész háta közbe vizes, mert belecsorog. De megtanult inni belőle. Ha Dorka nem iszik belőle, próbáld kiskanállal, vagy kispohárból. Bár nálunk sem issza meg mindíg. A heti egy kaki az elég kevés nem? Nálunk mindíg van minden nap kaksi. Nem fáj a pocókája? Infacolt nem adsz neki? Nálunk nagyon jól bevált.

Wicca: nem értem ezt a cukros dolgot. A sofőrt meg nem tojással, hanem féltéglával dobáltam volna meg! Jajj, vigyázzatok magatokra...persze könnyű mondani, ha ennyi ökör járkál az utakon! Jujjj...

Anyany: nálatokm már heti program az áramszünet? Mi van az e-on spórol karácsony előtt? Hihetetlen! Remélem nálunk nem lesz mostanában.

Képzeljétek, tegnap Dorka 9-kor aludt el, előtte becsócsált egy csomó tejpépet, meg kapott cicit is. Aztán 3-kor felkelt cicizett egy picit, és reggel 8 után ébredt. Azt hittem kiugrok örömömben a bőrömből. Persze én felkeltem éjfélkor is, meg reggel 6-kor is, amikor szokott, de meg se nyekkent. Lehet a tejpéptől jóllakott, kicsit sűrűbbre sikerült. Viszont ma még nem kakiltunk....de egész jó kedve van...
Winhi, remélem Matykó is jókedvű ma. Ha nem akkor elküldöm Dorkát, hogy vidítsa fel! :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Élünk még :)

Winchi: Szuper hogy mi mindenre van energiád. :)

Gégéé: Még egyben? Juj de izgi :) Küldöm a mega drukkokat!!! :)

Lányok: Sorry egyelőre ennyi, de igyekszem majd gyakrabban jönni ígérem.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Na, megérkezett a kaki! Ilyen formában! :) Még a nyaka is kakis volt. Meg kellett fürdetnem....

Kép A ruhája

Ja, és kimászik a hordozóból. Be kell csatolni, mert két pillantás, és már kinnt is van.

Kép Kimászós

Kép A szemfényvesztő

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


megjöttem...

találkoztam Larával, nagyon ari :) nagyon édi Hannus...

Lara bocs, de nem volt annyira jó kedvem, és bocsi, hogy nem mutattam be a férjem...bunkó vagyok, és béndzsa.

na annyira alig van nyitva a belső méhszájam, hogy szinte semennyire...megpróbált kézzel kitágítani, vagy mi, csak úgy mozgott alattam az ágy (hehe, viccesen hangzik), de semmi. Mondta, hogy gonosz, mert kézzel tágít, de nem fájt...pedig azt hittem...na mindegy, a lényeg, hogy így nem tudta megcsinálni a magzatvízvizsgálatot :( vagyis semmi nincs...várunk...azt mondta :(
:x :x :x :x ez van...

visszaolvasok.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ancsi: durva ez a kakis ruha :D édes Dorka :) jó lenne a hétvége, de most valahogy nem látok rá semmi esélyt, de legyen igazad!!!!

trundike: köszi a drukkokat. rám férnek.

puszik.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Haha Hudini Dorka :D :D :D Nem semmi a ruha mintázata, tegnap nálunk is ilyen volt csak nem volt látványos mert sötétkék body volt rajta :D
Ma jobb hangulatban van sokkal, de csak azért mert mindjárt reggel kapott teát és kevesebb kínlódással lett meg az eredménye.

Gégéé én már sajnállak komolyan. Türelem. Kicsit bíztam benne hogy úgy jársz mint én és a magzatvíz kukucskálástól elfolyik a vizecske és beindul a buli.

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek, aventes üvegünk van, úgyhogy beszerzünk ilyen ciciformájú cuccot! Ezért rágom én is a doki fülét folyton, hogy a heti 1 kaki kevés, de mindig azt mondja, hogy anyatejes babánál 10 napig is lehet szünet, mert minden cseppjét hasznosítja a szervezete. Hát ezt valahogy nem tudom elfogadni. Vagy csak azért ilyen furcsa nekem, mert Levi ilyen idősen naponta többet is produkált. Nála 6 hónapig nem is használtunk cumisüveget, úgyhogy jól jön a tanács. Infacolt adtam neki, de nem fáj a hasa, csak aznap nyöszörög, amikor kakil, de akkor se sír, olyan látványosan szenved. Torna masszírozás bejön.

Ancsi: Hát ezt hiányolom én, fiacskám is folyton a nyakáig volt kakis. :lol: . Jó korán kezd kiugrálni a hordozóból! Így maga köré tekeri a pelust? Tök édi!

Gégéé: még lehet szülés belőle a mai nap! Reméljük nem akar ráhúzni! Már nagyon szeretnénk látni!
Vendég
 


Kép
Fityisz :lol: :lol: :lol:

Kép

Egérke csodálata :D

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Matyimaó tündéri! Remélem a fityiszt nem nekünk tartogatja. Ja, Dorka egy Hudini! Igazi szabadulóművész! :)

Mancsa: igen, rongyozik a leányzó, bár ezt most én tettem oda, mert csorog a nyála. De pelus nélkül sehova nem megyünk. Az az alvókája, meg mindene. Néha még a fejét is betakarja vele...

Gégéé: én is sajnállak komolyan. Nem tudom nektek mi hatna már, vedd kezelésbe apát, hátha mostmár kicsit hatásosabb lesz. Örülök, hogy találkoztatok Larával. És ne szomorkodj, gondolja arra, hogy Emma addig is jó helyen van. Tudom, ez nem vigasz. Mikor mentek legközelebb dokioz?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Holnap Nst (csakmert vasárnap ugye nincsenek bennt), és hétfőn kell menni, megint megpróbálja a magzatvízvizsgálatot...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?