Hello Csajok!
Winchi: hát igen szép páros lesznek ezek ketten
)
Nem ért ide a mézeskalács, vagy lehet csak nem tudott bejönni, mert csukva volt az abalak
Ezt a cukorhabos díszítést utána kell rátenni miután megsült, vagy azzal együtt kell sütni??? Én is így jártam tavaly a mézes sütivel...kőkemény volt!
Lara: Hannus gyönyörű! És még mindíg micsoda hajkölteménye van. Hát eldobom az agyam tőle! Ja, és ez a zöld füli. Nagyon csini lett!!!! Az apával alvós kép!
HIHIHI! Jól kidőltek mind a ketten!
Tök jó, hogy találkoztok Gégéé-vel. Miért nem jöttetek múlt héten! Ejnye-bejnye, akkor velem is találkoztatok volna!
Kari után megyek mégegyszer, de akkor Gégéével már nem szeretnék ott találkozni a rendelőben!
Gégéé: Emmácska gyere bújj ki a meleg albérletből, mert anya és apa már nagyon-nagyon vár rád, és mi babanetes anyukák is, és itt lesz egy csomó kis barátnőd, meg kisbarátod, akik szintén nagyon kíváncsiak már rád. Sok puszit küldünk. (Hangosan felolvasni neki!
)
Én a hétvégre tippelem Emmácska kibújását! Mit szólsz? Jó lenne?
Amúgy meg tök csini vagy, és nem voltál és nem vagy kövér!
timmi: igen, kérünk képeket!!!!
mancsa: Dorkának is Avent-es cumisüvege van, ő sem tudott először inni belőle. Meg kell nekik tanulni. Én is itt sírtam a lányoknak, hogy milyen hülye cumi, hogy kifolyik belőle a tea, meg víz, és a gyerek egész háta közbe vizes, mert belecsorog. De megtanult inni belőle. Ha Dorka nem iszik belőle, próbáld kiskanállal, vagy kispohárból. Bár nálunk sem issza meg mindíg. A heti egy kaki az elég kevés nem? Nálunk mindíg van minden nap kaksi. Nem fáj a pocókája? Infacolt nem adsz neki? Nálunk nagyon jól bevált.
Wicca: nem értem ezt a cukros dolgot. A sofőrt meg nem tojással, hanem féltéglával dobáltam volna meg! Jajj, vigyázzatok magatokra...persze könnyű mondani, ha ennyi ökör járkál az utakon! Jujjj...
Anyany: nálatokm már heti program az áramszünet? Mi van az e-on spórol karácsony előtt? Hihetetlen! Remélem nálunk nem lesz mostanában.
Képzeljétek, tegnap Dorka 9-kor aludt el, előtte becsócsált egy csomó tejpépet, meg kapott cicit is. Aztán 3-kor felkelt cicizett egy picit, és reggel 8 után ébredt. Azt hittem kiugrok örömömben a bőrömből. Persze én felkeltem éjfélkor is, meg reggel 6-kor is, amikor szokott, de meg se nyekkent. Lehet a tejpéptől jóllakott, kicsit sűrűbbre sikerült. Viszont ma még nem kakiltunk....de egész jó kedve van...
Winhi, remélem Matykó is jókedvű ma. Ha nem akkor elküldöm Dorkát, hogy vidítsa fel!