Sziasztok!
Ági: kérdezted, hogy hányszor szopik Kincső. 10-12-szer. Ebben benne vannak az éjjeliek, amikor két óra alvás után mindig fölébred és szopik. Nem tudom, ilyenkor mennyit ehet meg. Napközben max. három óra telik el két szopás között. Miért volt Kristóf inkubátorban?
Ildianyu: Edithez jártam én is, akkortájt kezdhetett tanítani, amikor mi utolsó évesek voltunk. Miért nem állmvizsgáztál 2001-ben?
Angi: én nem fagyasztom vissza, amit fagyasztott alapanyagból készítettem. Otthon is mindig ezt hallottam anyukámtól
. A férjem is azt tanulta az élelmiszeripari főiskolán, hogy nem szabad. Sajnos arra nem emlékszik pontosan, hogy miért, valami baktérium miatt.
Karmen: szerintem is fölösleges izgulni azon, hogy mennyit hízik egy baba. Én azon is elgondolkodtam, hogy ezeknél a méréseknél az is jelentős lehet, hogy mikor pisilt/kakilt/evett egy gyerek a méréshez képest. A táblázat nekem így megfelelő, én nem igénylem, hogy minden babának nyomon tudjam követni a fejlődését. Anyit változtatnék rajta, hogy a testvéreket egymás után tenném, mert nekem néha az a gondom, hogy az anyukához nem tudom kapcsolni a gyerekeket, főleg amióta így megugrott a létszám. De ez nem lényeges, szóval nekem így megfelel.
Enikő: Az ilyen indulatos reakciók tőlem nagyon távol állnak, az a felfogásom, hogy minek izgassam én magam a mások bunkósága miatt. Attól nem lesz jobb senkinek
. Szerintem a saját gyerek amúgy is más. Akit az ember kilenc hónapig a pocakjában hordott, azt nem fogja egykönnyen otthagyni.
Gigi: még kifakadhat a BCG-oltás helye. Látom, nem Emőkénél szültél, nem is tudtam, hogy több nő is van a dokik között. Miért küszködtök a szopival? Ilyen korban nekem még fájt a mellbimbóm, amikor ráharapott, meg időnként rosszul volt a szájában, na, akkor üvölteni tudtam volna.
A bébiételekkel kissé finnyás vagyok, azt hiszem. Azt sem szeretem, ha van benne só vagy cukor, de végülis szerintem jó, amit én kotyvasztok neki. Most jutott eszembe, hogy van egy kis fagyasztott meggyem is. Azt ki kell "hámozni" a héjából, vagy mehet az egész?
Katicabogár