Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tiszta ideg vagyok! Képzeljétek: voltunk bent a klinikán Edinánál és LIllánál. Gyönyörű baba, olyan mintha császáros lenne (sztem azért mert nagyon rövid idő alatt szült meg)És a klinika után elmentünk az újdonsült apukához, Viktorhoz házibuliba ("babaavató" buliba). Voltunk páran köztük Viktor tesója és annk felesége. A csajszi 27 éves. Megkérdeztem mikor terveziknek ők babát, mert már benne vannak mindketten a korban, végeztek a sulival dolgoznak, lakás, egyéb adott.... Erre a csaj elkezdi, hogy ő nem is tudja mit is kezdjen egy ilyen csúnya, kék, zöld, lila foltos béka újszülöttel, mert ha neki nem lenne szép a gyereke otthagyná a picsbe, mert neki ronda gyerek nem kell.... (szó szerint ezt mondta). Úgy elküldtem a jó k.... any.ába, mint ahogy szoktam ha valaki bunkó paraszt állat! Mondtam neki, (Bogi is ott volt velem), hogy nézzen már a rá a Bogira, hagytam volna ott a klinikán, csak mert nem volt"szép" újszülött?? Csak mert szilvakék színe volt és tónustalan volt hosszú percekig, amikor 16 óra vajudás után megszületett?? Mondtam neki, hogy már ne is haragudjon de egy hülye! Egy nem normális hülye. Hogy képes, nő létére ilyesmit mondani, egy nőnek aki ráadásul anya is?? Nekem mondta de páran hallották (főleg fiúk), és mindenki csak nézett rá, hogy ez nem normális... Annyira felcsesződtem, hogy nem voltam képes vele egy levegőt szívni inkább hazajöttem! De előtte jól megmontam neki a véleményem. Ilyenkor szeretem a lobbanékony természetemet KépKépKép de nagyon! Azt hittem megtépem.Komolyan, de visszafogtam magam Kép
Mondtam neki, hogy a jövendőbeli gyereke érdekében nem kéne hogy gyereket szüljön, mert szegény baba ott lenne hagyva a klinikán, hiszen tuti ronda lenne, mert rá fog hasonlítani KépKépKép

Annyira kész vagyok, hogy nem hiszitek el. Ekkora barmot!
Bocsika, de muszáj volt kiírnom magamból, mert nem bírok aludni az idegtől...Kép

Mindenkinek puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Nem semmi bunkó volt az a csaj! Én is remélem, hogy nagyon meggondolja, hogy szül-e gyereket, mert az ő korában ilyet mondani igen gyermeteg és primitív gondolkodásra vall. Nem az a baj, hogyha valaki (még) nem akar gyereket, de ilyen ököséget mondani... És a férje mit szólt hozzá? Mert azt még úgy megnéztem volna. Szóval nem csodálom, hogy kiakadtál, azt hiszem belőlem is kijött volna az oroszlán. De Te azért nyugodj meg! Ne mérgeld Magad egy ilyen miatt!
Bogi teljesen meggyógyult már?

Gabi!
Nagyon vigyázz Magadra!

Én ma már jobb kedvű vagyok, tegnap nagyon elkapott a világfájdalom. Borzasztóan el voltam keseredve. Igazán nem tudom mitől, szerintem valami front volt. Aztán meg az is bántott, hogy ennyit kinlódok a fogaimmal. Olyan jókat pityeregtem, és nagyon sajnáltam magamat. A kiskutyám nem győzött vigasztalni. Este meg a kedvesem. Valószínűleg kissé érzékenyebb vagyok a kelleténél. De majdcsak elmúlik. Ma már érzem, hogy jobb a hangulatom, nem hagyom el magam annyira.

Holnap elmegyünk a barátnőmékhez Budaőrsre. Na, nem lesz vendégeskedés, csak megyünk meg jövünk. Elhozzuk még a bébi autósülést + egy csecsemőülőkét, amibe pár hetes korától bele lehet tenni a babát, és tud benne nézelődni. Mivel Tomika semmi hajlandóságot nem mutat az előbújásra, én is elmegyek. A kocsit jól birom (vezetni nem én fogok), utazni meg szeretek. Meg legalább találkozom még egyszer a barátnőmmel.

Jó reggelt!
PTünde
ptünde
 
 


Sziasztok!

Eniko, az a csaj tenyleg egy hulye picsa. Miert vannak ilyen elvarasai a gyerekevel szemben? Egy gyereket ugy kell elfogadni amilyen. Talan jobb is, ha nem szul meg egy darabig. Azert orulok, hogy jol megmondtad a magadet! Kép
Krisof is megszenvedte a szuletest, de en meg ejszaka is orankent jartam at hozza az inkubatorhoz, csak hogy gyonyorkodhessek benne.

Gabi3, epp kerdezni akartam, hogy mekkora a teso. A 2300 nagyon jo, azert pihenj sokat!

Tunde, tegnap en is total depi voltam. Bar volt ra okom, de azert az idojaras is ratett egy lapattal. Szerencsere ma sut a nap.
Vigyazzatok az uton! Es jo szorakozast! Kép

Agi
agi77
 
 

 
 

GAbi3Kép((. MENnyi pontosan a méhszájad? MErt a nővérem 32hetes, és tegnap nézték, 2200Kép(. És lent is van a pocija. NEM hangzik jól... TIszta ideg vagyok, mert neki ott a 2 nagy, nem tud egész nap feküdni.

ENikő! Ne légy indulatos! Elhiszem, h rosszul esett, de ha szépen próbálod elmagyarázni, akkor lehet, h célba is érsz, és megváltoztatja a véleményét, nem biztos persze, de lehet... A másik, ha nem akar szülni, akkor jó. Így nem is fogja otthagyni, nem? Kár ezen felhúzni magad, rengeteg ostoba ember van...

TÜnde! Ez igenKép. Jó utat! Sajnálom a fogaidatKép
Én is piszok érzékeny vagyok. Egy reklámon képes vagyok sírni. A férjem csak rámnéz, és fetreng a röhögéstőlKép. DIsznóKép

Szép napot!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi, nem tudnak csinalni valamit, hogy ne nyiljon tovabb a mehszaj? A tesomnak gyurut raktak fel, igaz ez Nemeto-ban volt.

Eniko, nem hiszem, hogy szep szoval hatni lehetett volna a csajra. Es milyen jogon krititzalja mas gyereket? Lillara mondta ezeket a ˝szep˝ dolgokat?

Agi
agi77
 
 


PTündi: Igen Bogi teljesen jól van. Mostmár egyáltalán nem köhög. Kopp-kopp

Angi: Az a legdurvább, hogy akar gyereket ez a nő. A férje nem szólt semmit, papucsKép Annyit mondott, amikor rákérdeztem, hogy mikor tervezik a babát, hogy hamarosan. Erre asszonykája közölte, hogy a hamarosan igencsak nagy időintervallum, akár 5-10-15 év is lehet, de mindenképp szeretnének, csak hát......(és akkor mondta azt amit a mondott!)
Remélem tesódnak sikerült kihordani a babát, legalább a 36. hétig!! Drukk++++++++

Agi: Nem konkrétan Lillára mondta, de hát együtt voltunk a klinikán megnézni a babát és akár rá is mondthattaKép Pedig nagyon szép baba, nem elfogultságból mondom, mert a barátaimé, de tényleg gyönyörű szép,kis formás baba!Kép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Szaisztok!
Csak egy picit jöttem vissza. Ma közléskényszerben szenvedek. Már felhívtam az összes barátnőmet, de még nem múlt el.

Angi!
Én a hétvégén vasárnap délután a kutyás filmen sírtam el majdnem magam, amikor elkapták a sintérek. El kellett kapcsolni a tévét. Egyébként valami ifjúsági film lehetett. Amúgy szerencsére ideges nem szoktam lenni, de azért ez is túlzás egy kissé.

Enikő!
Örülük, hogy Bogi jobban van!

Ági!
A napsütés rám is nagyon jó hatással van. Teljesen megjavult a kedvem.

Mindenkinek további szép napsütéses pénteki napot kivánok!

PTünde
ptünde
 
 


Angi, rakd fel ide is a kepet! Nagyon edi!Kép

Agi
agi77
 
 


Gabi!
Nagyon vigyázz magadra! Tudsz Fló mellett feküdni?

Én, pl. ezért is tartok nagyon a második gyerek vállalásától, mert most is spontán nyíltam (Sajnálom is nagyon, hogy csaszi lett, pedig tágultam gyönyörűen, úgy, hogy még el se kezdődött a szülés.) és gyerek nélkül ok fekszik az ember, de egy örökmozgó mellett ???

Másrészt nekem úgy tűnik, mintha mostanában több kismamának kellene feküdnie, mint régen. Így "elromlott" a testünk? Óvatosabbak az orvosok? Csak nekem tűnik így, és régen is sokan feküdtek?
Másrészt itt a forumonkunk igen magas a császárosok aránya...

Lénának tegnap gennyedzett a BCG oltása. Először jól megijedtem (tiszta ideg vagyok, ha úgy tűnik, mintha valami baja lenne), aztán gyorsan rákerestünk a neten (!) és megnyugodtunk, hogy ez így normális.

Enikő!
Jót nevettem, ahogy elképzeltelek egy kis "balkáni" temperamentummal! Kép
Én általában uralkodok magamon, de a férjem szerint tudok úgy nézni, hogy meg se kell szólalnom, ahhoz, hogy valaki kiosztva érezze magát. Szó se róla, a suliban is mindig érezték a gyerekek, hogy hol a határ, pedig soha nem kiabáltam rájuk. Kép

Olyan szépen süt a nap, csak sajnos nagyon fúj a szél, így nem merem Lénát kivinni sétálni, pedig Gabiciékhoz készülünk már tegnap óta.

Nóri
norcee
 
 


Nóri: Én is tudok ám gyilkolni a tekintetetmmel KépKép Úgylátszik ez ránkragatd a balkánon Kép Pedig nincsen bebben szerb vér! És mégis...átveszi az ember a környezet temperamentumát, ugye?Kép
Ezen már én is gondolkodtam, hogy miért van ennyi császár meg koraszülés..stb Szerintem ez a környezeti ártalmaknak tudható be, mint minden nyavaja!!
A szülésznőnek akinél szültem a pályafutás alatt, egyetlen egy szülése végződött császárral Kép Mind hüvelyi volt. Szerintem sok esetben nem azért csasziznak, mert tényleg szükséges, hanem, mert a doki siet, vagy mert már rég óta vajudik...stb Kép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


ITt van még 1 malacka a múltkori sorozatból:

<img src="http://diotoro.uw.hu/indexre/viragmalacka.jpg" border="1">

Enikő! Értelek...

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Szijasztok!

Enikö! Gratula a barátnödnek, én is ekkora babát szeretnék! Nagyobbra saccolták? Mekkorára?
A hülyeséget beszélö lány pedig biztosan máshogy gondolja majd, ha terhes lesz, akkor eszébe sem fog jutni otthagyni.

GAbi3! Hol lehet kapni szép flanel anyagokat?
Pihenj sokat, nehogy tovább nyiljon a méhszáj, még pár hét kitartás!

Lara
lara
 
 


Enikő! 1et értek császár ügybenKép(. NEm elég türelmesek. A császár több lóvé, és gyorsabb meló... NEKik jobban megéri, kérdés, h nekünk megéri e. A válasz indokolatlan császár esetén egyértelműen: NEM.
1.Hiszen ez egy hasi műtét, lehetnek komplikációk.
2.az ember lánya utána nehezebben látja el a babáját, ha egyáltalán képes rá.
3.később kapja meg a babát, sokáig csak etetni
4. És ami számomra a legfontosabb: milyen jogon dönti el helyettem egy orvos, h én max 3szor fogok szülni. MErt tény, h már a 3.csaszi sem veszélytelen, de a többedikek kockázatát én nem mernén bevállalniKép. MErt a gyerekem és a saját életembről van szó. És mikor van otthon 3, akkor az ember nem szórakozik.
EZzel nem azt akarom mondani, h több, mint 3gyerekünk lesz. NEm valószínű. De elég fiatal vagyok még ahhoz, és a férjem is, h úgy döntsünk akár 12év múlva megnyervén a lottó 5öst, h focicsapatot akarunkKép.
Nálam abszolút indokolt volt a császár, nem az én esetem miatt hőbörgök, hanem a korház 40%a ellen, ami nagggyon durvaKép((.
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Gabi! akkor most feküdj a net is ráér.

Enikö! De egy tyukeszö ez a csaj! Fogadok hogy közben rögtön összejön nekik a baba, az ilyennek ezt is megadja a sors.

Nóri! neked nem mondták el a klinikán hogy gennyes lesz a helye és nem szabad csinálni vele semmit? A korházban nekem erre felhivták a figyelmemet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Az adatokat légyszi adjátok majd meg.

Köszi: KarmenKép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


gyerekorvos:Dr. Kovács MArianna
Jó a táblaKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Karmen, minket is beletennel a tablaba? Ha igen, majd megadom az adatokat.

Zsofi, igy utolag is nagyon boldog nevnapot kivanunk!Kép

Agi es Kristof
agi77
 
 


Sziasztok!

Ági, és KristófKép KösziKép

Karmen Fanitának Bercelje vanKép, és Január 13-án született 997 (?)g-al.
Nekünk pedig, mármint Bencének a gyerekorvosa Dr. Hegedűs Ágnes.

Puszka

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Angi! csak nehezen olvashato, majd javitom még.

Ági! persze, csak összenyomtam mert a forumon korlátos a méret, szoval ugyis kell javitani.

A babák korát levettem mert arra nincs idö mindig frissitenem, ezért nem volt sokáig tábla.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!

Nem akarlak megbántani, de én anno azért csináltam úgy a táblát ahogy, hogy mindig lehessen látni melyik baba hogy fejlődik. Így sok értelmét nem látom...

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Egy vidám kép:

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsófi! nem bántás, ötlet mindig lehet. Aakkor a többiek mondták hogy nincs értelme irni hogy mennyi a sulya, cm töhb hónapon keresztül. AMugy pont ez a gond még, hogy a méret nem lehet tul nagy, nem lehet feltenni. Igy is nagyon össze van nyomva. De ha van ötleted átszerkeszteni, hogy a méret beleférjen akkor meghallgatom.
Amit most levettem az az volt, hogy a születési dátum mellett ki volt irva hogy ki hány honapos, ezt nem érek rá frissitgetni.

Lányok mi a vélemény? Ötlet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen, ötletem nincs, párom jön este, ő ért ilyesmihez, majd megkérdezem, jó? Meg hátha arra is van ötlete, hogy atomatikusan frissítse magát.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Mármint a táblázat, nem a páromKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Elszallt a hsz-om! Na mindegy.

Karmen, elore is koszi! Kép Az adatok: Agi, Kristof, 2003.08.01. 2940gr/50cm, hs: 2870, dr.Kereszturi Attila, dr.Endrodi Marta.

Zsofi, nagyon aranyosak a gyerekek! Kép Vajon min gondolkozik ennyire Bence?Kép

Kuldok en is egy kepet, most csinaltam. Igencsak le kell fogni Kristofot, kulonben uszna a szoba.

Sziasztok: Agi

Kép
agi77
 
 


Nagyon édi ez a Kristóf! Látom, szereti a fürcit.

A gyerekorvosunk dr Szabó Ida.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Karmen!
A mi gyerekorvosunk dr. Szabó Ida.
Ildianyu
ildianyu
 
 


Sziasztok!

Tegnap láttam a kolléganőm 5 hetes kisfiát. Mentem volna én már hamarabb, mert nagyon kiváncsi voltam, de elég nehezen rázódtak bele az otthoni életbe, nem akartam zavarni. Hát csodaszép a baba! Én csak gyönyörködtem benne. Reméljük, jó barátok lesznek Tomikával, mert közel lakunk egymáshoz, ezért együtt fogjuk őket sétáltatni.

Angi!
Gyönyörű ez a kis Virágmalacka!

Nóri!
Nagyon sok boldogságot kivánok névnapod alkalmából!

Zsófi!
Nagyon édesek a gyerekek!

Ági!
Hogy tud Kristóf mosolyogni! Tényleg látszik, hogy szeret fürödni.

Mit csináltok hétvégén?
Mi ma megyünk Budaőrsre a babaülésekért, holnap meg az Anyukám bécsi fánkot süt.

Jó hétvégét mindenkinek!
PTünde
ptünde
 
 


Tunde, szorakozzatok jol, es vigyazzatok az uton! Kép (Bar ezt mar biztos nem olvasod) Kép

Nori, mi is nagyon boldog nevnapot kivanunk!

Agi es Kristof
agi77
 
 


Ági! Kristóf egy tünemény ebben a vödörben!!

tettem fel filmet netre, Orsi fürdik.
http://web.axelero.hu/amina512/orsi.zip

Nóri! Boldog névnapot!

Zsófi! Köszi. Azzal van a gond hogy több oszlopot nem enged mert túl széles a beillesztett kép akkor.

Karmen



Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Köszönöm a névnapi jókivánságokat!

Karmen!
De mondta a gyerekorvos; dr. Kovács Marianna, csak elfelejtettem hirtelen és megijedtem. Léna 2960g-val született és 49 cm volt, hazaadási súlya 2850g volt és szülésznőm is volt ám; Vesselényi Enikő és január 3-án volt a nagy nap.
Mostanra meg Léna kinőtte az eddig hordott tipegőit, van, ami hosszra még éppen jó lenne, de a tappija nagyobb, mint amekkora hely van hagyva a tipegőben.

Lányok!
Nem tudjátok véletlenül Magyarországon van olyan, hogy a szülő útlevelébe beírják a babát? Vagy külön útlevél kell neki?
Léna ugynis Zoli után automatikusan magyar állampolgár lett, utánam meg Jugóban kell elintézni, hogy megkapja azt is. Így valószínűleg ő lesz a családban először kettős állampolgár. Sose lehet tudni mikor jár jól egy Unión kívüli állampolgársággal. Kép

Nóri
norcee
 
 


Zsófi, Nóri! BOldog névnapotKép

Zsófi! A gyerkőcök tündériekKép. Ha elköltöztök, hiányozni fognak egymásnak, az tuti...

Ági! Ez a kép haláli!!! GYönyörű ez a kölyökKép. Akkor rólad beszélt nekem anno Évi, mondta, h van egy ANyuka, aki fürdetővödröt vett, mert nem akart a gyerek fürödni, és h milyen jól bevált... Mondjuk VIrga szeret és szeretett is mindig fürdeni, mostanság már úszik a fürdőszobaKép)

KArmen! Mi lenne, ha linkelnéd a táblát, és akkor akármekkora lehetne?

Nóri! Nincs! Jó pár éve saját útlevél kell a babáknak, gyerekeknek is. AMi azért is vicces, mert megadják ugye (asszem)5 évre, és csecsemőkori fénykép van benneKép))

Szép 7végét, TÜndééknek kellemes utatKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


VAn infótok babaúszással kapcsolatban? Mikor van, hol, mennyibe kerül, stb...?

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Karmen, megneztem Orsit, nagyon-nagyon aranyos! KépKépKép
Koszi, hogy beletettel a tablaba!

Angi, aranyos vagy, Virag is tunderi! Mar alig varom, hogy osszehozzuk oket!Kép Negativ lett a vizelet, es a kiutesek is halvanyodnak. Talan a jovo heten vagy utana mar talalkozhatunk. Valoszinuleg rolunk beszelt Eva, de nem azert vettuk a vodrot, mert nem szeret furodni Kristof. Imadja, az elejetol kezdve, ezt meg varandosan vettuk. A kiskadat meg jobban szereti mert ott tobb a hely. Jobban erzed Magad?

Nori, ebben sajna nem tudok segiteni.

Tudja valaki, hogy babat hogy lehet kivinni kulfoldre? Milyen papirok kellenek?

Agi
agi77
 
 


Angi, hulye vagyok, most irtad, hogy mi kell.

Agi
agi77
 
 


Nori, az en lanyom is kettos allampolgar, mindket orszagban sajat utlevellel rendelkezik, vagyis kulon kell csinaltatni a kislanyodnak. A kervenyezesnel mindket szulonek meg kell jelennie es alairni a papirt. Ket evre adjak Magyarorszagon az utlevelet.

Maci
macimaci
 
 


Sziasztok!

Nóri, boldog névnapot!

Gabi,hogy vagy? Pihizz sokat, amennyit csak bírsz, biztos minden rendben lesz!

Ági, nagyon aranyos a kisfiad a képen!

Enikő, mi újság veled? Csináltál újabb tesztet? Kipróbálhatnád teszt előtt az ébr. hő mérését, reggel, mielőtt kikelnél az ágyból, szájban kell mérni, ha 37 fok felett van ,van esély a terhességre, alatta nem érdemes tesztet csinálni.Én mindíg így csináltam, ha már 1 napot is késett, hogy tudjam, megjön- e még aznap, vagy sem, vegyek -e tesztet, vagy nem kell még.

Angi! Egy ismerősömtől hallattam, hogy a spotrusziban van babaúszás,talán péntekenként, de majd utána érdeklődök.
Egyébként igazad van, hogy nem érdemes indulatoskodni, néha én is beleesek ilyen hibába, aztán nem győzöm sajnálni..

Benedek most beteg 3 napja, lázas, hányt, megy a hasa, tegnap nagyon maga alatt volt szegény. Mostmár talán gyógyul.
Kármen, őt is bevennéd a listára?
Orsit hol lehet megnézni?

Tegnap vettem egy Fogamzáskontroll című könyvet, Jónás doktor féle számítás, kíváncsi vagyok rá, ismeritek?

Mindenkinek további szép hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Sziasztok!

Én már megint a gép előtt. Hiába voltam este olyan fáradt, hogy csak bedőltem az ágyba, fél 5 óta csak forgolódtam. Azért bízom benne, hogy még később visszaalszom!
Megjártuk tegnap Budaőrsöt! Jól sikerült az út: szuper idő volt, nem túl nagy forgalom. A párom nagyon élvezte a vezetést, én is jól bírtam. Ráadásul Budaőrsön bementünk az Ikeába szétnézni, és vettünk néhány apróságot + egy faládát a játékoknak. Pont jó a mérete, fenyő a kerete + az alja és a teteje, az oldalai farostlemezből vannak. Kitaláltuk, hogy az oldalait bevonjuk a kék repülős tapétával, a tetejére meg majd varrok ülőpárnát. Szuper lesz! Elhoztuk az autósüléseket is (a baba 18 kilós koráig meg van oldva a szállítás)+ a csecsemőszéket. A barátnőm még talált néhány apróságot (babamamusz, előkék stb.), azokat is ideadta. Kb. este 6-kor értünk haza.

Karmen!
Tényleg nagyon aranyos Orsi!

Remélem, még mindenki alszik! További szép álmokat és kellemes vasárnapot!
PTünde
ptünde
 
 


Sziasztok!

Tünde, most néztem meg a képeket, amiket felraktál.Nagyon várjátok már a kismanót, ugye?Tényleg jól megoldottátok azt a szekrényt.
Az Ikeáért meg irígyellek, remélem én is eljutok majd oda..

Benedek éjszaka még meleg volt, adtam neki Panadolt, reggelre tiszta víz volt a ruhája..

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Ági! Köszi.

Nóri! Nálunk is a talpmérettel vannak gondok Kép

Angi! Tényleg a link jó ötlet.

Erika! Benedeknek jobbulást!! Igen, ird meg az adatokat. Orsit itt tudod megnézni: http://amina.sztar.hu és a filmet meg itt. http://web.axelero.hu/amina512/orsi.zip
Én hallottam a Jonás modszerröl olyat is tudok akik szerintük ezzel lettek terhesek. Kérdezz rá a megint megjött-ben. Régebben többen foglalkoztak ezzel.

A táblázatotot anno ti mondtátok ne legyen benne hogy mekkora a sulya, hossza 1,2,3,6,9... hónaposan. Felesleges. Nos akkor mégis milyen oszlopokra gondoltok? Aztán majd javitom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Erika, koszi, aranyos vagy! Nem ismerem a konyvet, de erdekel, mindjart meg is nezem a konyvtarban, hogy bent van-e. Mi a lenyege? Ezek szerint kistesot terveztek? Benedeknek jobbulast kivanok!

Eniko, engem is nagyon erdekel, hogy mi van Veletek! Kép

Tunde, orulok, hogy minden rendben volt az uton, sokat gondoltam Ratok! Hol fogsz szulni? Kinel? Mar alig van hatra. Kép

Maci, a Tesom Munchen mellett lakik Poingban. Ismersz onnan valakit?

Agi
agi77
 
 


Angi! babauszás a sportusziban hétvégén de. van, de nekem azt mondják többen is hogy vasárnap jobb.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Kármen, megnéztem Orsit, nagyon szép baba!

Benedek adatai:2003.07.03, 3620 g , 49 cm , hs: 3650g, Dr Nyirati Ildikó, Dr Vízi Ilona

Ági, nem tervezünk egyelőre újabb babát, csak érdekel a téma és állítólag fog. gátlásra is alkalmazható ez a számítás.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Sziasztok

Zsófi, utólag boldog névnapot kívánok. Kép

Nóri, nálunk csak egy piros folt van a BCG oltás helyén és nem csúnya (pedig azt mondják az a jó).
Boldog névnapot. Kép

Karmen, a nődokim dr. Pap Éva, a hazaadási súly 3250g.

Lassan gyarapodásnak indult Virág, de a szopival továbbra is küszködünk.

Kellemes hétvégét, ami még hátravan belőle.

Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!

Ági: kérdezted, hogy hányszor szopik Kincső. 10-12-szer. Ebben benne vannak az éjjeliek, amikor két óra alvás után mindig fölébred és szopik. Nem tudom, ilyenkor mennyit ehet meg. Napközben max. három óra telik el két szopás között. Miért volt Kristóf inkubátorban?

Ildianyu: Edithez jártam én is, akkortájt kezdhetett tanítani, amikor mi utolsó évesek voltunk. Miért nem állmvizsgáztál 2001-ben?

Angi: én nem fagyasztom vissza, amit fagyasztott alapanyagból készítettem. Otthon is mindig ezt hallottam anyukámtól Kép. A férjem is azt tanulta az élelmiszeripari főiskolán, hogy nem szabad. Sajnos arra nem emlékszik pontosan, hogy miért, valami baktérium miatt.

Karmen: szerintem is fölösleges izgulni azon, hogy mennyit hízik egy baba. Én azon is elgondolkodtam, hogy ezeknél a méréseknél az is jelentős lehet, hogy mikor pisilt/kakilt/evett egy gyerek a méréshez képest. A táblázat nekem így megfelelő, én nem igénylem, hogy minden babának nyomon tudjam követni a fejlődését. Anyit változtatnék rajta, hogy a testvéreket egymás után tenném, mert nekem néha az a gondom, hogy az anyukához nem tudom kapcsolni a gyerekeket, főleg amióta így megugrott a létszám. De ez nem lényeges, szóval nekem így megfelel.Kép

Enikő: Az ilyen indulatos reakciók tőlem nagyon távol állnak, az a felfogásom, hogy minek izgassam én magam a mások bunkósága miatt. Attól nem lesz jobb senkinek Kép. Szerintem a saját gyerek amúgy is más. Akit az ember kilenc hónapig a pocakjában hordott, azt nem fogja egykönnyen otthagyni.

Gigi: még kifakadhat a BCG-oltás helye. Látom, nem Emőkénél szültél, nem is tudtam, hogy több nő is van a dokik között. Miért küszködtök a szopival? Ilyen korban nekem még fájt a mellbimbóm, amikor ráharapott, meg időnként rosszul volt a szájában, na, akkor üvölteni tudtam volna.

A bébiételekkel kissé finnyás vagyok, azt hiszem. Azt sem szeretem, ha van benne só vagy cukor, de végülis szerintem jó, amit én kotyvasztok neki. Most jutott eszembe, hogy van egy kis fagyasztott meggyem is. Azt ki kell "hámozni" a héjából, vagy mehet az egész?

Katicabogár

Kati
katicabogár
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy "bekotyogok" hozzátok, de megtaláltam végre az emberem.KépKép

Katicabogár!
A profilomban van link a csereszalvétáimról. Nem választanál belőle magadnak? Olyan ciki, hogy Te küldtél nekem és semmit nem kérsz cserébe.Kép

Mégegyszer bocsi a többiektől!

Kata007

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Gigi, en is kerdezni akartam, mi a baj a szopival? Ebresztgetni kell Viragot?

Katicabogar, na most mar latom nem csak en szoptatok gyakran. Kép Kristof csak nappal szopik, ejjel ritkan kel, de igy is megvan mostanaban a napi 8. Altalaban 2 orankent szopik, plusz meg a fozelek, gyumolcs.
Kristofnak legzesproblemai voltak, oxigent kapott. Pedig 10-es volt az osszes Apgarja. (Biztos csaltak Kép) Nem ertem mi lehetett a baj, talan azt produkalta, amit itthon is mindig, sirt, es nem vett levegot.
Meggylet en ugy csinaltam, hogy kinyomtam ujjal a levet.
A mericskelessel kapcsolatban egyetertek, mi van, ha meres elott 1,5 deci tejet ontok a gyerekbe? Maris nem pontos az egesz. Mi legeloszor 6 hetes koraban mertuk Kristofot.

Agi
agi77
 
 


Katica! Én is gondolkodtam már rajta hogy más sorrend legyen vagy 2 tábla. Mert szerintem is jo lenne látni kinek ki a babája, de szerintem az is jó hogy lássuk ki milyen idös, erre jo ha koronként van. A fejlödést tényleg a többség mondta vegyem le anno. Majd meglátjuk most kinek mire lesz igénye.

Gigi! Nekem sokat segitett Ágci most többet szopik Orsi, bár nem mindig sikerül ügyesen szoptatni, majd Virág is belejön.

Gigi! Én a hetes vizsgálaton mutattam a dokinéninek hogy nem is látszik az oltás helye de azt mondták ott gennyesnek kell lennie. Erre azt mondta majd 2 honaposan. SZoval van idötök.

Erika! Köszönjük.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Pénteken éjszaka "klinikát látogattunk", volt CTG egy fájással. Olyan bogyókat kaptam mint Gabici. Azóta nem volt összehúzódásom, fexek ezerrel, egésznap alszok. Flórára az apukája vigyáz egy hétig (aki most éppen gépír nektek), utána anyósom. Kedden újabb CTG-re megyünk.
Ja és csak nyomtatva olvashatlak benneteket.
Gabi3
inecsg
 
 


Szia Agi, sajnos nem. Mi Sollnban laktunk, de mar kikoltoztunk a varos melle, Echingbe (ahol az IKEA van). Poing ismeros, ott van a vadaspark?

Maci
macimaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?