Sziasztok!
Gabuska, kitartást! A lányoknak meg mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Mellesleg én is akkor húzok szoknyát, ha jól akarok kinézni...
Pat, mint akit nem érint
én is úgy gondolom,hogy egy délelőtti gyümölcs nem szólhat bele az éjszakába (kivétel, ha hasfájást okoz, mert akkor mindent elizél
) de majd meglátjuk. Én próbálom MAszatkát visszafogni, hogy ne egye túl magát semmilyen gyümölccsel, de azért tudjon kakálni... de még a narancslére sem termelt, pedig attól kellene
cserében viszont nem aludt jól, tekergett és pocifájt.
Ennyit erről... Én viszont ehetek már zöldborsót! (valószínűleg régen is ehettem volna, csak nem mertem, hátha hasfájást csinál de semmi baja sem lett! ) Jövő héten kipróbálok valami más hüvelyest
Szerintetek is hülyeség a brutál diéta szopi alatt? Anyám szerint nem érdemes, mások szerint meg a rántott levesnél összetettebb cucctól kikészül a baba. Én biztos ami biztos diétáztam, Máté ettől függetlenül hasfájós volt.
De a hozzátápolt cuccoktól csak most lett először hasfájása. (A leveseim jobban bejöttek
)
A friss esemény: Manóka egyre inkább hatékonyan kúszik, ha jó a "talaj", akkor -20-30cm-t is meg tud tenni, és már emelgeti a hasát és a fenekét, van hogy néhány másodpercre sikerül négykézlábra állnia
Irtó aranyos! Hatalmasakat nyög és sikkant ehhez az akcióhoz és fülig ér a szája!
Kiváncsi vagyok rá, mikor lesz ebből mászás, mert nagyon ráér még, de nagyon igyekszik
Megfordulni meg úgy tűnik, elfelejtettünk. Anno még november közepén sikerült néhányszor hátról hasra fordulni, azóta csak oldalra, esetleg onnan hasra. A hasáról a hátára, szerintem eszébe sem jutott
de még ezzel is ráér
Amúgy még mindig taknyosak vagyunk. Ha elmegyünk úszni, utána mindig jobb, de valamennyire mindig szörcsög, A trutyi vagy tejes, vagy víztiszta, amit produkál, így annyira nem aggódom, de jó lenne már abbahagyni...
A tejes cucc ált egy visszanyelt bukás eredménye, de hogy mi irritálhatja, azt nem tudom.
Pat, ha Fiú akar fagyi, akkor nincs mit tenni
Jó kis haspók
Anno még az ötvenes években volt egy pályázat a Nők Lapjában, hogy írjanak a hölgyek, mivel lehet egy férfit megfogni. Jöttek a pályamunkák százával, több gépelt oldalra rúgóan. A győztes pályamű egy levelezőlapon érkezett egy sorben összefoglalva a lényeget: "ETESD A BESTIÁT'" Lehet benne valami
Várjuk a fotókat!
A receptnél sajna kimaradt: 10-12 fős az adag...