Eloszor is csajok orulok,hogy senki nem ertett felre!Mert nem am a ti sikeretek miatt vgyok elkenodve am!!!A bneten minden baba szinte csodanak szamit es 99%ban jo helyre is megy
A barati kor vgyis a hozzam kozel allok-rol van volt szo
Pami
Ez naon jol esett...parom itt van de olelest nem kapok mert sajna beteg es ma elmeletben megyek a nagy barati vacsira amit a barijuk ujszulott lanyanak tartanak
Megkertek mindenkit aki nathas vgy ilyesmi az ne menjen
Ugyhogy apa nem jon en meg jol vgyok es tavol tartja magat tolem mar 3napja,hogy en se kapjam el
Ugyhogy olelest nem de buksisimit kaptam
-Lombik ugyben nem tom mi lesz mert ugy ahogy te en is abban bizom macs
,mint ugye mar irtam az exemnek is mondtam menjunk el ra de nem hajlott o se ra
-Nana,hogy fontos vgyom neki de ha ugy vesszuk o mar az elejen mondta nem kesz meg ezekre a komoly dolgokra en meg persze aszontam varok de azert mar ngyon sokat valtozott es pl a spontan bababan benne van
-es nana,hogy nem akarlak titeket lehuzni...ezert is nem akarok hosszasan itt sirni...de kijott es jolesett...
Nalam masnapra amugy is minden elmulik
Aztan minden megy tovabb
-ez a lelket ontunk dolog eleg fura mert pl amiket ti irtatok nekem az maximalisan lelekontes volt belem...hogy nem vgyok egyedul es,hogy masok igy igy ereznek ereztek nem csak en
azt a masik fajta lelekontes nem szeretem amikor csak pupmaljuk a masikba,hogy majd neked is lesz meg igy meg ugy...dongolom tudod mirol beszelek
-es igen a stressz nekunk nem kismamiknak se nem jo
felmegy a prolactinom
Kisbuta
[quote]e írta:lnézzük neked, én legalábbis biztos
-na ezt orommel hallom
Tudod azon is elgondolkodom amikor sok mas lanynak,mint pl. neked is mehan kivulid volt meg veteles meg stb. es,hogy en nekem meg abszolut semmi...hogy meg mindig jobb az abszolut semmi azokhoz kepest amin masok keresztulmennek?1Vgyis nem tom neha eldonteni es attol felek lehet nekem ezek meg jonnek
Amugy a dokim azt mondta mivel mar voltam babas ezert tobb eselyem van megint babasnak lenni,mint egy nonek aki abszolut nem volt babas es nem jon neki
Mondtam is neki,hogy jah 12eve voltam babas az mar azertt eleg reg volt...szal akik babasok de elveszitik vgy komplikacio adodik azok megis csak tobb esellyel indulnak mert onekik legalabb megvan az a dolog,hogy osszejon
Erted mit mondok...na ezt most jol kifiloztam
-na ahogy olvastam te pontosan tudod mirol beszelek
Amikor mindenki babasodik csak te nem
A babalatogatast ne is mond...ma is ugye az 1honapos kislany miatt lesz vacsi a baratoknak
Mondjuk ok nem allnak olyan kozel hozzank ezert annyira nem erint rosszul de persze egy picibaba kozeleben lenni sem "olyan" erzes amikor te epp babara vagysz
-es itt van Pati barinom az egyetlen Magyar barinom...aki szinten ugye babas 13hetes manapsag ha talizunk minden a babarol szol...ami nem is baj Isten lassa lelkem
csak azert majd nehez lesz na...vgyis mar most is nehez de probalkozom
A masik barinom aki meg most ment ferjhez es jon ki januarban van egy olyan erzesem,hogy o is elobb bebabasodik,mint en
-Arrol meg,hogy ki akar babat annyi,hogy a Kata barinom aki23hetes most ok 1szer voltak ugy egyutt,Patiek 2-szer es van egy ismim aki apa lesz...o is aszongya nekem ok is babat gyartanak ez volt talan aprilis majus korul....mondom es miota aszongya most kezdtuk....erre ra 2hetre3 ir a fiu,hogy nem jott meg a baronijenek
elso honapban osszehoztak a babot.A lany most mar lassan szul
-Es en nem feladni fogom csak nem akarok beleorulni a nagy babagyartasba es kicsit lazitok a szijon majd
Nem tesz ez jot nekem
Foleg azert ilyen messze M.orszagtol
most ngyon hazamehetnekem lett,hogy ilyen lelki dolgok vannak a levegoben
dehat nem mehetek.Majd marciusban megyek...akkor szul majd a barinom aki most 23hetes
es anyumnak is akkor lesz a szulinapja
-A 3mat elirtam
mindketten na ezt akartam irni
bocsi
bar meg akar osztodhat barmelyik es lehet 3belole
Dita
[quote] írta:DES DRÁGA BRIDGETEM!
-Na Dita ez felert egy buksisimivel
Kocce
-Te vagy vgyis voltal az en lelkibaratom...de "mar te is az ut veget jarod szal lassan elengedjuk egymas kezet"
Ami jo mert igy en leszek a kovetkezo
Januarban babasodsz a lombik nekem is jonni fog majd csak egyenlore nem tom mikor
-Es igen a lombik se biztos elosore de nagyobb az esely es en jobban bizok is benne,mint a sok evnyi remenytelen probalkozas!nem igaz?
Szal a remeny mar nagy erot adhat a lombik nekem a remeny...de a spontanozaban mar miben hoggyek...minden a leirtak szerint megy...es semmi
a 3ismim kozul akik babasak egyik sem tudta mikor van pe vgy mi az az LH teszt.Nem alkalmazott gyertyat akcio utan es nem szedett vitaminokat es nem itta nap,mint nap a teait,hogy minden klappoljon
-En is olvasok par topikot de itt bneten mar ahogy irtam szinte minden babaegy csoda...ha meg nem akkor meg varva vart vgyis jo helyre megy
-Az osztalytarsak engem nem erdekelnek mert az en barati korom anno mar 16evesen elkezdett szulni szal 20elott mar eleg soknak volt gyereke
nekem is van osztalytarsam akinek 3gyereke van
-De az ido tenyleg mulik es azert egy ferfinak mas 35evesen nosulni vgy akar 40 de en egyidos vgyok a parommal...en nem akarok 35-40evesen hazasodni a baba szinten...addigra mar lehet petikeim se lesznek
foleg nekem ugye a magas fsh-em ami most valami oknal fogva normalizalodott....szal en tudom...dehat egy ferfit nem lehet csak ugy ravenni
foleg az enyemet nem
-nahat abba bele se merek gondolni,hogy nincs esely babara
olvastam amugy a lanyrol es a oribabrolanno en is
[quote]N írta:eked pedig még számtalan más....
Nincs szamtalan mas eselyem mert nekem mar tavaly ilyenkor a lombikot javasoltak mert nem sok eselyt lattak a spontan babara
es az uj dokim is aszonta ha januarig semi az atjarhatosagi utan ugye 3honappal jobbak az eselyek...na akkor januarban o is a lombikot ajanlja
szal az a sok mas az nem igazan sok mas
Mar leultem vele nemegyszer beszelni...majd januarban megkerdem tole valahogy megint
En mar holnap mennek..de ahhoz o is kell
Jo neked,hogy a te parod ilyen...az enyem is jo meg mindenben mellettem van de azert a mi kapcsink meg fiatal
Szal en valahol azert ot is megertem...
Epp msot jott haza apa
ugye irtam,hogy beteg es hazajott a melobol fel2van
en meg nem mentem suliba jol lebuktam
de legalabb egyutt leszunk egesz nap juhuuuu
ES meg 1szer koszi csajok matol megprobalok nem nyafogni oke?