Monee!
Óriásit nőtt Ákos! Hogy miért ilyen hamar?Hm,lehet,hogy azért.hogy hamar vágyódj egy pici babára,nem?
Holka!
Gratulálok az 1. Emma- fogacskához! De jó,hogy így átvészelte!
Winona!
Gyönyörű a mosoly!
Hutas!
Szééép babád van Neked is!
Honey!
Én úgy tudom,csecsemőknek is adható a Normaflore! De kérdezd meg a gy.orvosotokat vagy esetleg Holkát!
Betegek vagyunk! Igazából már 3 hete kínlódunk a férjemmel,Őt mondjuk jobban kiütötte,talán mert pont akkor volt kint auditálni külföldön. Én már kifelé jövök a nyavajából,de nagyon megszenvedtem a sok köhögést! Csabim még 1 héttel előbb kezdte,Ő már jól van,most Berci iszonyat náthás,hiába szívom az orrát és nyomom a Nasivint már 2. napja,alig kap levegőt,lehet az orrmandulája duzzadt annyira,nem tudom. Lázas is és tegnap szegénykém baromi nyűgös is volt,de ömlik az orra,köhög,alig kap levegőt,ettől meg nyugtalanul alszik,szóval nekem se lenne jó kedvem asszem! Viszont ma már nem hadakozott kézzel-lábbal a lázcsillapító és a köptető ellen!
A hab a tortán,hogy reggelre meg úgy becsípásodott Kamilla szeme,hogy az egyiket kinyitni sem tudta,ráadásul azon a szemén az alsó szemhéja is elég csúnyán duzzadt! Egész nap kamillateás vattával mosogattam neki,de délután is becsípásodott,bár már kevésbé! Nagyon jó a kedve egyébként,de ha holnapra nem lesz látványos javulás,kihívom a doktor néninket,legalább Bercire is ránéz!
Na,baleset volt nálunk is ma,de csak én jártam pórul! Az történt ugyanis,hogy Kamillát vittem le pihenőszékestül a földszintre és a zoknim megcsúszott alulról az 5. lépcsőfok élén és szabályosan végigcsúsztam a köv. 4 lépcsőfokon,persze végig a kiscsajt védve,akinek persze fel sem tűnt,hogyt pottyantunk,be volt kötve a székbe,nem tudott volna kiesni belőle,Őt szépen letettem székestül a 2. lépcsőfokra estemben,én a legalsón kötöttem ki,hát nem részletezem,de van pár véraláfutás meg horzsolás,ülni végképp nehéz,de végülis szerencsésen úsztuk meg a dolgot!
Márti