Sziasztok!
Én is kívánok nagyon sok Boldog Szülinapot Esztinek, Istinek, Vincének!!!
Húúú ez már ilyen régen volt?
Bocs, hogy megint nem nagyon jövök, de mostanában nagyon magammal vagyok elfoglalva, mert még mindig beteg vagyok
, de lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat foglalkozom önmagammal...
Fibi
Nem kaptad meg az üzenetemet? Ide írom mert sztem nem kaptad meg, hogy akkor annak a kineziológusnak elkérhetem az elérhetőségét? Meg nem tudsz ajánlani jó homeopátiás dokit, aki felnőttet kezel? Előre is köszi.
Johi
Hát, én is lefagytam, de nagyon...
Ölelés, puszi és sok +++++++++++++++++++
Orrfolyás témában pedig mi is érintettek vagyunk sajnos.
Bendinek tavaly is meg sztem az idén is ez lesz, hogy egész télen folyik az orra és köhög. A köhögés is a takony miatt van, mert lefolyik hátra és az irritálja azért köhög. És ezen már tavaly kitapasztaltuk, hogy semmi más nem segít, csak a sok, sok, sok orrszívás!! Hiába kap antibiotikumot, mert amíg szedi jól van, de amint abbahagyjuk, kezdődik újra, úgyhogy teljesen felesleges, igaz az idén is már kétszer kapott antibiotikumot, mert a torokmandulája is begyulladt és arra kellett, de az orrmandulájára tök fölösleges. Eddig még megúsztuk a műtétet, bár a múltkor azt mondta a fül-orr-gégész, hogy előbb-utóbb valamit ki kell szerelni a fiunkból. De azért bízom benne, hogy nem lesz rá szükség. Szóval mi is rendszeresen szívjuk, és akkor is szívjuk, ha nem is folyik az orra, de köhög, mert sokszor akkor is az a baj, hogy ott van hátul a váladék. És előtte befújunk sós oldatot és sokáig szívjuk, amíg csak jön, bár a Bendi nagyon utálja, de ha ő maga szívhatja ki, akkor belemegy, szerencsére így elég sokat ki tudunk szívni neki. Volt neki tenyésztés is még tavaly, akkor amikor nagyon durván sárga és ragacsos volt neki a váladék, marta belül az orrát akkor vettek mintát és nem tenyészett ki semmi.
És ezen a marós váladékon meg a sima mentolos orrkenőcs segített, egyszer bekente a doki és mondta, hogy otthon is kenjük azzal és másnap semmi baja nem volt. Mi szoktunk még brulamycin szemcseppet az orrába, ha nagyon váladékozik, mert az helyileg ható antibigyó,és rögtön sokat segít, de sokat azt sem érdemes használni, mert hozzászoknak a bacik, meg ez az orrkenőcs is fertőtlenítő hatású ezért jó, azt is szoktuk néha használni.
Na most mennem kell, mert meló van, puszi mindenkinek majd még jövök remélem.
ruz