Sziasztok!
Cseriviola Erika: balett van a kanári fitnessben (alsógalla), de ott horror ára van, legalábbis, mikor mi voltunk, 1000 ft/alkalom (egy óra). A közműbe jártunk mi is egy rövid ideig, ott heti egy alkalom volt, havi költsége kb. 1800 volt, ha jól emlékszem. Ott a szervezéssel volt gondunk, volt, hogy elmaradt, nem kaptunk értesítést, én meg mentem oda a két gyerekkel (akkor még nem volt Bencus). Emesének tetszett, de a judo még jobban!
Aranyos az adventid. Nekem sem bírná ki Emese, hogy ne vegye ki. Dóriról nem is beszélve
Tényleg jó meleg lehet nálatok. Nálunk zokniban, hosszú pizsi gatyában alszanak, Emese rövid ujjúban, a kicsik hosszú ujjú bodyban.
Ekcéma: igen, utalhat tejfehérjeallergiára. Mikor tavaly Dóriról ezt gyanították, jól utána jártam és kérdezte is az allergológus. Dórinak nem volt. Ha van időd, olvass utána a neten. Dr. Sipos Évát Neked is ajánlani tudom. Dózsakertben van maszekja ott a bölcsinél.
Torta jópofa. Az a szélén reszelő?
Jobbulást nektek!! Gyógyuljatok meg karácsonyra! Mi két éve járunk úgy, az egész ünnepek alatt beteg az egész család!
Köszi mindenkinek Emesével kapcsolatban a gratulát! Édes szívem!!
Lola: hát néha tényleg elég nehéz Bencus. Főleg etetésnél, öltöztetésnél. Meg ha anyuékhoz fel kell cipelni a harmadikra... Ahhoz, hogy felmenjek három gyerekkel, táskával anyuékhoz, komoly szervezés és segítség kell
Különben most már nem hízott annyit, főleg, hogy éjjel csak szopizik. Bár ma éjjel kért tápit. Majd lerágta a cicimet, meg reklamált...
Bence ennek ellenére ügyesen forgolódik. Hasról oldalra-hátra teljesen, már hetek óta. Hátról meg az oldalára. Még hasra nem. A három gyerek közül ő a legnagyobb (bár Emese hasonló méretű volt), de ő csinálja legelőbb ezeket a dolgokat. Biztos, mert pasiból van.
Edina: nekem az első, Emese egyáltalán nem fordult meg, faros volt és ezért császár. Második Dóri megfordult kb. 34-35.- héten, de nem éreztem belőle különösebbet, csak, hogy mocorog jócskán. Aztán visszafordult a szentem valamikor, mert a végén faros lett ő is, császár. Ezt sem éreztem.
A harmadik, a Bence sokáig faros volt, aztán kb. a 33. héten befordult fejre, és úgy is maradt, de a két császár miatt nem szülhettem rendesen. Az átfordulását neki sem éreztem különösebben. Lehet, hogy alkati kérdés, vagy gondolom, ha a kismama 50 kiló, jobban érzi, de én nem tartozom ebbe a kategóriába
V. Erika: igen, szörnyűek az árak. Amit Emese kinézett mamáéktól társast, a tescoban 7300, csak egyszer rákerestem a neten tegnap, ott 5200 volt. Szóval nem semmi.... Cora katalógusotok nincs? Nem láttál playskool beszélő porszívót véletlenül? Meg fisher price első zongorámat? Ez a kettő érdekelne a két picinek. De horrur áruk van a tescoban.
Majd ma is érdeklődöm Ancsáékról.
Hétfőn a mekis buli előtt (szülinap - Emese) lesz a suliban Luca napi vásár. A szülőknek kell karácsonyi ajándékokat gyártani, amit a gyerkőcök adnak el és osztálypénz lesz belőle. Tök jó ötlet. De így három gyerek mellett... Mire este rendbe tettem őket, altatás stb. Bepakoltam a suli táskát, kifaragtam a cerkákat, kb. volt 9 óra. Nekiálltam gyártani. Képeslapot, könyvjelzőt. Aranyosak lettek.... Éjfélkor feküdtem le
Bence kelt négykor enni, utána 6-kor keltem Emeséhez.... hát... mit mondjak. Hulla vagyok. Na megyek is, megetetem Bencét, azóta nem evett, Dórim is nyűglődik, hátha vissza alszik. Akkor ma megengedem magamnak a luxust és ledőlök velük.
Sziasztok
Szilvia