Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Szegény Ancsa!! Gyógyulást Lizának!!!! Szegényke :roll:

Most egy darabig nem tudtam írni, olvasni se... Áron nem aludt napközben. Nem tudom miért... De most alszik, úgyhogy néhány sort írok, miután gyorsan végigolvastalak Titeket.

Mi is voltunk az expón, nekem nem tetszett annyira, bár nem is nagyon volt türelmem nézelődni, mert nem lehetett elférni rendesen....mi is pelust vettünk, meg egy-két ruhát.

KArácsonyra még mindig nem vettünk semmit....nem tudom mikor megyünk el, mert Apa állandóan dolgozik....

Gabrielldaniell,

gratulálok a pici Bébihez :D
Üdv közöttünk Gergő! Sok sok boldogságot Neked!

Most csak ennyi, összegyűltek a feladatok... :?

Szép napot mindenkinek, jó készülődést karira!!

sziasztok,

ja, pár kép az első mikulásról:)

Kismikulás-Apa-Anya
Kép

Áronom
Kép

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Ancsa:
ez nagyon borzasztó. Majd sms-en érdeklődök felőletek. Ez nem igaz!!! Hogy mindig van valami. Remélem ott biztos kezekben lesztek és hamar kiderül, hogy mi a fene van. Majd mesélj, hogy vetted észre, mennyire volt súlyos stb. SZORÍTOK!!!!

Gabrielldaniell:
nagyon gratulálok, nem semmi, hogy pénteken még a tescoban taliztunk. Reméljük Gergőke is jól van. Puszi nektek!!!

Lola:
köszi az infót!

Lrita: köszi a gratulációt! Nagyon büszke vagyok rá! Mikor mondta először és olvastam a papírt, sírtam :oops: Azért belegondolok nem semmi, hogy 130 rajz közül 9 nyert, abból 6 iskolás, abból az egyik az én lányom!!! Édes szívem!
Igen, tegnap volt a közműben a díjátadó. Kapott névre szóló szép oklevelet, meg ajándékcsomagot, rajzolós, festős cuccokkal. Lefotóztam a művét, bár elég világos lett a fotó. Majd lehet, hogy felteszem, ha sikerül.

Gabi:
szépek voltak a torták, mi volt vele a gond? Nagyon kis husi már Gáborka... ÉDES!

Mi ma voltunk méreckedni. Dórit is akartam, de elaludt. Bence 66 cm (49 cm volt) és 8300 gramm. Édes életem! A tápiban igyekszem visszafogni, éjjel pl. csak szopizik.
Még kicsit szüttyögnek, így én nem merem beadatni az oltást a héten. Pedig jócskán el vagyunk csúszva benne. De védőnéni is mondta, hogy ő sem adatná be!

Na megyek, Dórit altatom, közben Emese leckézik. Bencém a földön, takarón játszadozik.

Sziasztok,

Szilvia
Bocs, ha nem mindenkinek válaszoltam...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia: édesek a fotók! Áron szép mikulás volt! Nézz körül neten, én most a gyerekek ajándékát így veszem meg. Sokkal olcsóbb és nem kell érte kimozdulni. Komolyan!!! Új dolgokról beszélek persze.

Az expo-ra ki sem mentünk. A múltkorin voltunk és katasztrófa volt. Meleg, tömeg. Semmi érdemleges!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyógyulást Liza babának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Írtam Ancsának: írta, hogy bizakodik, de nagyon fél. Nem kapott üres ágyat, de ott van Lizával, nem mozdul mellőle. Sajnálom őket! :(

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szóval Ancsának! Ez hihetetlen, tuti még valamire allergiás lesz a Csöpp Kislány! Jaj Istenem, csak mihamarabb kiderítsék!
Emesedorabenceanyu! Írdd meg, hogy szorítunk Neki és küldjük a sok +++++++++++++++++ energiát Neki is+Lizának is. Legalább tényleg jól átvizsgálják!
Én sem mozdulnék a babám mellől!

Rita!
F@sza ez az egészségügy már megint felhúztam magam az eseteden! Hol van az könyörgöm megírva,hogy azért mert majd 3 hónap múlva Komáromban fogsz szülni, akkor most egy sürgős problémával ide nem mehetsz. Miért kell beszólni, nem volt elég bajod.... még tetézik... :evil:
Elbotlottál amúgy, vagy rosszul léptél végülis? Vigyázz Te is nagyon na! Kisfiad ügyi volt a telefonnal-le a kalappal!

Emesedorabenceanyu!
Most láttalak a TKTV-n Téged+Emesét is, ügyi volt Emese, mégegyszer gratula! Akkor volt honnan örökölnie, ha ennyien jól rajzoltok!
Jesszum, Bencus nem semmi, Nekem Soma 1 évesen volt ekkora! Hogy bírod dajkálni???

Tgabi!
Tök szépek a tortáid, nagyon ügyi vagy! Lányok nem édesszájúak, azért nem ízlett annyira? én most beleharapnék bármelyikbe,hmmm!
Gáborka milyen pasis, tényleg jól megnőtt!Milyen kádban fürdik?

Szilvia1981!
Nagyon tuti ez a kép! Zabálnivalóan vigyorog Áronod! Melyikőtökre hasonlít, mert a Te arcod nem látszik a képen...
Neked megfordul már v.melyik irányba?

Newcdina!
Sajnálom, hogy nem kaptál pelenkázót az expón! Csak egy tanács: sima komód is tökéletes ám (ami nem olyan mély), mi úgy oldottuk meg mindkétszer, hogy mögé szerelt a férjem egy olyan konzolos polcot, azáltal lett elég a hossza a babának, arra tettük a pelenkázó feltétet! 2 év után, vagy mikor már nem pelenkás, pedig funkcionál tovább komódként, játékokat, ruhát lehet bele pakolni. Helyspórolás-tudod! :wink:
Ezek szerint nem sokat vesztettem az expóval. Elég szerencsétlen időpontban volt, ugye Mikuláskor... mi még tegnap is mentünk meg jöttek Hozzánk az unokatesók...

lola77

Sziasztok!

Rég jártam erre......
Sajnos nagyon betegek vagyunk :cry:
Viki vasárnap este 8-tól 11-ig 4-szer hányt és ment a hasa egyszerre :cry: így rohanás az ügyeletre.
Szerencsére azóta jobban van.lekopogom......valószínű ez a hányós-hasmenése vírust kapta el az oviban.....
Nekem alig van hangom,sokat fulladok múlt hét szerda óta...ma voltam dokinál,megtámadta a torkomat,gégémet és a tüdőmet egy vírus,kaptam rá antibiotikumot,de amúgy melózok,mivel már javulgatok én is....

Gabrielldaniell
gartulálok kisfiadhoz,sok tejcit és jó egészséget!!!!!!!!!!

Emesedora
gratulálok Emesének a kíváló rajztehetségéhez,büszke lehetsz rá!!!!!!!!!
Bence jó húsban van :wink:

Tgabi
szépek lettek a torták!!!!!!!!!!Ügtyes vagy!
Milyen ízűek voltak?
Aranyosak a szülinaposak a képen :wink: és Gáborka is édi kispasi :D

lrita
szegénykém,jól megjártad!Lényeg,hogy nem lett nagyobb bajod!elég bunkó volt a nő!!!!!!!!!!!

Ancsa
mielőbbi teljes gyógyúlást Lizának!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítunk nektek teljes szívből!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szilvia1981
édesek a képek!kár,hogy te nem néztél oda :roll:
Jópofa Áron rucija,kis mikulás :lol:

Csajok!
ha Vikinek a kezei könyök fölött és hajlatban ekcémás,akkor az lehet valami ételallergia?
én tejfehérjére gyanakszom.... :cry:

Még teszek fel pár képet,aztán lépek aludni.....
Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

adventi naptár tele :P
Kép
Édesem :lol:
Kép
babával együtt cumizni de jó :D
Kép
oviban szöszmötöltem ezeket :wink:
Kép
megjött a Mikulás... Kép Kép Kép
pedikűr-manikűrősnek készült torta :P
Kép
Vikinek melege lett reggelre :shock:
Kép
sorban állunk az ajándékért a Mikulás ünnepségen
Kép
:D :D Kép
itthoni mikulás sorakozó :lol:
Kép

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok Csajok!

Először is:
Gabrielldaniell: Gratulálok Gergőhöz! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Ancsa: Szegény pici Liza! Szorítok, hogy mielőbb kiderüljön mi a baja, és gyorsan ,meggyógyuljon, és otthon lehessetek végre a többiekkel! +++

Szilvi 81: Nagyon szuperek a képek! És a külön bejáratú a tetkós mikulásotok! :lol: :lol: 8)

Emesedórabenceanyu: Nagyon klassz kis Emese csajod van! Ügyes nagyon! Képet tegyél!

Rita: felháborító, hogy viselkedett az a szülésznő! No comment :twisted: Te meg vigyázz magadra, meg a babusra! Örülök, hogy megvan a hordozótok, biztos szeretni fogod. :)

Cserieri: Gyógyuljatok meg gyorsan! :(

Én is voltam kint a babaexpon, de nem volt egy darab esernyőkocsi sem... Na mindegy azért sikerült elvernem a rászánt pénzt, vettem jópár cuccot Tamarának. Olyan nagyturi feelingem volt, nem igazán babaexpós....

Karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban érdekes tapasztalataim voltak a hétvégén. Felugrottunk Budaörsre, és hihetelen milyen árkülönbségek vannak ugyazoknál a játékoknál! A társas, amit Tominak vettünk 3500 ft-al volt olcsóbb a Corában, mint a Tescoban, a beszélős kutyát, meg 6000 ft-al találtuk ott olcsóbban, mint mondjuk itt Tatabányán! De volt olyan játék, amit láttam itt a plázában 20.000 ft-ért, a Corában 10.000 volt!!!! (Na olyat nem akartunk venni, csak érdekes.... :evil: ) Szóval...........
Szerencsére a cuccok zöme már megvan, márcsak egy pár dolog kell.

Jó éjt Nektek!
v.erika

sziasztok!

Gabrielldaniell: GRATULÁLOK a kisfiadhoz!!!!! :):):)

szilvia1981: Áronbébike nagyon szép baba!!!!! :D

lola77: valahogy azért majd megoldjuk (legalábbis kénytelenek leszünk) :) Amúgy a kiságyunk (örököltük) és nem egy 2008-as design :) és olyan hogy az eleje egy kis polcos szekrényke aminek az "ajtaját" fel lehet húzni mintha redőny lenne :) tényleg úgy néz ki de persze fából és ha felhúzod akkor rá lehet tenni a babust pelózni. csak ugye puhává kell varázsolni de asszem célnak megfelel majd :)

Mai kérdésem: :):) Fogom érezni ha megfordul a baba v inkább csak azt veszem majd észre hogy már nem fent lesz a pocakom???? Ezt figyelem egyfolytában :) És ez igazából mennyire a vég előtt jelentkezik???? Előre is kössz mindenkinek aki reagálni fog rá!

Kép
Kép
newcdina

Cserieri: nagyon jók a képek! Szép az adventi kalendáriumotok is, Viki kibírja, hogy nem szedegeti ki előre az egész havit??? :D Az én 9 éves gyerekemnek minden nap csak egyet töltök fel, mert szerintem lelegelné elsején az összeset, ha kiraknám! :D
Viki nagyon szép kiscsaj! Ilyen meleg van nálatok? :lol:
v.erika

Newcdina:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára v.erika 2009.03.19 09:29-kor.
v.erika

utólag jutott eszembe a körkéréds:)

balettot hol oktatnak itt Tatabányán?

Köszi a segítséget előre is!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Cseriviola Erika: balett van a kanári fitnessben (alsógalla), de ott horror ára van, legalábbis, mikor mi voltunk, 1000 ft/alkalom (egy óra). A közműbe jártunk mi is egy rövid ideig, ott heti egy alkalom volt, havi költsége kb. 1800 volt, ha jól emlékszem. Ott a szervezéssel volt gondunk, volt, hogy elmaradt, nem kaptunk értesítést, én meg mentem oda a két gyerekkel (akkor még nem volt Bencus). Emesének tetszett, de a judo még jobban! :)

Aranyos az adventid. Nekem sem bírná ki Emese, hogy ne vegye ki. Dóriról nem is beszélve :) Tényleg jó meleg lehet nálatok. Nálunk zokniban, hosszú pizsi gatyában alszanak, Emese rövid ujjúban, a kicsik hosszú ujjú bodyban.

Ekcéma: igen, utalhat tejfehérjeallergiára. Mikor tavaly Dóriról ezt gyanították, jól utána jártam és kérdezte is az allergológus. Dórinak nem volt. Ha van időd, olvass utána a neten. Dr. Sipos Évát Neked is ajánlani tudom. Dózsakertben van maszekja ott a bölcsinél.

Torta jópofa. Az a szélén reszelő? :) Jobbulást nektek!! Gyógyuljatok meg karácsonyra! Mi két éve járunk úgy, az egész ünnepek alatt beteg az egész család!

Köszi mindenkinek Emesével kapcsolatban a gratulát! Édes szívem!!

Lola: h
át néha tényleg elég nehéz Bencus. Főleg etetésnél, öltöztetésnél. Meg ha anyuékhoz fel kell cipelni a harmadikra... Ahhoz, hogy felmenjek három gyerekkel, táskával anyuékhoz, komoly szervezés és segítség kell :) Különben most már nem hízott annyit, főleg, hogy éjjel csak szopizik. Bár ma éjjel kért tápit. Majd lerágta a cicimet, meg reklamált...

Bence ennek ellenére ügyesen forgolódik. Hasról oldalra-hátra teljesen, már hetek óta. Hátról meg az oldalára. Még hasra nem. A három gyerek közül ő a legnagyobb (bár Emese hasonló méretű volt), de ő csinálja legelőbb ezeket a dolgokat. Biztos, mert pasiból van.

Edina:
nekem az első, Emese egyáltalán nem fordult meg, faros volt és ezért császár. Második Dóri megfordult kb. 34-35.- héten, de nem éreztem belőle különösebbet, csak, hogy mocorog jócskán. Aztán visszafordult a szentem valamikor, mert a végén faros lett ő is, császár. Ezt sem éreztem.
A harmadik, a Bence sokáig faros volt, aztán kb. a 33. héten befordult fejre, és úgy is maradt, de a két császár miatt nem szülhettem rendesen. Az átfordulását neki sem éreztem különösebben. Lehet, hogy alkati kérdés, vagy gondolom, ha a kismama 50 kiló, jobban érzi, de én nem tartozom ebbe a kategóriába :)

V. Erika: igen, szörnyűek az árak. Amit Emese kinézett mamáéktól társast, a tescoban 7300, csak egyszer rákerestem a neten tegnap, ott 5200 volt. Szóval nem semmi.... Cora katalógusotok nincs? Nem láttál playskool beszélő porszívót véletlenül? Meg fisher price első zongorámat? Ez a kettő érdekelne a két picinek. De horrur áruk van a tescoban.

Majd ma is érdeklődöm Ancsáékról.

Hétfőn a mekis buli előtt (szülinap - Emese) lesz a suliban Luca napi vásár. A szülőknek kell karácsonyi ajándékokat gyártani, amit a gyerkőcök adnak el és osztálypénz lesz belőle. Tök jó ötlet. De így három gyerek mellett... Mire este rendbe tettem őket, altatás stb. Bepakoltam a suli táskát, kifaragtam a cerkákat, kb. volt 9 óra. Nekiálltam gyártani. Képeslapot, könyvjelzőt. Aranyosak lettek.... Éjfélkor feküdtem le :( Bence kelt négykor enni, utána 6-kor keltem Emeséhez.... hát... mit mondjak. Hulla vagyok. Na megyek is, megetetem Bencét, azóta nem evett, Dórim is nyűglődik, hátha vissza alszik. Akkor ma megengedem magamnak a luxust és ledőlök velük.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedórabenceanyu!

http://jatekkatalogus.cora.hu/katalogus1/
Ebben nem látom a dumálós porszívót, de emlékszem, hogy ott láttam egy fajtát akciósan, lila volt és színes fonalak jelezték benne a cuccost. :D De nem tudom, hogy az-e a playskool??? Első zongorámat nem figyeltem, de szerintem annak is kell lennie. Esetleg csörögd meg őket, ne kelljen feleslegesen felcuccolni a gyerekeket...

Mi már hetek óta gyártjuk a Luca napi vásárra a kézművesdolgokat! Nem azért, mert annyi sokat csinálunk, hanem azért, mert Tamara mellett ilyen lassan megy.... :? :D Nagyon jó kis vásár szokott lenni!!!

Csáó, V.erika
v.erika

Sziasztok!

V. Erika: köszi, átnéztem és fel is hívtam őket. A porszívó ott is 9990 ft :( Van néhány oldal, ahol olcsóbb. Pl. www.gyerekalom.hu. Én valószínű, innen rendelem meg, mert itt van más is, ami érdekel.

Megnézné mindenki, hátha? Akkor olcsóbb lenne a postaköltség. Én maximum ezen a héten pénteken akarom megrendelni.

Erika: Ti mit csináltok luca napi vásárra? Mivel nekünk ez lesz az első, fogalmam sincs..... És hogy szokott zajlani? Mennyi ideig tart? Hol lesz? Nem mondták még. Aznap lesz 5-től a mekiben a bulija Emesének, remélem, addig azért nem tart.

Sziasztok

Szilvia

Ma csirkemellből lesz pöri+nokedli. Dórim imádja...

Kép
Kép
Kép
emesedora

SZIASZTOK!

cseriviola: jazz balettot tudok csak neked mondani, azt a Jászai Mari Színházban legalábbis én oda jártam :)

v. erika: hát nem tudom hogy hogy van.... :shock: hát a pocakom az tök fent van még én ebből gondoltam....

emesedora: ahhham.... ha "faros" lenne akkor azt mondanák uh-on igaz? mert nem mondták úgyh akkor lehet jóóófexxxik :)

Kérdés: a FÁJÁSOK a pocak mely tájékán jelentkeznek majd? :D

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Emesedórabenceanyu: Idén drótra fűzött gyöngyökből csináltunk "hópelyheket" karácsonyfadísz gyanánt. Tavaly decoupage faképeket gyártottunk, szóval ilyesmi. Be szoktam ugrani egy-két kézműves boltba és ott lopok ötleteket. De csináltunk már tyukokat hurkapálcára is, azt is vitték... Meg lehet, sütök még egy adag muffint, azt is szeretik vásárolgatni a gyerkőcök. 3 kor kezdődik majd a buli lent az aulában. Minden osztálynak van egy asztala, oda kirakják a portékákat, amit a tanár nénik árulnak, a gyerekek meg mennek körbe és vásárolgatnak, ami megtetszik nekik. :D (úgy, mint az oviban a Mihály napi vásár volt) Elég hamar lezavarják, mert gyorsan elfogynak a cuccok, szerintem max 3/4 óra az egész. Érdemes bemenni meglesni őket, olyan aranyosak! :lol: :oops:
Úgyhogy 5kor kezdhetitek a bulit a Mekiben!!!! :lol:

Edina: Majd kérdezz rá UH-n hogy, hogy fekszik. :) Én egyszer sem éreztem meg, hogy mikor fordult be. Ha az igazi fájások kezdődnek majd, az alul lent érezhető, de leginkább deréktájban.
v.erika

Sziasztok!

V. Erika: köszi az ötleteket. Mindenképp megyek, utána meg rohanunk a mekibe! Muffinon én is gondolkodtam! Az árakat ki szabja meg?

Edina: nézd meg az uh-s leletedet, ha az van ráírva, hogy kvf, akkor koponya végű fekvés, vagyis a buksija van lent és jól fekszik. Ha az van ráírva, hogy mvf, akkor medencevégű, akkor nem jól fekszik. Még. De általában a medencevégűt szokták hangsúlyozni a kismamiknak is, hogy számítsanak esetleg császárra. Írd meg, mit olvastál a leleten!

Sziasztok, megyek, tanulunk Emesével.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!
Megnéztem a leletet de sem kvf sem mvf nincs rajta :cry:
Olyan vank, hogy kpf

Azt hiszem mára ennyit az internetről mert még mindig nagyon sza...r..ul vagyok egész nap megy a hasam mint állat egyedül a tea maradt bent :( tegnap a gyros :( Bár annyival javult hogy legalább már nem fetrengek mint délelőtt mert akkor azt hittem kiszakad a gyomrom igazából ezért is kérdeztem hogy hol fáj a NAGYFÁJ :) De rájöttem ez most nagyon nem az :( Ennyire még sosem fájt a gyomorszájam!!!!! :cry:
Nem fárasztok senkit a gyomorrontásommal úgyhogy én elteszem magam és teázom!

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Edina: jobbulást, pihenj, diétázz, ne egyél most húst, tejterméket.

A leleted szerint koponya fekvésű, úgyhogy jól fekszik a kisfiad!

Sziasztok,

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

GabriellDaniel!

Szívből gratulálunk kicsi Gergő érkezéséhez,jó egészséget és sok tejcit kívánunk!

Hát igen ennyit a magyar Eü-ről.tegnap mondtam a dokimnak,nagyon ki volt akadva.De tényleg az a lényeg hogy a babának nem lett semmi baja,a többimár nem érdekel.Kezem lábam meg már javulgat.

V.Erika már most szeretem a hordozót mindennap fogdosom,simogatom,kimostam már bár tisztán küldte a csaj,alig várom már hogy használjuk is.

Szilvia!
megnéztem az oldalt nagyobbaknak annyira már nincs semmi jó,meg igazából már megvettünk mindent.

Atika egy nagy vödrös legót kap tőlünk,kb 1100 db-os.déditől helikoptert(legót).
vettünk neki még egy olyan vasuti alagutat amit Viki kapott,most már 2 éve mindig favasutat hozott neki a jézuska.

Hannának sikerült venni egy Cd-s rádiosmagnót Grundig 8000 volt és pink szinű szerintem elég jó áron volt meg egy Little pet shop-os plüsspapucsot kap egy figurával.
Déditől ruhát anyumáktól mindkettő rajzolószettet kap.
Meg kapnak még mesekönyvet azt még én is novemberben rendeltem az alexandrából.

Ancsáékkal mi lehet,Szilvia nem irt?

most ennyi voltam megyek kiszedem őket a fürdőkádból....

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Most írtam Ancsának, most volt rá csak időm. Még nem válaszolt. Valószínű a válasszal már én is csak holnap jövök.

Képzeljétek, egy nagyon rendi patikus nő ajánlotta az ECHINACIN szirupot, immunerősítő, légúti bajok ellen is nagyon jó. Mi szedtünk echinacia golyót, az nem vált be. Dórimnak vettem ezt, mondom, hátha, pénteken kezdtem el adni és tegnap már egyáltalán nem kellett orrot porszívózni neki és nem hörög, nem köhög. Annyi mindent kipróbáltam (béres csepp, golyók, cebion csepp, multivitamin), úgy néz ki, ez beválik. Két éves kortól lehet ugyan, de a nő szerint nyugodtan adhatom már neki. Ezzel remélem Bencét is kímélem. Ha Dóri nem beteg annyit, ő sem kapja úgy el. Emesének is adom most már.

A mamáknak holnap rendelem meg a kari ajándékot. Rossmannos naptárat, a gyerkőcök fotóival. Most olcsóbb, 1490 ft. Na megyek, jó éjt.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na sziasztok!

Megrendeltem az asztali naptárakat a mamáknak. Annyira belejöttem a fotó nézegetésbe, hogy rakok nektek pár újat.

Ancsa írt: volt nekik hasi uh, koponya uh, mellkas röntgen. Eddig minden negatív. Széklet, vizelet, vér holnapra lesz meg nekik. Kap valamit a gyomrára, ami védőréteget képez rá. Nem hány már, de bukik. Szegény Ancsa ki van nagyon, gondolom fáradt, ráadásul az itthon maradt két gyerek beteg, arcüreggyulladásuk van. :( Jobbulást!

Akkor a képek:

Szilvia

UI: mára eldugulok!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A mester munka

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A bajnok rajztehetség!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nőcijeim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kukucskáló kispasim

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Pancsoló Bencém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Úgy szeretlek!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Gyermekeim Dáviddal (férjem fia)...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Rosszalkodjunk, na!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórikám elaludt öltöztetés közben (mire mindkettőt elkészítem...)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ennyi mára...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gabrielldaniell
Gratulálok! Jó egészséget! Sok tejcit!

A torták azért nem ízlettek a csajoknak, mert nem voltak olyan édesek, mint szerették volna. Az egyik egy joghurt torta volt, és csak mézet tette bele, cukrot nem. A másik egy csokis tészta, meggydzsemmel, csokival a tetején. Az egy diós, mogyorós alapú tészta volt, és ez sem volt túl édes. Hát ez van... Majd legközelebb mást csinálok.

A kiskád meg olyan amit rá lehet tenni a nagy kádra, én nagyon szeretem. Olyan kicsi ez a hülye fürdőszoba, már lassan nem férünk el. A mosógép tetején öltöztetem, de már lelóg róla a fél baba.

Csajok jól megfáztam,szárazon köhögök, folyik az orrom. Mit lehet tenni, szedni ilyenkor? Vettem orvosi pemetefű cukorkát, meg bodza teát iszom, de az meg hasmenést okozhat, és hát tegnap vagy 8 -szor volt széklete manócskának, úgyhogy biztos meghajtotta szegényt.

Betegeknek jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Lola Nagyon boldog szülinapot kivánunk!

puszi

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Szia Gabi!

Homeopátiát bármikor alkalmazhatsz. A natursziget oldalon (ha jól emlékszem) a tüneteidre tudsz keresni konkrétan szert.
Ami nekünk tuti bevált: euphorbiumos orrspray (homeos), drosera 15 ch száraz, ugató köhögésre. Nem tudom, hogy a lándzsás útifűvet lehet e, mert az is jó. Coryzalia náthára jó, stodal szirup száraz és hurutos köhögésre is. Ezek homeosok. Előtte és utána egy órával nem szabad mentolosat a szádba venni (fogkrém, rágó ilyesmi).

Jobbulást Neked.

Na megyek, készülődünk, megyünk Emeséért a suliba.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Emesedora,

nagyon nagyon ügyes Emese, láttam tegnap a tktv ismétlésében:) szóltam gyorsan Apának is, hogy jöjjön nézze meg :D
És olyan jók a képek amiket feltettél.

Newcdina,
pihenj, és gyógyulj meg :D És ne aggódj annyit, tudni fogod, ha jön a Bébike :lol:

Cseriviola,

én is csak jazz balettot tudok, a kpvdsz-ben, (én oda jártam évekig...) és a jászaiban.

Most csak ennyi, mert Áron sír......
sziasztok

KépKép
szilvia1981

Rita!
Nagyon köszönöm a köszöntést!Ari vagy! :)

Newcdina!
Erősebb menstruációs görcsökkel is kezdődhet, ami egyre erősödik és NEM marad abba! Az a jó, ha egyre sűrűsödik, de lehet hogy összevissza jön, hol 10-30 percig nincs fájás, hol 2-3 percenként. Azt mondják 5 perces rendszereseknél el kell indulni a kórházba. Kisugározhat a derék felé is, sőt valakinek tényleg leginkább ott fáj, ahogy V.erika is írja! (Nekem ott nem fájt...)
Nekem a magzatvíz folyt el Somával, akkor fél órán belül el kell indulni, mert túl sokáig nem lehet magzatvíz nélkül a baba, meg a köldökzsinór is előre eshet.... De ne ilyenekre gondolj majd, hanem beszéldd meg a babával, hogy segítsen Neked, Te is fogsz Neki, hisz a szülés csapatmunka, Neki ugyanolyan fájdalmas, erőfeszítéseket tesz, hisz őt nyomja ki a méhizom...
Reméljük jobban vagy.

Tgabi!
a Tantum Verde sprayt vagy szopogatóst mondják még hogy lehet ilyenkor, nekem most szoptatás alatt fájt a torkom 1-szer, a spray jó volt, a szopogogatós mint halottnak a csók! Jobbulást Neked is.

Emesedorabenceanyu!
Ma személyesen sok mindent megbeszéltünk :), de a kádatokat nem dícsértem meg, tök jó, hogy nem kell fogni Bencét!

Szegény Ancsa, gondolom tiszta ideg az itthonmaradt gyerekek miatt is!Remélem a véreredményből már kiderül mi a baj!

Timi!
Még múltkor kérdezted a játszószőnyeget: vaterán vettem kábé 3 hónapos korára ért ide, de már 2,5 hós kora óta szeretett többet fennt lenni szopik között ugye meg imádta a pelenkázónál a feje fölé akasztott játékokat, azért vettem gyorsan egyet Neki. De látod az egyik képen már Gáborkának is van olyan Tgabiéknak. Szóval tökéletes ajándék lesz karira Nektek!

Biztos van még amit akartam, de Soma hív társasozni, utána fürdetem Őket...

lola77

Sziasztok!
Ma voltam nőgyógyinál is meg háziorvosnál is. Az utóbbi kekszre és teára ítélt még 1-2 napig. Pedig már kopácsolnak a szemeim :shock: De tényleg segített mert még ma délelőtt fájt a gyomrom de azóta szerencsére semmi!
Nőgyógyinéni viszont megvizsgált és azt mondta szigorúan pihenjek mert jó egy ujjnyira nyitva vagyok! Jah és hogy legalább egy hétig még tartsam bent a babát. Igyexem.... de gondolom (bár nem értek hozzá) nem lesz nehéz, mivel előjele eddig nem volt hogy közeledne a vég. Ma éreztem de biztos csak azért mert "megvizsgált".

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Gabrielldaniel,
GRATULÁLUNK a Gergő születéséhez, jó egészséget kívánunk és sok-sok tejcit!! Várjuk a szüléstörténetedet, nem volt eseménytelen az azt megelőző pár nap nálatok!

Szilvi,
tényleg nagyon ügyes a Mesi, gratulálunk neki, nem semmi hogy díjat nyert! Édesek a gyerekek!

Ancsa,
nagyon sajnálom hogy be kellett feküdnötök a kórházba, kitartás!!
Ott biztosan megállapítják mi baja a Lizának! Sok-sok gyógyenergiát küldünk!!!+++++++++++++++++

Ági,
nekem is ugyanezek a tünetek voltak a terhesség elején , és sajna még ma is álomszuszék vagyok :) :) nem is tudom mennyit kéne aludni ahhoz hogy kipihenjem magam! :)

Erika,
jók a képek a Vikiről, hatalmas leányzó lett! Jobbulást nektek!!!

Velünk minden OK, a Máté a héten itthon van velem, uis pénteken dobott egy rókakomát a böliben a Mikulásbuli előtt, aztán itthon is , lázas lett így maradt. Dokihoz nem vittem kapott normaflort. Ma lementünk hogy azért ránézzenek, de minden ok, csak az orra kezdett el folyni. Erősen köhögött ezért adtam neki lándzsás utifüvet aztán az felszaggatta neki a lerakódást valószínű, az ürül.
Szóval hétfőig együtt vagyunk :) :) :)
Csak engem is elkapott szerintem valami 2 napja hányingerem van, ez elég rossz..... megyek is.. bocs hogy csak ennyi voltam

Edina,
olyan aranyos hogy itt kérdezgetsz minket a szülés beindulásáról! :) észre fogod venni az tuti :) már nincs sok hátra, azért ezt picit bírd még ki! :) :)

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Évi,
sok-sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

puszi
Zsaniék

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!
Köszi Neked is! Pihenj is csak, amennyit tudsz még MOST! :wink: Na jó nem rémisztgetlek!
Mikor mész legközelebb uh-ra?Mentek majd 4D-re is? Neveken gondolkodtok már, vagy majd csak ha kiderül mi van a lábaközt?

lola77

sziasztok!
zsanka: hülyeségeket kérdezgetek mi? :) mondd ki :):):):):)

Na mára jó éjszakát mindenkinek majd holnap kérdezgetek :)

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Lola: Boldog szülinapot! (Lestem a többiektől, hogy ma van :lol: )
(Hányadik? :D )

Emesedórabenceanyu: Édesek a képek!

Zsanka: Olyan sok mindenkitől hallom, hogy ilyen hányós-hasmenős- taknyos vírus jár errefelé... Gyógyuljatok!

Edina: Még egy hete tényleg ki kéne húzni, a 37. után már jöhet Ádám! :lol: Nem keményedik a pocid?

Egy kérdés: Tud valaki ajánlani egy JÓ gyerekszemészt a környéken? Mi Győrbe jártunk eddig, de jó lenne találni errefelé valakit.

Jó éjt!
V.erika
v.erika

Sziasztok!

Lola
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!
Kép

Edina
én anno mikor Viki megfordult a pocimba,elég érdekesen történt.....
Még dolgoztam/26.héten /hirtelen eltűnt a hasam,éreztem egy nagy keményedést,majd visszaalakult a pocim...
gyors hívtam a nődokimat,hogy ez mi lehetett,mivel nagyon megijedtem,de megnyugtatott,hogy csak megfordult Viki :lol:
Pocakosképet Rólatok még nem is kaptunk,ugye? :roll: :P
Kinél fogsz szülni?Apás szülés lesz?

Zsanka
jobbulást nektek!++++++++++++++++++++
Kiderült már a baba neme? :wink:

Sziasztok:ERika Kép

cseriviola

a kép alján a név csak véletlenül van ott:)

cseriviola

Sziasztok!

Akkor úgy néz ki, csak én és Lola rendelünk a gyerekálomról. Ma beküldöm a megrendelést, hogy tuti ide érjen.

Amit rendeltem a gyerkőceim fotóival a rossmanntól asztali naptárat a mamáknak, már kész is, holnap mehetek érte a megjelölt rossmannba. Tök jó, egyszerű.

Gabi: a tantumverde spray tényleg nagyon jó. Érdemes beszerezni, 1000 ft körül van és a gyerekeknek is jó. Még a csecsemőnek is. Naponta kb. 3 alkalommal használtam én is, 3 befújás egy alkalommal. Szoptatás alatt. A cukorka változat tényleg alapvetően nem gyógyította meg a torkomat, de tök jól elzsibasztotta, úgyhogy a pillanatnyi fájdalom órákra eltűnt.

Ancsa nem írt tegnap, remélem nincs komoly baj. Az eredményekről érdeklődtem.

Tényleg, Zsanka: akkor most kislányként kezeljük a pocaklakót? :)

Na megyek, Bence sír, álmos.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tippeket!!!!

Lola Isten éltessen sokáig!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Na, itt vagyok két percre (kihasználom, hogy legalább az egyik alszik és felmosok, elmosogatok).

Szóval: mindenkinek köszi a grat-ot Emesével és a fotókkal kapcsolatban. Köszi.

Zsanka: tudtad, hogy a 24 óra honlapján a képgalériában a módszertani böliseknél az egyik képen rajta van Máté? Emeséről a rajzpályázatról kerestem a fotókat (még nincs fent) és akkor láttam.

Na megyek is, csak ezt akartam leírni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?