Ok Dodi, akkor így már értem, és már nem is érzem belekötésnek!
Nem vagyok beszabályozva..... honnan veszed??? A pumpánál szabadabb életvitel egy cukrosnak nincs is (a hasnyálmirigy működéséhez a leginkább ez hasonlít)!!! Nehezen szoktam meg, de vissza nem térnék a penhez már, pedig úgy sem volt 5,6-nál magasabb HbA1c-m soha!!! Én is normális életvitelt élek, azért mert nem eszem fehér kenyeret...ez a cukor előtt is így volt! Nekem semmi változást nem hozott a cukor az életemben, azt leszámítva, hogy oltani és mérni kell! Ugyanúgy tornázom, strandolok...nyilván odafigyelek hogy ne legyenek szövődményeim és fel tudjam nevelni egészségesen a Gyerekeimet. És nagyon megnyugtat, hogy most már az étkezések utáni 1 órás mérésnél a legmagasabb értékem a 6,8!!!! Nem kell variálni állítgatni (majd később sajna nem így lesz). Mondjuk nekem még van saját inzulintermelésem is!!!! A 2 évben ez nőtt is az előzőhöz képest!
Mindenkit becsülök aki valaha is leszokott a cigiről (ennél már csak az a jobb, ha nem is dohányzott soha)! Mi már ezt Dodival kitárgyaltuk amúgy!!!! És mint ahogy a főtt kv szagától felfordul a gyomrom, meg egyik-másik parfümtől is, tegnap egy srác odaült mellém....büdös volt, majdnem elhánytam magam ömlött róla a cigiszag!!!!
Mondjuk én mindig rágóztam meg minden cigi után befújtam magam (lakásban sosem volt cigizés, csak folyosón), de azért ha belegondolok, hogy szegény Párom...ezt szagolta.....minden elismerésem az Övé!
Nekem Anyukám is leszokott egyik-napról a másikra!!! Én leszoktató cigivel csináltam, így nekem sem volt elvonásom (amikor 18 évesen próbálkoztam 6 hónapig, na akkor aztán volt rendesen).
Aki le akar szokni ajánlom ezt a gyógynövényes cigit, így a mozdulat megmarad, csak a nikotin ürül....de mivel annyira büdös, egyre inkább csökkenti az ember és hipp-hopp észre sem veszi, már nincs is cigi!!!
Az tényleg gáz, hogy ennyit hagynak vajúdni, majd utána császár!!! Volt valami oka, hogy így történt???
Jaj Lányok, kár, hogy nincs már május