Sziasztok!
Örömmel üdvözlöm a regisztráció szükségességét, és remélem, sikerül finomitani a rendszert, és nem halnak ki a babanetről a jóérzésű emberek!
Nem tudom, sose voltam álneveken mocskolódó fajta, igy nem ismerhetem a lelkivilágát, de szerintem az is visszatartó erő, hogy az ember nekiálljon generálni egy új mailcimet, arról egy új regisztrációt, aztán ha azt kitiltják egy harmadikat, negyediket stb. Nekem tuti kényelmetlen lenne, ezért naivan úgy gondolom, hogy azért csökkenteni fogja az eddig névtelenséggel visszaélő mocskolódók számát.
A jószándékú névtelenségről: ebben az az érdekes, hogy ha egy fórum jó, baráti, illetve tisztában vagyok azzal, hogy a világon bárki olvashatja, amit irok, akkor elég erősen leredukálódik a névtelenséget igénylő problémák száma. Ha viszont annyira fontos, hogy megirhassam a dolgot (segélykérés anonimen (anoniman?)), akkor megéri gyártani egy (és csak egy) új nicket. Szerintem ez nem olyan dolog, hogy hetente szükségem lenne egy újra.
Persze irom mindezt úgy, hogy közel 4 év babanetezés alatt nem küldtem soha egyetlen névtelen hozzászólást sem.
Mostantól Szerkesztő (huh, még szokni kell
): hidd el, nagyon jól esik nekem, mint öreg motorosnak, hogy Rád lehet számitani, és neked is fontos a babanet!!!
Ildi