Sziasztok csajszik!
Nem vesztem el,csak a tegnapi napom tul porgosre sikerult,elolvastalak titeket,aztan valaszolni mar nem birtam,aztan este sem,mert elfaradtam.Na mara is meglepodtem,hogy igy beindultatok
!Igy nehez lesz
Kismoni:pihenj tenyleg amennyit csak birsz!Azert ez tenyleg nem konnyu egy 1,5 eves kis orokmozgoval!
Tabati:az ekcema az nagyon gaz,plane hogy kiserletezgetnek az emberrel...ez velem felnott korban tortent,nem1x,nem 2x.En most sem tudok ra igazan gyogymodot,de azert nekem nem a cickoimon van.De nem hiszem hogy baj lenne hogy kenegeted.
Csibe:Gratulalok a kiskonyvedhez:)!
Szonibaba:Ezeket a kajasokat nem ismerem,igazabol elkerulom nagy iveben reflexbol is,mert problemaim vannak a hizasi hajlamommal,ezert en nagyon nem eszem sehol,csak otthon
Max valami csirke gyrost,de az is ritka...Gyere es meselj majd,mi volt a vizsgalaton!
Timea:sajnalom a felesleges mizeriat a vervetellel
De!Nagyon edes a pici babad,aki mar tenyleg nem is olyan kicsi
szepen novogte a draga!Szep ajandek lesz nektek ez a 23.-ai UH!
Eczke:azert remeljuk most nem "kinoz"meg babod ennyire,mint az elozo!Nem lehet kellemes a korhazban tolteni a napokat!Valahogy ugyesen,hanyascsillapitot nem lehet ilyenkor?Vagy hulyeseg
?
Boo:en mar nem emelygek,csak a gyomorsav kinoz...nem is tudom melyik a "jobbik"?De egyszerre a ketto...
lola29:hematoma:hesss!!!
katy76:nagyon varom mar en is hogy mozoghassak valamit.Az elso kerdesem lesz szinte a dokinal
En a netrol toltottem le kismamatonat,hat nem tunik annyira lazanak,persze en nem igazan sportoltam az elmult idoszakban.De majd lasan,fokozatosan...
hupikek:megy a drukk!++++++++++++++++
kicsidodi:igen,egyszer vege lesz a hanyossagnak,rosszulletnek...
norka81:igazan jo formaban lehetsz,ha ennyire szep a munkad,ami gondolom a hobbid is egyben!Es jobbulast neked!
anettoo:nem lehetett konnyu a 30 kiloval
sajna en is 4 kilonal jarok,csak en nem vagyok kivanosabb,evosebb mint maskor.Ezert nem tudom igy mi lesz velem
remelem ez most visszacsuszott,beall egy normalis tempora,es nem kell emiatt aggodnom.Vagy ikrek???
rabbe1:orulok hogy felkerestel egy masik dokit vegre!!!Nagyon szoritok neked,de tenyleg pozitiv a hozzaalasod,es ez sokat szamit!Meglatod,minden rendben lesz!En kivanom a halat nagyon,de nalam tenyleg lehet a buvar multambol adodoan valami
gumilany:szerintem rendben van a vizsgalatod idopontja!
gabi:jobbulast a lanykadnak!!!!
pagika:igen
6 ora az eltolodas!!!Lehet normalis hogy latszik,ez teljesen alkati dolog.Nekem pici hasam mindig is volt,de csak ugy gusztan
Most azert mar kinyomja kicsit a mehem azt a meglevot.Es persze fugghet a megtapadasi,beagyazodasi ponttol is,de ez az en velemenyem..Vagy borkostolsz,vagy vezetsz
ronmay:hajra pentek,aztan tajekoztass minket am!
Moncsy:az a baj,hogy ilyenkor nem lehet tudni hogy a cica volt-e a bunos
egyebken tizenix eve meg en sem voltam cicas!
De megertelek!
"Orulok"hogy van valaki hasonlo taplalkozasi problemaval,vagy hat ez nem is a taplalkozassl fugg mar ossze,hanem valami mas az oka...pedig az anyagcserem mar nagyon jo,evek ota semmi baja.Ezert is ettem sok zoldseget mindig.A pocidra igencsak kivancsi vagyok!(tegnap vettunk egy kismama farmert, nem latszik rajta,de bazira kenyelmes!)Batran mutasd meg nekunk!
Na a vegere ertem,ebbol nem lesz igy gulyasleves...ma is megyunk vasarolni,en mutatom az utat egy baratnomnek!O 1 eve van itt,en 6 honapja
Jok legyetek csajok,es vigyazni a pocakra!
pusza!