Új privát üzeneted érkezett!

És nálatok a gyerekorvos is azt mondta, hogy bárányhimlő? Érdekes akkor az ismerősöd dokija, hogy nem ismerte fel... Mondjuk azt sem értem, hogy ha már te nem fertőződhetsz meg, akkor minek az óvintézkedés, hogy ne ölelgesd a lányod? :shock: Most vagy elkaphatod, vagy nem...szerintem. Köztes nem lehet, igaz?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam doki bácsinál, de sajnos babócát nem néztük meg. Megvizsgált, rákszűrést csinált és kaptam egy csomó beutalót: vér és vizelet, EKG, UH, védőnő... Vizsgálat közben azt mondta, úgy látszik, meg akar maradni ez a babóca. Hát még jó! De tudjátok, ezt a múltkori vérezgetés, barnázás miatt mondta.
Dec. 23-án megyek UH-ra, ez lesz a 12. hetim, pedig még csak 11+3 leszek, de két ünnep között nincs rendelés. Szerintetek ez nem gond? Láttam, Csibe, te is kb így fogsz menni, csak egy héttel később, neked mondtak erről valamit?
Vizsgázóknak egy nagy kalappal, én is szinte minden nap zh-zok, vagy vizsgázok a kövi két hétben.

Kép
gumilany
 
 


Azt olvastam valahol, hogy a 12. hetire a betöltött 11. héttől lehet menni. Meg biztos nem adták volna ezt az időpontot, ha nem lenne jó! :wink:

Drukk a vizsgáidhoz!

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

tabati csak felhívtam a gyerekdokit, nem rángatom feleslegesen ebben a hidegben, nem is tesz jót a bárányhimlőnek a hideg. De annyira jellegzetes a pötty hogy egyértelmű. Hogy miért nem vette észre a dokija? Hát jó kérdés, talán azért mert neki nem volt annyira pörkös, de azért ki lehetett venni belőle hogy az. Voltam én már olyan börgyógyásznál a gyerekkel aki nem tudta meg állapítani a gyereknél az eccémát.

vannak olyan extrém esetek mikor volt ugyan bárányhimlős gyerekként, de halványult a védettség és övsömörként újra kijön. Sógoromnál ez volt. Ezért mondta.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ja, már értem. Mondjuk ezen a dokin aki nem ismerte fel a bárányhimlőt nem is tudom mit csodálkozom, hizs pont amit írtál., nekem gyerekkoromban csak a Heim Pálban ismerték fel elsőre az ekcémát. Még meg is lepődtünk, hogy úgy kezelt meg úgy is beszélt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ekcémám van. Persze szüleimnek nem volt sosem, én meg gyerek voltam, azóta már tudjuk, hogy ez egy nagyon sűrűn előforduló bőrbetegség. Akkor viszont minden doki csak kísérletezett rajtam. Még az arcomon is erősen kijöt a végére és valamit rá kellett fújni, amitől meg iszonyúan égett és csípett a bőröm. Na, akkor elégelték meg a szüleim és vittek el a kórházba.

Kép
Kép
tabati
 
 


Timi, Ancsurtiéknál még csak fél 6 van (-6 óra az eltérés), úgyhogy gondolom még alszik.
Köszönöm a táblázat magyarázatot!
Csajok, az normális, ha nekem már látszik a pocim? Tegnap este mutattam a páromnak is, mert azt hittem, beképzelem magamnak, vagy nagyít a tükör. De teljesen kiakadt,azt mondta, ha így haladok, akkor szét fogok repedni a végére. Hát remélem, nem. Első terhességem, és amúgy vékony vagyok. VAgyis nem vékony, de nem is vastag. Szóval a hasam eddig lapos volt, azért látszódhat már most? Még csak 7 hetes leszek! Jó, azért nem akkora, hogy más is észrevegye ruhában, kivéve, ha szűk ruha. Szóval egy pulcsi alatt még simán elfér.
Hétvégén disznóvágás lesz apósoméknál. Na, remélem marad meglepi a nagyszülők részére a baba, mert karácsonyi ajándék lenne... Majd azt mondom, én vezetek. Remélem, nem jönnek rá. Max. 1 dl bort iszok, azt még ajánlják is, nem? Bár ha vezetek, annyit se kellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pagika 2009.01.29 15:30-kor.

Kép
pagika
 
 


Nekem is szűkek lettek a gatyáim a 6. hét környékén, de mára már visszament a hasam. Szerintem csak fel voltam puffadva, nálad is az lehet. Nem hinném, hogy ilyen korán látszódna első babánál.

Kép
Kép
tabati
 
 


Pagika!

Egy-két hete én is láttam a hasamon, és férjem is, hogy "növekszik", de nekem is elmúlt, vagy legalábbis múlik még mindig. Egy kicsi növekedés amúgy normális, hiszen a "bedurran" az ember méhe, de amit most látsz valóban puffadás, el fog múlni.
Én kicsit csalódott is voltam, de most úgy vagyok vele: lesz nekem elég sokáig nagy pocakom, már unni is fogom :wink: !

Stike!
Én dec. 19-én megyek UH-ra, de nem 12. heti, az majd ünnepek után. És az Istvánban fogok szülni.
Köszike, puszó

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Pagika! Szerintem egy uh képet fognak adni, de én beszkennelem és annyit hivatok elő amennyit ajándékba szeretnénk adni. Természetesen az eredeti marad nálunk! :D
Nekem is csak a puffadás látszik esténként a pocakomon. Reggel felkelés után még mindig lapos. A hétvégi bórkostolásra meg jó megoldás, hogy te vezetsz. Én ezt múltkor nem tudtam kikerülni. Bálba mentünk, de csak a szomszéd suliba, és gyalog. Meghívtak egy koktélra, nem akartam elfogadni, aztán addig eröltették, mignem kinyögtem, hogy alkoholmentes legyen :oops: Na! Egyből levették az adást!
Vendég
 


Tabati!
Én is imádom a földön "fetrengős" gyakorlatokat! Rengeteg lehetőség és fantázia vann benne! ...és mellesleg jól megmozgat! :wink:

Stike! Egyetértek a 12. hét utáni átrendezéssel a táblázatban. Amúgy meg nagyon szuper!

Csajok! Ma nagyon erős torokfájásra ébredtem. Ettem mézet, és ittam mézesteát is de nem akar múlni. Szerintetek mit csináljak? Nem merek bevenni semmit, de olyan mintha késeket szurkálnának a torkomban. Van valakinek valami jó kis házipraktikája?
Vendég
 


Gumilány!
Jól láttad,hogy én is kb úgy megyek,mint te,de nekem nem
mondták,hogy baj lenne és én is vlahol azt olvastam,hogy a
11.hét és 13+6 között belefér.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Én is arra gondoltam, hogy puffadás, bár reggel is majdnem ugyanakkora. Meg olvastam is valahol, hogy ilyenkor a belek puffadnak meg, hogy előkészítsék a hason a bőrt a tágulásra.

Norka, hát még a fokhagyma van, csak tudom, attól meg büdi lesz az ember. De az is jó a torokfájásra. (pirítósra, vagy ha magában meg tudod enni... :shock: ) Vagy egyél még több mézet, és utána ne igyál ne egyél semmit legalább fél óráig. Nekem az szinte mindig beválik, és hát többször is kell egy nap enni. VAgy még az is jó házi praktika, hogy melegítesz sót (szinte forróra, de óvatosan), és belecsavarod egy tiszta konyharuhába, vagy törölközőbe és a nyakad köré tekered. Ugyanez jó főtt, tört burgonyával. De a só egyszerűbb. Csak vigyázz, nehogy megégesd a nyakad, szóval azért annyira ne legyen forró. Mert a forró gőz jobban éget. Én ennyit tudok, de ezek együtt mindig beválnak. Amúgy is utálom a gyógyszereket, soha nem szoktam bevenni (nem terhesen sem), max, ha magas lázam van, vagy múlhtatalan fog- ill. fejfájásom. De ez nagyon ritka!

Kép
pagika
 
 


Lányok bocsi hogy beleszolók, (Gumilány, Csibe) de én úgy tudom, hogy igazán 11+3 naposan igazából már amúgy is a 12. hétben vagytok tehát teljesen jó akkor az uh. (tehát ez úgy van hogy már a 11. hetet betöltötted és ezért vagy a 12. hétben) Remélem érthető voltam :oops: :wink:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Norka!

Még sós vizes öblögetés is hasznos, mert fertőtlenít. Tantum Verde szopogatós cuccos is jó azt mondják, és azt lehet várandósan is. Mondjuk én a löttyét használtam, de a sós víz hatásosabb volt. Persze ha bírod a gargalizálást és nem lesz hányingered.

Kép
Kép
tabati
 
 


Pagika! Köszi! Ez a pirítos fokhagymás dolog tetszik! :lol: Megpróbálom, de csak este. Addig meg marad a méz. Lassan indulok melózni és elviszem magammal a mézet....hátha.... segít! :?
Vendég
 


Manó!

Igen. :lol: Szerintem is így van! nekem 11+6-on csinálják. Mondjuk az az egy nap ide oda, úgysem tudhatják még ilyenkor pontosan.

Kép
Kép
tabati
 
 


Norka!

Én még azt szoktam, hogy egy kanál méz és rácsöpögtetek citromlevet. És akkor nem is olyan nagyon édes az egész.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati! Most láttam, hogy te is írtál! Lehet, hogy megpróbálom ezt a sós vizet. Ártani nem árt. Kösz-köszi a segítséget!!!
Tantum Verdéről én is hallottam, csak már nincs időm elmenni a gyógyszertárba.
Vendég
 


Stike!

Én is itt vagyok ám!!Pénteken megyek Uh. ra a kútvölgyibe, utána már pontosan tudni fogom hanyadik hét nap. Elvileg 10 hét, de kíváncsi vagyok mint mond a doki...Aztán lököm majd az infót :lol:

Katy76,

Én januárban kezdek el, egy tuti kismama jógát, bővebb infó:http://www.amritajoga.hu/

Timí,

Húú mekkora!!!
ronmay
 
 


Sziasztok!

Tabati!
Bocsi, a világért sem akartalak meghányatni a tudodmivel.
Anyud milyen pocakot vár egy 10 hetes kismamától?
Nekem a 3. és csak kis jóindulattal mondhatom, hogy vmi mintha kezdene látszani.

Boo!
Persze, hogy kérjél képet!

Rabbe!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és jó híreket hozzál csütörtökön.

Csibe!
Köszi, de nem uh-n voltam, csak vérvételen és ekg-n. De mire kajához jutottam azt hittem kipurcanok.

Amúgy képzeljétek, hogy nekem a toxo automatikusan rajta volt a vérvételes beutalón. Csak, mert vki írta, hogy 5ezer ft és külön kell kérni.

Gaib!
Bárányhimlő nálunk is parás volt, merta lányoméknál az oviban két gyerek is az volt, de már letelt a 3 hét és nem kapta el senki más a csoportban.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Én ilyenkor szoktam elindulni melóba, de látom itt igazán most indul be az élet! :D Nagyon pörgünk! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Teljesen érthető voltál minimanó :D :D :D :D

Kép
Kép
csibe83
 
 


Ronmay!
Szia! Már nem tudtam elképzelni mivan veled!
Zárlat van a Kútvölgyiben, Petit is kizavarták ma :( Még jó, hogy nem uh-ra mentünk mert morcos lettem volna. Persze uh-n lehet, hogy engedékenyebbek és maradhat Apuka :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szonibaba! :lol: :lol:

Barátnőméknél voltak hangyák a lakásban, amit az anyukája nagyon szégyelt. Mindig úgy hívták őket, hogy a "tudodkicsodák" :lol: Most ez jutott eszembe a tudodmivelről. :lol: Amúgy ez amolyan előítélet tőlem, még tulajdonképpen sosem kóstoltam ízesített ásványvizet, de számomra nem hangzik túl jól. Mintha szörpöt csinálnék, amibe alig raknék valamit és olyan íztelen lenne, de azért mégis lehetne valamit érezni. :lol:

Amúgy nem tudom anyu miért aggódik, nem az ő szokása, inkább apué. :lol:

Hallottam olyan kórházakról, ahol ez a szűrés automatikus. Akkor szerencséd van. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Mi az, hogy zárlat van? :oops: :shock: Én is félek, hogy párom csak azért eljön, hogy lássa a babut és nem fogják beengedni. Megkérdezhettem volna a múltkor, hogy lehet e. :evil: Csak ezért jön el a munkából. De amilyen erőszakos tudok lenni, csak megoldom valahogy, ha ilyen merülne fel. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


köszönöm mindenkinek a drukkot.
gabi kösz a kórházi infót is.
Bárányhimlő: az én fiam kétszer kapta el. elöször csak pár pötty, pár nap allatt gyógyult. az orvos is csak lesett. hülyének is néztek a melohelyemen, mert ugye mondtam hogy kb 2 hét betegállományba leszek aztán 1 hét sem lett belöle. viszont fél év sem telt el ugy elkapta, hogy a fejebúbjától a talpáig csupa pettyes volt. szerncsénk volt mert nem viszketett neki, de dugig volt. azt mondta az orvos ez nagyon ritka hogy kétszer legyen valaki. én nem kaptam el, pedig gyerekkoromban rajtam is csak 1-2 pötty volt. de ugylátszik nálam müködött a védettség :-) és már vérben is nézték ott is védett vagyok.

rabbe1
 
 


Megfeledkeztem az időeltolódásról!!!! :oops:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Ronmay, bocsika, nem tudtam követni a sok hozzászólásodat! :) örülök, hogy itt vagy közöttünk, már be is "iktattalak" a táblázatba. Minden szemünk téged (is) figyel... :lol:

Jó ez a joga link, majd még nézegetem, hogy merre mit lehet találni. Jó lenne a közelben, én újlipótban lakom. Valaki tud valami kismamákat megmozgató helyet? :)

Nagyon finomat ettem, lányok, simán megtöltöttem cukkinit tejfölös túróval, azt pedig kis hagymával, foghagymával, korrianderrel meg friss majorannával, és kisütöttem egy kis füstölt sajttal a tetején. Egész fincsi lett. Jégsali és madársali vegyes volt a köret tejföllel, parmezánnal... szóval jó kis egészségbombát kapott a kicsi! :lol:

Nem hiszem el, hogy állandóan vega kaját csinálok. Ilyen normális esetben sosem jutott volna az eszembe... Na, azért jutott húsból is az elmúlt időben, de nagyon jól esnek mostanában ezek a könnyű, zöldség alapú ételek. :oops: :roll:
stike
 
 


én ebédre is halat eszek, csak nehogy egy kis ebihalam legyen :lol:

rabbe1
 
 


Persze, hogy érhető voltál Minimanó, csak én idáig úgy hallottam mindenhol, hogy betöltött 12. hét kell a nyaki redő szűréshez. Meg a doki is húzta a száját tegnap, hogy lehet, hogy nem lesz két ünnep között uh és akkor csak! korábban tudok menni. Ezért kérdeztem. De megnyugtattatok. Köszike
Egyébként én is voltam ma reggel vérvételen, nekem sajnos nem néztek toxot:( Mondjuk nincs is a szobában állatom, szóval nem lényeg, csak azért mégis kiváncsi lettem volna.

Kép
gumilany
 
 


Sziasztok Lányok!

Huha rengeteget írtatok,nem tudok mindenre reagálni!
Minden nap itt voltam de csak olvastam erőm nem volt írni!
Iszonyat rosszul vagyok ma is :cry: pedig azt hittem pár napja hogy már múlik! :oops:

Ancsurti!
Köszi a cicákról a tájékoztatót,nekünk is van egy macsek de kintt az udvaron,én abszolút nem érintkezem vele a csajok etetik!
Nem igazán szeretem a cicákat,pontosan a toxos eredményem miatt! 6 évvel ezelött okozott 2-3 hét aggódást a pozitiv eredményem!
Na de ez már régi történet!
Az evéssel kapcsolatban hasonló cipöben járok mint Te!
Késöbb majd írok hogy én miket ettem eddig és hogy most miket eszem!
Gyönyörűek a képek amiket felraktál!

Gabi1!
Gyönyörű a baba!Irigy vagyok hogy Te már most is babázhatsz!
A kis Rékának pedig jobbulást!

Rabbe1!
Pihenj sokat meglátod minden rendben lesz!

Timi!
Aranyos a babókád!

Stike!
A táblarendezés szerintem is jó ötlet,ha pedig újra jelentkeznek a inaktívak akkor még mindig be lehet Őket rakni újból!
Ja és nagyon fini lehet a kaja amit ma sütöttél! :roll:
Lehet kipróbálom!

Képzeljétek vissza jeleztek a Fonyódi kórházból!
Emailen érdeklődtem,és nagyon kedves levelet kaptam!
Tehát jövö héten 18.án megyek az INGYENES 12 heti vizsgálatra!
Annyit kértek hogy reggel 8-9 között érjünk oda!(Nem tudtjátok éhgyomorra kell menni?)
19-én pedig a kötelező 12 hetesre megyek de azt már itthon!
Holnap reggel pedig terhestanácsadásra megyek!
Reggel 8kor meg kell ennem egy zsemlét és egy kefírt,és 9re kell beérjek mert pont 1 óra múlva kell hogy legyen a vérvétel!

Csajok nekem már akkora hasam van!
:D Rendes kismama pocak! :D
Mérem magam centiben is,majd késöbb beírom a változásokat ha érdekel benneteket!
Ja és remélem majd a lányom ma csinál rólam fotót és akkor azt is felrakom!

Na megyek is,mert még az ovi elött van egy kis dolgom!
Később még benézek!
20140328174041
 
 


Tabati!
Akkor félreértettél, nem csoda, hogy rádjött a hányinger. Nem bolti, ízesített ásványvíz, hanem bodza szörp (Yo márkájú, sokféle ízben, mind nagyon fini), amire nem csapvizet öntök, hanem ásványvizet. Szóval nem ízetlen.

Azért van zárlat, mert vmi kalici v. milyen vírus kering, de többet én sem tudok. Látogatási és betegfelvételi tilalom van.

Rabbe!
Ebihal :) ez édes.

Gumilány!
Nekünk sincs állatunk, de azért csak jobb tudni, főleg ha automatikusan megnézik. Amúgy nekem már a korábbi terhességeknél az derült ki, hogy még nem kaptam el.

Stike!
Mindig rossz voltam földrajzból, de itt egy dúla (Szurdusz Erika), aki tart kismamajógát, a 16. héttől ajánlja, vhol Pesten, két helyszínen, itt:

"Angyalszív életmódközpont és mozgásstúdió,1093 Lónyai u.24.T:299-0989 v.20/446-7008 Kérjük jelentkezz be!
Hétfő:17,30-19,00.Kedd:10,30-12,00.
Minden páros héten szerdán 10,30-12,00-ig pedig Várandós klubot vezetek ugyanitt."

És egy másik helyen is, de arról nincs infom, de mobilon fog tudni segíteni. (Remélem nem haragszik meg érte, hogy így kiraktam az elérhetőségét nyilvános fórumra)

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Moncsy!
De ez még nem a terheléses cukros vérvétel, ugye? Mert az csak vmikor a huszonakárhanyadik héten van, ha jól rémlik.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok Mammikák!
Már rég írtam :oops: le is maradtam :oops:

Örülök, hogy ilyen sok júliusi kismami jött össze :lol:
Mindenkinek szívből gratulálok eredményekhez, UH-hoz, kiskönyvekhez!!!

Mi túl vagyunk a bárányhimlőn :P szerencsére én nem kaptam el, mondjuk már voltam gyerekkoromban bhimlős, és övsömörös is, DE ENGEM IS RIOGATOTT a nődoki :evil: hogy tartsam távol Nolkát, meg ilyenek... :shock:

Már régen akarom ezt a linket berakni Nektek:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1
szerintem csodálatos felvételek vannak a kisbabákról, és alapos leírások, hogy épp mi fejlődik. Jó kuksizást! :lol:

Ancsurti! Kitartás! Már csak kettőt kell aludnod :lol:

Stike! én jógatanárnéni vagyok
:oops: :lol: A Jászainál tartok csütörtökönként kismama jógát 17.30-19-ig (Anahita jógaközpont)

Én jövőhét kedden megyek a 12.heti UH-ra, ma vérvételen voltam, EKG-n meg tegnap
Csibe! Vérvételnél képzeld előreengedik a kismamákat a Vörösvári úti SZTK-ba! :wink: Ja és én is a Margitba készülök!!!

Megyek, lassan kel a nagyobbik a délutáni alvásból :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja
 
 


Anitja!
Köszönöm az infót,pont jókor mondod,mert holnap megyek
vérvételre és ekg-ra is.Már van orvosod?Ha igen elárulod a
nevét?

Kép
Kép
csibe83
 
 


Anitja!
Gratula neked is.Fú de jó neked te már jövőhéten mehetsz a
12.hetire.Védőnőnél is voltál már?Kihez és hova játsz?
Bocsi,ha sokat kérdeztem.Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Anitja!

Ez az oldal elképesztő :shock: :o !!!!
Nem térek magamhoz :D ! Hihetetlen!! Oké, hogy az ultrahangon is látja az ember, de így mégis más.....
:D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Anitja azt azért nem mondom hogy riogatott a dokim, annyit mondott hogy ha nem muszáj ne ölelgessem, nyilván ha odajön nem kell elküldenem egyrészt nem is tenném, másrészt ilyet nem mondott.

Én 22-én megyek a 12. hetire akkor leszek 12+4-nél. már alig várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Moncsy!

Ez engem is meglepett! Miért kell pont egy zsemlét meg egy kefírt megenni vérvétel előtt? :shock: Amikor én voltam vérvételen, akkor nem tervezett volt, de a doki megkérdezte, hogy éhgyomorra vagyok e. Mondtam neki, hogy fél kifli, meg egy kávéspohár tej van bennem. Mehettem. Kiérti ezeket... Viszont az engem is érdekelne, hogy erre a 12. heti vérvételre éhgyomorra kell e menni...?

Anitja!

Elvileg mindenhol előre kéne engedni a kismamákat, csak intelligencia kérdése, ami álltalában a többi betegben nincs meg, viszont az ember elvárná, hogy az ott dolgozók is segítsenek, mert speciel én nem merek beosonni mások előtt, mert rögtön kapnám a megjegyzéseket. Hiába lenne nekem igazam, mégis jobb lenne, ha mondjuk az asszisztensnő megkérdezné néha-néha, hogy kismama nincs e közöttünk.
Pl. Tarcsán a vérvételnél (ott csak kismamák vannak) előre veszik a terheléseseket, mert szegények ki tudja mióta vannak éhgyomron. Méggis van olyan kismama, aki húzza a száját, pedig ő is lesz majd ilyen helyzetben(vagy volt), amikor neki is jólesik, hogy nem kell még tovább kínlódnia. Mondjuk olyan is akadt, aki terhelésesre jött, beállt a sor elejére, erre aki veszi a vért kiszólt, hogy ki a következő, és aki ténylegesen a következő lett volna, mondta, hogy ő jön, és a terheléses kismami elkezdett veszekedni, hogy ő erre jött és miért nem veszik előre. Mondjuk csak szólnia kellett volna, és nem rögtön veszekedni. Szóval fura emberek vannak mindenesetre...

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok csajszik!

Nem vesztem el,csak a tegnapi napom tul porgosre sikerult,elolvastalak titeket,aztan valaszolni mar nem birtam,aztan este sem,mert elfaradtam.Na mara is meglepodtem,hogy igy beindultatok :lol: :wink: !Igy nehez lesz :roll: :roll:

Kismoni:pihenj tenyleg amennyit csak birsz!Azert ez tenyleg nem konnyu egy 1,5 eves kis orokmozgoval!

Tabati:az ekcema az nagyon gaz,plane hogy kiserletezgetnek az emberrel...ez velem felnott korban tortent,nem1x,nem 2x.En most sem tudok ra igazan gyogymodot,de azert nekem nem a cickoimon van.De nem hiszem hogy baj lenne hogy kenegeted.

Csibe:Gratulalok a kiskonyvedhez:)!

Szonibaba:Ezeket a kajasokat nem ismerem,igazabol elkerulom nagy iveben reflexbol is,mert problemaim vannak a hizasi hajlamommal,ezert en nagyon nem eszem sehol,csak otthon :roll: Max valami csirke gyrost,de az is ritka...Gyere es meselj majd,mi volt a vizsgalaton!

Timea:sajnalom a felesleges mizeriat a vervetellel :evil: De!Nagyon edes a pici babad,aki mar tenyleg nem is olyan kicsi :lol: szepen novogte a draga!Szep ajandek lesz nektek ez a 23.-ai UH!

Eczke:azert remeljuk most nem "kinoz"meg babod ennyire,mint az elozo!Nem lehet kellemes a korhazban tolteni a napokat!Valahogy ugyesen,hanyascsillapitot nem lehet ilyenkor?Vagy hulyeseg :oops: ?

Boo:en mar nem emelygek,csak a gyomorsav kinoz...nem is tudom melyik a "jobbik"?De egyszerre a ketto...

lola29:hematoma:hesss!!! :evil:

katy76:nagyon varom mar en is hogy mozoghassak valamit.Az elso kerdesem lesz szinte a dokinal :wink: En a netrol toltottem le kismamatonat,hat nem tunik annyira lazanak,persze en nem igazan sportoltam az elmult idoszakban.De majd lasan,fokozatosan...

hupikek:megy a drukk!++++++++++++++++

kicsidodi:igen,egyszer vege lesz a hanyossagnak,rosszulletnek...

norka81:igazan jo formaban lehetsz,ha ennyire szep a munkad,ami gondolom a hobbid is egyben!Es jobbulast neked!

anettoo:nem lehetett konnyu a 30 kiloval :roll: sajna en is 4 kilonal jarok,csak en nem vagyok kivanosabb,evosebb mint maskor.Ezert nem tudom igy mi lesz velem :shock: remelem ez most visszacsuszott,beall egy normalis tempora,es nem kell emiatt aggodnom.Vagy ikrek???

rabbe1:orulok hogy felkerestel egy masik dokit vegre!!!Nagyon szoritok neked,de tenyleg pozitiv a hozzaalasod,es ez sokat szamit!Meglatod,minden rendben lesz!En kivanom a halat nagyon,de nalam tenyleg lehet a buvar multambol adodoan valami :wink:

gumilany:szerintem rendben van a vizsgalatod idopontja!

gabi:jobbulast a lanykadnak!!!!

pagika:igen :lol: :lol: 6 ora az eltolodas!!!Lehet normalis hogy latszik,ez teljesen alkati dolog.Nekem pici hasam mindig is volt,de csak ugy gusztan :wink: Most azert mar kinyomja kicsit a mehem azt a meglevot.Es persze fugghet a megtapadasi,beagyazodasi ponttol is,de ez az en velemenyem..Vagy borkostolsz,vagy vezetsz :lol: :lol: :lol:

ronmay:hajra pentek,aztan tajekoztass minket am!

Moncsy:az a baj,hogy ilyenkor nem lehet tudni hogy a cica volt-e a bunos :wink: egyebken tizenix eve meg en sem voltam cicas!
De megertelek!
"Orulok"hogy van valaki hasonlo taplalkozasi problemaval,vagy hat ez nem is a taplalkozassl fugg mar ossze,hanem valami mas az oka...pedig az anyagcserem mar nagyon jo,evek ota semmi baja.Ezert is ettem sok zoldseget mindig.A pocidra igencsak kivancsi vagyok!(tegnap vettunk egy kismama farmert, nem latszik rajta,de bazira kenyelmes!)Batran mutasd meg nekunk! :lol:

Na a vegere ertem,ebbol nem lesz igy gulyasleves...ma is megyunk vasarolni,en mutatom az utat egy baratnomnek!O 1 eve van itt,en 6 honapja :shock: :roll:
Jok legyetek csajok,es vigyazni a pocakra!

pusza!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


tabati nekem azt mondt aa doki is meg a szülésznő is hogy nem kell éhgyomorra menni

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!
Anitja tök szuper az oldal,köszi h megosztottad velünk!
Én ha dokihoz(háziorvos) megyek az aggaszt,h bár csak a táppénzes papírért jöttem,sokszor akár egy órát is a betegek között kell töltenem.Nem vagyok kényes,de bizony nem jönne jól h összeszedjek vmit.Már csak amiatt sem,h én allergiás,és ebből kifolyólag asztmás is vagyok,sajnos mindennapos gyógyszeres kezeléssel.Amikor a múltkor beindult a has-mars járvány ki sem mozdultam,de mit ér az egész,ha utána a rendelőbe ácsorog az ember?? :evil:
Szerintetek túlzás?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Sziasztok!

Húú mennyi új hozzászólás!!! Ma mozgalmas kis napunk volt. Délelőtt védőnő...kiskönyv kiállítva :D 13:30-ra meg mentünk UH-ra! Fúúúúúúú annyira de annyira izgultunk (az előző eset miatt a 2. Uh volt a mumus)!!!
De most 27mm-es Prücskünk van, most 2 nappal nagyobbnak nézték a biometria alapján! Mindegy, a lényeg, hogy szépen nődögél...sokat eszik :D :D !!! Persze én is :oops: !

Holnap majd alakítok vmit a fotóval amit kaptunk!!!

Nekem is van már pocim (akinek nem első terhesség állítólag gyorsabban nő) :D :D Mondjuk reggele kisebb persze, de én már csak bandázzsal hordom a nacikat, szoknyákat!!!!

Férjemmel, most ünneplünk egy pár diabetikus édességgel!!!!

Amúgy a hízással kapcsolatban, Anyum az első 11 hé alatt 8kg-ot hízott.

A terhesség után 3 hónappal már a régi ruháit hordta!!!! Én nem aggódom emiatt, mindent a Babáért!!! Terhestornát már én is várom, pénteken majd megbeszélem a dokimmal!!!

Mindenkinek gratulálok az UH-hoz!!!!




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Sziasztok!


Voltam ma a dokinál, megvizsgált, UH is volt, és minden rendben van, baba a korának megfelelő méretű, a szívhang is OK. :D Legközelebb a 12. héten kell mennem.



tabati: a pocak miatt ne hagyd magad idegesíteni! Netes ismerősömmel az első babáinkat együtt vártuk (2 nap különbséggel), és bár nekem nőtt nagyonis a pocakom, neki még a 25. héten is alig volt látható. Mégis egészséges, szép babája született :wink:

rabbe: szorítok nektek, hogy minden rendben legyen :wink: A hányás/hányinger szerintem jó jel, kapaszkodik a babád :wink:

gumilány: drukk neked is a vizsgákhoz, sorstárs :lol:
UH miatt szerintem ne aggódj, tudni fogják, hogy mekkorának kell lenni egy majdnem 12 hetes babának.




A többiektől bocsi, most ennyire volt időm :oops: Ezután igyekszem többet jönni, ígérem :wink:

Kép
Kép
hupikék
 
 


Ja, még annyi, hogy valószínűleg ez a szülésem is császár lesz, mivel az első cs. oka még fennáll. (De legalább már nem fognak amiatt turkálni bennem feleslegesen, hogy eldöntsék, hogyan szülhetek, mint az elsőnél.)

Kép
Kép
hupikék
 
 


Bocsánat, most teljesen más témát akarok megosztani veletek, csak annyira rosszul esett, meg lelkifurim is van, hogy vagy csak egyszerűen számító vagyok... :( :oops: :?

Szóval az a helyzet, hogy anyósom már nagyon rég még olcsón vett 2 láboskészletet. Nem tudom mi a nevük, de tudjátok az a jó minőségű, ami tartja sokáig a hőt. Van benne dupla aljú, meg tésztaszűrős, stb. Az egyiket elfelezte, megtartott belőle párat, a felét meg a sógoromnak adta, mert épp akkor költözött el otthonról és semmi edénye nem volt. A másik készletet meg elrakta, hogy majd jó lesz a férjem unokatesójának nászajándékul. No, az unokatesó már negyvenhez közelít, falja a csajokat, de eszébe sem jut megházasodni. Közben mi meg fűztük anyóst, hogy mi ugyebár lassan különköltözünk és nekünk is kellenek edények stb. persze nem erőszakosan, csak célozgattunk, szerintünk értette is, és mégis most kitalálta, hogy nem tartogatja tovább, mert a nagy doboz csak a helyet foglalja, rögtön fel is hívta az unokatesót, hogy ő nem bírja elvinni, mert nehéz, jöjjön érte, karácsonyi ajándék. Szóval most neki fog ott állni a legénylakásában. Annyira, de annyira rosszul esett, mikor olyan jóban vagyunk anyósommal és tudja, hogy alig várom már, hogy legyen saját konyhám és főzőcskézzek kedvemre. :( Szerintetek is normális, hogy rosszul esik, vagy csak féltékeny vagyok, hogy neki lesz egy ilyen jó kis készlete? :? (de tényleg tudom, hogy nem fogja használni) Amúgy mi rengeteg pénzt kaptunk tőlük a házunkba (építkezünk) szóval egy szavunk sem lehet, nem is azért esik rosszul, de miért adja olyannak, aki nem is örül neki! Én meg kibújtam volna a bőrömből, ha megkapom. :( És most itt vagyok vele egyedül és olyan nehéz leplezni, hogy rosszul esett, meg hogy csalódott vagyok! :(

Bocsánat, de muszáj volt rögtön leírnom, mert szétrobbantam volna, ha bennem marad. Párom még dolgozik, így neki sem tudtam kiönteni a szívem.

Kép
Kép
tabati
 
 


Legszívesebben elbőgném magam, de ez már biztos a várandósság miatt van... :oops:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ja! Amúgy meg a mi szobánkban áll a doboz, úgyhogy nem azért tette, mert őt annyira zavarta szerintem. Nem tudom hova tenni. Nem ilyen rosszindulatú, vagy csak ennyire figyelmetlen lenne? Egyszerűen nem értem az egészet... :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!
Tabati:Szerintem egyszerűen figyelmetlen!Tudod miért gondolom?:Ő a mami pici fiacskája,és gondolom így h egyedül él..Még nagyobb a frász!Nem lehet h erről van szó?
Nagyon nehéz a fiús anyákkal,remélem én nem leszek ilyen.. :shock:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


De nem a fiáról van szó, hanem a férjem unokatesójáról. :shock:

És amúgy én is azt gondolom, hogy figyelmetlen, meg azt, hogy ha hazajön a férjem és mondom neki, hogy pakolja ki a dobozt a szekrényből, és elmesélem miért, akkor biztos megmondja az anyjának, hogy ennek semmi értelme nem volt. Aki talán utólag be is látja már, de már nincs visszaút, mert már ment a telefon el van ígérve. :( Én meg nem szólhatok, nem az én anyám. Célozni meg most is céloztam, vagyis viccesen (magamra erőltettem) jegyeztem meg valamit, hogy majd akkor neki áll ott a szekrényben, de majd ha ott tartunk, akkor jó áron visszavásároljuk tőle. De vagy ő is azt gondolta, hogy vicc és nevetett, vagy ő is csak magára erőltette a nevetést, mintha nem értené. Szóval azért rossz, mert nem tudom, mit gondoljak. Lehet, hogy valami miatt, most pikkel rám? Már nem tudok semmit... :(

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?