Na most tudok írni. bocsi hogy este csak ugy elrohantam, de a férjemmel volt beszélgetésem miszerint tul sokat vagyok a neten Sad
pedig csak azért voltam ennyit, mert ö is vagy tv-t néz vagy filmet tölt szóval unatkozok olyanlor. de igaza van tul sokat gépezünk( kettö van). szóval mostmár ha haza ér akkor kevesebb net.
Orvos: vártunk rá egy órát. de tüneményes elsö pillantásra, hátmég mikor megszólalt Wink megultrahangozott és elkzdtem mondani az elözményekt( egy szülés, 3 vetélés, gyógyszerek…) nagyon figyelmes volt aztán néztük a monitort. hát sajnos az elötte napi ultrahanghoz képest a petezsák sajnos kezd belapulni, a felsö részénél kicsit beesett viszont volt benne szikhólyag- ami elözö nap nem volt- szépen látható volt. keringés még nem volt, megnézte olyan piros-kék módszerrel is amit az ultrahangon betud kapcsolni. mondta hogy az sajnos nem jelent jót ha belapul a petezsák, de még akármi lehet. azt is mondta hogy ennyi vérzés is belefér még lehet a beágyazódástól (?). hétfön a petezsák 13 mm volt most meg mivel ovális lett 12×18mm. nem kell feküdnöm, azt mondta ebben az esetben ez ugysem segit. azért dolgozni ne menjek.azt is megbeszéltük, hogy ha nem fejlödik és újra kell probálkoznunk akkor milyen elözetes kivizsgálások vannak amit az elözö doki nem csinált meg Evil or Very Mad
de elötte még csütörtökön este 8ra menjek. megnézzük milyen irányban fejlödik. vettek este vért hogy a péntekihez képest hogy változik a hcg-m mert az is mutatja az irányt. bizom benne, hogy minden rendben lesz, mert születtek már egészséges babák ovális petezsákból is. a gyógyszerekröl is beszéltünk azt mondta ugyanolyan jó a duphaston mint az utrogestán. viszont ilyenkor azért nem lehet közben hormont nézni, mert állitólag a szervezet semmi sárgatestet nem termel csak a gyógyszer. azért nem szabad abbahagyni!!!!!
én meg most számoltam lehet hogy azért is vérzek, mert nem is jól szedem a gyógyszert hiszen éjjel nem kelek fel bevenni, hanem a nappali idöszakban szedem, szóvval ha a szervezetem meg nem termeli a progit, akkor nem csoda hogy reggelre szarabb az állás- ez csak az én meglátásom, de mostmár oramü pontossaággal szedem majd a gyogyot.
várom a csütörtököt, da addig is itthon tevékenykedek: ajándékcsomagolás, diszités, mosás vasalás. csak óvatosan azért.
kérlek nagyon szoritsatok a babámért! nagy szükségünk van most erre!
nagyon aranyos és körültekintö az uj orvos, ugyhogy hiába nem szeretem a bajcsy kórházat mégis maradok. ( aztán lehet hogy jobb mint a II. női, ki tudja.) egyébként meg tapasztalat hogy tök mindegy hol vagy abban a párnapban szülés után, mert ugyis csak a csöpségben fogunk gyönyörködni Very Happy
azt nem is mondtam, hogy ma éjjel háromkor arra keltem hogy megkell látogassam a wc-t, mert rókakoma nagyon jönni akart. öklendezésig és remegésig jutottam aztán a hidegvizes arc törölgetés elvette a rókakoma kedvét….. a tegnapi vacsi mégiscsak bent maradt. Very Happy
mostmár jól vagyok, csak nem tudok aludni
és nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot, de kérlek titeket továbbra is szoritsatok!!!!!
a hematomásoknak én is ezt teszem? szoritok ezerrel. a barátnömnek is volt a 7 hét körül és hamarr felszivodott. nyugi (mondom én
)