Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hogy minden rendben velem. Amennyit csak lehet pihenek, persze Gergő mellett ez nem könnyű. Remélem szépen felszívódik az a fránya haematoma. Azt mondta a dokim, hogy amíg nem vérzek, addig nincs gond, de feküdjek amennyit csak lehet.
Legközelebb csak 29-én megyünk uh-ra, az még olyan messze van, remélem minden rendben lesz.
Na megyek, mert Gergő alszik és ilyenkor én is igyekszem vízszintesbe kerülni.

Móni

Kép
Kép
kismóni
 
 


sziasztok,

Húúúú milyen lelkes brigád jött itt össze!:) Alig bírtam végigolvasnni egy nap üzeneteit. Mikor 5 éve uitt jártam, alig akadt egy-egy kismama, aki reagált. De most!!:)
Köszi a gratulákat, én is mindenkinek!:)
Honnan lehet tudni, h én vagyok a 40.? Erre még nem jöttem rá.
8. hétben vagyok, és a doki a mai napon erősítette meg, h vki tényleg lakozik bennem:)
Egy kisfiam már van, ő 4 és fél éves. Vele kb 4-5 hónapig csak hánytam, még a kórházba is befektettek, és kaptam napi kétszer inzulint. Most igyekszem ezt elkerülni MIDENÁRON!Köszi a tippeket, de sajna ezekről már mind tudtam.
Ja:), az előzővel is hánytam és fiú lett, úhogy nincs szabály, h hányásnál lány:)
Üdv:)
eczke
 
 


Talán végre sikerül feltöltenem a 9.hetes UH-ot! Kép

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 

 
 

De édes picurkád van már Timi :D :D :D

Kép
Kép
csibe83
 
 


timea: hu de szép nagy babócád van! gratula hozzá! :wink:
szonibaba: neked is akartam valamit irni, de elfelejtettem. :twisted:

rabbe1
 
 


ja igen a tetű! ( most nem az orvosomról beszélek :lol: )
szóval biztia szép tiszta hajat szeretik, mert a fiam minden nap hajat mos és gyönyörű dús szökés-barna haja van. mindenki megirigyelhetné, olyan szép sürü. bizti azért tetszett a tetüknek is :lol: ja meg most hagytam neki kicsit megnöni, mert én a süni frizurát fiunál sem annyira kedvelem.

rabbe1
 
 


Rabbe hogy vagy?vérezgetsz még?sikerült elérned az orvost?

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok! :)

Most csak egy rapid, se ma, se holnap nemigen fogok tudni jönni. Ha már megint téma lett a kombinált szűrés, akkor a legegyszerűbb, ha itt szétnéztek:

http://downszures.lap.hu/

:wink:

Kép
Kép
200907?
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


kismóni!

nekem is 29.én kell visszamennem.és én is úgy megyek mindig,hogy felszívódott végre aza fránya hematóma?de még megvan sajna,de a baba szépen fejlődik.
hát nekem annyival könnyebb,hogy csak magamra kell figyelni,1.baba lesz

Kép


Nem szabad sokáig messze maradni a nettől, mert elszállnak az irományok... :evil:

Szóval, Eczke, az úgy van, hogy van egy táblánk, amibe szorgalmasan gyűjtjük a sorstársakat. Már 39 kismama adata szerepelt ebben, amikor beköszöntél te is a fórumba, így lettél a 40. :lol:

Szeretnénk, ha maradnál és megosztanál velünk néhány infot magadról, amit a táblába be tudunk tenni és így téged is figyelemmel tudunk kísérni mi történik veled. Hétfőnként biztos megtalálod ezt a táblát, de más napokon is felkerül, ha már sok info gyűlt össze és volt időm jegyzetelni. :lol: egyébként sok adatot nyerek a vonalzóból, nem akarsz egyet feltenni te is... ??

Jó hogy én mondom, mi???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi, győnőrű a kicsid, fantasztikus jó a kép! :oops:
stike
 
 


Lola, üdv, régen hallotunk már felőled! Ez a dec 29-i már 12. heti vizsgálat lesz? biztos rendben lesz a hematómád is, ne aggódj! Pihenéssel biztos gyorsan eltűnik! :roll:
stike
 
 


Sziasztok!
Köszi lányok!Szerintem is gyönyörű,és milyen sokat nőtt!Az első UH-on a 6.héten 0.60 cm,most a 9. héten 2.25cm.És látszik már keze lába.Nem tudom lehet h hülyeség,de tök meglepődtem h fejjel lefelé van. :lol: Nem tudtam h már most ennyit mozognak.
Már nagyon várom a kövit,persze gondolom Ti is!
Én dec. 23-n megyek.Szép Karácsonyi ajándék lesz!
Azért is várom ezt a vizsgálatot,mert ez hosszabb,és részletesebb lesz.
Nézelődtem a neten, hát elég zavaró h minden oldal más adatokat ír..
Mindenki jól van,ugye?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


stike
gondolom,mert karácsonykor töltöm a 12.hetet.
a dokim nem egy szóf....ó ember :lol:

Kép


hát igen, de jó nektek, hogy már ennyire előre vagytok!!! :roll: de január elején (vagy közepén, ugye a méretek miatt) meg mi jövünk!!! :lol: :lol:
stike
 
 


Boo!
Fehérvári útra? Ahhoz, aki éppen van?

Timi!
Babócád milyen szépen látszik már.

Rabbe!
Mi a helyzet? Fejlemény?

Émelygés: nekem hol jobb, hol rosszabb. Ma pl. egészen rémes volt, éppcsak nem szaladtam a wc-re. De van olyan nap is, amikor egész jól tudok enni. És a mandarin és az alma nálam is bejön. És azt már asszem írtam, hogy a meggylé is egész jól esik és ami még pár napja favorit, az a bodza szörpös bubimentes ásványvíz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Köszi Szonibaba!

Ancsurti::Mi újság veled?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Timi!
Nagyon édes a babád! Elvileg az enyém is kb. ilyen kell, hogy legyen, mert én 10 hetes és 1 napos vagyok! Majd hétfőn már láthatom! :D
Boo!
Azt hiszem Te írtad az émelygést. Szóval én mikor már nagyon szarul vagyok, inkább megpróbálom ledugni az ujjamat. Rossz érzés, de utána az ember megkönnyebbül, még akkor is, ha csak sav jön. Szerintem ha annyira szarul vagy, próbáld meg, meglátod, jobb lesz.

Én kb. 1-1,5 kilót híztam, de az is közrejátszik, hogy hozzá vagyok szokva a heti 4-5 óra mozgáshoz (futás, step, pilates, stb.). Most meg 2 hónapja nem csinálok gyakorlatilag semmit. így még ha ugyanannyit is eszem, mint eddig, akkor is marad némi kalória, amit eddig elégettem. Hétfőn megkérdezem a dokimat a sportról is, ha már engedi, akkor januártól megyek újra tornázni.
Ha valaki tud jó terhestornát vagy terhesjógát, akkor szóljon, mert szerintem kb. az 5. hónaptól már át kéne térni a nyugisabb mozgásra, és ahová én járok, ott nincs terhestorna.

Kép
katy76
 
 


Szia Katy!Biztosan a Te babád is gyönyörű!Olyan jó látni őket!
Akkor Te is Karácsony körül töltöd a 12 hetet! :D

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Sziasztok!

Most már biztos, hogy holnap délelőtt megyek dokihoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Köszi

Kép
Kép
hupikék
 
 


Szonibaba!

Húha! :shock: Ez a bodzaszörpös bubimentes ásványvíz....visszajött a hányingerem! :lol: :lol:

Hupikék!

megy a drukk holnapra! :wink:

Katy!

Hajrá mozgás!! :wink: Bár amiket írtál mind elég rázós mozgásforma szerintem, de nekem is azt mondta a doki, hogy nyugodtan táncolhatok. De azért az ilyen ugrálós táncokat inkább kihagytam. Kismamatornára én is mennék, de nem tudom, hogy hogyan lesz rá időm, én végig szeretnék dolgozni. Majd meglátom, azért utánanézek januártól valaminek. Kórházakban is szoktak indítani, és ráadásul azok nagyon olcsók is, van ahol csak jelképes összeget adnak a kismamák (200 ft., ilyesmi)

lola, Kismóni!

Fránya haematóma! Szívódj, szívódj!!! :lol: Minden rendben lesz ne aggódjatok! Anyósom szerint férjem meg valami cisztával küzdött a helyért a méhében, de szerencsére ő győzött. Ahhoz képest egy haematóma... :wink:

Timi!

Formás babó! :lol:

Boo!

legalább te nem hízol annyit a karácsonyi nagy zabálások
alatt. :lol:

Eczke!

Sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni, de hallottam, hogy tulajdonképpen úgysem tud senki, csak reménykedhetünk, hogy minél hamarabb vége lesz. :roll:

Lányok!

Engem most anyu kezd el idegesíteni, hogy miért nem nő a hasam. Már apu is felhívott ma, hogy jól vagyok e, mert anyu valamit mondott neki, hogy valami nem stimmel, mert nem nő a hasam és nem is hízok. :shock: Ezt a két hetet már igazán kibírhatnák, hogy ne idegesítsenek ilyenekkel. :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


sziasztok, most nics idöm visszaolvasni, majd holnap délelött-ha nmem lesz párom. az orvosnál nagyjábol rendben volt minden csütörtökön kell visszamenni, hogy fejlödik-e. majd irok holnap. bocsi a rövid levélért majd holnap elmesélem miért siettem

rabbe1
 
 


Tuti, hogy jön a hidegfront vagy valami, mert ma nagyon rosszul voltam, ebéd után hánytam is, pedig kímélőt ettem :?!
Azóta is csak vergődök :( ! De semmi gáz, tudjuk az okát, és látjuk a végét :wink: 8) !

puszó

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Timi! Gratula az uh képhez! Tökjól látszik a babó! Vigyázz nagyon magatokra! És tényleg tök jó lesz a karácsonyi uh ajándéknak! Én azt találtam ki, hogy a nagyszülők megkapják ajándéknak bekeretezve a 12.heti uh képet.


Rabbe! Remélem már jobban vagy, és a doki is meg fog nyugtatni!


Boo! Nekem a mai nap volt a legrosszab a hányinger és émelygés szempontjából. Pedig, már kezdtem azt hinni, hogy megyek belőle kifelé. :( Együttérzek veled! Talán elmúlik egyszer! :wink:


Hupikek! Bizti minden rendben lesz holnap! Csak pozitív gondolkodás!!! Szorítunk!

Mozgás: Én minden nap táncot oktatok 6-7 órát. Még nem tudtam, hogy babát várunk, de már észrevettem magamon, hogy nem bírom olyan intenzíven tartani az órákat, mint pár héttel előtte. Nem is értettem a dolgot. Aztán kiderült, hogy jön a baba és minden világossá vált. Így már nem ugrálok a gyerekekkel, viszont a 12. héttől célba veszem a kismamajóga órákat. Szerintem a pilates-ben is van olyan ami kifejezetten a kismamáknak jó. Vigyázni kell a mélyizomzattal a has körül. Szerintem azt kihagyják.
Vendég
 


Sziasztok

tabati ne hagyd magad idegesíteni. Nekem az elsővel a 16. héten kezdett el nőni, a 15. héten volt az esküvőnk, és végig azon izgultam hogy a ruha rám jöjjön, de szerencsére egy dekát sem híztam addig és a hasam is tök lapos volt. Aztán ahogy vége lett az esküvőnek, elmentünk nászútra, mire vissza jöttünk mindenki tökre meglepődött mert már jól látszódott, és akkor kezdtem el érezni a mozgását is.

Lányok azért az aki nem a dokijához megy 12.. heti uh-ra, ne nagyon élje bele magát hogy az majd jó hosszú uh lesz. Mert sajnos ez futószalagon szokott működni pont mint az sztkban. Hiába genetikai uh a neve, és azt gondolnánk hogy majd szépen komótosan elmondanak mindent, nekem 5 perc volt az öltözéssel együtt, úgy hogy a leletet is kiadták. De majd 22-én megyek akkor beszámolok hogy milyen volt.

Nekem ma semmi bajom nem volt, ilyenkor estére elszoktam fáradni elég rendesen. Erre most este érzem hogy fáj a gyomrom, nem tudom hogy hasmenés lesz e belőle, mert sajnos a családban most ez van. De remélem nem lesz semmi bajom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Rabbe - akkor kicsit megnyugodtál, mi is :)
Holnap írjál !
Én tavaly már kábé 4-5 kg-nál jártam ilyenkor. Emlékszem, hogy volt, hogy megkérdezték a terhességem alatt, hogy ÉS VAN VALAMI AMIT KÍVÁNSZ? Válaszom csak ennyi: IGEN, MINDENT ! És ez így is volt. Most figyelek, hogy ne hízzak annyit, mert nem éreztem jól magam plusz 30kg-mal, tuti sokkal élvezetesebb lesz, ha nem fáj mindenem a hirtelen hízástól. Most fél év alatt leadtam, nem is az a lényeg, hanem, hogy szarul éreztem magam...

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Köszi, hogy megnyugtattatok, bár én is nagyon jól tudom, hogy még nem baj, ha nem látszik, de azért elég idegesítő tud lenni, ha aggódnak az ember szülei. Anyu csont és bőr volt fiatalon, lehet, hogy azért látszott neki már korábban.

Norka!

Milyen táncot tanítasz? Én 10 táncos vagyok, nem versenyzünk, mert időnk nincs, de komolyan csináljuk (csináltuk). Fellépések voltak néha.

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati hát én 43 kiló voltam, és így se látszódott.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Anetto!

Tuti nagyon kényelmetlen lehetett :? ! Én is kitűztem a max. 14 kilót, de az már a plafon! én a cukrom miatt se nagyon illene, hogy elhízzak :oops: !
Az egyik barátnőm úgyanígy mindenevő volt a kisfiával, mint te, elmondása szerint éjjel-nappal a hűtőnél volt, hízott is 25 kilót, de ő is hamar leadta, viszont utána a kislányával, (nem direkt) annyira nem hízott semmit, hogy már aggódtunk, hogy ez kóros! 6 v. 7 kilót hízott összesen, és bár Csenge nem lett óriásbébi (2,80), de makkegészséges :D !
Én az arany középútnak örülnék: azt olvastam, hogy normális BMI értéknél a normális súlygyarapodás 12-14 kg. Szóval ehez tartom magam, mert ennyi kell a babának, a többi csak teher a mamának :wink: !
Aztán persze meglátjuk tudok-e továbbra is mértékletes maradni :?: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Na most tudok írni. bocsi hogy este csak ugy elrohantam, de a férjemmel volt beszélgetésem miszerint tul sokat vagyok a neten Sad
pedig csak azért voltam ennyit, mert ö is vagy tv-t néz vagy filmet tölt szóval unatkozok olyanlor. de igaza van tul sokat gépezünk( kettö van). szóval mostmár ha haza ér akkor kevesebb net.
Orvos: vártunk rá egy órát. de tüneményes elsö pillantásra, hátmég mikor megszólalt Wink megultrahangozott és elkzdtem mondani az elözményekt( egy szülés, 3 vetélés, gyógyszerek…) nagyon figyelmes volt aztán néztük a monitort. hát sajnos az elötte napi ultrahanghoz képest a petezsák sajnos kezd belapulni, a felsö részénél kicsit beesett viszont volt benne szikhólyag- ami elözö nap nem volt- szépen látható volt. keringés még nem volt, megnézte olyan piros-kék módszerrel is amit az ultrahangon betud kapcsolni. mondta hogy az sajnos nem jelent jót ha belapul a petezsák, de még akármi lehet. azt is mondta hogy ennyi vérzés is belefér még lehet a beágyazódástól (?). hétfön a petezsák 13 mm volt most meg mivel ovális lett 12×18mm. nem kell feküdnöm, azt mondta ebben az esetben ez ugysem segit. azért dolgozni ne menjek.azt is megbeszéltük, hogy ha nem fejlödik és újra kell probálkoznunk akkor milyen elözetes kivizsgálások vannak amit az elözö doki nem csinált meg Evil or Very Mad
de elötte még csütörtökön este 8ra menjek. megnézzük milyen irányban fejlödik. vettek este vért hogy a péntekihez képest hogy változik a hcg-m mert az is mutatja az irányt. bizom benne, hogy minden rendben lesz, mert születtek már egészséges babák ovális petezsákból is. a gyógyszerekröl is beszéltünk azt mondta ugyanolyan jó a duphaston mint az utrogestán. viszont ilyenkor azért nem lehet közben hormont nézni, mert állitólag a szervezet semmi sárgatestet nem termel csak a gyógyszer. azért nem szabad abbahagyni!!!!!
én meg most számoltam lehet hogy azért is vérzek, mert nem is jól szedem a gyógyszert hiszen éjjel nem kelek fel bevenni, hanem a nappali idöszakban szedem, szóvval ha a szervezetem meg nem termeli a progit, akkor nem csoda hogy reggelre szarabb az állás- ez csak az én meglátásom, de mostmár oramü pontossaággal szedem majd a gyogyot.
várom a csütörtököt, da addig is itthon tevékenykedek: ajándékcsomagolás, diszités, mosás vasalás. csak óvatosan azért.

kérlek nagyon szoritsatok a babámért! nagy szükségünk van most erre!
nagyon aranyos és körültekintö az uj orvos, ugyhogy hiába nem szeretem a bajcsy kórházat mégis maradok. ( aztán lehet hogy jobb mint a II. női, ki tudja.) egyébként meg tapasztalat hogy tök mindegy hol vagy abban a párnapban szülés után, mert ugyis csak a csöpségben fogunk gyönyörködni Very Happy
azt nem is mondtam, hogy ma éjjel háromkor arra keltem hogy megkell látogassam a wc-t, mert rókakoma nagyon jönni akart. öklendezésig és remegésig jutottam aztán a hidegvizes arc törölgetés elvette a rókakoma kedvét….. a tegnapi vacsi mégiscsak bent maradt. Very Happy
mostmár jól vagyok, csak nem tudok aludni :?
és nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot, de kérlek titeket továbbra is szoritsatok!!!!!
a hematomásoknak én is ezt teszem? szoritok ezerrel. a barátnömnek is volt a 7 hét körül és hamarr felszivodott. nyugi (mondom én :-D )

rabbe1
 
 


hmmmmm. nem rakta be a jeleket, mert másoltam... :oops:

rabbe1
 
 


Rabbe! Rajtunk nem múlik! Mi nagyon szorítunk nektek! :wink: :lol: A soraidból teljesen pozitív hozzáállás olvasható, ennek örülök, mert tuti ez is segíteni fog. Beszéld meg a picivel, hogy fejlődjön szépen, mert ti nagyon szeretitek és várjátok! Ez téged is meg fog nyugtatni.

Én a tegnapi szörnyű nap után, ma reggel megbeszéltem vele, hogy ma nem szeretnék olyan rosszul lenni, mint tegnap. Természetesen viselem az émelygést és hányingert, és jó ha van, de a tegnapi nap túl sok volt. Majd este beszámolok, hogy hogyan sikerült a mai nap. :)

Tabati! Művészeti Iskola Táncművészeti tagozatán dolgozom, így az órarendben szereplő legtöbb órát tanítom. Pl.: Balettelőkészítő gimnasztika, Esztétikus testképzés, Jazz technika, Graham, Limon, Kontakt, Improvizáció. Az utóbbiak moderntánc technikák. Imádom!
Gondolom te is így vagy a tánccal! Teljesen beépül az ember életébe, és a ha nincs, borzasztóan hiányzik.

Pocak: Nekem sem látszik még semmi, és hízni se híztam. Én is tartanám a max.14 kilót, de majd meglátjuk,hogy mit hoz az élet. A babáért mindent!
Már várom, hogy látszódjon a pocakomon, hogy babát várunk. Én mindig megnéztem az utcán a pocakosokat, és most szeretném én is megmutatni! :lol:
Vendég
 


Sziasztok jó Reggelt Kismamik! :lol:

Rabbe megy a drukk ezerrel+++++++++++++++++++++. hogy minden rendben legyen :wink:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Timi!
Nagyon jó a kicsidről az uh kép :wink:

Kép
Kép
minimano74
 
 


Jó reggelt kismamik!
Rabbe!
nagyon szorítunk érted és a pozitív hozzáállásod biztos jó irányba fogja befolyásolni a baócádat.ráadásul már jó kezekben
is vagy.
Katy!
nekem azt mondta tegnap a védőnő,hogy jövőre mehetek a
Margit kórházba kismama tornára és ráadásul ingyenes.járj
utána,hogy a te kórházadban van esetleg ilyenre lehetőség?!

Tudom,hogy még akartam írni valakinek,de mire végigolvastalak
titeket elfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops:
Na majd ha eseteleg eszembe jut leírom...

Kép
Kép
csibe83
 
 


Rabbe, nagyon szorítunk Neked! Biztos minden rendben lesz! :wink: Azért jusson időd a pihenésre, nyugalomra, mert fontos ez is!

Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod lett a SOTE-vel, de gondolom ez inkább az orvos, mint a kórház... :evil: De jók ezek az infok mindenképpen!

Felteszem a táblázatot, javítottam is néhány adatot. Talán el kell gondolkodni, hogy mit csináljunk azokkal, akikről már hetek, hónapok (upsz ez talán sok) óta nem hallottunk. Szerintem a 12 hetes vizsgálatokat követően újrarendezzük a táblát és aki bújt, aki nem alapon azok maradnak, akikről tudunk infot. :roll: Mit szóltok? Így esetleg több adatot fel tudok tenni az aktív kismamákról, pld vizsgálati eredményeket... :wink:

Kép
stike
 
 


Legközelebb megnézem a privimet, mielőtt felteszek egy újabb táblát, nem vagyok hozzászokva! :oops:

Kismóni, most már ebben a táblában te is benne vagy részletesebben. Majd írd meg, mikor mész legközelebb dokihoz, mert azt nem tudtam... :lol: Egyébként nem olyan nagy ördöngősség, mivel úgyis olvaslak benneteket! Azon is morfondírozom, hogy hosszú távon hogyan lehet egy honlapot csinálnunk, ahol azért több képpel, jobban átláthatóan szerepelhetnek az információk, események. Mint a 2008 októberi babavárok, most már anyukák topikjában... :roll:

Na, nem szaporítom a szót! :lol:

Kép
stike
 
 


Stike jó ötlet a 12.heti újra rendezés.
Rájöttem,hogy Szonibabának akartam írni,hogy sok sikert a
mai uh vizsgálathoz és várunk majd a hírekkel.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Jó reggelt!

Tegnap nem volt időm jönni, de annyit írtatok, hogy mire végigolvastam, már nem tudom,kinek mit is akartam írni... :roll:
Tabati, arra emlékszem, írtad, anyukád mivel idegesít téged. Hát ez nem szép tőle, neki kellene a legjobban nyugtatgatnia, tanácsokat adnia. Meg hát ez olyan hülyeség, hogy így kellene, úgy kellene, mindenki más és más, épp ezért van akinek már a 6. héten látszik, van akinek a 20.-on. Rengeteg mindentől függ.
Rabbe! Innen is drukkolok! :wink:
Timi, gratulálok a képedhez, vagyis a babádhoz!
Hupikék, megy a drukk! Majd írj, mi volt.
Norka, azt hiszem, te írtad, hogy a nagyszülőknek a 12. uh kép bekeretezve lesz az ajándék. Hát én majd csak 16-án megyek dokihoz, és akkor leszek 7+5, és utána karácsonyig nem megyek már, viszont én is arra gondoltam, hogy ha kapok képet, akkor azt adom ajándékba. Viszont nekem is kell, hogy maradjon nálam, mert el akarom rakni emlékbe, meg hát nem is bírnám ki, hogy a köv.uh-ig ne lássam. Szóval szerintetek adnak több képet is? (meg arról ne is beszéljünk, hogy két felé kellene adni a két nagyszülőknek! )

Kép
pagika
 
 


Stike, azt már meg akartam kérdezni máskor is, hogy mit jelentenek a színes mezők? A sárgát tudom, hogy az lesz a 12.uh, ugye? És a többi? Zöld, narancs? Én nem szólok bele az átrendezésbe, főleg, hogy nem is olyan régóta jöttem, viszont az biztos, hogy azóta még nem sikerült beszélni a kecskeméti leányzóval... :( Na, de nem baj, mert itt vagytok ti! aminek nagyon örülök, mert jó kis csapat jött itt össze! Örülök, hogy közétek tartozhatok! Köszönöm!

Kép
pagika
 
 


elvittem a fiam a suliba és bevásároltam. hu, olyan finomságokat vettem magamnak, mert hogy nemigazán szoktam fözni, mert eddig mindenki evett meleget a munkahelyén. a baj mindig akkor van ha betegek vagyunk, mert ugyebár akkor nehéz elmenni bevásárolni, ha meg nem megyünk akkkor nincs mit fözni :lol:
szóval kipakoltam itthon és kjót röhögtem, mert csupa halas dolgot vettem.....lazac szeletek két féle is, halsaláta, hal spenóttal töltve meg egy másik féle.... szóval mit jelent ha ennyire ahalat kivánom? :shock:
már meg is reggeliztem egy kis magos zsemlét-és mit gondoltok mit tettem bele? :D -lazac filét. :D
én is drukkolok akinek mennie kell uh-ra és mindenkinek hogy csak egy kis épphogy émelygés legyen. csak azért hogy tudjuk minden ok. bár szerintem nem jelent semmit a rosszullét, de sokan jelentöséget tulajdonitanak neki.
valaki szült már a bajcsyban? milyenek a szobák? két éve a sogornőm szült ot de tragédia volt az ágya. na olyanba tuti nem feküdnék. levolt szakadva az egész amikor meg szolt akkor hoztak egy deszkát alá. :x
gondolom a szülöszoba és a vajudó meg már mindenhol modern. nekem igazábol a falak és a bútorok is mindegy csak tisztaság legyen. most jol kiokoskodtam magam.
egyébként ma is folyik és teljesen elvagyok borzadva, mert olyan barna szine van hogy majdnem fekete. szaga nincs-már bocsi a részletért ,remélem ennyi még tényleg belefér. na mostmár eldugulok,
. puszi mindenkinek. :oops: .

rabbe1
 
 


Jó reggelt!
Még mindig köszi a bíztatásokat! Igyekszem pörgetni az időt.
Tökre jó az a táblázat, egy-két adat rólam: szülés várh. ideje: júli. 21. Kórház: Bp. XI. Szent Imre. Baba kora: 8 hét. Testvér neve: Patrik 2004-es. Vizsgálat: jan. 12.

Katy 76!
A sportot ne hagyd abba! Aki aktívan sportol, annak egy kismama torna marha gagyi, semmit nem ér. A kismama torna csak akkor éri meg, ha a szülési "lihegést" tanítják.
eczke
 
 


szerintem is ha nincs gond akkor nyugodtan lehet sportolni mértékkel.én is versenyszerüen sportoltam és a mai napig( illetve pár héttel ezelöttig) mindenapom része volt a mozgás. a fiamat mikor vártam 3 hónapos terhesen mentem sioktatoira franciaországba mert a munkahelyem kifizette és nem akartam lemondani. szerintem attól lett olyan szép nagy fiu, mert ugye a friss hegyilevegőn való mozgásnál nem is lehet jobb. aztán szinte végig oktattam a gyereekeket korcsolyázni, tornázni. szerintem mindenki érzi, mennyit bir. erőltetni nem kell. amennyi jol esik. most persze olyan ovatos vagyok még menni is lassan megyek. lehet hogy az is baj.ja és amikor a fiam vártam akkkor soha eszembe nem jutott volna hogy a pocakban bármi baj lehet-egyszerüen kis tudatlan, naiv voltam. de lehet hogy az volt a jobb. :roll:
lehet hogy az sem jó ha tul sokat olvasunk ezt-azt.
bár én örülök, hogy vagytok és a problémákat meglehet beszélni.
na most tényleg megyek, hamarosan visszatérek. pusz

rabbe1
 
 


Rabbe!

Megy a drukk, hogy ne legyen baj a babáddal.
Azt nem tudom, mit jelent, ha a halat kívánod, de az tuti, hogy nagyon egészséges, főleg ilyenkor. Tesóm azt olvasta valahol, hogy halat kell enni, mert akkor okos lesz a gyerek. :lol: Én sajna eddig csak 1x ettem a várandósságom alatt, de nem is csoda, hisz semmit nem kívántam...
Gabi1 nagy Bajcsy specialista, és ahogy kivettem neki nagyon jó tapasztalatai vannak a kórházról, úgyhogy majd ő megnyugtat! :wink:
Táblázat értelmezés :lol: :

zöld: akik már rég jelentkeztek (stike, szerintem is nyugodtan átrendezheted, mert ha bármi miatt már nem jönnek akkor nem sértődnek meg, ha meg újra jelentkeznek, akkor vissza lehet őket írni)

A neveknél a jelölések (sajna nekem ez a szín nem kivehető :oops: ) : ki, mit gondol, érez, vagy szeretne, hogy kisfia, vagy kislánya lesz

Vizsgálatoknál: a 12. heti uh-ot jelöli

Norka!

Imádom a táncot! :D Amúgy én is jártam egy két limon technika órára, amikor volt a táncsuliban és tetszett. Főleg amikor a földön kellett hemperegnünk. :lol: Mostanában viszont már nem tudtunk csoportosan sokat tanulni, inkább magánban jártunk tanárhoz. Aztán ez is megszűnt idő hiányában, de gyakorolni mindig gyakoroltunk. Most meg bulizni járunk el, végre megint! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!Köszi a gratukat,dagad a mellem :lol: a büszkeségtől!(fáj is)


Rabbe:Én is teljes szívemből szurkolok h minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Pagika és újonnan érkezettek, itt van a táblázathoz a használati utasítás: :lol:

a baba kora mindig a hétfői állapotot mutatja, az aktuális dátumot látjátok az oszlop tetején,

a nemeknél a jelölés, narancs, az a mamák előérzését mutatja, jó lesz majd visszanézni, ha már tudjuk az igazat, ki mit gondolt, mennyire lehet számítani az anyai megérzésekre

neveknél a zöld azokat a kismamákat jelöli, akikről régen hallottunk, igazán nem tudjuk mi van velük... erre javasoltam, hogy vizsgáljuk felül a jövő év elején, hogy kik azok, akiket a továbbiakban is szoross felügyelet alatt tartunk! :lol: :lol: :lol:
stike
 
 


Ancsurti:Pihizel?

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Köszi Tabati... :lol:
stike
 
 


Sziasztok

rabbe én nagyon drukkolok neked. Bajcsy én 3 gyereket is szültem ott, az eslő kettőt még a régi módi szülészeten, de megmondom őszintén nekem mindig az a lényeg hogy a dokimban tökéletesen megbízzam, az hogy az ágy milyen baromira nem izgat, fő hogy minden ok legyen, velem is és a babával, aludni így se meg úgy se tudtam, mert alig vártam hogy hazajöjjünk.
A harmadikat már az új szülészeten, a franciaágyas szobában, után fizetős szobában voltam két ágyasban egyedül. De nem vettem észre különbséget az első kettő és a harmadik között . Azt a pár napot ki lehet bírni. A vetéléskor a műtétem is ott volt a nőgyógyászaton, nekem ott sem volt gondom.
Lényeg hogy jó kezekben voltam.

Hát lányok ahhoz képest hogy a multkor meséltem az ismerősömet hogy tiszta pötty volt és a doki szerint nem barihimlő, pedig én meg voltam győződve róla, mert a két gyerek után már megismertem. A kisebbik lányomon ma reggelre kijött. Pont most telt le a két hét. Hát kicsit ideges vagyok, és fel is hívtam a dokimat, hogy már ugyan voltam, de azért ugye nem lesz gond. Azt mondta hogy nem, de azért ha nem muszáj ne ölelgessem, hát ezt nem tudom hogy oldom meg mert velem alszik.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?