Sziasztok,
a vége után én is befutottam.
Niki,
no para, a beültis topikban is van két lány is, akiknek görcsölget a hasuk és most babásodtak be éppen. Ez jó jel is lehet! Nagyon drukkolok holnapra, és gyere mindenképpen, hogy elmeséld, mi volt!
(Én holnap elmegyek Sopronba, de valahogy úgyis jönni fogok.)
Bridg,
jó mostmár, hogy otthon van apa, ugye? Nem semmi, amit leírtál, hogy jöttetek össze.
Én mindig mosolygok magunkon. Amikor 15 éves voltam, egyszer a bátyám megkérdezte tőlem, hogy én milyen pasiba tudnék beleszeretni. Na, hát fel is soroltam, milyen külseje legyen a hercegnek, és főleg micsoda tökéletes belső tulajdonsággokkal bírjon. Aztán másnap elmentem egy házibuliba, ahol összejöttem egy pasival, aki homlokegyenest az ellenkezője volt annak, amit leírtam, hogy milyen pasi tetszik nekem. De mégis nagy szerelem keveredett a dologból, (a szerelem vak) elég sokáig jártunk együtt, és utána nagyon sokáig kidobtam minden pasit rövidúton, mert senki nem volt elég jó hozzá képest. Nyolc évvel később elkezdte nekem csapni a jelenlegi párom a szelet. Rögtön az első és a harmadik randinkon is majdnem kidobtam örökre, de aztán nagyon belezútam, és ez azóta is tart. Egyszer viccből előszedtem, hogy anno 15 évesen mit mondtam, milyennek kell lennie a tökéletes pasinak, és láss csodát, akárha a mostani párom személyleírását adtam volna meg már akkor.
Jajj, és nagyon nagyon tetszik az a kétcsíkos, amit küldtél, szeretnék egy igazit is. De addig is elküldenéd nekem e-mailben?
Pusszancs