Sziasztok
Van egy kis időm,megpróbálom leírni,hogy mi is van velünk
Szóval a kis Lizát kivizsgálták, GOR-t állapítottak meg nála, ezért hosszutávon gyógyszert kell szednie a gyomrára,mivel ez mellé még a kis nyelőcsöve és a gégéje is felmaródott a sok-sok hányástól
A lényeg, már nem hány,csak bukik, igaz sokat,de én már ennek is tudok örülni.
Szervi bajt eddig nem találtak nála, de sajnos valószínüleg a szülés közben fellépett nála oxigénhiányos állapot,amit ugye nem vettek észre szülésnél, és ennek következtében a központi idegrendszere megsérült. Ezért lett nála egy ugynevezett izomtónus eloszlási zavar
A gyógyulási esélyünk 75-80 %, de csak az időben megkezdett kezelések esetén. DSGM gyógytornára kell hordani,de ezt nem támogatja az OEP
Esztergomban és Budapesten van csak ilyen gyógytornász , közelebb sajnos nincs
Naponta kellene vinni ilyen DSGM gyógytornára Lizát, csak azt nem tudom,hogy jussunk el minden nap Esztergomba vagy Budapestre,mert autónk az nincs
Ráadásul az OEP ugye nem támogatja ezt a kezelést,amire Lizának szüksége van,hogy esélye legyen egyáltalán arra,hogy tudja használni a kezeit,meg majd forgatni a fejét
Naponta pedgi 3000-4000 Ft csak az,amit a gyógytornász elkér egy ilyen DSGM gyógytornáért és akkor még az utiköltség az hozzájönne ehhez plusszba .
Elvagyok keseredve,mert itt van mellettem egy 7 hetes aranyos kislány, akinek speciális gyógytornára van szüksége, és még fogalmam sincs,hogyan és miből oldjam meg a gyógykezelését.
Igyekszem majd jönni, és remélem hogy majd csak pozitív hírekkel jövök hozzátok.