Sziasztok!
Sajnos pénteken nem tudtam elköszönni Tőletek, mert az utolsó munkanapomon rendszerleállás volt, így délután amikor jöttem el, már nem tudtam netre belépni. Otthon egyenlőre nincs netem. Most bejöttem egy kicsit netezni a volt helyemre fél négyig vagyok és talán jövő héten, ha az idő engedi akkor újra bejövök egy kicsit orvostól visszafelé.
Witch,
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, nekem is sokszor feszít ott alul, valószínű, hogy nyúlnak a szalagok. Ha van valami, akkor írj sms-t és én is írok!
Kira,
Olyan szép a pocid és a melled sokat nőtt? Nekem is most kezdett nagyon nőni a hasam, és már többen azt mondják, hogy ikreket várok, csak egymáson vannak és ezért nem vette észre senki őket, hát azért én ebben annyira nem hiszek
Légzésfigyelőt akartam én is írni, nem babaőrzőt, nekünk is van mindkettő, biztos, ami biztos.
Nemone,
Nekem a férjem nem magyar állampolgár, így benne is felmerült a kérdés, hogy miért eldobható pelenkát veszünk majd. Nem tudom, hogy alakul a helyzet, lehet, hogy kipróbálom, igaz nekünk sem nagy a lakás, és egy téglalkásban ez elég nehézkes lehet. de amúgy én sem tartom rossz ötletnek.
Momó,
Erzsébeten volt az esküvő a nagytéren, igen gyöngyörű volt a templom, ha minden igaz, akkor a keresztelőt is ott szeretnénk majd tartani
Mindenkinek nagyon szorítok és azért remélem, hogy hetente egyszer, amíg otthon nem lesz net, akkor be tudok nézni. Akivel már nem találkozok itt a neten, annak nagyon sok kitartást és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
sok puszi
Kriszta
ui: ha velem valami nagy dolog történik majd Witchen keresztül üzenek Nektek!