Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!

Megjöttem a dokitól, csak még ettem :) Szóval azt mondta hogy szép nagy baba, és mostmár hetente szeretne látni a doki :)
Zárt a méhszáj, és minden okés :) Csak a lábam dagad nagyon :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Nika!

Anyukám 156 cm, én 60 cm-errel születtem :wink: Minden okés volt, csak néhézkesen jöttem ki :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia klau,én úgy tudtam,hogy lombikot csak 40éves korig ültetnek be,de ezek szerint nem így van.hát eltudod titkolni,hogy ivf,mert elmész simán egy dokihoz,és ott nem tudják,hogy lombik,honnan tudnák?és szerintem se kell,hogy tudjanak erről.amúgy gratulálok.szia

mó73

szia tubikriszta,azt akartam kérdezni,hogy nem álmodtad meg a baba nemét?én megálmodtam az ikreknél és Alexomnál is és bejött.de mikor voltál uh-on?mert ilyenkor már 100%-ra megkéne,hogy mondják.nekem a 18.héten mondták először meg ,és mindenalkalommal megerősítették ,hogy tényleg fiú,ez Alexomnál volt így,mert a többit régebben szültem és akkor még kb.a 26-28.héten tudták csak 100%-ra megmondani a nemét. LÁNYOK! Én ,mint tapasztalt anyuka,mert 6 gyerekem van,csak annyit írnék a légzésmegfigyelőről,hogy felesleges.soha nem jutott eszembe,hogy vegyek.erről ennyit.esetleg nagyon koraszülötteknél van jelentősége,de abban sem vagyok biztos.ami fontos,hogy jó sok pelust kell venni,mert az viszont fogyóeszköz.sziasztok

mó73

Witch,
Örülök, hogy minden rendben van! :) sajnálom a lábdagadást, és ha pihengetsz, akkor sem lesz jobb? én most kb két hete a gyűrűimet nem tudom felvenni reggelente, de később igen, de inkább most nem hordom őket. A lábam minimálisan dagad, de ha felrakom, akkor elmúlik pikk-pakk.

Nika,
Jó nagy babád lesz akkor Neked is. Nem is baj, csak legyen nagyon-nagyon egészséges! Meg most gyűjtögetik a külvilág felé a zsírpárnákat :)

Momó,
Nekem a 13 és 16 héten kisfiút mondtak a genetikus dokik is, mert a vesemedence tágulatnál jól megnézték a gyereket. Utána a 28.heti ultrahangnál 100%-ra kislányt mondtak és most a 33. heti uh-nál pedig 100%-ra kisfiút! Mindig más doki nézte.
Anno én kisfiút álmondtam meg és úgy is érzem az elejétől fogva, de most majd csak akkor hiszem el, ha kibújik, hogy kicsi lány lesz-e vagy kicsi fiú :)

Hallottam én is, hogy a légzésfigyelő hülyeség, de amúgy is paramami vagyok (alapból egy kicsit hipohonder), így mi vettünk biztos, ami biztos alapon. Remélem, hogy testvéreméknek is lesz majd babájuk hamarosan és ha már nekünk nem kell, akkor átadom neki.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Nika!

Akkor a te babád sem lesz pici, az én lányomra tegnap azt mondta a doki, hogy 2 kg fölötti :) vagy a körüli :) Pedig csak ma töltöttük a 33. hetet :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta!

Én is vettem légzés figyelőt, egy ismerősöm babáját ez mentette meg, pedig nem volt koraszülött...
Remélem én is hogy a tesómnak is lesz majd baba, és oda adhatom :) Ti melyiket vettétek?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Örülök, hogy minden rendben....
Az én már elég régóta vizesedem.....talán a 20. héttől, de mivel minden eredményem jó ezért nincs mit tenni, el kell fogadnom.
Minden délután fel szoktam polcolni, és utána jobb....

Én 160 vagyok....:)
Azt mondta a Szűcs, hogy ha nagyon nagynak találja a babát akkor úgysem fog kínozni, inkább császár.

Kép
nika28

Nika!

Én az első hetektől dagadok, de a 2. trimeszerben kicsit jobb volt, most megint...
Lehet nekem is császár, mert manó még nem fordult meg, és ugye már nem sok esély van rá...
Csak az a ciki, hogy a dokim jan. 3-10-ig nincs, és ugye az a 38. hetem. Lehet megbeszélem vele, hogy vagy előtte vegye ki, vagy haza rendelem :lol: Én másnál nem szülök az tuti.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
A légzésfigyelőröl annyit, hogy nekem sem jutott eszembe, hogy vegyek. Szerintem is a koraszülötteknek érdemesebb. De ha valaki tényleg ennyire paramami, mint ahogy Kriszta írta, akkor nem felesleges. Már megéri, hogy nem idegeskedik folyton. :)
Látom mindenki jól van! Ennek örülök. :)
Velem nincs semmi, hacsak nem az, hogy oriásbébim van és a Doki szerint biztos korábban fogok szülni. Úgyhogy ketyeg az órám. Lehet, hogy már Karácsonykor babázok! :) De ha így lesz, majd Nika megírja Nektek! Hacsak nem a másik nagy bébi is akkor születik... 10 nap, ide vagy oda... :)
puszi mindenkinek!!!

Kép
kira76

Kira!

Nekem is áll a két ünnep közti szülés :) Inkább december vége, nekem is azt modnta tegnap a doki, hogy szép nagy baba lesz :)
Ez egy ilyen széria :wink:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch,
Én elfelejtettem megkérdezni, de találtam egy oldalt, ami a magzat súlyát számolja ki, és beírtam az adatokat, azok alapján, ha jól olvastam a doki kézírását, ami annyira nem jól olvasható, a manó 2362 g. Ami szerintem sem számít kicsinek, sőt...

Angel Care-t vettünk 18 eft körül volt az ára, és kaptunk hozzá ajándékba egy pelenkakukát, mondjuk azt nem akartam venni, de amikor voltunk a nagykerbe máshogy nem volt, csak a 34eft-os, de olyan drágát meg nem akartam venni, így maradt a másik.

nem tudom, hogy mennyire hiteles ez a dolog, de elküldöm a linket, hátha nektek is jót mutat
http://www.hutchon.net/Fetalwt.htm

Nika,
Mit szeretnél császárt vagy sem? ok, tudom, ha olyan helyzet áll elő akkor császár, de amúgy miben gondolkodsz?

Kira,
én tudom, hogy milyen vagyok, a férjemért is állandóan aggódok, így a baba miatt is biztos, mert néha hülyeségeket gondolok, nem tudom, hogy miért. és én is ezért is tartom jónak, ha ilyen ember megveszi a babaőrzőt, meg nem is egy szobában lesz a pindur velünk.
Óriásbébi? az mit jelent, hány gramm most?Karácsonyi baba lesz és a jézuska hozza, de jó! Hát szorítok Neked nagyon-nagyon!

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Én szeretnék simán szülni, de ha az orvos azt látja jónak, ám legyen a császár.
Az a fő, hogy egyikünknek se legyen semmi baja.

Kép
nika28

Boldog Mikut mindenkinek :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kriszta!

Én is angelcare-t vettem, de én a bébiőrzőset :)
Szerencsére a pótnagyim szponzorálta, így nem nekem kellett 40.000 Ft-ot kiadni. Hála az én pótnagyimnak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Kép

Boldog Mikulást! :)

Kép
nika28

Kriszta!
Bébiőrzőm nekem is van. Csak légzésfigyelőm nincs. Bébiőr nem árt, főleg ha nem egy szobába vagyunk a babával és plusz még kertesházba lakik valaki. Ott majdnem elkerülhetetlen, hogy kimenjen a teraszra (teregetni...) és nem szívesen hagynám felügyelet nélkül egy pillanatra sem. De semmi sem felesleges ami megnyugtatja a mamát szerintem.
Kedden derül ki, hogy hány kilós a bébi, csak a méretei alapján nagyon nagy és a hasam is nagyon nagy lett. Doki kérdezte is, hogy biztos ez a 35. hét??? Hát mondom jó vicc. Lombiknál... nagynak találja nagyon. feldobok egy képet de ez még a 33. hét vége. Azóta mondjuk sokat nem nőtt, de azért nőtt valamennyit.
Kép

Kép
kira76

Kira!

SZép poci :)
Hogy bírod? Nekem nincs ekkora, mert nekem hátul tapadt, azonban a babó nekem is nagy ...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Köszönöm, hogy meghallgattatok, hogy nem ítélkeztetek és köszönöm a hozzászólásokat.
Mó! 40 éves múltam egy cseppet, amikor átléptem a BMC kapuját. Tanár Úr soha nem álltatott, sőt nem is bíztatott, de mindig azt mondta, hogy amíg Ő vállalja, hogy megcsinálja, addig menjek. Mentem.
Ez után is be kukkantok rendszeresen, néha majd jelentkezem. Nagyon szorítok nektek és könnyű szülést kívánok mindenkinek. Szépen a finisbe értetek.
klau44

szia klau,melyik orvosnál voltál a bmc-be?

mó73

a légzésfigyelő nekem nem kellett ,pedig tetőteres nagy családi házunk van,és 6 gyerekem.ez mind üzlet,mint sok minden más,erről nem szeretnék vitázni.a babák hamar megnőnek ,észresem vesszük.sziasztok

mó73

Mó!
Vitázni????????? Miről nem szeretnél vitázni????? :D
Külömben meg egy biztos! Régen is felnöttek a gyerekek minden kiegészítő nélkül. Ez tény! Ezek a kütyük csakis az Anyukák kényelmét szolgálja. Semmire nincs konkrétan szükség. De aki jobban érzi magát attól, hogy használja ezeket a kütyüket, hát tegye! Szerintem a babák sok évig az Anyukák aurájában élnek és ha az Anyuka folyton aggódik és ideges, az ki fog hatni a babára is és Ő is nyugtalan lesz. Ha már ezt megakadájozza mondjuk egy légzésfigyelő, már megérte megvenni. :) De míg ezek nem voltak, nem is gyötörte magát az Anyuka, hogy jajj biztos nem teszek meg mindent a gyerekért... Na de ez csak 1 vélemény! :) Babakocsi nélkül is vidáman felnőnek a gyerekek, mert sok szegény országba nincs is... De ugye Nektek volt, van Mó? Ez is csak a mi kényelmünket szolgálja!
Na pussz mindenkinek! Boldog Mikulást!!!! :)

Kép
kira76

én tudtam,hogy létezik légzésfigyelő,de nem is törődtem vele,én ha lenne sem használtam volna,mert nincs rá szükség.pedig lett volna rá pénzem.a babakocsi fontossága egyáltalán nem hasonlítható a légz.f-höz.az tényleg szükséges,az máskérdés,hogy valakinek nem volt vagy nincs rá pénz.na csá

mó73

tényleg hülyeség a vita,aki akar vegyen ,pénzkidobásra tökéletes.ha egy baba egészséges nem lesz baja.ha meg koraszülött vagy beteg akkor sem hiszem,hogy ez a szerkentyű segítene.na mostmár tényleg megyek ,mert megyünk egy rendezvényre.sziasztok

mó73

szia tubikriszta,csak annyit szeretnék kérdezni,hogy melyik templomban volt az esküvőtök,mert nagyon szép.gratulálok.szia

mó73

sziasztok,egyik ismerősömnek lenne egy kérdése,nem tudom valaki tudja-e,hogy az embriókat mennyi ideig ,vagyis hány évig tárolhatják?

mó73

Mó!

10 évig, aztán tovább már nem, az évekkel múlik az esély az ébredésre. Állítólag van amelyik 15 év után is felébred, de csak 10 évig őrzik őket...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia witch,köszi,hogy írtál,mert azt hitte az ismerősöm,hogy 5év,de így megnyugtattam.már jó nagy lehet a pocid.vigyázz magadra,szia

mó73

Sziasztok!

Most beleolvastam ebbe a fórumba is és nem szeretném tovább folytatni a légzésfigyelős vitát, de van egy ismerősöm, akinek a fiának semmi baja nem volt és mégis meghalt. Nem akarok senkit paráztatni, de ha nekem gyerekem lesz, én is biztosan veszek majd. Az ismerősöméknél nagyon sok vetélés után jött össze a baba ás fél éves korában kitette a babakocsiba aludni az erkélyre. Mire kiment érte, már nem élt. Azóta született még egy kisfia, aki már 18 éves, de azért én azt mondom, amit ő is mondott, hogy jobb félni, mint megijedni. Szóval mindenki döntsön saját belátása szerint, de azért azt ne jelentsük ki, hogy csak a koraszülöttekkel történnek ilyen szörnyűségek.

Bocsi mégegyszer, nem akartam tényleg ijesztgetni senkit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Én is hallottam ilyenről. Szerintem mindenki a maga belátása szerint vegyen, illetve ne vegyen. Én paramami leszek, mert már most aggódok. Én is megvettem.

Lányok!

A dokim azt írta a papíromra, hogy megrövidült méhnyak. A háziorvosom szerint nem húzom januárig, mert ez azt jelenti, hogy a baba lentebb ment, és én is napok óta nézegetem a pocim, hogy lecsúszott a gyerek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

ez hülyeség,ha valaki meghal úgyis meghal nem a légzésfigyelő menti meg.ilyenre nem is szabad gondolni,nem is kell róla beszélni,és semmi baj nem lesz.ezt én mondom egy 6 gyerekes anya.és ha még lesz az életben gyerekem akkor is ez a véleményem.téma lezárva.na pá

mó73

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mizu lányok?

Kihal a topic???

Adri, Bessy? Mizu veletek?

Baby81, Juzsika, Kira, Maggie, Masut, Nemone, Süni, Kriszta, Vucuska, Vuki?
Írjatok!!!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Olvaslak titeket, de szerencsére most végre nyugalmasan telnek a napok, így nincs mit írnom.
Ma ugyan voltam UH-on, és már 1020 g a pici lányunk, kaptam képet is, de mivel befelé fordult, ezért nem sok minden látszik.
Hétvégén kinéztem a babakocsit, de majd csak januárban megyünk el vásárolni.
Viszont lenne egy kérdésem. Mi a véleményetek erről? http://www.monapel.hu/
Én nagyon gondolkozom rajta, mert nemcsak költségkímélő, de környezetkímő is lenne.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

nemone!

Én hallottam róla, de ez annál éri meg, aki egy sok literes valamit el tud helyezni, hogy abban áztassa a pelusokat. Én lakótelepen lakok, akkora a fürdőszobánk, hogy megfordulni sem lehet benne kényelmesen... :oops: Meg ugye sok pelusnak kell összejönni egy mosáshoz. Környezetbarát, de időben és pénzben több, én utána számoltam, nem számítva a hely szűkét sem. Végül is nem rossz dolog..., de nekem sajna nem jön be...

Örülök hogy a pindurral minden rendben :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia namone!és többiek,na a pelusozáshoz is hozzászólnék.csak jó tanácsként.a legjobb a libero és pampers eldobható pelenka.mosni semmi esetre se!!!!!van elég mosnivaló!a többi eldobható pelus hiába tűnik olcsóbbnak,nem ajánlom,mert hamarabb átázik,tehát nappal is sűrűbben kell cserélni,de főleg az éjszaka fontos,a libero ,pampers még nem ázott át soha ,de a többi az sajnos igen.akkor ruha,ágynemű csere,szóval nem éri meg.vannak mindig akciók,sokszor olcsóbban is kijön a libero vagy pampers,mint a többi pelenka.a DM-be is érdemes menni,mert ott vannak akciók,de csak akkor,ha már megvan a baba.

mó73

Sziasztok!

Sajnos pénteken nem tudtam elköszönni Tőletek, mert az utolsó munkanapomon rendszerleállás volt, így délután amikor jöttem el, már nem tudtam netre belépni. Otthon egyenlőre nincs netem. Most bejöttem egy kicsit netezni a volt helyemre fél négyig vagyok és talán jövő héten, ha az idő engedi akkor újra bejövök egy kicsit orvostól visszafelé.

Witch,
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, nekem is sokszor feszít ott alul, valószínű, hogy nyúlnak a szalagok. Ha van valami, akkor írj sms-t és én is írok!

Kira,
Olyan szép a pocid és a melled sokat nőtt? Nekem is most kezdett nagyon nőni a hasam, és már többen azt mondják, hogy ikreket várok, csak egymáson vannak és ezért nem vette észre senki őket, hát azért én ebben annyira nem hiszek :)

Légzésfigyelőt akartam én is írni, nem babaőrzőt, nekünk is van mindkettő, biztos, ami biztos.

Nemone,
Nekem a férjem nem magyar állampolgár, így benne is felmerült a kérdés, hogy miért eldobható pelenkát veszünk majd. Nem tudom, hogy alakul a helyzet, lehet, hogy kipróbálom, igaz nekünk sem nagy a lakás, és egy téglalkásban ez elég nehézkes lehet. de amúgy én sem tartom rossz ötletnek.

Momó,
Erzsébeten volt az esküvő a nagytéren, igen gyöngyörű volt a templom, ha minden igaz, akkor a keresztelőt is ott szeretnénk majd tartani :)

Mindenkinek nagyon szorítok és azért remélem, hogy hetente egyszer, amíg otthon nem lesz net, akkor be tudok nézni. Akivel már nem találkozok itt a neten, annak nagyon sok kitartást és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

sok puszi
Kriszta

ui: ha velem valami nagy dolog történik majd Witchen keresztül üzenek Nektek!

Kép
tubikriszta

Sziasztok!
Vigyázz magatokra Kriszta! Puszi!!!
Nemone!
Nyugalmasan tellnek napjaid? Majd elmúlik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Adri! Bessy!! Miért nem írtok??? Csak nem??? :)
Én tegnap voltam a második CTG-n. Ott minden okés. Volt még tegnap UH. is. Már most több mint 3 kilós a fiam, úgyhogy nem lesz egyszerű... De nagyon szép azt mondja a doki. "tökéletes" baba. Hát úgy legyen!!!!
Witch!
Azért még tessék egy darabig bent tartani azt a gyerkőcöt!!!! A 33. héten még nagyon korai! Még szerintem az egész Decemberi hónap korai lenne. Inkább pihenj többet, vagy nem tudom, de húzzad ki januárig! :)
Tudom, hogy volt róla szó, de azért én is szólok, hogy a Magne B6-ot nem szabad szedni a 36. héttől. nekem is szólt a Doki és már nem is szedem tegnap óta!
Erről a mosható nadrágpelusról nekem az a véleményem, hogy én nem vállalnám be. :oops: Nekem kicsit sok lenne még ezzel is foglalkozni. Biztos lusta dög vagyok, de maradnék az eldobhatónál, ha lehet... Na meg az egész lakkandiba nem annyira nézném szívesen, ahogy száradnak a pelusok. És gondolom nem is 3-4 db, hanem rengeteg. Mindenütt csak pelus lógna. :lol: Jajjj!

Kép
kira76

Lányok!!!!

Van egy eladó felesleges kiskádam, vadi új, még az ára is rajta van, álvány nélkül. Nagy almazöld piskóta kád, nagyon szép, csak kettővel nem tudok mit kezdeni. Ha valakit érdekel írjon :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én is élek és virulok. Még mindig várakozó álláspontban vagyok. 1 hét múlva megyek genetikai uh-ra. Már nagyon várom hogy láthassam a picinyeim. Buborékokat szoktam érezni, de ezt az érzést inkább a robbanós cukorkához tudom hasomlítani. :D

Légzésfigyelős témához:
Én mindenképpen veszek. Lehet hogy nem lesz rá szükség -és remélem nem is lesz-, de az én nyugalmamhoz szükséges hogy igenis mindent megteszek a gyerekeimért.

Mosható pelenka:
Kezdetben rendes pelust tervezünk használni, hisz nem lesz idő a mosogatásra, de utána jó lenne átállni a mosható pelenkára környezetvédelmi okok miatt, illetve azt hallottam hogy a fiúknak kevésbé pálik be a fütyijük a mosható pelusba.

Kép
vucuska

Sziasztok lányok!

Bár ide még egy kicsit korai írnom, de szeretnék kérdezni valamit...
Múlt pénteken volt az eredményhirdetésem a fagyis beültimből, és úgy néz ki, hogy sikerült.... PErsze nagyon izgulok, hogy ténlyeg velünk marad-e a baba, és jövő héten szerdán vagy csütörtökön (dec 17/18 ) kell mennem az első UH-ra. Namost, a kérdésem az, hogy a szívhangos UH az kb. mennyivel van az első után?
(Attól tartok, hogy pont Karácsonyra fog esni, és ezért csak később lesz, és akkor végigizgulhatom az ünnepet.... :? )
Persze ehhez az kell, hogy egyáltalán jövő héten rendben legyen minden. :oops:
Olyan nehéz ez a várakozás, azt figyelgetem folyton, hogy még feszülnek-e a melleim, és jajaj, mi van akkor ha ma egy kicsit kevésbé....
bikmakk

Bikmakk!

A szívhangos 2 héttel van utána, ami szilveszter környéke, de +- egy két nap nem gond, ne aggódj.
Minden rendben lesz a babóval. És nyugi, nem akarlak elkeseríteni, de nekem végig így volt, és van, hogy minden rendben van? Most mirét görcsölök, most miért nem? Szóval nem egyszerű, de én ilyen parás vagyok...
Kitartás, az a kis élet veletek akar maradni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, nyílik a méhszájam, lehet idén meg lesz a manó :)
36 hetesnek felel meg a fejmérete :) dagadok, és fehérje van a vizeletemben...
De amúgy minden okés :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia Witch.,akkor gratulálok,nem soká a kezedbe foghatod a picit.csak az fontos,hogy 37hetes azért meglegyen,aztán jöhet.szia

mó73

Momó

A doki szerint egy hetet még bír és nincs gond, szépen fejlett, és elvileg holnap töltöm be a 34. hetet..

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Akkor most nagyon izgulsz, ugye??? :D Mindjárt megvan a bébid. Kicsit még tartsd bent, aztán hajráááá! Az én fiam feje is 2 héttel nagyobb volt, vagyis még mindíg nagyobb! :lol: Majd csak kinyomjuk valahogy! :lol: :lol: Vigyázz magadra addíg is!!! Jóslófájások? Vannak??? Én arra ébredtem reggel, hogy azt álmodom, hogy megjött, annyira görcsölt a hasam. Még most is görcsöl, de már lényegesen jobb.
Puszi!

Kép
kira76

Kira!

Izulok, de nem a császár miatt (Jamina még nem fordult meg, és nincs is sok esély rá), hanem a körülmények miatt, mi hogy lesz, mikor mi fog történni, ilyenek. Jóslófájások? Ha az hogy a hüvelytől hasít fel annak számít akkor igen, de csak ennyi és néha görcsölök... De iszonyat ritkán...
Neked is közeleg az időpont :) Neked vannak aggodalmaid?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Vigyázz Magatokra, drukkolok, hogy minden rendben legyen! Lehet, hogy már Manócskával fogtok karácsonyozni?

Köszi az érdeklődést, nagyjából jól vagyok, csak rengeteget dolgozom. Mostanában többet fájdogált a hasam, hiába szedem a magnéziumot. De tegnapra már jobb volt, és lehet, hogy épp egy nagyobb növekedési fázison vagyok túl: többen mondták, hogy hirtelen mennyivel nagyobb lett a hasam. És tegnap egy fiatal srác átadta a helyét a villamoson! :)
A mellső falon, mélyen tapadt méhlepényem miatt paráztam pár napig (főleg, hogy jó sok rémisztő dolgot olvastam össze). De a doki nem lihegte túl: kímélő életmód (hancúr és meleg kádfürdő tilos), de feküdnöm nem kell. Viszont ha vérzés lenne, egyből irány a kórház. Most már kezdek megnyugodni, hogy úgyse lesz! A bacik miatt se riogatott, egyelőre csak kúpot kaptam, antibiotikumot nem.
Ha nincs semmi baj, akkor csak januárban megyek újabb vizsgálatra.

Kép
Kép
vuki124

Vuki!
Képzeld én az első perctőlfogva beülök a kádba és úgy fürdök a mai napig. Igaz mostmár kicsit vicces a kiszálás, mert daru kell hozzá, de engem annyira ellazított. Na persze nem forró vízbe ültem, de nem is hideggbe. :) De tessék szótfogadni a dokinak, nem azért írtam, hogy ne...
Witch!
Persze, már én is izgulok. Nem félek még, de azért már jár az agyam... De nem tudom megmagyarázni mi az aggodalmam tárgya. Remélem már nincs sok hátra nekem se és hamar megszülöm azt a gyereket. :) A görcsölgetés az már a jósló! Nagyon szorítok értetek! Minden rendben lesz, csak valahogy üzenj ha beindul. Gondolom Nokival tudsz...

Kép
kira76

Kira!

Üzenek minden képpen, és anya is tud itt írni nektek :)
Hétfőn megyek CTG-re, meglátjuk mi lesz :)
Csütörtökön még megyek a dokihoz is. Ott azért majd biztosabbat tud mondani...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?