Sziasztok!
Üdv köztünk Eczke!
Nekem a savanyú többnyire bevált hányinger ellen. Ja! És én ugyan sosem iszom szénsavasat, de szombaton belekortyoltam anyu fantájába, és igazán jól esett, tényleg megböfögtetett
Ancsurti!
Irigy vagyok, imádom a havat, annak igazi karácsonyi hangulata van. Nálunk bezzeg most...
Timi!
Örülök, hogy jobban vagy lelkileg, úgy látszik neked jót tesz, ha kiírod magadból. Hát tessék akkor írni, ezért van ez a fórum.
Kicsidodi!
Én még semmit nem híztam. A hányinger miatt kevesebbet is eszem már két hónapja, mint régebben, főleg az édességet csökkentettem, mert azt nagyon ritkán kívánom. De nem bánom, sőt remélem, hogy amikor jön a nagy zabálós időszak, akkor vissza bírom majd magam fogni. Ma vacsira gombapöri volt (aggódósaknak: van aki ezt sem ajánlja várandósság alatt, biztos ami biztos
)Egy tányér után még repetáztam volna. Férjem mosolygott is, hogy vége a rosszulléteknek, és most egy másik időszak következik?
Na, azért ott még nem tartunk, de már kifejezetten jobb, remélem ez azt jelzi, hogy lassan elérem a 12. hetet, és akkor teljesen megszűnik a probléma.
Meki!
Sajnos én is imádom, de ennek ellenére keveset járunk, mert szerintem elég drága (ha azt vesszük, hogy páromnak tuti nem elég egy hambi, hogy jóllakjon, sőt egy menü sem) meg tudom, hogy nagyon egészségtelen. Viszont nyáron sokat fagyizunk ott, azt is szeretjük, azt meg mindegy, hogy hol tesszük, sehol sem egészségesebb.
Viszont ha már gyorskajáról van szó (ha annak számít) mi a kínait nagyon imádjuk. Na, ott egy egész adag után férjem teljesen jól van, én csak egy felet tudok megenni, de ugyebár ott lehet felet is, ami megint szuper. Kedvencem a sült zöldséges tészta, meg minden ami csípős. Sokan azt mondják, hogy zsíros, de én nem vettem észre, hogy zsírosabb lenne, mint a magyar kaja. Amúgy ez a sült tészta még akkor is bejött amikor nagyon hányingerem volt.
Gabi1!
Cuki a baba!
A hasad is irigylésreméltó
, és a körmöd is vagány!
Valaki kérdezte a kombinált szűrést. Mi már az elején ezt nagyon átrágtuk, de szívesen leírom mégegyszer. A sejtbank.hu oldalon megtaláljátok azoknak a kórházaknak a nevét, ahol ez most ingyenes és tájékoztató is van, hogy ez tulajdonképpen mi is. (ingyenes down szűrést keressétek) Ez egy ultrahangos vizsgálatból meg egy vérvételből áll. Az ultrahangra beutaló kell, és azt csinálják meg előbb, utána a lelettel kell menni vérvételre, amihez már nem kell külön beutaló. Mindkettőt a 12. héten kell megcsinálni, de asszem, hogy a 13on még lehet. Az én dokim azt mondta, hogy a14. már késő, de inkább járjatok utána, mert ezt nem tudom biztosan. Viszont én a saját kórházamban csináltatom meg az ultrahangot (ahol nem lenne ingyenes ez a kombinált szűrés) mert azt amúgy is meg kellene csináltatni, és azzal a lelettel megyek abba a kórházba vérvételre, ahol ingyenes a kombinált. Állítólag lehet így is, majd beszámolok, dec. 19. tervezek menni vérvételre, remélem tényleg így van és sikerül. Ha nem akkor ez is kimarad az életemből.
MOndjuk én a bizti kedvéért kértem egy beutalófélét vérvételre is, szóval mindent megtettem a cél érdekében.
Lányok!
Valakinek van ekcémája? Mert nekem gyerekkorom óta van, néha kijön itt-ott, mostanában már csak a tenyeremen. Viszont most a mellbimbóm tiszta ekcémás és megőrülök, legszívesebben széjjel vakarnám.
Persze nem teszem, de kellemetlen. Kiskoromban volt már ilyen, van is krémem. Szerintetek lehet most bármit kenni a mellbimbóra? Hallottam, hogy nem jó ilyenkor felpuhítani a szoptatás miatt, de attól még messze vagyunk nem? Általában ha bekenem egy héten belül tuti elmúlik.