Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Eczke! Akkor még nagyon gratula a 40. kismaminak :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


pagika!
én is azt hallottam,hogy ha sokat hány az ember akkor lánya
lesz.anyum azt mesélte,hogy velem orrba-szájba hányt.
hát én is kiváncsi leszek,mert hál istennek eddig nem
hánytam és csak kicsit szoktam rosszul lenni délután,de
én mégis kislánynak érzem a lurkómat.de hamarosan kiderül.

nagyon sok kismamiról ezer éve nem hallottunk.Nelly,mogyoró,
anitja,nikici,noa,merion,edimanó,vernike,lola,irdab,klarka,zitike???
Picimami remélem veled is minden rendben és hamarosan hallunk feőled...

Kép
Kép
csibe83
 
 


A nővérem egyáltalán nem volt rosszul, a világon semmi terhességi tünete nem volt, és kislányt szült... Szerintem nem lehet megjósolni. De nemsokára tényleg megtudjuk! :lol:

Kép
katy76
 
 

 
 

Sziaszto kismamik!

Szia Eczke!Gratulalok neked a babahoz!Nekem a husileves leve jott be hanyingerre,es fagyi!Remelem mulik nemsokara!!

De jo hogy vegre sokan hirt adtok magatokrol :D !Ugy latom a mekis temaban egyet ertunk,en elvbol sem komalom,es itt aztan lepten nyomon az van :evil: Persze engem is meghajt nagyon!!!
Egy fiatalkori randim volt anno egy mekiben,es nagyon kellemetlen helyzetbe kerultem :oops: negyed ora elteltevel....Azota meg kaveert sem nagyon mentem be sohasem!Az meg hogy a gyerekeket hetvegen jotetemenykent a mekibe viszik....hat merges is vagyok rendesen!
A mandarin nagy slager ezek szerint,esetenkent 12 darabot siman benyomok :lol: :lol: :lol:
A hanyassal kapcsolatban hallottam a kislanyokrol,es hogy a sok gyumolcs kivanasa is lanykat jelez!Azert hanyni csak 1x hanytam,de a gyumolcs az stimmel :lol: Nagyon kiscsajra hajazunk!!!

Tenyleg sokan eltunedeztek,jo lenne egy ket mondat erejeig ha bekukkantananak!

Itt meg mindig eseget a ho!Emiatt a haz elotti fenyofa meg mindig meztelen :oops: De itt tobzodnak a diszek...

Nagyon megkivantam a lencsefozeleket...beaztattam tegnap,nemsokara keszul :lol: A husokkal hadilabon allok,egyedul a csirke az ami neha bemegy.Ja es a halacska menne,de elkesziteni...kivagyok a szagatol!Etterem volna jo,de ahol voltunk nemreg,az messze van.Na akkor rengeteg halat ettem :lol:

Most megyek reggelizem,itt meg csak most 9 ora van!Ezert is vagyok itt tobbet-tovabb...

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Tényleg fura, hogy arrafelé még most indul a nap, itt meg lassan eldobhatjuk a munkaeszközöket és szedelődszködhetünk hazafelé! :lol:

Ancsurti, írtam neked Mikulás ügyben, ha adsz privi mailcímet, átküldöm. NAgyon jópofa! :roll:
stike
 
 


sziasztok!
itt vagyok. bent van a méhben a petezsák. nem tudom, hogy az, de valami 13 mm. a méhem 37 mm. a nyálkahártyát nem mérte. a méhemben láttam egy szabályos fekete foltot ez volt 13 mm és ebben láttam egy fehér pöttyöt/ez lett volna ababa?/ . de a doki nem tudom látta-e a pöttyöt vagy egyeltalán most az mi lehetett? lehet hogy csak az a pötty volt a petezsák? de akkor meg mi az amiben ezt a pöttyöt láttam? a méh az amit tuti én is láttam mert akkor mérte. tehát abba volt a fekete 13 mm-es folt.és abban meg a kicsi pötty….. na ezt most már jól körbeirtam :-D
pihennem kell és azt mondta szedjem továbbb a gyógyszereket és egy hét mulva ujból uh. azt is mondta, hogy még ne örüljek…. na nem igy mondta de ez volt a lényege. nekünk no sex, tilos ugrabugrálnom, idegeskedni stb sok pihenés lehet hogy segit. sajna most megint van barna folyásom, de azt mondta nem tudja megmondani honnan van a folyás. lehet hogy igénybeveszem a barátnöm ismeretségét és megkeresek egy másik dokit is. most pihenek.
a fiam tetves lett, majd szörnyet haltam....de reggel kiirtottuk a fiam ment is suliba a 3. órától és szóltam hogy nézzék át a többieket is mert igy ujrafertözödik. most rengetek mosnivalom lesz mert ilyenkor mindent magas hőfokon kell kimosni: ágynemü, törülközö. puloverek sapka stb.
üdv az ujjaknak.
nansy: vérzel még? vagy elmúlt?
pagi: én a fiammal 3 hónapot hánytam mégis fiu ;-)

rabbe1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:50-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Stike!
Privi ment :wink: !
Igen,furi nekem is ez az idoeltolodas,plane,amikor mar itt sehol senki,en meg boszen irogatnek...ja meg az msnezes!

Rabbe!:ott van minden a helyen,csak meg aprocska :lol: !Azert kerdezoskodj talan mashol is,hatha...de fo a nyugalaom.
A tesomank tavaly 3x lett tetves a szep szokehaju kislanya,a kicsilanya meg meg bebike volt szinte.Sirva hivott hogy elege van,mit is csinaljon.Hat mentem a kozel 70 cmes hajammal tetuirtani....szerencsere megoldottuk,kifertotlenitettunk mindent.A suliban szinte semmit nem csinaltak :twisted: :twisted: (csepel)Nekunk at kellet festeni szegeny kislany hajat :shock: mert festett hajat nem szereteik!Mindezt 11 evesen!!!Anyank meg megcsinalta a balhet,maris jobban odafigyelnek!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Rabbe, szerintem is rendben vagy! A 13 mm lesz a baba, ami meg benne az talán a szikhólyag. Ne aggódj, tényleg vigyázz magadra! Még van néhány hét a 12-ig, de biztos minden rendben lesz! A dokid meg egy tuskó és ne hallgass rá! Tessék pozitívnak lenni és lehet, hogy érdemes felkeresni valakit, aki sokkal segítőkészebb!!!! Brrrr ... :evil:
stike
 
 


Sziasztok

Nekem lányaim is meg fiaim is vannak, egyikkel sem volt semmi bajom.

Eczke gratulálok neked. Hányingerre a gyömbéres keksz, gyömbér ital, nagyon jó, és inkább inni szoktam. És még hallottam a salvus vizet is.

rabbe a méhben a 13 mm a petezsák, és benne a fehérfolt a szikhólyag, ebből lesz az embrió, pár nap és már a szíve is dobogni fog.
Nálunk ha elkapja a tetvet a gyerek akkor csak akkor mehet legközelebb iskolába oviba ha a védőnő is és az orvos is megnézi, és ad róla igazolást hogy közösségbe mehet. Nálatok ilyen nem kell?

Én most betegekkel vagyok körülvéve. Betti lányomnak hasmenése van, keresztfiamnak szintén, tesóm másik fia hány. Remélem nem kapom el.

Teszek fel nektek az unokatesóm babájáról képet, remélem nem baj. Megy mai pocakost.

Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Fúú Gabi nagyon szépen látszik már a pocakod.
Unokatesód kislánya meg nagyon szép és édes.Elolvadok tőle.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Gabi1!
Tesomeknal senki nem foglalkozott ilyen orvosi papirokkal :twisted: ,ezrt kellet anyamnak kicsapnia a balhet!Eleg heves termeszetu,plane ha a gyermekeirol,unokairol van szo!Azok akik meg bevittek a tetut,azok ugye a "kisebbseghez"tartoznak,gondolhatod...ezert fertoztek folyamatosan.Es nem kotelezte oket senki,hogy ne menjenek suliba addig,amig ki nem irtottak beloluk. :evil:

Mennyire szep kismamis a pocid!Irigy-irigy!!! :lol: Es az unokatesod kislanya...egy tunderkiralylany!!!

Vigyazz a sok betegeskedore,es magadra is nagyon!Gyogyuljatok+++++!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok!!!!!!! :D
Ancsurti::
Én is hasonló okok matt nem tudok bekapcsolódni.Pláne a vásárolgatós téma..Én ugyan szerencsés helyzetben vagyok,mindent kapunk a családból.Csak egy baba használta,és nekünk ez nagy segítség,csak pár holmit kell majd beszereznem.De ráér,nem?Az előzőnél már nagyon korán átkerültek a baba cuccok,és nem volt túl jó érzés kerülgetni,jobb az elővigyázatosság!
Na de hagyjuk a horrort...
Tényleg nagyon jól esne egy kis hó,errefelé leginkább az eső esik!Persze ha Karácsonykor lesz már boldog vagyok!
:lol: Az itthoni díszítgetés folyamatos,sajna a barátnőmnél még nem jutottunk elöbbre,a múlt héten fejezték be a tapétázást.Aztán jön a költöztetés,segítek a berendezésben.Imádom!Sokszor rendezzük át
itthon is.Lehet h most kinevetsz,de ahányszor átrendeztük,mindíg teljesen más hangulata lett,jó móka csak fárasztó.A párom néha morog,mert a kisebb dolgok helye folyton változik,semmit nem talál meg. :lol: Most h fekvésre vagyok ítélve nincs ilyen gond,szó nélkül megcsinál mindent.Gondolom ismerős:megáll a polc előtt és nekiáll nyafogni h nem találom,közben meg bele sem kezdett. :roll:
Erre mondják h minden rosszban van vmi jó?!
Tavaly kaptam üvegfestéket,azzal bohóckodom,de szörnyű néha miket gyártok. :D Ugyhogy felhagytam a nagyképűséggel és beérem csillaggal,hóemberrel...azért az utcafrontra nem tettem ki,csak a bejárati ajtónkra! :lol:
Tényleg nagyon kedves volt amiket írtál,nagyon jól esett,köszönöm!Sajnos én is szörnyen türelmetlenül várom a vizsgálatokat!Te mikor is mész legközelebb?
A pihenést megfogadtam,és a nyugalmat is,azért szégyenlem magam h nem tudom higgadtan kezelni a dolgokat,pedig ez most fontos!Családi zűr volt,és persze nélkülem is megoldódott,kár volt úgy felspanolni magam. :evil:
Most költöztetek arra környékre Acsurti?Ne haragudj ha már írtad volna,néha tényleg csak átfutom a beszélgetéseket.. :oops:
Remélem írsz még!Nagyon köszönöm még egyszer!Igen így talán gyorsabban megy az idő.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


boo, ancsurti, stike, gabi: nagyon köszönöm a jó szavakat.... még a könnyem is kicsordult......
azt hiszem igazatok van, keresnem kell egy m ásik dokit. de most sokmindent szerintem más sem tudna mondani, ugyhogy most a legfontosabb a pihenés!
tetüsuli-ovi: nálunk nem kell igazolás és törvény van rá már sehol nem lehet kitiltani a tetves gyerekeket. és csak kérni és bizni lehet hogy kezelik... szerintem hiába mondják, hogy Kedves szülök.... a csoportunkben tetü elöfordult kérem figyelje gyermekét.....
sok szülö meg sem nézi, sok meg ha nézi is nem tudja mit kell látni. ert nmem olyan könnyü észrevenni!!!! :x
szóval sokan gondolják hogy ök olyan tiszták és tuti nem lehet teves. pedig ez nem az ápolatlanságtól függ, de a kezelés igen!!!!!! ezt nem értik meg sokan. kiváncsi leszek mikor hazajön a gyerek, mit fog mondani, átvizsgálták-e a többiek haját...

rabbe1
 
 


Norka:kérdezted mit mondott az orvos:Azt hiszem azt már mondtam h szerinte ez normális,és Nospa-t javasolt h szedjek be egyet.Bevállt ,elmúlott.Persze pihentem is !Neked is külön köszi a kedvességedért!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Hú gabi!!

Édi a pocid!

És a Kislány GYÖNYÖRŰ!!!! Gratulálok Unokatesódnak!!!

Férjem Anyja sokat hányt én Anyum meg nem is volt rosszul!!!
Ez alapján nem lehet megállapítani a nemet :lol: :lol: ! Viszont a tippelgetés jópofa, mi is Kislányt érzünk, aztán majd látjuk...vagy nem (mert meglepit akar)??? :lol:




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Timea83!

Igen,en is igy gondolom ezt a vasarlasosdit :D !Tenyleg korai meg,plane ha mar egyszer balul sult el.Nagyon az elejen vagyunk mindennek,nem kesunk le semmirol!
Mi is talan kapunk ezt-azt,csak kicsi lesz a korkulonbseg.A baratnom kislanya most 2 hos,a masik kislany feleves lesz.De nem okoz szerintem gondot itt beszerezni a dolgokat,mert ahogy elneztem az otthoni arakat...hat itt is annyi,vagy talan olcsobb is,es hat a fizu az 4x annyi.
En is nagy kreativkodos vagyok,voltam...ez az en nagy banatom.Odaajandekoztam mindent a tesom kislanyanak,es hat persze elhozni sem tudtam volna,annyi mindenem volt ezugyben.Itt meg persze nem tudom mit merre szerezzek be,nincsenek csak ugy kreativ hobby boltok mint otthon. :(
Mivel dekorator vagyok,nagyon hianyzik az alkotas.Meg csak 5 honapja hogy kikoltoztem ide,nem is dolgozok egy ideje,es nem is fogok mostanaban :lol: Lekotnem magamat dekoralassal,de akadalyokba utkozom.Egesz mas itt...A lakasba 4 honapja koltoztunk,szoval azert folyamatosan rendezkedek en is :) Mar gondolkozom a babaszoban,de a halonkban lesz,es kicsike,nagyon otletesnek kell lennem majd!
Amit a pasikrol irtal,teljesen igaz...megall a polc elott... :lol: :lol:
Kulonben en is sokszor rendezem at a lakast!
Egyenlore a ragasztopisztoly az elso szerzemenyem,de halloweenre lufidekort csinaltam.Kellekek lassan lesznek,de sok a giccs errefele...azert csak feltalalom magam lassan,de sokszor a net az ami a szorakozasomat jelenti.A parom dolgozik,szoval en "molyolok" napkozben.(takaritas,fozes-mosas,babanet,stb)Es most meg maszkalni sem sokat maszkalok a hideg miatt.
Azert mar toltottem le kismamatornat,alig varom hogy csinalhassam!
Penteken megyek eloszor dokihoz(9het+1)majd lekerdezzuk mindenrol,mit ajanl,mit nem.De varom en is,plane hogy itt mar mindenkit latott orvos.Itt ez maskepp van.
Szerintem neked is hianyozhat az allando program,tennivalo,mivel olvastam te sem dolgozol mar.De most pihizz,eljon az ideje mindennek.En ettol vagyok neha turelmetlen...
De a narancslekvar gyartasat is ezert talaltam ki,es lassan johatnek a sutik is:)De a lekvar meg sehol :lol: mert egy szabadnapja van a paromnak,kocsink most nincsen,es nehez ugy ez a bevasarlas.De megcsinalom akkor is!!!Legfeljebb a ho miatt szarvashaton megyek a boltba! :lol:
Gondolom Ajkan sem igen tudsz mozdulni nagyon semerre...

Szakad a hooo!!!Majd fotozok valamikor,es megmutatom hol lakunk!El is szladok vasarolni azt hiszem!Nagypelyhes... :lol: kuldok maris belole!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Azért írtam én is, hogy nem hiszek benne, csak sokan mondják, és mi is kislányt szeretnénk, vagyis a párom naponta változtatja. Én lányt érzek, de ezt csak nektek mondtam még el.

Tímea83! Az már jó, ha a polcot megtalálja, az én férjem a nappali közepén szokott megállni, és ott kérdezgeti, hogy hol van? Hol van? Hiába mondom el neki... De az az érdekes, hogy a 2,5 éves unokaöccsém is ugyanezt csinálja, amióta beszélni tud. Szerintem így vannak bekötve! :lol:

Edit, csatlakozom a többiekhez! (de amott már írtam) ?) Remélem, a fiad nem fogja többet elkapni! Úgy örülök nektek! De tényleg menj el másik dokihoz!

Gabi, napról napra nő a pocid! (még mindig irigykedem), és a kisbaba nagyon szép, és látom van már fülbevalója! :D

Ancsurti, már csak annyi a mekis témához, hogy látszik a reklámokból is, hogy kiket céloztak meg! Csakis a gyerkeket! Hagy nyagassa a szülőket, aki hülye az meg be is adja a derekát. De csak is a játék kell nekik is. Ez olyan mint a cola, meg pl. a cigi. Mindent ki kellene tiltani! Már csak forgalmazni se lehessen. Csak hát akkora cégek... :(

Még akartam valamit írni, de annyit írtatok az elmúlt pár órában....

Kép
pagika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228751665.6639.jpg[/img] az ajtonkbol a kilatas Kép utcank havasan Kép O Patrik,a baratnom kisfia,en sminkeltem halloweenra. [/img]

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Nálunk sem talál a párom semmit. Mondjuk a mentségére legyen mondva, hogy az elmúlt három évben háromszor költöztünk (mindig egy picit nagyobb lakásba, de most már maradunk egy darabig :) ).

Már le se merem nektek írni, hogy mintha kezdenék jobban lenni, mert akárhányszor megemlítem, hogy múlik a hányingerem, az tuti, hogy aznap este hányok. De mintha.....

Gabi! Jó nagy a pocakod!
Én egyelőre örülök, hogy nekem külső szemlélő nem látja, mert még nem akarom, hogy tudják. Nem babona, egyszerűen azért, mert nyáron is nagyon szar volt, hogy mindenki örült, aztán mindenkitől csak azt hallottam, hogy ó szegény, de sajnálom. Ettől most megkímélem magam. A tágabb családomat meg attól, hogy beleéljék magukat úgy, hogy még bármi történhet.
De egy hét múlva ha minden rendben az orvosnál, akkor már bárki észreveheti! :D

Kép
katy76
 
 


katy minden rendben lesz, ez tuti. Hát én nehezen bírom takarni, én is csak akkor mondtam el mindenkinek mikor már volt szívhang. tavaly én is úgy jártam hogy a vetélés után meg magyarázkodhattam

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát, a népi "hiedelmek" szerint nekem akkor "vegyes" ikreim vannak :wink: ! Mert hányingerem folyamatosan van, bár csak 3* hánytam (mert nem ettem időben :oops: ) (lányra utal).
Viszont tömöm a husikat akár köret nélkül is, főleg a csirkecomb, meg a szárny a sláger (fiú).
Gyümitől eddig a hideg kirázott, bár a múltkor a Corában megkívántam a mandarint, de olyan csufik voltak, végül nem vettünk (fiú).
Viszont az előbb toltam be végre egy tányér kiwit, s az nagyon jólesett, mert jó savanyú (lány).
Édességet abszolút nem kívánom, 2 kocka csokit ettem a 2 hónap alatt. (fiú)

Ja, amúgy anyukám mindkettőnkkel végighányta az első trimeszter, szegény :( ! Ja, és a tesóm fiú.
Sztem ez pusztán alkati kérdés, és nekem sikerült örökölnöm :? , viszont anyu jobban néz ki, mint szülés előtt, és egy darab striája nincs, remélem ezt is öröklöm :wink: !

Amúgy a hízássak ki hogy áll? Én 1-1,5 kilót híztam, bár sztem ez csak víz, mert nekem a menszi is mindig plusz 2 kiló volt, aztán el is tűnt utána egyből. Viszont a vizesedés miatt úgy érzem magam mint egy bálna: csak egy kiló, mégis feszengek a testemben, fura :? ! Anyuciknak mi erről a tapasztalat?

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


dodi én a lányokkal csak édeset kívántam, szexet nem
Fiúval csak savanyút kívántam, sexet igen :lol:
Most eleinte savanyút kívántam, sexet igen, most egy párnapja meg a savanyút nem bírom, és az édeset igen. sexet nem. Eddig úgy éreztem fia lesz, most meg azt hogy lányom. Lehet nekem is ikrek lesznek? :D :D

Én még semmit nem híztam eddig. Bár a többiekkel is csak a 16. hét után kezdtem el hízni

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok! :)


Most csak ennyire jövök:

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0849/523249/20081203_terhesseg_hepatitisb_baranyhimlo_influenza_rubeola_herpesz_1.htm

Külön elolvasandó az oldal alján lévő másik hír is! :!: :wink:



Illetve ha már annyit beszéltetek múltkor a babakocsikról:

http://babakocsi.brendon.hu/

Marha jó oldal. Segít eldönteni, hogy most akkor milyet is akarjon az ember lánya. (Ránézel egy tetszetős modellre. Elolvasod, mit tud és azt mondod: ühüm. Majd megveszed. Aztán később lehet, hogy rájössz, hogy mit is jelent az, hogy acélvázas. Például azt, hogy strapabíróbb, de nehezebb, mint az aluminium. Rosszabb terepviszonyok közé, vagy ha nagyon sokat használják, akkor pratikusabb mint az aluvázas, de ott, ahol nincs lift nehezebb cipelni. [Azt ne kérdezzétek, hogy mi van, akkor ha mind a két eset egyszerre áll fenn... :roll: :lol: :lol: :lol: ]. De ugyanez elmondható a kerekekről és a többi dologról. Olvassátok el! :wink: )

Kép
Kép
200907?
 
 


Sziasztok!

Ancsurti!Gyönyörű szép a kilátás!Bárcsak itt is ennyit esne a hó télen!Hogy utálnának a megrögzött autósok ha olvasnák. :lol:
Nagyon klassz a smink!Ilyet még nem próbáltam,de már ezért is várom h anya legyek!Rengeteg mindent ki lehet találni h lekösse őket az ember!Igen a gyerekszoba is ilyen alkotó-mániát hoz ki belőlem is..Az elején velünk alszik a baba,de úgy tervezzük h mire megérkezik,kész lesz a külön szoba is.Már régebben vállaltam pár gyerekszoba kifestést Walt Disney figurákkal,lehet h a miénkben is lesz,de még nem döntöttem el,nem akarom h túl csicsás legyen. :)
Színes lesz az biztos.Nemrég láttam h hogy készülnek a játszó szönyegek,ki tudja ha jól leszek,talán még ilyesminek is nekiugrok,majd meglátjuk!Igazad van most első a pihenés!
Biztos nagyon izgulsz már az UH miatt!Péntek már hamar itt van!Amikor meghallja az ember a szívdobogását,el is felejti mennyit várt erre.Az első vizsgálat után azt mondtam h ha a másodiknál minden rendben lesz,nem aggódom többet... :roll:
Azért legalább gondolom kint jobb az ellátás és a a lehetőség orvos választásra.Nem tudom,én mondjuk örülnék ha nem merülne fel semmi baj,és maradna a mostani dokim.Már kb.2-3 éve járok hozzá.
A kismamatorna jól hangzik!
Jajj!Holnap vérvételre megyek!Ez a szó új értelmet nyert amióta kismama vagyok! :lol: Ezelőtt véradó is voltam,most meg!
Na megyek lassan,aztán holnap ha felébredtem a vérvétel utáni kómából majd idenézek!
Nagyon köszi a képeket,és a havat!
Jó éjszakát mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


ancsurti: gyönyörü a havas kép! én imádom a telet.... olyan jó hangulatba kerülök töle.... máris álmodozok 8)
én azért is szeretem a telet, mert versenyszerüen korcsolyáztam, aztánm megtanultam sielni is, gyerekkoromban pedig rengeteget vittek a szüleink szánkózni. én sokkal jobban szeretem a hideget mint a nyári meleget. imádom, imádom.
most sütöttem a családnak bundi kenyeret-nekem is jól esett- de már fekszek :D pizsiben....... heverek és most nincs barnázás... :D de sajna délután megint volt :roll:
jó volt az a segitség a babakocsikrol. én évek óta tervezem, hogy graco quattro babakocsit szeretnék. autós ülésselhordozóval és mózeskosárral( ez nem annyira fontos). az autos azért jó mert nem kell felébreszteni ha kiveszed a koc siból és nagyon kényelmes hogy szemben van benne a baba. én imádtam, a fiamnál is használtuk csak akkor még egy régebbi gracot. de az is nagyon jó minöségü volt, nem olyan mint a tescoban árult 20-30 ezres. azok borzalmak. pedig az is graco....
nekünk nagyon jól birta anno, pedig 4 évig egész nap toltuk :lol:

rabbe1
 
 


Ancsurti! Ezek a képek tényleg ma készültek? De jó nektek, milyen szépen havazik! Én is mennék már szánkózni, bár ha esne is óvatosan lehetne csak... Na majd a gyerekekkel! :lol:
Én is szoktam így sminkelni, meg szokott is nálunk lenni halloween-i buli. És mivel sminküzletünk van, meg a nővérem sminkes, így egyszerű dolgunk van.
Most megyek, ma itthon vacsizunk , bolognai spagettit. Segítek neki (mert persze már el is kezdte nélkülem... vajon miért? :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pagika 2009.01.29 15:25-kor.

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!

Üdv köztünk Eczke! :D Nekem a savanyú többnyire bevált hányinger ellen. Ja! És én ugyan sosem iszom szénsavasat, de szombaton belekortyoltam anyu fantájába, és igazán jól esett, tényleg megböfögtetett :oops: :lol:

Ancsurti!

Irigy vagyok, imádom a havat, annak igazi karácsonyi hangulata van. Nálunk bezzeg most... :evil:

Timi!

Örülök, hogy jobban vagy lelkileg, úgy látszik neked jót tesz, ha kiírod magadból. Hát tessék akkor írni, ezért van ez a fórum. :wink:

Kicsidodi!

Én még semmit nem híztam. A hányinger miatt kevesebbet is eszem már két hónapja, mint régebben, főleg az édességet csökkentettem, mert azt nagyon ritkán kívánom. De nem bánom, sőt remélem, hogy amikor jön a nagy zabálós időszak, akkor vissza bírom majd magam fogni. Ma vacsira gombapöri volt (aggódósaknak: van aki ezt sem ajánlja várandósság alatt, biztos ami biztos :lol: )Egy tányér után még repetáztam volna. Férjem mosolygott is, hogy vége a rosszulléteknek, és most egy másik időszak következik? :lol: Na, azért ott még nem tartunk, de már kifejezetten jobb, remélem ez azt jelzi, hogy lassan elérem a 12. hetet, és akkor teljesen megszűnik a probléma.

Meki!

Sajnos én is imádom, de ennek ellenére keveset járunk, mert szerintem elég drága (ha azt vesszük, hogy páromnak tuti nem elég egy hambi, hogy jóllakjon, sőt egy menü sem) meg tudom, hogy nagyon egészségtelen. Viszont nyáron sokat fagyizunk ott, azt is szeretjük, azt meg mindegy, hogy hol tesszük, sehol sem egészségesebb. :lol: Viszont ha már gyorskajáról van szó (ha annak számít) mi a kínait nagyon imádjuk. Na, ott egy egész adag után férjem teljesen jól van, én csak egy felet tudok megenni, de ugyebár ott lehet felet is, ami megint szuper. Kedvencem a sült zöldséges tészta, meg minden ami csípős. Sokan azt mondják, hogy zsíros, de én nem vettem észre, hogy zsírosabb lenne, mint a magyar kaja. Amúgy ez a sült tészta még akkor is bejött amikor nagyon hányingerem volt.

Gabi1!

Cuki a baba! :D A hasad is irigylésreméltó :wink: , és a körmöd is vagány! 8)

Valaki kérdezte a kombinált szűrést. Mi már az elején ezt nagyon átrágtuk, de szívesen leírom mégegyszer. A sejtbank.hu oldalon megtaláljátok azoknak a kórházaknak a nevét, ahol ez most ingyenes és tájékoztató is van, hogy ez tulajdonképpen mi is. (ingyenes down szűrést keressétek) Ez egy ultrahangos vizsgálatból meg egy vérvételből áll. Az ultrahangra beutaló kell, és azt csinálják meg előbb, utána a lelettel kell menni vérvételre, amihez már nem kell külön beutaló. Mindkettőt a 12. héten kell megcsinálni, de asszem, hogy a 13on még lehet. Az én dokim azt mondta, hogy a14. már késő, de inkább járjatok utána, mert ezt nem tudom biztosan. Viszont én a saját kórházamban csináltatom meg az ultrahangot (ahol nem lenne ingyenes ez a kombinált szűrés) mert azt amúgy is meg kellene csináltatni, és azzal a lelettel megyek abba a kórházba vérvételre, ahol ingyenes a kombinált. Állítólag lehet így is, majd beszámolok, dec. 19. tervezek menni vérvételre, remélem tényleg így van és sikerül. Ha nem akkor ez is kimarad az életemből. :lol: MOndjuk én a bizti kedvéért kértem egy beutalófélét vérvételre is, szóval mindent megtettem a cél érdekében. :D

Lányok!

Valakinek van ekcémája? Mert nekem gyerekkorom óta van, néha kijön itt-ott, mostanában már csak a tenyeremen. Viszont most a mellbimbóm tiszta ekcémás és megőrülök, legszívesebben széjjel vakarnám. :x Persze nem teszem, de kellemetlen. Kiskoromban volt már ilyen, van is krémem. Szerintetek lehet most bármit kenni a mellbimbóra? Hallottam, hogy nem jó ilyenkor felpuhítani a szoptatás miatt, de attól még messze vagyunk nem? Általában ha bekenem egy héten belül tuti elmúlik.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok megint :wink: !

Katy76!Hanyas mentes napokat neked!

Kicsidodi!A kilokrol nem nyilatkozom,mar megtettem a napokban :oops: ,pedig nem zabalok...Ma is csak teljeskiorlesus szendo volt reggel,sok-sok paradicsommal,aztan ebedre lencsefozelek,persze kemenyitovel suritve,feltet nuku es semmi kenyer,es gondolom rengeteg mandarint benyomok majd este fele.Mindezt rengeteg vizzel oblitve.Szoval nekem ez nehez ugy...en is ficergek a boromben rendesen :roll:

Timea83!De jo!En is festettem mar gyerekszobaba figurakat...akkor nagyon ugyes vagy te is!A vervetel a gyengem,en mindig elajulok,pedig piercingem is van,de ez valahogy nem megy nekem.De most talan majd a pici miatt jobban birom...Es meg tetovaltam is regebben,tehat nem kene ennyire felnem...Megy a drukk!Es gyere holnap is :wink: !

Rabbe1!Igen,gyonyoru a kornyek igy havasan!A korcsolyazas jo kis sport ,sajna iden ki kell hagynom.En vizisportokban jeleskedem,uszonyos buvaruszo voltam 7 evig,versenyszeruen.
Ez a barnazas sosem er veget?

Gabi1!Jol osszeszedted a tapasztalataidat :lol: :lol: :lol: itt rohogtem rajta!Akkor most hogy is van ez???

Pagika!Igen,ma reggel fotoztam!Majd telisportolunk a gyerkocokkel! :lol: :lol: :lol: Akkor azert jartas vagy ebben a sminkelesben...en is csinaltam regen rendezvenyekre..most csak ismerosok gyerekeit boldogitom :lol: es talan magamat is!

Tabati!En ekcemas vagyok mar regota,jelenleg a tenyeremen ujjult ki,es a talpamon.Megorulok tole,de nem kenem semmivel.Van egy homeos krem amit itt hasznalok,de most nem kenegettem semmivel...nincs jo otletem.Talan koromviragkrem :roll: ?

Na pusza,megyunk bevasarolni,jelentem itt fel 4 van meg csak!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Tabati!

Hát a kínai kaja tuti nem egészségtelen, mert évezredek óta gyakorlatilag ugyanazt eszik, legalábbis ugyanazokból az alapanyagokból :D . Szóval nem érik el őket a XXI. századi betegségek. A rizs pl. lúgosít, ezért ismeretnel számukra a rák 8) !
És ma hallottam tvben, hogy 36000 száz év feletti lakos van kínában :shock: !
Valamit nagyon tudnak! Férjemmel beszéltük is, több "kinait" kéne csempésznünk a konyhánkba, csak ő nem szereti.
Én pl. szombaton királyrákot csináltam wokzöldséggel és isteni volt :D (a férjem meg zöldbabfőzeléket kapott :D ), és jobban is éreztem magam utána, mint mondjuk a mai sajtoskiflim után :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Kicsidodi!
Igazi kici szárga kínaiakat?? :lol:
(amúgy azért is egészséges a kajájuk, mert rengeteg fűszert használnak, és a fűszerek tele vannak rosttal, ezért sem híznak, mert a rost meg jót tesz az emésztésnek is)

Tabati, szerintem menj el inkább bőrgyógyászhoz, vagy kérdezd meg gyógyszertárban, hogy mit lehet terhesen rákenni.
Nálunk mostanában annyi gyógyszertár nyílt (vajon miért??), és mivel így rengeteg a konkurencia, annyira kedvesek, és tök sokat lehet tőlük kérdezni, válaszolnak készségesen.

Akkor én is rákérdezek még erre a kombinált tesztre, hogy ez azért jó, mert amúgy nem csinálnak vérvételt? Vagy miért? Tényleg mikor csinálják az első vérvételt? Mert én is rosszullétes vagyok. Pedig nem parázok tőle, csak egyszerűen alacsony a vérnyomásom, vagy vérszegény lehetek,nem tudom, és utána fognám magam, hogy na indulás, aztán hirtelen elsötétül minden, és muszáj leülnöm, hogy jobban legyek (csak egy röpke fél órára :D )

Kép
pagika
 
 


Pagika!

A kombinált tesztről olvashatsz, ha beírod a keresőbe, hogy Papp-a vérvétel (nekem a bolgárkerék laborja jött ki, ott részletesen leírták, hogy mi is ez) A vérvétel miatt kerül máshol 29 körüli összegbe. Nagy százalékban kiderül belőle a down kór valószínűsége. Aztán ha ezt megcsináltatod, akkor még a 16. héten az Afpvel vegyítve valami még biztosabb tesztet is el meg lehet csináltatni, annak a neve az integrált teszt. Szóval van rengeteg lehetőség, csak bírja megfizetni az ember. Én amúgy nem is csináltatnám meg, mert nem vagyok a veszélyeztetett korban, de ha ingyenes... :roll:

A krém amúgy már megvan azt is tudom, hogy várandósan is lehet használni, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a mellbimbóra lehet e bármit kenni. De szerintem rákenem, mert az is csak bőr. A bőrgyógyászt viszont szeretném nagy ívben elkerülni, gyerekkoromban állandóan kísérleteztek rajtam. Egy sima ekcémát nem ismertek fel. Aztán a szüleim megunták, elvittek a Heim Pálba, ott rögtön rávágták, hogy ekcéma, kevertek egy krémet és hamar el is múlt.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok Kismamik!

Elnézést az OFF-ért!

Korábban talán nálatok is hirdettem az eladó Fisher Price zenélő, 2 irányba mozgó hintánkat. Akkor nem sikerült eladnom, mert az árát soknak találták az érdeklődők.

Most újra hirdetem KEDVEZMÉNYES áron! A bolti ára elég húzos, sajnos (39 000 Ft).

Én ezt most mindössze 15 000 Ft-ért kínálom!

Amennyiben érdekel a hinta, írj privit!

Minden jót a továbbiakhoz minden kedves kismamának!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Kép

fatima
 
 


már megint vérzek! :evil: :evil: :evil: :evil:
mit csináljak? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
görcs nincs, ha fekszek akkor nem folyik, de amint megyek wc-re jön.... :cry:

rabbe1
 
 


Rabbe!

Ha azt mondta a doki, hogy pihenés, akkor nem tudsz mást csinálni. Feküdj, és tényleg csak wcre kelj fel szerintem. Mikor kell visszamenned?

Kép
Kép
tabati
 
 


jövöhét csütörtökön a magánjára 7000-ért. :evil: kezdem azt hinni, hogy neki csak az a lényeg hogy minél többre levegyen :evil:

rabbe1
 
 


Miért nem mész el máshova? Én is már a 3. dokimat fogyasztom, pedig nem is volt ilyen problémám. Ha úgy gondolod, hogy lehúz, akkor váltani kell. Szerintem csak olyanhoz menj, akiben megbízol. És akkor hátha még a héten mondana valaki más valamit, vagy adna valamit a vérzésre.

Kép
Kép
tabati
 
 


igen, most beszéltem egy másik kismamával, már megadta a dokija tel számát, mindjárt hivom :shock:

rabbe1
 
 


Na, hajrá!! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Rabbe, tessék pihenni és nem csinálni semmit!!! :evil:

Szerintem hívd fel a dokidat... valahogy mindeképpen jó lenne megnézetni magadat és a kicsit... nem? A jövő hét csütörtök elég messzinek tűnik! Nem dolgozik valamilyen kórházban, ahol egyből meg tudnának nézni... bocsika, aggódom miattad... :? :roll: :oops:
stike
 
 


Rabbe - a legjobb ötlet, hogy elmész valakihez most, az kedvesebb lesz és te is nyugodtabb, de tuti az is a pihit fogja mondani, úgyhogy pihenj !!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


köszi csajok! egyenlöre a másik dokit sem tudom elérni, de addig is fekszek :roll:

rabbe1
 
 


Szép jó reggelt kismamik!
Rabbe akár az sztk-ba is lemehtnél.Ja már hívsz másik
orvost.Helyes.Csak nyugalom.

Én jelentem ma megjártam a védőnőt és van kiskönyvem :P :P :P .
Bár tény,hogy tényleg eléggé snassz,de majd max becsomagolom,
hogy feldobjam a külsejét.Délután megyek a háziorvoshoz a
beutalókért és holnaptól azokat intézem.

Ki hogy van ma?Számomra eléggé fura,de én mindig olyan 2től
vagyok rosszul,amíg el nem alszom este.olyan 7körül már azt
kívánom,hogy bárcsak reggel lenne és nem lennék rosszul.
viszont rókakoma elkerül,csak az émelygés van.
Ma megy valaki orvoshoz?Ha igen akkor majd várjuk a hírekkel. ,
esetleg képekkel is.

Kép
Kép
csibe83
 
 


sziasztok

Csak egy gyors kukk, mert főznöm kell.

Rabbe én ilyen esetben nem várnék egy percet sem jövőhétig, felhívnám a dokimat. Ha meg nem csinál semmit, akkor azonnal bemennék a kórházba, biztos nem fognak elküldeni, megnéznek, esetleg azt mondják hogy maradj bent, vagy kapsz valami gyógyszert?

Egyáltalán a dokid adott valamit? Mert ilyen esetben szoktak adni rutascorbint is. Biztos minden rendben van, de a megnyugvás miatt én bemennék egy kh-ba, ha a dokid nem fogad.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Nekem a barátnőmnél volt ilyen ő elég sokat vérezgetett a terhesség 18. hetéig, egy dokink van, és amikor vérzés volt, mindig telcsizett neki, és szépen mondta a doki hogy akkor menjen be a kórházba, ő ott megvizsgálta, és volt amikor be is fektette. Szerintem ez a normális.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


a saját dokim csak duphastont adott meg magneb6-ot kell szednem . szerinte ez igy jó. bevallom a rutascorbint is szedem már egy hete, eddig segitett, csak ma meg rosszabbb. dse ezt magamtól kezdtem szedni, mert amikor a régi dokimhoz jártam még akkor ö is ezt ajánlotta ebben az esetben. gondoltam ártani nem árthatok vele, mert a fiamnál is szedtemorvosi utasitásra, bár akkor nem is véreztem, csak a vizsgálat után mondta a dokim.
mindenesetre annyi jó van a dologban, hogy tudjuk végre a tegnapi uh alapján hogy ne méhenkivüli igy nem ezért van a vérzés.
hivom megint a dokit... de már nem a sajáátomat mert az azt mondja, hogy ugysem lehet ennél többet tenni

rabbe1
 
 


Sziasztok!

Eczke!
Üdv itt!
Jeget is lehet szopogatni és ha minden köteél szakad, akkor negyed v. fél Dedalon (ezt egy barátnőmnek tanácsolta a dokija, mert ő tényleg nagyon rosszul volt mindkét terhességénél, semmi nem maradt meg benne, még a víz sem

Pagika!
Steak??? Nyammi. Hol van az éttermetek? (Ez itt a reklám helye :) )

Ancsurti!
Felétek "Jack in the box" nincs? És "Crispy Cream Doughnut"? Azok isteni helyek.
Dekoratőr vagy? Az olyan jó lehet. Akkor tényleg biztos szép dolgokat tudsz készíteni. Én is szeretek alkotni, de sajnos nem vagok annyira ügyes, meg mostanában nincs is annyi időm a két gyerek és a suli mellett.
Hópelyheket köszi, szívesen fogadjuk. Milyen barátságos helyen laktok...

Rabbe!
Csatlakozom a többiekhez, nehogy várj jövő hétig! Húú a tetű miatt nem irigyellek. Amikor én gyerek voltam mindig ekaptam az oviban is meg a suliban is. Engem vhogy szerettek. Lehet, hogy túl tiszta voltam, mert állítólag a nagyon tiszta hajat szeretik.

Boo!
Szerdára megy a drukk, bár miért ne dobogna? Végül kihez mész?

Gabi!
Uncsitesód kis batyuja ééédes.

Tabati!
Én kérdeztem a kombinált szűrést, köszi. Csak azt nem értem, hogy ez miben más vizsgálat, mint az afp és a genetikai uh. De majd megnézem az oldat.
Ekcéma miatt sztem még nyugodtan kend a cicidet, jobb, mitn szétvakarni. Nálunk lányom is és fiam is ekcémás sajnos, ilyeneket használunk, maikor enyhébb a tünet, hogy Babe, Linola fett és most a Lush-nál találtam egy tengeri só tartalmú tusfürdőt (amit én a vizükbe keverek) amit úgy látok, hogy segít.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szonibaba annyiban másabb hogy az afp elég elavult vizsgálati módszer már, más külföldi oszágokban sok helyen már nem is alkalmazzák mert nagyon sokszor téves eredményt ad. Ez a kombinált teszt sokkal megbízhatóbb a down szűrésre, és ennek ismeretében az afp-t is nézik mert az nálunk ugye kötelező, és a enetikai uh, együtt, már jobb eséllyel mutatja azt ki hogy ha valami gond van, akkor magzatvíz vételre kell menni. Pl az unokatesóm dokija azt mondta hogy ő inkább ezt ajánlja a magzatvíz vétel előtt mert ő 37 éves. És ha az jó akkor ő szerinte nem szükséges a magzatvíz vétel.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!
Túl éltem a vérvételt,nem is volt olyan rossz.. :roll:
Viszont majdnem elmaradt,mert nem írták rá a papírokra a naplószámot.Aláírta a doki,de ez kimaradt,és emiatt nem akarták megcsinálni a vérvételt.. ez kész!Merthogy az ÁNTSZ így meg úgy,na de érdekes módon megoldódott a probléma.Nem lett volna idő új időpontra,gondolom ez is közre játszott.A korántsem kedves hölgy engem okolt a hiányosságért!Nem tudom hol járnak ezek,a holdon?Na hagyjuk.
Egyéb semmi,hazajöttem ,jól bereggeliztem és aludtam egy nagyot!
Remélem mindenki jól van,szép napot mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?