Új privát üzeneted érkezett!

Ancsuti, Rabbe, köszönöm a bíztatást! Egyenlőre csak pozitívan gondolkodom, bár néha elfog a kétség, de próbálom elhesegetni. :) Gyógyszert még a múlt héten kaptam, Utrogestant, maximális adagot. A dokim szerint sárgatest hormon hiány. Egyébként úgy látom múlik, de nekem valahogy mindig reggelre jön elő, szóval holnap meglátjuk...

Vizsgák? Jaj.. :lol: Mivel a 12. hétig ágynyugalom, így csak január 8-a után kezdek vizsgázni. Bár már csak egy évem van hátra,
lenne két szigorlatom. Na majd meglátjuk. :roll: Egyenlőre jobban izgat, mi lesz a kárcsonyi beiglimmel?! :lol: :lol: :lol: Kérdeztem a dokit is, azt mondta vegyek készen... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nansy
 
 


Nansy vigyázz magadra, és nyugi barnásodás előfordul, majd az utro segíteni fog, főleg hogy már most is ilyen sokat nőtt a babuci.
Hogy miért is értesz egyet vitaminokban. Talán csak nem azért mert egy a dokink???? :D :D :D :D :D :D :D :D

Már én is úgy várom hogy menjek uh-ra. De még annyira messze van 22.-e. És akkor is csak a kh-ba megyek. A dokihoz majd csak 5-én kell menni. Nem szeretem a kórházas uh-ot mert ott olyan gyorsan kidobják az embert.

Nekem január 7-én lesz a szigorlatom, hát nagyon utálok a gyerekek mellett ilyenkor készülni, főleg a karácsony mellett.

Nálunk ha sütünk akkor apa szokott sütni, én annyira nem, csak muffint szoktam. Minden mást apa. Én viszont főzök, de azt elég sokat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi - én kedden megint megyek mozizni. :lol: De én inkább azt kívánnám, bárcsak ne kellene ilyen gyakran menni, mert ennek ugye oka van. Viszont a kórházi uh nagyon szuper, tisztán látszott minden.

Sütés-főzés - nálunk minden az enyém, még nagyszülői segítségünk sincs. Majd meglátjuk, hátha addig jobban leszek, és lassan, segítséggel azért össze lehet hozni. Max nem sütök négy félét.

Kép

Kép
nansy
 
 

 
 

nansy igen, ott voltam a multor, és nagyon szépen látszódott. Csak mivel a 12. hetit nem ő csinálja hanem más doki, így az hamar letudja majd.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Ancsurti, elvileg az kap ajándékot a mikulástól, aki az üzit küldi, szóval 200907?-től. Csak ezt nem írták ki, vagy nem tudom. Én is kaptam már ilyen üzenetet. :D
Küldd tovább a barátaidnak, és töltsd ki a te nevedre. Akkor a tiedet bemondják! :lol:
(A kilók miatt meg ne aggódj, most akkor se ezzel foglalkozz, majd miután megszültél. Én is lehet híztam annyit. Még nyáron 54 kg voltam, addig most 56. Bár tegnap este megmértem magam, és újra 55 lettem. Nem is biztos, hgoy jók ezek a mérlegek. Lehet most híztál, a köv. hónapban meg nem fogsz, majd csak azután. De hát terhes vagy! Hízni is fogsz! Mint mindannyian! :wink: Ha meg egészségesen étkezel, azzal már nagyon sokat segítesz magadon és a babán is.)

Kép
pagika
 
 


Pagika:Nem nyilt meg nekem a link sajna :evil: ,ezert nem tudtam hogyis van ez az ajandekosdi!A magyar oldalakat neha nem tolti be rendesen... :roll: Ezert tovabb sem kuldhetem :cry:
Jol van,nem aggodom a franya kilok miatt :wink: (azert a 70akarhany megsem 50 akarhany...)
De azert ajandekot megsem kaptam :shock:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ajándékot én sem kaptam... :roll:
Ancsurti, mikor mentek a hegyekbe? Írtad, csak már nem emlékszem. Gondolom ahol most vagytok (Toronto?), nagy hó van. Nálunk még nincs. De remélem, fehér karácsonyunk lesz. Ha már tél van, legalább akkor essen a hó!
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy a nőgyógyásznál vagyok, és a doki nem volt ott, csak az aszisztens. És ő vizsgált meg, és először azt mondta, el kell vetetnem. Aztán mondtam neki, hogy akkor megyek másik orvoshoz, mert nem hiszem el. Ő meg még egyszer megvizsgált, és akkor meg már egy teljesen szép babaképet mutatott a monitoron. (Már szinte megszületett babáét), és mondta, hogy minden rendben van. És ezután ébredtem fel.
Az is érdekes, hogy az én nődokimnak nincs is aszisztense, a feleségénél lehet időpontot kérni, de a vizsgálatokon nincs ott,csak a doki. Na,mindegy, csak gondoltam leírom, olyan fura volt.

Kép
pagika
 
 


Evvel a mikuval iden valami nem stimmelt :roll: :roll: :roll: !

Szep napot!
Pagika:December 26.-an megyunk,de nem hegyekbe,hanem eszakabbra kicsit,ahol rengeteg to van.Ez egy nyaraloovezet szeruseg,tele fenyovel,kis fahazakkal,es eleg nagy valoszinuseggel rengeteg hoval :lol: Egyebkent tegnap esett ho rendesen,nagyon szep most itt,es nem az a latyakos allapot uralkodik,hanem szaraz hideg van.Ahogy elnezem -6,-10 korul lehet a homerseklet,es most is esik.Ma szeretnenk feldisziteni a haz elotti fenyot,a girlandokat mar tegnap megcsinaltam,es ki is raktuk oket...Az utcankban is sok haz fel van diszitve egosorokkal,de sajnos sok a tulspirazas.De azert jol nez ki este,mikor egnek az egok :) .En nem rajongok a hidegert-hoert,ez lesz az elso telem itt kint.Mindenesetre vartam mar meglepo modon,hogy essen,es szep feher legyen minden :D

Az almodban legalabb hatarozott voltal :lol: es a vegen minden rendben volt.En ritkan emlekszem az almaimra,de ugy hallom jonnek majd a furabbnal-furabb almok,a kesobbi trimeszterekben,szoval kossuk fel a gatyat!Vagy beszerzek par alomuzot az indianoktol :lol:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurti!
Amerikába szerettünk volna, de férjemet kiábrándították, hogy nem nagyon lehet kijutni. Most, ami konkrétumnak tűnik az egy spanyol és egy francia állás lehetőség, de még nagyon a kezdeti fázisban.
Kilókkal sztem is majd szopi után törődj (hacsak nincs orvosi oka)

Nansy!
Méretek miatt ne izgulj, nagyon sok múlik, hogy a keresztet éppen hol "pottyantja le" a képen a doki. Szerencse, hogy jól alakult a barnázás, pihizz sokat. Egyebet nem mondott a doki, hogy mitől lehet? Csak, hogy feküdj?
Továbbolvastam és látom a választ.
Bolti beigli? Hááát, akkor már inkább semmi.
Nekem is épp tanulnom kéne, nekem holnap lesz egy vizsgám, de nem vagyok vmi fitt szellemileg.

Gabi!
Karácsonyi vizsgaidőszak sztem is horror.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szonibaba: te mit tanulsz? miből vizsgázol? majd nagyon drukkolunk :wink:

rabbe1
 
 


nansy: te mennyi utrot szedsz?
én duphaszton szedek napi 3x2

rabbe1
 
 


Rabbe!
Humánerőforrás menedzser szak és szervezetfejlesztésből lesz vizsgám.
Köszi, rám fog férni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Ancsurti! Nagyon szép lehet, már el is képzeltem, ahogy olvastam. És irigykedem nagyon! Mi még nem tudjuk, mi lesz a programunk a két ünnep között, de a szilveszterit se. De várom már, hogy leessen itt is a hó, úgy sétálgatnék valahol itt a közelben, szép havas tájakon. (aztán persze januártól lehetne tavasz! :lol: )

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit egyedül érzem magam itt,de nyilván az én hibám.. :(
Próbálok minél többet pihenni,de még így is megijedtem tegnap :cry:
Egész nap feszült a hasam ,akármit csináltam.
Már felkészültem rá h ebből kórház lesz ,ha ugyan erre fel lehet készülni,de aztán felhívtam a dokimat,és megnyugtatott nincs baj..de még több pihenés.
Most is csak pár percre léptem ide,legtöbbször végigolvasom amit írtatok,de sajna nem mindig tudok bekacsolódni..
Na mennem kell,feküdni :roll:
Jók legyetek!A vizsgákra kéz-, és lábtörést!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


Tímea83!

Biztos nem lesz semmi gond! Pihenj sokat, akármennyire is nehezedre esik! Még 2 hét, és túl leszel a kritikus első trimeszteren! Én is ebben bízom :wink: ! Már nagyon unom a folyamatos hányingert. Semmi nem múlasztja el :cry: .

A dokid gyógyszert is adott? Vagy csak a fekvést mondta?
Vendég
 


Timea83!

Meg ne halljam hogy el vagy kenodve :evil: !!!Sok temahoz en sem tudok hozzaszolni,elso babas vagyok en is,nem vetetunk le ossejtet,nem vagyok jartas a halapenzben,mert sosem vagyok beteg,itt meg nincs is :lol: ,jovore asom bele magam a babakocsi temaba....szoval egy cseppet se aggodj!A dokikhoz se volt szerencsem eddig,es a korhazakat sem ismerem...
De szeretnem ha nem izgulnal,es tudnal pihizni,mert attol aztan feszulhet a poci!Persze,nekem nincsen rossz"eloeletem",de biztos most nem lesz baj,a dokid is azt mondta.
Inkabb meselj,milyen volt a baratnod uj lakasanak berendezese,sikerult diszeket kesziteni?En nehezen boldogulok,annyira elveszettnek erzem magam neha,hogy nem ismerem a varost,mit merre keressek.Talan majd jovore mar kiismerem magamat...A havazas az feldobott rendesen,feletek sincsen ho?Akkor kuldok neked, :D ugy olvastam te szereted!
Egyebkent szerintem irhatsz barmirol,azert jelenleg lassabban telnek a napok igy az elejen,hala istennek a vizsgalatok sem olyan suruek,hogy mindig babatemank legyen.Persze nekem meg csak most jon az elso vizsgalatom,azert mar nehezen vagyok turelemmel...de hat mindjart pentek :lol: :lol: :lol:
Na fel a fejjel,es gyere neha!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Szonibaba!
Spanyolorszag :P :P :P Ott meg nem jartam,csak atutaztam rajta Portugalia volt az uticel!Elegge mediterran bealitottsagu vagyok..es kozben itt kotottem ki a jeges-fagyos vilagmasikfelen...
Az ujrakezdes nem egyszeru,de ha jok a lehetosegek,akkor hajra,ra kell ugrani,persze nem csak ugy ukk-mukk-fukk.Talan ha most nem 34 eves volnek,egyszerubb volna,persze nincsen okom panaszra,de elgondolkodtat hogy milyen lesz majd beilleszkedni egy munkahelyre,stb.De talan a gyermekeiteknek sem egy rossz dolog,ha sokfele dolgot megtapasztalnak majd.Egy ismerosom 37 evesen ket gyerekkel vagott neki anglianak nem olyan regen.
Szoval drukkolok,hogy alakuljon,es a vizsgaidhoz is!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Nansy!

Biztos az orvosod is mondta, hogy közel sem törvényszerű, hogy ezzel a babóval is cukros leszel, bár valóban nagyobb az esély!
De emiatt ne aggódj, az előzőt is milyen szépen végigcsináltad :wink: ! Viszont a diétáról annyit, hogy én már évek óta olyan inzulinokat kapok, amikkel nem kell diétát tartanom, és annyiszor eszem, ahányszor akarom. Emellett tökéletesek a cukraim. Hála Istennek maradhattam terhesen is ezeken az inzulinokon, tehát ehetnék továbbra is napi 3*, bármit. Ennek ellenére mégis "diétázom", mert ilyenkor ez az egészséges! Én kb. napi 160 g szénhidrátot eszem, úgy hogy kétóránként eszem, kicsi adagokat. Így sokkal kevésbé van hányingerem, nem terhelem a gyomrom, egyenletesebb a vércukorszintem...Szóval csak előnye van!
Ja, és képzeljétek már nem bírok megenni egy egész hamurgert (mcchickent), mert kb. 2 hét alatt úgy összeszűkült a gyomrom. Ennek örülök, mert gátat szab az esetlegesen leendő falási rohamoknak. És a bnőm mondta, hogy készüljek fel, hogy a vége felé alig van helye a gyomornak, ezért csak kicsiket tudsz enni, és ez milyen idegesítő. Hát, én addigra megszokom :wink: !
Szóval nyugodtan tartsatok vmiféle rendszert, mert az csak jót tehet!

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Lányok, csak gyorsan felteszem a táblát, amennyi információt sikerült összeszednem! :lol:

Aztán majd jelentkezem...

Kép

Rabbe, Nansy jobbulást és sok-sok pihenést, nyugodt babavárást!
stike
 
 


Jó reggelt!

Kicsidodi, nem akarok kötekedni (tényleg nem!!!) csak annyit akarok mondani, hogy a mcchicken és az egészséges szavak annyira messze vannak egymástól,mint a föld és a naptól (még annál is messzebb)l!!! Nem hallottátok, amikor egy amerikai fickó annyira megimádta a mekis kajákat, hogy kitalálta, ő csak ezen fog élni. 2,5-3 hét múlva bekerült a kórházba, és a dokiknak szó szerint meg kellett menteniük az életét, mivel nincs benne semmi tápanyag, csak műanyag szar az egész, és az összes szerve kezdte felmondani a szolgálatot! És amúgy is rossz, én félévente egyszer vetemedek rá, az is általában éjszaka van, ha nagyon nincs semmi nyitva. Megeszek egy hambit, aztán eltelik 10-20 perc és már szidom is magam, mert olyan,mintha pingponglabdák lennének a gyomromban.

Kép
pagika
 
 


Még egy hét és egy nap, mehetek uh-ra! Jaj, de várom! :) Most meg megyek dolgozni. :(

Kép
pagika
 
 


Sziasztok!

Én speciel a "mekis" kajákat azelőtt sem nagyon ettem mielőtt cukros lettem volna..kb évente 1 sajtburgert ha megettem. Pláne most nem szívesen eszem sehol étteremben...ki tudja kinek a milyen maradékából kapok :? ! Még így sem lehet tudni, hogy a nyersanyag amit az ételekhez veszel honnan van, milyen, de azért ott talán jobban kivédhetők a dolgok. Ezen kívül azt tudom, hogy tiszta kézzel, tiszta eszközökkel készítjük el....ez nekem nem csak a Baba idején fontos, de most különösen. Persze van néhány kedvenc helyünk nekünk is, de most inkább kihagynám még azokat is!
A Baba előtt én napi 50g-70g CH-t ettem...az orvosom néha csak nézett, azt hitte sanyargatom magam, de nem én soha nem voltam nagy "evő" mindig is imádtam az ízeket, de a sokszor keveset elvű voltam, nem pedig kidurranni egyszerre, mint a hordó :D . Így a cukorbetegség beköszöntével sem jelentett nagy gondot az átállás. Most a Baba miatt 140g CH-t eszem napi 7x és ez így jó is. Főleg, hogy eddig azért rendszeresen edzegettem, most meg nem...már alig várom a terhestornát!
Mi magunk sütjük a kenyereket itthon (teljes kiörlésű) és mindig is szerettem a jó és egészséges ételeket..."azzá leszünk, amit eszünk" alapon működünk a Párommal. Ő is utálja a cukros dolgokat, így nálunk nem jelent gondot az, hogy édesítőzünk, vagy mézezünk!




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Amikor én extrán megéhezem, olyankor light sajt+savanyú káposzta a sláger!




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Sziasztok

Pagika ezzel tökéletesen egyetértek. Én mekibe egyáltalán nem járok. Inkább burgrbe, de oda is nagyon ritkán, időnként megkívánom a whopper szendvicset de azt is azért mert teli van hagymával. De pl párom nem tud ilyeneket megenni mert azonnal meghajtja, és napig megy a hasa tőle. Mostanában ő szokott itthon csinálni, de azt is ritkán. De aban azért friss zöldségek, paradicsom, saláta van.

Mi ha így elmegyünk enni valamerre akkor kfc-ben szoktunk enni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Pagika: Ja a supersize me volt a film címe ugye??




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Szép jó reggelt csajok!
Jó sokat írtatok a hétvége alatt.Nálunk nem sok minden történt.
Szülinapoztunk és bejelentettük a nagy hírt mindenkinek.
Stike a baba kora 8+4 ma.köszi a javítás majd.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Azt hiszem igen, azért nem írtam, mert nem voltam biztos benne, hogy ez, vagy a kóla,puska sültkrumpli-ban volt-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pagika 2009.01.29 15:21-kor.

Kép
pagika
 
 


Múltkor én is megkívántam a hamburgert és szerintem ráaádsul
sokkal finomabb is a saját,házi hamburger.amikor te csinálod
tényleg tudod,hogy mi kerül bele.Mondjuk most a legnagyobb
favoritom a mandarin.Így meló közbe akár egy kilóval is meg tudok
enni :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83
 
 


csibe nálam meg az alma. Pedig alapjáraton nem nagyon szeretem.Igen szerintem is az otthoni sokkal finomabb. De a multkor csinált apa, és mikor az utsó falatot bekaptam, azt hittem az egész kijön, undor fogott el, pedig az egészet olyan élvezettel ettem, de az utolsó falat az be tette a kaput, ki is köptem. Na most egy darabig tuti nem eszek

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!Nem hiszem el!Írtam egy rettenetes hosszú levelet,és elszállt az éterben! :evil:
Majd később megpróbálom megint,de már nem bírok itt ülni! :(
A kedves szavakat addig is szeretném azért megköszönni!!!! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka
 
 


csibe!

Komolyan??? Én is nagyon sokat eszem mostanában mandarint!!!! Nagyon szeretem :D




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Sziasztok, igen a film címe a Supersizeme és egy faszi azért vállalta be, hogy bemutassa a meki negatív hatásait. A film címe pedig arra utal, hogy a mekikben, Amerikában, létezik ez a hatalmas méretű adag, a Super Size és ez a faszi megigérte, hogy ezt veszi, amennyiben az eladók ezt ajánlják fel neki az adott étteremben. Ha nem, akkor "csak" normál adagokat kért. És valóban, 1 hónapon belül rohamosan romlott az egészségi állapota. Nagyon érdekes film volt, megszólítva persze a másik oldalt is. Volt is, ha jól emlékszem, akit ki is rúgtak a nyilatkozata után... :)

Én nem vagyok gyorséttermes, nekem is az egyetlen, amit szívesen eszek az a KFC, mivel rendes csirkét adnak. Persze, hogy mi van a bundájában, azt soha nem kérdeztem... túl finom ahhoz... :oops: :roll:

Csibe, javítottam a "kort" és ezzel együtt az érkezés dátumát is.

Kép
stike
 
 


köszi stike a javítást.
breki,nekem is nagyon favoritom lett pedig eddig nem nagyon
ettem,de most egyszerűen kívánom.viszont a csirke hústól
borzalmasan undorodom,pedig azt is imádtam :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83
 
 


Csibe!

Nálam ugyanez van! Bármely (csirke, sertés, marha) hús gondolatától is ráz a hideg! Viszont a light felvágott és a NEM light erdélyi szalonna, gyulai kolbász savanyú káposztával, paradicsommal...húúúú nagyon jól esik. Hozzá egy kis actívia+bele málnát keverve...Tud a Baba élni!!!! Most küldtem Neki egy kis almát egy mandarinnal :D :D !!!! Na a KFC-t meg sosem próbáltam és már nem is fogom, mert a bundában nem tudom mennyi lehet a CH, meg a jó kis provance-i csirkemellet a'la Férjem nagyon szeretem, tehát nem cserélem le :D

Pagika..a saját étterem az más!!! :lol: :lol:




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok a hétvégén! Én túléltem a macskás estét az anyósomnál, bár a sógornőm ott köhécselt velem szemben.
Ráadásul itt bent a kollégák sorra dőlnek ki, egyre többen betegek. Szerencsére a héten csak 3 napot dolgozom, majd igyekszem távol tartani magam tőlük.
1 HÉT ÉS MEGYEK UH-RA!!!! Már annyira várom! Azt mondta a doki, hogy mérünk már tarkóredőt is, bár még csak 11 hetes leszek.
Majd megkéredezem tőle a kombinált tesztet is.
Én is a mandarinra vagyok teljesen rákattanva, valamelyik este 6-ot megettem egyszerre.

Kép
katy76
 
 


katy76!
ha betegek vannak körülötted,akkor szedjél c vitamint.nekem
bevállt,pedig a párom is beteg lett és féltem,hogy elkapok
tőle valamit,de hál istennek semmit( le is kopogom)

Kép
Kép
csibe83
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos megint lemaradtam, mint a borravaló, de 5 oldalt nem tudok visszaolvasni :cry:

A vizsgáim eddig sikerültek, szóval volt értelme a 3 hete tartó folyamatos tanulásnak. Most kicsit szusszanok, aztán megint jön a tanulás... Sajnos nekem ez jutott: a babavárás pillanatainak nagy részét a tanulásra kell fordítanom.

Egyébként jól vagyok, csak sokat keményedik a pocakom. Dokihoz talán holnap megyek, ez még nem 100%, de az igen, hogy ezen a héten mindenképpen.
Ha kapok UH képet, majd felteszem.

Kép
Kép
hupikék
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:49-kor.

KépKép

KépKép
boo
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tanácsokat melltartóügyileg, már a hétvégén volt egy hisztirohamom, hogy egyik sem jött rám, aztán végül melltartó nélkül indultam útnak. :oops: :lol: Majd megnézem az Anita honlapján, hogy a Kékgolyó utcában pontosan hol aztán bevásárolok.

Pagika!

Én is Femibiont szedek, és most hogy írtad, rájöttem, hogy ezek szerint előtte azért puffadtam, mert egy másik fajtát szedtem. :shock: Azóta megint rámjönnek a régi gatyáim. (sőt le is csúsznak, még semmit nem híztam :roll: szerencsére? :roll: )

Viszont szuper Mikulásunk volt, mert a pozitív tesztem óta először vissza mertem menni táncolni, és nem is óvatoskodtam nagyon, csak kevesebbet roptam, mint máskor, meg a nagyon ugrálós táncokat kihagytam. Naggggyon jól esett!!! :D Hozzátenném még, hogy most hosszú idő óta először nem is volt hányingerem hétvégén, úgyhogy én úgy veszem, hogy a mozgás jót tett. :wink:
Ajánlom mindenkinek, akinek lehet.

Még rengeteget írnék, de mennem kell, úgyhogy majd legközelebb. Addig is ne aggódjatok az állatok miatt, meg a barnázások miatt sem, sokat pihizzetek, de azért mozogjatok is néha, amennyi jólesik. :wink: Szép napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Igazatok van lányok, teljesen!!!
Egyáltalán nem vagyok nagy "mekifan", csak tegnap Veszprémben voltunk és hazafelé úgy éreztem berókázok a kocsiba, ha nem kapok enni :oops: ! Volt nálam egy kis keksz, meg narancslé, de azok nem mentek le a torkomon, szóval az autópályán nem volt más, mint meki! Annak is úgy örültem, mint majom a farkának :wink: ! Ja, amúgy nem is mcchickent, hanem a másik csirkés, prémium csirke, vagy mit ettem, mert reménykedtem, hogy az a legkevésbé gázos. Az focaccia zsemlében van, nem pedig abban a cukros, agyonpuffasztott sz*r zsemlében.Amúgy most először ettem a mekiben terhesség óta, de baromi szarul is esett :? !
Én is láttam a Super size me-t, én nagyon durva!!! Az sem semmi, hogy az egyik ismerősömnek máj-problémái vannak, ami úgy derült ki, hogy a mekis kajától sárga lett a szeme!!!! Egyszer én is láttam, szó szerint sárga :shock: !
De ezzel is úgy vagyok, hogy ha az ember havonta egyszer eszik egy hamburgert, nem lesz semmi baja!
Viszont attól a hideg kiráz, mikor azt hallom az utcán, hogy "ha jól viselkedsz hazafelé bemegyünk a mekibe", meg hogy"..., akkor ihatsz kólát"!
Mintha a mekis kaja ajándék lenne! Pfff... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2008.12.08 13:30-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


De jó Neked, Tabati! Én is abbahagytam az úszást és alig várom, hogy leteljen az első trimeszter és mehessek. Szívesen mennék aquanatal foglalkozásra is, majd ki kell nézni merre vannak ilyen lehetőségek!

közben megtaláltam a tegnap írt néhány soromat, így elküldöm most... :)

Aranyos a Mikulás link! Köszönjük! :lol: Sajnálom, Ancsurti, hogy nem tudod megnyitni... :? Van egy privát emailed? Megpróbálhatom átküldeni neked, személyre szólóan... :lol:

Azért irigylésre méltó a környezeted, addig amíg tényleg száraz hideg van, kibírható lehet még a nagyobb mínusz is. Szép lehetnek a feldíszített házak. Nálunk most inkább a tavaszt idézte az időjárás az elmúlt napokban, bár mára elég hűvösre és naposra váltott... de majd megkapjuk mi a magunkét! :roll: Én is bizakodom a fehér karácsonyban, főleg mert elutazunk, mégha országon belül is, akkor is jó lenne szép havas tájakon sétálni, kirándulni. :oops: :)

Na, megyek, én is eszem egy kis mandarint. Meghozta a kedvemet, annyit írtatok róla! :lol: :lol: :lol:
stike
 
 


sziasztok,
Azt hiszem, megtaláltam az oldalt ahova csatlakozhatok:) 2009 júli. a nagy időpontom nekem is. A második babámat várom, de ismét iszonyat nehezen. Rosszul vagyok, émelygek, hányok egész nap. Esetleg nincs vmi ötletetek? Az elsővel uezt csináltam, de reménykedtem, h most nem ez lesz. De most úgy néz ki.... ha esetleg vmi jó tanácsotok lenne, örülnék neki.
köszi:)
eczke
 
 


Pagika!

A saját étterem nagy mázli :wink: ! Én minden minden nap főzök, ritka ha nem. Viszont ha megyünk kajálni, akkor a barátunk pizzériájába, ahol mindig a konyhán lébecolunk, szóval én is látom miből "élünk", és ez valóban megnyugtató.
Ha gyorsétterem, nálunk is a KFC, mert igazi pipihusi, nameg a káposztasali is nyerő. :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Szia Eczke!

Üdv a fórumon!

Hát eddig, amik szóbajöttek hányinger ellen:
- gyakori étkezés, kis adagokban
- sok folyadék, leginkább hideg , mentes víz
- nekem bejött a bubis víz is, mert büfögtet, és attól sokkal jobb :wink:
- rágózás
- magneB6

Ennyi jutott szembe!
Egészítsetek ki légyszi :D !

puszó

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Üdv Eczke a fedélzeten! Valami nyereményt kellene kapnod így, 40. kismamaként! :lol: :lol:

Kitartás, én is a sok vizet és a kekszet, elsősorban gyömbéres evését ajánlom, nem saját tapasztalatból, inkább olvastam róla. Na, jó akkor abbahagyom a tamácsadást! :lol:

Írjál még magadról, hogy jobban megismerjünk! :oops: :roll:
stike
 
 


Üdv köztün Eczke!mesélj még magadról.Voltál már orvosnál?


Még a gyömbéres üditővel tudnám kiegészíteni dodit.

Kép
Kép
csibe83
 
 


Kiegészítés (bár nekem még / már nincs rá szükség)
Gyömbér (azaz canada dry, vagy kinley ginger)
Háztartási keksz
Ropi

Ezeket hallottam.


Eczke, nem írtad, mikorra vagy kiírva pontosan, és kisfiad, lányod van? (azt mondják, ha valaki hányós, akkor lánya lesz... ezért is vagyok kíváncsi :D nem hiszek benne, csak azért mégis! :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pagika 2009.01.29 15:22-kor.

Kép
pagika
 
 


Sziasztok Kismamik :lol: :lol: :lol:

Jó sokat termeltetek hétvégén de mire a végére értem olvashatnám előlről hogy tudjak reagálni. Na mindegy :wink:

Üdv köztünk Eczke és gratulálok a második bébihez :lol:

Hát nekem kutyusom van, remélem nem kapok el tőle semmit próbálkozom kevesebbet foglalkozni vele, de nem nagyon lehet mert olyan édes :oops: :wink: [/b]

Kép
Kép
minimano74
 
 


Üdv Eczke!

Nekem még a citromos víz is bevált. Hideg szénsavmentes ásványvízbe citromot csöpögtetsz.

Kép
katy76
 
 


Pagika nekem lányom van és egyáltalán nem hánytam, de még hányingerem se volt (igaz a többi terhességemnél sem) :wink:

Kép
Kép
minimano74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?