Igazatok van lányok, teljesen!!!
Egyáltalán nem vagyok nagy "mekifan", csak tegnap Veszprémben voltunk és hazafelé úgy éreztem berókázok a kocsiba, ha nem kapok enni
! Volt nálam egy kis keksz, meg narancslé, de azok nem mentek le a torkomon, szóval az autópályán nem volt más, mint meki! Annak is úgy örültem, mint majom a farkának
! Ja, amúgy nem is mcchickent, hanem a másik csirkés, prémium csirke, vagy mit ettem, mert reménykedtem, hogy az a legkevésbé gázos. Az focaccia zsemlében van, nem pedig abban a cukros, agyonpuffasztott sz*r zsemlében.Amúgy most először ettem a mekiben terhesség óta, de baromi szarul is esett
!
Én is láttam a Super size me-t, én nagyon durva!!! Az sem semmi, hogy az egyik ismerősömnek máj-problémái vannak, ami úgy derült ki, hogy a mekis kajától sárga lett a szeme!!!! Egyszer én is láttam, szó szerint sárga
!
De ezzel is úgy vagyok, hogy ha az ember havonta egyszer eszik egy hamburgert, nem lesz semmi baja!
Viszont attól a hideg kiráz, mikor azt hallom az utcán, hogy "ha jól viselkedsz hazafelé bemegyünk a mekibe", meg hogy"..., akkor ihatsz kólát"!
Mintha a mekis kaja ajándék lenne! Pfff...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2008.12.08 13:30-kor.