sziasztok,
borisz ma a tizorait is kihagyta. 7kor szopcsizott (minimalisat, s elotte este 9kor), s reggel megksotolta a turos gyumijet, s kilokte, megksotoltam, vmiert tenyleg keseru volt, kevertem neki masikat, de azt eloszor megkostolni se akarta, viszont akkor se kerte, miutan rajott, h. az nem a keseru. valszeg ehes lehetett, mert letettem aludni (hipphopp elelszik delelott), de majdnem 50 percet dumalt az agyaba, mire sikerult neki (ehesen, nemtom, mikor eszik legkozelebb). sztem o egyszeruen nem koti ossze az ehsegerzetet az evessel.
namindegy! csak panaszkodom!!!:-)
kora, edina,
en se akartam 2. gyereket! sot, hogy oszinte legyek nalam ez az osanyai oszton se jott el soha, nalunk a kedvesem volt mindig a gyerekvaro, a terhessegeimnel se tudtam soha elolvadni, h. de jo nekem, meg azoknal se, amik sikeresek voltak...aztan megszuletett aliz, s nagyon hamar el se tudtam kepzelni, h. mi volt akkor, amikor nem volt, olyan termeszetesen ott volt, s meg ha hianyzott is a mozibajaras, bulik, rugalmassag stb., eleg uncsinak tunt (pedig ugy ereztem mindig, nem elek unalmas eletet) az elozo eletem, azaz tartalmatlannak. aztan 2.-at se akartam, a kedvesem igen, de leginkabb aliz forszirozta, en gondoltam: megvan a gyerek, komplett a csalad, nem kell mas (nem hiszek abba, h. a testver egyertelmuen jot tesz, van ilyen pelda es olyan is, habitus kerdese, lattam mar csaladokat tonkremenni a testverszuletes miatt, s gyerekeket elkallodni, testvereket gyulolkodni stb stb.).
aztan 2 es fel eves alizzal mar bele mertem vagni, bar meg enm voltam meggyozodve, hogy ez kell nekem. 1 ev mulva viszont mar olyan csonkanak tunt, ha csak egy gyerekkel setalgattunk, programoztunk, s lattam, hogy masok ket gyerekkel vannak, aztan egy-ket (nem sok) baratunknal szuletett masodik, s hiaba volt olyan is koztuk, aki szenvedett a kettovel, de nekem ugy tunt, h. igy csalad a csalad, igy komplettek a viszonyok, s megjott a kedvem is.
s most meg azt nem tduom elkepzelni mar, mi a francot csinalhattunk egy gyerekkel, kinyilik az ember egyre inkabb.
vigyazni kell amugy ezekkel a dolgokkal, mert egy volt altiskolas osztalytarsamtol a 4. lanya szuletes utan megkerdeztem, lesz-e meg tobb, s azt mondta: "hat lehet, mert igy meg csaladabb a csalad":-))))